Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ας ελπίσουμε με την νέα έκδοση λογισμικού, θα βελτιωθεί σημαντικά η ποιότητα του ήχου. Στο INNOV8, λεγόταν πολύ καιρό ότι θα βελτιωθεί η ήχος του βίντεο αλλά τελικά ποτέ δεν έγινε. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα έχουμε την ίδια τύχη και με το HD.

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καταρχάς καλησπέρα σε όλους!Το κινητό το πήρε ένας φίλος μου σε Αγγλική έκδοση πριν λίγες μέρες και είχα την ευκαιρία να το επεξεργαστώ διεξοδικά. έιναι όντως μεγάλο αλλά έχει έντονη σχεδιαστική προσωπικότητα και η οθόνη του έιναι ότι καλύτερο έχω δει μέχρι σήμερα σε αφής και OXI μόνο!

Επίσης το λειτουργικό του έιναι τρομερα αξιόπιστο με την διπλάσια μνήμη διαχείρισης από όλα τα 5th edition μέχρι σήμερα. Η κάμερα λειτουργεί πολύ αξιοπρεπώς καί ειδικά την νύχτα εστιάζει καλύτερα και με πιο σωστή ισορροπία λευκού από το Innov8 αν καταλαβαίνετε τί εννοώ. Αρνητικά έιναι η εξίσου κακή αυτονομία με του innov8 και o απαράδεκτα χάλια ήχος στη λήψη του βίντεο. Πάντως τό κινητό είναι ΆΠΑΙΧΤΟ!

Xε χε .... το βραδυ θα τα εχω διπλα διπλα με το πλαστικο κατασκευασμα της Νοκια.... :D :lol:

Μirror , αν σου αρεσει το πως παιζει μουσικη το 5800 τοτε το Ν97 θα σου φανει high-end ενισχυτης !

(δεν θυμαμαι τον συνδιασμο πληκτρων για να βαλω smiley απο το edit , οποτε θεωρησε οτι διπλα στο θαυμαστικο εχει μια γλωσσα )

σ αυτη τη περιπτωση ρε παιδια το μεγεθος δεν ειναι μειονεκτημα

ολο σχεδον το κινητο ειναι οθονη χωρις περιτες επιφανειες με κουμπια .

οι διαστασεις κατα μηκος και κατα πλατος εξυπηρετουν για καλυτερη προβολη βιντεο.

τους χαρακτηρισμους παντοφλες τους χρησιμοποιουσαμε σε κατι κινητα ιδιου μηκους με 1,5 ιντσα οθονη:lol:

συνήθως αυτοί είναι οι χαρακτηρισμοί,όχι όμως να ακούω οτι τα πλήκτρα είναι άχρηστα!οι blackberry συσκευές είναι από τις πρώτες που βγήκαν και είχαν όντως σα σκοπό τη δουλειά με το κινητό και έχουν πληκτρολόγιο με κανονικά πλήκτρα. Οπως και να το κάνουμε είναι τρομερή διευκόλυνση. Οσο εντυπωσιακή και να είναι μια οθόνη και όσο καλό software πληκτρολόγιο και αν έχει δε μπορεί να θεωρηθεί γρηγορότερο στην εισαγωγή κειμένου από ένα κανονικό. Τα κουμπιά είναι απαραίτητα στις συσκευές, διευκολύνουν και στην εισαγωγή κειμένου και τη συντόμευση λειτουργιών και στο παίξιμο παιχνιδιών. Προσωπικά θεωρώ ολοκληρωμένό ένα κινητό αν μπορείς να κάνεις εύκολα τα πάντα. Δινουμε που δίνουμε ένα σωρό λεφτά για να τα πάρουμε τουλαχιστον να κάνουν κι αυτό που πρέπει. Αναρωτιεμαι πόσοι χρησιμοποιούν πραγματικά το word στα κινητά με μόνο οθόνη αφής για να γράψουν κείμενο. Οταν βγει το omnia pro τα ξαναλέμε...Αλλο έχω ένα κινητό για να κάνω την πλάκα μου΄, άλλο εκμεταλλεύομαι τις δυνατότητές του. Τα hardware Πληκτρολόγια είναι άλλη φάση όπως και να το κάνουμε.

Xε χε .... το βραδυ θα τα εχω διπλα διπλα με το πλαστικο κατασκευασμα της Νοκια.... :D :lol:

Μirror , αν σου αρεσει το πως παιζει μουσικη το 5800 τοτε το Ν97 θα σου φανει high-end ενισχυτης ! :p

Αυτό το λες ειρωνικά ή όντως παρατήρησες ότι το Ν97 έχει καλύτερη ποιότητα στην αναπαραγωγή μουσικής από το 5800;

Πάντως, και το HD, παίζει εξαίσια. Αυτό που δεν έχω ακούσει είναι το i8510, το οποίο, όπως λένε όσοι τα έχουν δοκιμάσει, παίζει καλύτερα από το HD.

Κώστα, πρέπει να ξαναπάμε για καφεδάκι. Θα έχουμε πολλά να πούμε και ακόμα περισσότερα να γράψω. :p

συνήθως αυτοί είναι οι χαρακτηρισμοί,όχι όμως να ακούω οτι τα πλήκτρα είναι άχρηστα!οι blackberry συσκευές είναι από τις πρώτες που βγήκαν και είχαν όντως σα σκοπό τη δουλειά με το κινητό και έχουν πληκτρολόγιο με κανονικά πλήκτρα. Οπως και να το κάνουμε είναι τρομερή διευκόλυνση.

Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου. Ένα hardware πληκτρολόγιο, είναι αναντικατάστατο.

Μια και είπα για παιχνίδια προηγουμένως. Μόλις διάβασα οτι το nokia n97 εχει ngage emulator!!!Δηλαδή παίζεις κατευθείαν όλα τα παιχνίδια από το ngage απροβλιμάτιστα?Αυτό είναι θεικό αν συμβαίνει. Τόσο καιρό είχα προσπαθήσει με διάφορα emulators να παίξω στο δικό μου windows mobile κινητό παιχνίδια από Playstation και κάποια έπαιζαν αλλά πολύ αργά και τα γραφικά κολλούσαν. Με το ΗD υπάρχει αυτή η δυνατότητα; Νομίζω οτι η δική μου επόμενη αναβάθμιση σε άλλο κινητό θα γίνει όταν βγεί κάποιο που να μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. Σκεφτείτε ας πούμε στην οθόνη του HD να παίζεις τα παιχνίδια του PSP!!! Πλακα πλάκα με τέτοιο επεξεργαστή δε θα μου φαινόταν περίεργο αν τα κατάφερνε καλά σ'αυτόν τον τομέα...Ρε παιδιά δυο τρείς ερωτήσεις προς όποιον ξέρει.

1)Τελικά το HD πόσο καιρό κρατάει η μπαταρία του; πάλι για ένα κουτσό στραβό διήμερο μιλάμε ή έφτιαξαν λίγο τα πράγματα ελέω οθόνης;

2) Το λειτουργικό symbian θα μου μέρες ολόκληρες μέχρι να το συνηθίσω,όσο περίπου είχα φάει και όταν πρωτοπήγα σε windows mobile, για να βρω τις άκρες με τα προγράμματα κτλ ή είναι πιο εύκολο;

3) Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που ας πούμε το Omnia pro με windows mobile το βγάζουν με ελαφρώς χειρότερη κάμερα από ότι του HD; Η είναι θέμα μαρκετινγκ;

4) Α ναι και τελικά στο δίλλημα e-click ή vodafone θα μπορείς να το πάρεις το κινητό χωρίς καμία απολύτως επέμβαση πάνω από voda οπότε συμφέρει λογω ελληνικής εγγύησης ή όχι οπότε πάμε από e-click και φεύγει γερμανία αν πάθει κάτι; Επίσης σε ότι αφορά τα ελληνικά του θα είναι και στα δυο με ίδιες rom κτλ ή μπορεί η μία να έχει για παράδειγμα προβλήματα αυτονομίας όπως είχαν οι πρώτες παρτίδες του πρώτου omnia λόγω κακής ελληνικής ρομ?

Να ρωτήσω κάτι..(και συγγνώμη αν τυχόν απαντήθηκε πριν:O)..ποτε έρχεται επίσημα Ελλάδα τo κινητό γνωρίζουμε?:worry:

Επίσης αυτά τα 7 καταστήματα που δείχνει στο skroutz ότι τo έχουν να υποθέσω ότι είναι χωρίς ελληνικά ε? ευχαριστώ:)

συνήθως αυτοί είναι οι χαρακτηρισμοί,όχι όμως να ακούω οτι τα πλήκτρα είναι άχρηστα!οι blackberry συσκευές είναι από τις πρώτες που βγήκαν και είχαν όντως σα σκοπό τη δουλειά με το κινητό και έχουν πληκτρολόγιο με κανονικά πλήκτρα. Οπως και να το κάνουμε είναι τρομερή διευκόλυνση. Οσο εντυπωσιακή και να είναι μια οθόνη και όσο καλό software πληκτρολόγιο και αν έχει δε μπορεί να θεωρηθεί γρηγορότερο στην εισαγωγή κειμένου από ένα κανονικό. Τα κουμπιά είναι απαραίτητα στις συσκευές, διευκολύνουν και στην εισαγωγή κειμένου και τη συντόμευση λειτουργιών και στο παίξιμο παιχνιδιών. Προσωπικά θεωρώ ολοκληρωμένό ένα κινητό αν μπορείς να κάνεις εύκολα τα πάντα. Δινουμε που δίνουμε ένα σωρό λεφτά για να τα πάρουμε τουλαχιστον να κάνουν κι αυτό που πρέπει. Αναρωτιεμαι πόσοι χρησιμοποιούν πραγματικά το word στα κινητά με μόνο οθόνη αφής για να γράψουν κείμενο. Οταν βγει το omnia pro τα ξαναλέμε...Αλλο έχω ένα κινητό για να κάνω την πλάκα μου΄, άλλο εκμεταλλεύομαι τις δυνατότητές του. Τα hardware Πληκτρολόγια είναι άλλη φάση όπως και να το κάνουμε.

:lol: Το πληκτρολόγιο του omnia HD, σε διαψεύδει.

Ειλικρινά, ποτέ μου δεν πληκτρολόγησα smsή οτιδήποτε άλλο με τόση ευκολία, ταχύτητα και ακρίβεια....:cool:

Να ρωτήσω κάτι..(και συγγνώμη αν τυχόν απαντήθηκε πριν:O)..ποτε έρχεται επίσημα Ελλάδα τo κινητό γνωρίζουμε?:worry:

Επίσης αυτά τα 7 καταστήματα που δείχνει στο skroutz ότι τo έχουν να υποθέσω ότι είναι χωρίς ελληνικά ε? ευχαριστώ:)

16 Ιουλίου από Vodafone, και πιθανότατα αυτό να είναι και το πρώτο που θα κυκλοφορήσει με ελληνικά.

Πάντως, αντίθετα με όσα πίστευα, το αγγλικό μενού δεν με δυσκόλεψε καθόλου.

Το μόνο εκνευριστικό είναι που στέλνω sms με αγγλικούς χαρακτήρες.

Η αναζήτηση στον τηλεφωνικό κατάλογο γίνεται κανονικά στα ελληνικά. :):)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια και είπα για παιχνίδια προηγουμένως. Μόλις διάβασα οτι το nokia n97 εχει ngage emulator!!!Δηλαδή παίζεις κατευθείαν όλα τα παιχνίδια από το ngage απροβλιμάτιστα?Αυτό είναι θεικό αν συμβαίνει.

Nαι, υποστηρίζει κανονικά την πλατφόρμα N-Gage.

1)Τελικά το HD πόσο καιρό κρατάει η μπαταρία του; πάλι για ένα κουτσό στραβό διήμερο μιλάμε ή έφτιαξαν λίγο τα πράγματα ελέω οθόνης;

Εξαρτάται κατά 90% από την χρήση που κάνεις. Από την άλλη, η συσκευή είναι ακόμα στην αρχή της πορείας της. Ενδέχεται, με μελλοντικά update, να βελτιώσουν την διαχείριση ενέργειας.

2) Το λειτουργικό symbian θα μου μέρες ολόκληρες μέχρι να το συνηθίσω,όσο περίπου είχα φάει και όταν πρωτοπήγα σε windows mobile, για να βρω τις άκρες με τα προγράμματα κτλ ή είναι πιο εύκολο;

Δε νομίζω να δυσκολευτείς ιδιαίτερα να το μάθεις. Είναι πολύ πιο απλό. Διάβασε και αυτό το FAQ. Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ.

3) Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που ας πούμε το Omnia pro με windows mobile το βγάζουν με ελαφρώς χειρότερη κάμερα από ότι του HD; Η είναι θέμα μαρκετινγκ;

Μάλλον θέμα δικαιωμάτων. Δες και εδώ.

16 Ιουλίου από Vodafone, και πιθανότατα αυτό να είναι και το πρώτο που θα κυκλοφορήσει με ελληνικά.

Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες! :thanks::happy:

το κακο ειναι αν θες να περασεις μια νεα εγγραφη στον καταλογο που πρεπει να την περασεις αγγλικα.

το κακο ειναι αν θες να περασεις μια νεα εγγραφη στον καταλογο που πρεπει να την περασεις αγγλικα.

Ναι όντως αυτό είναι εκνευριστικό. Εγώ προς το παρών τις περνάω απο τον υπολογιστή μέσω outlook, και περιμένω τα ελληνικα......:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

μακαρι να μην το αργησει η vodafone

σημερα μου ειπανε θα το εχουνε 16/17 του

μηνος οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω.

θα΄θελα να το δω πολυ απο κοντα....:D:D

p.s.η εφαρμογη facebook που εχει το n97

μπορουμε να την περασουμε και στο hd??

[sIGPIC][/sIGPIC]

to problhma me th dynamwsh entashs otan xtypaei gia klhseis kseperasthke???

giati to exei se oles tis syskeyes h samsung akoma k sto omnia. dhl xtypaei hxos klhshs sthn arxh siga k meta kanonika...

Μην χρησιμοποιείς greeklish. Χρησιμοποίησε πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες ώστε τα μηνύματά σου να είναι πιο ευανάγνωστα. Διάβασε και την σχετική ανακοίνωση: Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

p.s.η εφαρμογη facebook που εχει το n97

μπορουμε να την περασουμε και στο hd??

Δεν χρειάζεται.

Είναι ήδη προεγκατεστημένη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

giati to exei se oles tis syskeyes h samsung akoma k sto omnia. dhl xtypaei hxos klhshs sthn arxh siga k meta kanonika...

Δεν νομιζω να υπαρχει καποιο τετοιο θεμα. Ολα τα symbian χτυπανε με full ενταση απο την αρχη. Αλλωστε και εγω εχω το samsung innov8 και τα ηχεια του ειναι σουπερ απο τον 1ο χτυπο:)

μπορεις να το πειραξεις με τις ρυθμησεις που εδωσα λιγες σελλιδες πισω... και γραφε ελληνικα

Στο άδειο δωμάτιο και στον κρύο αέρα

Να σ’ αγαπώ το μόνο που μου μένει

Να ‘μαι για σένα η ζωή που περιμένει

Να κλέψει να σου δώσει

Να σε στείλει να σε νοιώσει...

4) Α ναι και τελικά στο δίλλημα e-click ή vodafone θα μπορείς να το πάρεις το κινητό χωρίς καμία απολύτως επέμβαση πάνω από voda οπότε συμφέρει λογω ελληνικής εγγύησης ή όχι οπότε πάμε από e-click και φεύγει γερμανία αν πάθει κάτι; Επίσης σε ότι αφορά τα ελληνικά του θα είναι και στα δυο με ίδιες rom κτλ ή μπορεί η μία να έχει για παράδειγμα προβλήματα αυτονομίας όπως είχαν οι πρώτες παρτίδες του πρώτου omnia λόγω κακής ελληνικής ρομ?

πολύ καλή ερώτηση...

Επειδή όμως δεν έχει κυκλοφορήσει η ελληνική rom ακομα

μπορεί κάποιος να δώσει μια απάντηση?

Αν το πάρω από την Ιταλία έχει και Αγγλικό μενού μέσα?

Αργότερα θα μπορώ να περάσω το ελληνικό μενού επίσημα έστω και με χρέωση?

Δεν χρειάζεται.

Είναι ήδη προεγκατεστημένη.

δηλ.ειναι ακριβως το ιδιο οπως του n97??

με τις ιδιες λειτουργιες??

ευχαριστω!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχει αγγλικα μεσα αν το παρεις απο ιταλια.

το β χλωμο το βλεπω. να περασεις ελληνικα ναι, αλλα απο την επισημη αντιπροσωπεια οχι.

δεν ξέρω αν εχει ξαναγίνει αυτή η ερώτηση πιο πρίν, αλλα μπορεί καποιος να μου πεί αν το omnia HD θα είναι locked πχ για 2 χρόνια να σε αναγκάζει να έχεις ξερώ γω vodafone ή θα μπορείς να πάρεις και σκέτη την συσκευή??

μπορει να την παρεις και free εννοειται.

αλλα σιγουρα θα την δωσουνε πρωτα

σ'αυτους που θα κανουνε συμβολαια/επιδοτησεις

και μετα στους αλλους..:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, θα έχει αγγλικά. Γιατί θέλεις να γίνει αυτή η διαδικασία επίσημα; Αν σε ενδιαφέρει η εγγύηση, θα πρέπει να αγοράσεις κατευθείαν το ελληνικό ΗD. Η στάση της επίσημης αντιπροσωπείας μέχρι σήμερα είναι, ότι δεν αναλαμβάνουν να περάσουν ελληνικά σε συσκευές που προορίζονται για άλλες αγορές.

δεν ξέρω αν εχει ξαναγίνει αυτή η ερώτηση πιο πρίν, αλλα μπορεί καποιος να μου πεί αν το omnia HD θα είναι locked πχ για 2 χρόνια να σε αναγκάζει να έχεις ξερώ γω vodafone ή θα μπορείς να πάρεις και σκέτη την συσκευή??

Θα είναι μεν vodafone αλλά δεν θα είναι κλειδωμένη. Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει όποιος ξέρει κάτι διαφορετικό.

μολις το παρελαβα και εγω. καταπληκτικη οθονη. εχει βινετακια μεσα φορτωμενα και οταν τα βλεπεις νομιζεις οτι κοιτας μεγαλη τηλεοραση. ειναι λιγο μεγαλο μπροστα στο κ800 που χρησιμοποιουσα για κανα 2 μηνες μεχρι να αποφασισω τι να παρω.

οι φωτο ειναι ιδιες με αυτες που εβγαζε το ιννοβ. θα δοκιμασω και πιο μετα να δω βραδυ τι κανει.

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD