LeGendGR Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Παιδιά παρατήρησα ότι ο Browser λειτουργεί πολύ καλύτερα σε όρθια θέση απ’ότι σε πλάγια και έχει πολύ πιο γρήγορο σκρολλαρισμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Βάλε το X-plore, και δες αν υπάρχουν τα αρχεία στην κάρτα μνήμης, είτε και ως κατεστραμμένα αρχεία. Τι κάρτα μνήμης χρησιμοποιείς; Εκανα, μορφοποίηση. Εχασα βέβαια κάποια βίντεο και φωτογραφίες που δεν είχα προλάβει να τα περάσω στον υπολογιστή, αλλά όκέικ.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 υπάρχει το πρώτο εφταήμερο???? δήλάδη εάν δεν μου το αλλάξουν θα τους πω σύμφωνα με την νομοθεσία ωφείλεται να μου δώσεται άλλο ? Εμένα στο ΠΛΑΙΣΙΟ πάντα μου έλεγαν για τις πρώτες 7 μέρες γίνεται άμεση αντικατάσταση σε περίπτωση προβλήματος(έκανα συνολικά σε αυτά τα χρόνια 14 αντικαταστάσεις που θυμάμαι για διάφορους λόγους-καμένα pixel,DOA-δηλαδή δεν έκανε εκκίνηση το κινητό,στραβοτοποθετημένη οθόνη κ.α.),στην Vodafone θυμάμαι πριν καιρό ήθελα να κάνω αντικατάσταση ενός 5800 φίλου και μου έλεγαν να το στείλουν να το εγκρίνουν και σε 1 εβδομάδα θα γινόταν η αντικατάσταση δηλαδή χ**ε ψηλά και αγνάντευε...:mad:,πρέπει να τους τρίξεις τα δόντια(όχι πολύ όμως,λίγο...:lol:;)) για να γίνει η αντικατάσταση εντός 7 ημερών,ανέφερε και τα περι νομοθεσίας και πάν΄απ΄όλα 600+ € είναι αυτά και να μην λειτουργεί σωστά,δε κολλάει με τίποτα.....:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver007 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Εμένα στο ΠΛΑΙΣΙΟ πάντα μου έλεγαν για τις πρώτες 7 μέρες γίνεται άμεση αντικατάσταση σε περίπτωση προβλήματος(έκανα συνολικά σε αυτά τα χρόνια 14 αντικαταστάσεις που θυμάμαι για διάφορους λόγους-καμένα pixel,DOA-δηλαδή δεν έκανε εκκίνηση το κινητό,στραβοτοποθετημένη οθόνη κ.α.),στην Vodafone θυμάμαι πριν καιρό ήθελα να κάνω αντικατάσταση ενός 5800 φίλου και μου έλεγαν να το στείλουν να το εγκρίνουν και σε 1 εβδομάδα θα γινόταν η αντικατάσταση δηλαδή χ**ε ψηλά και αγνάντευε...:mad:,πρέπει να τους τρίξεις τα δόντια(όχι πολύ όμως,λίγο...:lol:;)) για να γίνει η αντικατάσταση εντός 7 ημερών,ανέφερε και τα περι νομοθεσίας και πάν΄απ΄όλα 600+ είναι αυτά και να μην λειτουργεί σωστά,δε κολλάει με τίποτα.....:mad: σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα με την συσκευή που αγόρασε να κοιτάξει αυτό το νόμο http://www.scribd.com/doc/13358209/30432002- για να γνωρίζουμε τι μας γίνεται !!!! http://mastering.ning.com/profiles/blogs/1313761:BlogPost:42740 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Δεν ξέρω εαν το παρατηρησε κανεις αλλα στη σελιδα της Vodafone ( http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/detailsWithBundleParts-28800.action?menuId=629# ) εαν πατησετε στο "Βασικο Υλικο" -> "Πληροφοριες" και μετα στο popup παραθυρο , προγραμματα συμβολαιου και τιμες συσκευων, την συσκευη την εχει 599 ευρω και ειναι πιο ακριβη για να την αγορασεις με προγραμμα οποιοδηποτε σε σχεση με αυτη την σελιδα.. ( http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/detailsWithRates-28800.action ) Τελικα ποιες τιμες ισχυουν; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver007 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Δεν ξέρω εαν το παρατηρησε κανεις αλλα στη σελιδα της Vodafone ( http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/detailsWithBundleParts-28800.action?menuId=629# ) εαν πατησετε στο "Βασικο Υλικο" -> "Πληροφοριες" και μετα στο popup παραθυρο , προγραμματα συμβολαιου και τιμες συσκευων, την συσκευη την εχει 599 ευρω και ειναι πιο ακριβη για να την αγορασεις με προγραμμα οποιοδηποτε σε σχεση με αυτη την σελιδα.. ( http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/detailsWithRates-28800.action ) Τελικα ποιες τιμες ισχυουν; φυσικό είναι με όλα αυτό γίνεται!!! Και τις συσκευές τις αγοράζουν πολύυυυ φτυνότερα!!! και πάντα κερδισμένοι !! Απλά εαν θέλει κάποιος να πάρει το κινητό με δόσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Δε σε καταλαβα... :P Τι γινεται εαν παρει καποιος το κινητο με δοσεις; Τι δοσεις; Ποιο ειναι φυσικο; Στην τελικη, ποιες τιμες/προγραμματα ισχυουν; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver007 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Δε σε καταλαβα... :P Τι γινεται εαν παρει καποιος το κινητο με δοσεις; Τι δοσεις; Ποιο ειναι φυσικο; Στην τελικη, ποιες τιμες/προγραμματα ισχυουν; . ΄Τι εννοείς ποιές τιμέσ και προγράμμα ισχύουν? (ισχύουν αυτά που αναγράφονται στο site apo thn eteria) Εαν πάρεις το κινητό με άτοκες δόσεις (δεν ξερω εαν γινεται) θα σου έρθει πιο φθηνό. σε σχέση με το να πραγματοποιήσεις μια συνδεση 12months υποχρεωτική με πάγιο καθε χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 . ΄Τι εννοείς ποιές τιμέσ και προγράμμα ισχύουν? (ισχύουν αυτά που αναγράφονται στο site apo thn eteria) Εαν κοιταξεις στα links που δινω ποιο πανω, θα δεις οτι υπαρχουν διπλες τιμες/προγραμματα. ΠΧ: Surf & Talk 300 lite plus € 414,10 Surf & Talk 300 lite plus € 354,11 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver007 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 δεν βγάζει κατι διαφορετικό τα κοίταξα και πριν που το είδες αυτο??? κοιταξε ξανα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Οκ, παρε 2 εικονες κ δες: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stikos Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω νέα widgets; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Δεν ξέρω εαν το παρατηρησε κανεις αλλα στη σελιδα της Vodafone ( http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/detailsWithBundleParts-28800.action?menuId=629# ) εαν πατησετε στο "Βασικο Υλικο" -> "Πληροφοριες" και μετα στο popup παραθυρο , προγραμματα συμβολαιου και τιμες συσκευων, την συσκευη την εχει 599 ευρω και ειναι πιο ακριβη για να την αγορασεις με προγραμμα οποιοδηποτε σε σχεση με αυτη την σελιδα.. ( http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/detailsWithRates-28800.action ) Τελικα ποιες τιμες ισχυουν; Εχω την εντυπωση οτι αγοραζωντας την συσκευη οnline και κανωντας και προγραμμα μαζι ειναι πιο φθηνα απο οτι να πας σε καταστημα για αυτο και η διαφοροποιηση στην τιμη.. Πιθανον τα 599 να ειναι τιμη καταστηματος και τα 578 τιμη ιντερνετ.. Εξ ου και η διαφοροποιηση και στις τιμες προγραμματων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Εχω την εντυπωση οτι αγοραζωντας την συσκευη οnline και κανωντας και προγραμμα μαζι ειναι πιο φθηνα απο οτι να πας σε καταστημα για αυτο και η διαφοροποιηση στην τιμη.. Πιθανον τα 599 να ειναι τιμη καταστηματος και τα 578 τιμη ιντερνετ.. Εξ ου και η διαφοροποιηση και στις τιμες προγραμματων.. Ειχα την εντυπωση οτι η προσφορα για το ιντερνετ ειναι -50€ και μονο αυτη... Ενδιαφερον... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Αν αγοράσει κανείς τη συσκευή από το κατάστημα της Vodafon η τιμή είναι περίπου 50€ ακριβότερη από ό,τι στο site της Vodafon. Γιατί αυτή η διαφορά; Ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver007 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Οκ, παρε 2 εικονες κ δες: τα λινκ δεν μου τα έβγαζε έτσι τις τιμές σοβαρα!!!! Αν αγοράσει κανείς τη συσκευή από το κατάστημα της Vodafon η τιμή είναι περίπου 50€ ακριβότερη από ό,τι στο site της Vodafon. Γιατί αυτή η διαφορά; Ξέρει κανείς; ναι πάρα πολυ απλό μερικές εταιρίες στο internet τα πράγματα που πουλάνε δεν είναι ίδιας ποιότητας.... υπάρχουν αρκετές στην ελλάδα δεν θέλω να πω names !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Καμια σχεση. Απλως εαν πας σε καταστημα Vodafone Λογικα παιρνουν προμηθεια το καταστημα 50€ ανα νεα συνδεση. Ετσι εαν πας κ το παρεις απο το Ιντερνετ/Vodafone shop η Vodafone σου αφερει -50€ Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver007 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Καμια σχεση. Απλως εαν πας σε καταστημα Vodafone Λογικα παιρνουν προμηθεια το καταστημα 50€ ανα νεα συνδεση. Ετσι εαν πας κ το παρεις απο το Ιντερνετ/Vodafone shop η Vodafone σου αφερει -50€ κάτι γνωρίζω παραπάνω !!! δεν λέω ότι να ναι! ευχαριστώ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 δηλαδη στην προκειμενη περιπτωση το ομνια ΗD αν το παραγειλουμε online απο voda θα ειναι κατωτερης ποιοτητας; Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 κάτι γνωρίζω παραπάνω !!! δεν λέω ότι να ναι! ευχαριστώ..... Καλα οκ ;) :happy: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 κάτι γνωρίζω παραπάνω !!! δεν λέω ότι να ναι! ευχαριστώ..... Δηλαδή, η Vodafone πουλάει τα καλά omnia από τα καταστήματά της και τα ελαττωματικά από το site της. Αν συμβαίνει αυτό κανείς από την εταιρία δεν έχει σπουδάσει μάρκετιγκ! Πράγμα αδύνατο... Ίσως είναι θέμα προμήθειας ή προσωρινής προσφοράς (ίσχυε και παλιότερα αυτό με τα 50€ διαφορά; ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stikos Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Πως γίνεται το ίδιο προϊόν να βγαίνει σε 2 διαφρετικές ποιότητες; Όσον αφορά τα ελλατωματικά προϊόντα συνήθως είναι ένα ποσοστό της παραγωγής και άρα αδύνατο να ξερείς ποιό είναι ελαττωματικό και ποιό όχι γι αυτό και βγαίνουν στην αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wintermute23 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Έγινα κι εγώ ένας απο τους ευτυχείς κατόχους του απίστευτου αυτού κινητού. Όλα είναι άψογα εκτός από δύο θεματάκια: 1)Γεμίζει δαχτυλιές...Είδα κάποιες θήκες που προτάθηκαν.Πρέπει να πάρω και screen protector? 2)Η ένταση του ήχου κλήσης ενώ είναι στο max δεν ξεκινάει αμέσως στο φουλ και δεν έχει την ίδια ένταση με το N95 που είχα.Υπάρχει μήπως καμμια ρύθμιση που μου ξεφεύγει? Τέλος,ξέρει κανείς αν υποστηρίζει caller's name speech όπως το N95? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 κάτι γνωρίζω παραπάνω !!! δεν λέω ότι να ναι! ευχαριστώ..... Η παραπληροφόρηση σε όλο της το μεγαλείο..Σαφώς σε κάποια ηλεκτρονικά καταστήματα γίνεται αυτό που λες,αλλά στην Vodafone τουλάχιστον δεν ισχύει..Η προσφορά των 50 ευρώ ισχυει εδώ και πάνω από 8 μήνες για νέες συνδέσεις απ'το ηλεκτρονικό κατάστημα.Καμία σχέση με ελαττωματικές συσκευές κλπ.Δε θα είχε και νόημα μια τέτοια κίνηση άλλωστε.Αν ειναι ελαττωματική η συσκευή στην αλλάζουν όπως και νά'χει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 ο φιλος πιο πανω μιλησε για κατωτερης ποιοτητας οχι για ελαττωματικες συσκευες Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts