Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να μπορείς να δεις ελληνικούς υπότιτλους, θα κάνεις τα εξής:
- Αντιγράφεις την τανία μαζί με το αρχείο srt στο κινητό και πρέπει να έχουν το ίδιο όνομα.
- Ανοίγεις το αρχείο των υποτίτλων με το notepad, επιλέγεις από το μενού Save As και στην επιλογή econding (κάτω από την ονομασία) επιλέγεις UTF-8.

Πλέον θα παίζει μιά χαρά με ελληνικούς υπότιτλους!!! 

Ευχαριστώ πολύ, υποκλίνομαι!

Πάει κι αυτό...

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πως μπορούμε να κατεβάσουμε στο υπολογιστή τη ρομ που φοράει το κινητό κατευθείαν από το κινητό;

συγκεκριμένα αναφέρομαι στην IEB την οποία και δεν έχω

αυτό με τις άσπρες κουκκίδες που εμφανίζονται όταν κάνεις εγγραφή βίντεο υπάρχει σε όλα τα omnia hd είναι μάλλον θέμα firmware λογικά θα το διορθώσουν στο μέλλον

Παιδια το πηρα και εγω σημερα το πρωι το i8910 HD και ελπιζω να μην με απογοητευσει γιατι για χαρη του εγκατελειψα την NOKIA και το προτιμησα αντι για το N97.Για να ειμαι ειλικρινης με κερδισε εκτος απο τα καταπληκτικα χαρακτηριστικα του και το γεγονος οτι εχει symbian λειτουργικο που το εχω συνηθησει τοσα χρονια.Μια βοηθεια θα ηθελα.Δεν μπορεσα να συγχρονισω και να μεταφερω τις επαφες μου απο το Ν95 8GB αλλα ουτε και απο το PC SUITE..φταιει μηπως το γεγονος οτι αυτα ειναι S60 3rd edition και το samsung 5th edition??Εχει κανεις καμια ιδεα τι να κανω ???
[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι ετσι ειναι με τις κουκιδες... αν ειχε καμενα pixel θα τα εδειχνε παντου.. καλα αυτη η τηλεφωναρα εχει ιδια χαρακτηριστικα με το iphone 3g s ... μακαρι να ασχοληθει καποιος προσωπικα μαζι του για να φανουν οι δυνατοτητες του... γιατι αν περιμενουμε μονο απο εφαρμογες που τρεχουν σε 5800 σωθηκαμε.........

Τελικά,δεν υπάρχει λύση με την ψιλόλιγνη μορφή εμφάνισης των φωτογραφιών πέραν της χρήσης ειδικών προγραμμάτων αλά Picasa? :blink:

Παιδια το πηρα και εγω σημερα το πρωι το i8910 HD και ελπιζω να μην με απογοητευσει γιατι για χαρη του εγκατελειψα την NOKIA και το προτιμησα αντι για το N97.Για να ειμαι ειλικρινης με κερδισε εκτος απο τα καταπληκτικα χαρακτηριστικα του και το γεγονος οτι εχει symbian λειτουργικο που το εχω συνηθησει τοσα χρονια.Μια βοηθεια θα ηθελα.Δεν μπορεσα να συγχρονισω και να μεταφερω τις επαφες μου απο το Ν95 8GB αλλα ουτε και απο το PC SUITE..φταιει μηπως το γεγονος οτι αυτα ειναι S60 3rd edition και το samsung 5th edition??Εχει κανεις καμια ιδεα τι να κανω ???

Ένας απλός τρόπος είναι να επιλέξεις όλες τις επαφές στο N95, να τις αντιγράψεις στην μνήμη (πηγαίνουν στον φάκελο others/contacts) και κατόπιν, να αντιγράψεις ολόκληρο τον φάκελο contacts στον αντίστοιχο φάκελο στο HD και να επιλέξεις αντιγραφή από κάρτα.

Άλλη λύση είναι μέσω της εφαρμογής Μεταφορά που, λογικά, θα υπάρχει και στο HD, όπως σε όλα τα Nokia symbian των τελευταίων ετών.

Ένας απλός τρόπος είναι να επιλέξεις όλες τις επαφές στο N95, να τις αντιγράψεις στην μνήμη (πηγαίνουν στον φάκελο others/contacts) και κατόπιν, να αντιγράψεις ολόκληρο τον φάκελο contacts στον αντίστοιχο φάκελο στο HD και να επιλέξεις αντιγραφή από κάρτα.

Άλλη λύση είναι μέσω της εφαρμογής Μεταφορά που, λογικά, θα υπάρχει και στο HD, όπως σε όλα τα Nokia symbian των τελευταίων ετών.

Τον πρωτο τροπο δεν το σκεφτηκα :blink: και θα το δοκιμασω τωρα,τον δευτερο τον επιχειρησα αλλα μου βγαζει μηνυμα οτι το 8910 υποστηριζει μονο ανακτηση και διεκοψε την μεταφορα...:confused:..Ευχαριστω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν κατάλαβα καλά, ανάκτηση θέλεις να κάνεις. Αν επιλέξεις να συνεχίσεις την διαδικασία με την εφαρμογή Μεταφορά, δεν σε αφήνει να την ολοκληρώσεις;

Αν κατάλαβα καλά, ανάκτηση θέλεις να κάνεις. Αν επιλέξεις να συνεχίσεις την διαδικασία με την εφαρμογή Μεταφορά, δεν σε αφήνει να την ολοκληρώσεις;

Ναι ακριβως αυτο.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Oκ, εγινε η δουλεια.Εκανα συχγρονισμο του κινητου με τον υπολογιστη μεσω του samsung pc studio 7 και του outlook (οπου ειχα τις επαφες μου) και ολα κομπλε!:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν είναι το πρόβημα στην διαφορά από 3rd σε 5th edition αλλά στο θέμα της διαφορετικής μάρκας των δυο συσκευών....Να σου δώσω μια συβουλή σε ότι αφορά τίς επαφές;Κάνε αντιγραφή των επαφών του Ν95 στο mass memory του('επαφές-'επιλογή όλων-''αντίγραφο σε mass memory') ,σύνδεσέ το με τον υπολογιστή ,πάρε το αρχειάκι (θα το βρείς στον φάκελλο 'άλλα')και αντίγραψέ το στον αντίστοιχο φάκελλο 'άλλα' του HD (επειδή είναι αδερφάκια στο λειτουργικό έχουν ακριβώς την ίδια κατανομή στη 'διαχείριση αρχείων').Μετά την αντιγραφή,πήγαινε στις επαφές του HD και επέλλεξε 'ανάκτηση από την mass memory ή κάρτα μνήμης'(αναλόγως σε πια μνήμη αντέγραψες το αρχειάκι των επαφών του N95 σου.)Η διαδικασία είναι απλή αν την κατανοήσεις και θα μεταφέρεις έτσι τίς επαφές σου αυτούσιες,εύκολα και γρήγορα.Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως,ακριβώς αυτό έκανα εγώ και στο innov8 μου και στο Omnia HD μου και δούλεψε μια χαρά.Α ναι και κάτι άλλο,το κινητό είναι ΕΠΟΣ ,θα το χαρείς σίγουρα!

Παιδιά καλησπέρα σας... Χρειάζομαι την βοήθειά σας...Εμένα όταν πάω από προφιλ για να αλλάξω τον ήχο κλήσης μου έχει καμια 10ρια φορές ενα αρχείο EULA_AFR.txt ανάμεσα σε όλους του ήχους... Τι σκ@τ@ είναι αυτό...? Από έχω δει πρέπει να είναι από το GARMIN....Αλλά γιατί εμφανήστικε εκεί ;

Ρε παιδιά helppppppppppp....... Έκανα επανφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για το παραπάνω θέμα και έχει τρελαθεί να κολάει το κινητό!!!! Τι να κάνω ;

γεια σας παιδια,καλος σας βρηκα ειναι το πρωτο μου μηνυμα εδω.

ειμαι εδω και μια βδομαδα κατοχος του 8910Ι και σε γενικες γραμμες μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος,αυτο που δεν μπορω να συνηθισω με τιποτα ακομα ειναι τι internet browsing,κριμα για ενα τετοι τηλεφωνο...

τωρα να ρωτησω κατι αλλο,εχω mkv files και θελω να τα μετατρεψω σε avi για να τα βλεπω το τηλεφωνο,εχει κανεις κανει καποια τετοια μετατροπη και αν ναι με ποιο προγραμμα?

Παιδια καλημερα.Κυκλοφορει καμια αναβαθμιση για την συσκευη και αν ναι, αξιζει να την εγκαταστησουμε ή θα μου αρχισει παλι τιποτα κουλά???:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά helppppppppppp....... Έκανα επανφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για το παραπάνω θέμα και έχει τρελαθεί να κολάει το κινητό!!!! Τι να κάνω ;

που κολλάει η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων?

αυτά που είπες στο πρώτο post δεν εμφανίστηκαν από ρυθμίσεις αλλα από κάποιο πρόγραμμα...είναι αρχεία και δεν επηρεάζονται από την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

λογικά με format θα στρώσει αλλα ας μιλήσει και κάποιος που έχει ήδη το τηλέφωνο στα χερια του.

Ρε παιδια:cry: το πηρα κι εγω σημερα, εκανα εγκατασταση το ndrive εστειλα το sms, μου βγηκε μηνυμα οτι ενεργοποιηθηκε διαλεξα και φωνη παω να συνδεθω και λεει συνεχεια οτι προσπαθει να βρει στιγμα...

τι εχει γινει? μηπως επρεπε να ενεργοποιησω κατι?

μηπως ειναι χαλασμενο?

επισης το βαζω να κανει search για wifi, περνανε ωρες ατελειωτες και αυτο συνεχιζει να ψαχνει χωρις ποτε να βρισκει... ενω υπαρχουν χιλιαδες στην περιοχη...

βοηθηστε plz :cry:

Το ndrive σε συνδιασμό με το τηλ θέλουν λίγο χρόνο για να βρουν στίγμα. Βεβαιώσου πως είσαι σε ανοικτό χώρο μη περιμένεις στίγμα μέσα στο σπίτι σου. Για το wifi δεν ξέρω αν υπάρχουν δίκτυα αλλά αν εντοπίζιες κάτι με laptop ή άλλη συσκευή το i8910 θα έπρεπε να τα βρίσκει αμέσως.

Το ndrive σε συνδιασμό με το τηλ θέλουν λίγο χρόνο για να βρουν στίγμα. Βεβαιώσου πως είσαι σε ανοικτό χώρο μη περιμένεις στίγμα μέσα στο σπίτι σου. Για το wifi δεν ξέρω αν υπάρχουν δίκτυα αλλά αν εντοπίζιες κάτι με laptop ή άλλη συσκευή το i8910 θα έπρεπε να τα βρίσκει αμέσως.

ω ρε ****το... ναι φυσικα εντοπιζω... ισα με 10 υπαρχουν 4 εκ των οποιων χωρις key... το gps ωστοσο το δοκιμασα στη βεραντα...

γιατι πρεπει ομως να ειμαι σε ανοιχτο χωρο? στο αυτοκινητο ας πουμε δεν θα δουλευει?

omn1a, κάνε μια επανεκκίνηση στην συσκευή σου και ξαναδοκίμασε να κάνεις αναζήτηση δικτύων wi-fi.

Επίσης, άνοιξε το Δεδομένα GPS, πάτησε Κατάσταση Δορυφόρων και δες αν δουλεύει κανονικά η αναζήτηση δορυφόρων. Αν οι μπάρες αυξομειώνονται, τότε είσαι οκ. Μόλις βρει στίγμα, άνοιξε το NDrive και, λογικά, θα σου δείξει αμέσως που είσαι.

Στο αυτοκίνητο δουλεύει λογικά και στη βεράντα σου θα έπρεπε να δουλεύει απλά μέσα στο σπίτι έχεις τοίχους και άλλα τέτοια εμπόδια.

βοήθεια!

έχω το γνήσιο ndrive που ήταν μαζί με το omnia HD και το έκανα update τα voices και τώρα μου βγάζει ερωτηματικά και δε μπορώ να το λειτουργήσω.

μπορεί κάποιος να μου στείλει τα αρχεία με το φάκελο ndrive που ήταν μέσα στην κάρτα μνήμης για να το ξαναπεράσω;

εχω mkv files και θελω να τα μετατρεψω σε avi για να τα βλεπω το τηλεφωνο,εχει κανεις κανει καποια τετοια μετατροπη και αν ναι με ποιο προγραμμα?

Δες αυτο http://www.008soft.com/mkv-to-avi.htm

(δεν το εχω δοκιμασει, απλα το βρηκα στο νετ)

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD