Ulysse Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Πως κανουμε απεγκατασταση μια εφαρμογη?? Ξερω θα γελασετε αλλα δεν το βρισκω απο που γινεται:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motor Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Πως κανουμε απεγκατασταση μια εφαρμογη?? Ξερω θα γελασετε αλλα δεν το βρισκω απο που γινεται:blink: πας στις εφαρμογές, πατάς επιλογές, πατάς οργάνωση, διαλέγεις την εφαρμογή, πατάς επιλογές και μετά αφαίρεση. απλό έτσι;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 πας στις εφαρμογές, πατάς επιλογές, πατάς οργάνωση, διαλέγεις την εφαρμογή, πατάς επιλογές και μετά αφαίρεση. απλό έτσι;:) ή πας μενου ρυθμισεις διαχειρ. εφαρμ. εγκατ. εφαρμ. και μετα επιλογες απεγκατασταση Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 πας στις εφαρμογές, πατάς επιλογές, πατάς οργάνωση, διαλέγεις την εφαρμογή, πατάς επιλογές και μετά αφαίρεση. απλό έτσι;:) Οντως! Ευχαριστω :D Στο μεταξυ σχεδον αμεσως μολις ρωτησα εδω, εφαγα φλασια και το εψαξα και μεσω google, και βρηκα οτι γινεται και με αλλο τροπο και συγκεκριμενα : Settings\application mgr\installed apps (ρυθμισεις, εφαρμογες,Διαχειρ.εφαρμ.,εγκατ.εφαρμ.,επιλεγουμε ποια εφαρμογη θελουμε εκει μεσα->Επιλογες, απεγκατασταση :p edit: με προλαβε παρα 2 λεπτα ο φιλος strong =) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motor Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 διαλέγεις κ παίρνεις:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Eγώ πάντως πέρασα στο κινητό την πρώτη ταινία "Transformers" που είναι πάνω από 2 ώρες διάρκεια (λίγο κάτω από 2GB) και την έπαιξε κανονικά ως το τέλος. Oπότε πιστεύω ότι πρόκειται για υπερβολή ως προς το θέμα "περιορισμένου χρόνου αναπαραγωγή". Τώρα για το θέμα του μέγιστου χρόνου βιντεοσκόπηση.... δεν το έχω δοκιμάσει οπότε ας απαντήσει κάποιος που το δοκίμασε. Πως ακριβως την περασες; Γιατι εμενα δεν δεχεται αναπαραγωγη πανω απο 1:28 λεπτα περιπου, παρολο που την βαζω ολη την ταινια.. Και φυσικα ισχυουν τα 2gb max capacity. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atoncon Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Σχετικά με πρόβλημα εμφάνισης Ελληνικής γλώσσας στο PC Studio (βγάζει ρωσικά στην επιλογή συγχρονισμού)...το πρόβλημα διορθώθηκε στην έκδοση 7.2.24.9 (η προβληματική ήταν η 7.2.20.9). Προτείνεται η πλήρης απεγκατάσταση της παλιάς έκδοσης και επανεγκατάσταση της καινούργιας και όχι η αναβάθμιση. Παράθεση "DESCRIBO ERGO SUM - AΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 για δοκιμαστε με αυτες τις ρυθμισεις και μετα καντε συγκρισεις.... :lol: admin: *#1546792*# masterkey για internal 0000 modified| standard MP3 LoudSPK 0 | 0 6 | 6 8 | 6 0 | 0 0 | 0 0 | 0 0 | 0 MP3 HeadPHN 0 | 0 6 | 6 4 | -2 0 | 0 0 | 0 0 | 0 0 | 0 MP4 LoudSPK 0 | -2 0 | 0 12 | 2 0 | 0 9 | 9 0 | -1 0 | -1 MP4 HeadPHN -2 | -2 0 | 0 12 | 0 0 | 0 0 | 0 0 | 0 0 | 0 Να ρωτήσω κάτι, επειδή φοβάμαι να τo ρισκάρω να κάνω τις αλλαγές μη τυχόν και πάθει καμια ζημια τo κινητό, όσοι από εσάς δοκίμασαν τις παραπάνω αλλαγές, μπορούμε να τις κάνουμε άφοβα?? και το κυριοτερο: ο ήχος είναι αισθητά καλύτερος? ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Μπορούμε το βίντεο που τραβάμε να το μοντάρουμε, δηλαδή να επιλέξουμε το μέρος που θέλουμε να κρατήσουμε (δηλώνοντας την αρχή και το τέλος) κάτι δηλαδή που κάναμε π.χ. με το N82 ή N95; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Να ρωτήσω κάτι, επειδή φοβάμαι να τo ρισκάρω να κάνω τις αλλαγές μη τυχόν και πάθει καμια ζημια τo κινητό, όσοι από εσάς δοκίμασαν τις παραπάνω αλλαγές, μπορούμε να τις κάνουμε άφοβα?? και το κυριοτερο: ο ήχος είναι αισθητά καλύτερος? ευχαριστώ:) εγω τις εκανα και μου φαινεται και πιο δυνατος και πιο καθαρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Εβαλα να το φορτισω πριν λιγο και τιποτα ,:mad: , το τηλεφωνο νεκρο , εβγαλα και ξαναβαλα την μπαταρια και η φορτιση αρχισε κανονικα. Τι ισος φταιει , το χει κανει σε κανεναν απο εσας ???????????? Και οταν φορτίσει πλήρως γιατι η πρωτη γραμμη ενδειξης της μπαταριας πέφτει μετα απο 5 με 10 λεπτα ???????:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chronisgreek Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Παιδια εγω το πηρα πριν 1 βδομαδα περιπου κ σε 2 μερες τα τεζαρε(!). Πηγα κ φορτωσα κατι θεματα κ καποιο δεν ταιριαζε η ειχε ιο κ τωρα δεν μου ανοιγει κ γραφει επικοινωνηστε με αντιπροσωπο.. Ξερει κανεις τι μπορω να κανω εκτος απο το να το παω στην βονταφον?? δεν υπαρχει κατι για ρεσετ??? πχ στο ομνια υπαρχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Πως ακριβως την περασες; Γιατι εμενα δεν δεχεται αναπαραγωγη πανω απο 1:28 λεπτα περιπου, παρολο που την βαζω ολη την ταινια.. Και φυσικα ισχυουν τα 2gb max capacity. Εγω εχω περασει 2 ταινιες μεσα.Το matrix reloaded και το star wars III αφου πρωτα τα ''εφερα'' στα μετρα του κινητου μεσω του dvd fab. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Σχετικά με πρόβλημα εμφάνισης Ελληνικής γλώσσας στο PC Studio (βγάζει ρωσικά στην επιλογή συγχρονισμού)...το πρόβλημα διορθώθηκε στην έκδοση 7.2.24.9 (η προβληματική ήταν η 7.2.20.9). Προτείνεται η πλήρης απεγκατάσταση της παλιάς έκδοσης και επανεγκατάσταση της καινούργιας και όχι η αναβάθμιση. Ωωω,να η λυση!Που θα την βρουμε αυτη την εκδοση??:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kegha Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 ξερει κανεις τον κωδικο κλειδωματος για μηδενισμο των μετρητων? εχω δοκιμασει μηδενικα,ενα δυο τρια, αλλα τιποτα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Πηγα να εγκαταστησω το PC Studio 7 σε windows vista και μου εβγαλε οτι πρεπει να κανω logoff και να μπω σαν administrator για να εγκατασταθει η εφαρμογη, γιατι αυτο? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Ωωω,να η λυση!Που θα την βρουμε αυτη την εκδοση??:) Εγω την βρηκα από Αγγλια το link Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 ξερει κανεις τον κωδικο κλειδωματος για μηδενισμο των μετρητων? εχω δοκιμασει μηδενικα,ενα δυο τρια, αλλα τιποτα..... Try 12345 (10 chars) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Εγω την βρηκα από Αγγλια το link Ευχαριστω ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpion8283 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 ξερει κανεις τον κωδικο κλειδωματος για μηδενισμο των μετρητων? εχω δοκιμασει μηδενικα,ενα δυο τρια, αλλα τιποτα..... Μηδενικα, αλλα δε θυμαμαι ποσα...:O Νομιζω 6-7..... Παράθεση Απλώς....Κωστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Ευχαριστω ;) Εσυ τι windows εχεις? την εγκατεστησες? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Παιδια εγω το πηρα πριν 1 βδομαδα περιπου κ σε 2 μερες τα τεζαρε(!). Πηγα κ φορτωσα κατι θεματα κ καποιο δεν ταιριαζε η ειχε ιο κ τωρα δεν μου ανοιγει κ γραφει επικοινωνηστε με αντιπροσωπο.. Ξερει κανεις τι μπορω να κανω εκτος απο το να το παω στην βονταφον?? δεν υπαρχει κατι για ρεσετ??? πχ στο ομνια υπαρχει.. Μονο αν το φλασαρεις http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=12487 Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iplocker Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Παιδιά τι προτείνετε για αγορά απο αυτό το site? http://www.pixmania.gr/gr/gr/2827158/art/samsung/i8910-omnia-hd.html Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Εσυ τι windows εχεις? την εγκατεστησες? Τα xp home edition εχω.Την εγκατεστησα και μια χαρα τωρα,ολα κανονικα Ελληνικα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 ξερει κανεις τον κωδικο κλειδωματος για μηδενισμο των μετρητων? εχω δοκιμασει μηδενικα,ενα δυο τρια, αλλα τιποτα..... 8 μηδενικα:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts