djthief Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Ενδιαφερεται κανεις για να αγορασει το τηλεφωνο μαζι με μενα? Θα αγοραζα απο ebay 2 ομνια hd και μου εκανε προσφορα ο τυπος απο 499 στερλινες να μου πουλησει 450 το ενα αν αγοραζα 2. ο φιλος που θα επαιρνε το δευτερο κατι του ετυχε και δεν μπορει να ωρει τα χρηματα τωρα αλλα το θελω πολυ και σκοπευω να το αγορασω αμεσα. Καταρχας ειμαι ο Γιαννης απο Κυπρο. Εαν ενδιαφερεται καποιος για να τα παρουμε αμεσα να μου το πει 450 στερλινες ειναι μωλις 530ευρω! οριστε και ο συνδεσμος στο εβαy http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150352211729&ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123 Παράθεση OMONOIA - THIRA 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 δεν ξερω αν καποιο μαγαζι το κανει εκει. εδω το κανουν παντως. Που το κανουν? Παντως στο share4gsm.com/ δεν εχει κυκλοφορησει ακομα το ελληνικο product code. Εκτος αν το βάλεις μεσα απο την αντιπροσωπεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknikolas1 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Ενδιαφερεται κανεις για να αγορασει το τηλεφωνο μαζι με μενα? Θα αγοραζα απο ebay 2 ομνια hd και μου εκανε προσφορα ο τυπος απο 499 στερλινες να μου πουλησει 450 το ενα αν αγοραζα 2. ο φιλος που θα επαιρνε το δευτερο κατι του ετυχε και δεν μπορει να ωρει τα χρηματα τωρα αλλα το θελω πολυ και σκοπευω να το αγορασω αμεσα. Καταρχας ειμαι ο Γιαννης απο Κυπρο. Εαν ενδιαφερεται καποιος για να τα παρουμε αμεσα να μου το πει 450 στερλινες ειναι μωλις 530ευρω! οριστε και ο συνδεσμος στο εβαy http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150352211729&ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123 erotisi asxeti me to thema. file mou...epezes mpiliardo sto play89??? Παράθεση ...htc one... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 καθολου off-topic η ερωτηση:lol::lol: Θα πάρω το κινητο απο Δανια αλλα εδω στην Κυπρο υπαρχει αντιπροσωπεια η οποια να δεχεται την εγγυηση ή όποτε χαλαει να το στελλω στην Δανια??:confused: Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Ενδιαφερεται κανεις για να αγορασει το τηλεφωνο μαζι με μενα? Θα αγοραζα απο ebay 2 ομνια hd και μου εκανε προσφορα ο τυπος απο 499 στερλινες να μου πουλησει 450 το ενα αν αγοραζα 2. ο φιλος που θα επαιρνε το δευτερο κατι του ετυχε και δεν μπορει να ωρει τα χρηματα τωρα αλλα το θελω πολυ και σκοπευω να το αγορασω αμεσα. Καταρχας ειμαι ο Γιαννης απο Κυπρο. Εαν ενδιαφερεται καποιος για να τα παρουμε αμεσα να μου το πει 450 στερλινες ειναι μωλις 530ευρω! οριστε και ο συνδεσμος στο εβαy http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150352211729&ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123 κανε του αλλη μια προσφορα και πες του 380 στερλινες και ειμαι μεσα.Αν δεν δεχτει δεν κραταω τοσα. Συγγνωμη.Και εγω απο Κυπρο ειμαι και μπορει να βολευτουμε Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 καθολου off-topic η ερωτηση:lol::lol: Θα πάρω το κινητο απο Δανια αλλα εδω στην Κυπρο υπαρχει αντιπροσωπεια η οποια να δεχεται την εγγυηση ή όποτε χαλαει να το στελλω στην Δανια??:confused: στην ελλαδα το δεχεται η αντιπροσωπεια να στο φτιαξει αλλα με πληρωμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 στην ελλαδα το δεχεται η αντιπροσωπεια να στο φτιαξει αλλα με πληρωμη. ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλε.Κανενας αλλος που να ξερει για την Κυπρο?? Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos28FG Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 ημουν κάτοχος ενός ομνια εδώ και ένα χρόνο. πολύ καλό κινητό αλλα΄τα wm το καθυστερουσαν μέχρι που το πούλησα την προηγούμενη εβδομάδα. ενδιαφερομαι για το omnia hd αλλα δεν ξερω τι υποστηριξη μπορει να έχει λογω symbian .πχ καποιο destinator θα μπορουμε να φορτωσουμε? τι πιστευετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 ημουν κάτοχος ενός ομνια εδώ και ένα χρόνο. πολύ καλό κινητό αλλα΄τα wm το καθυστερουσαν μέχρι που το πούλησα την προηγούμενη εβδομάδα. ενδιαφερομαι για το omnia hd αλλα δεν ξερω τι υποστηριξη μπορει να έχει λογω symbian .πχ καποιο destinator θα μπορουμε να φορτωσουμε? τι πιστευετε? μπορεις να βαλεις garmin που στα symbian και καλους χαρτες εχει και καλα δουλευει. και to sygic επισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alvi Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 τελικα μου προτεινετε να παρω το ομνια hd απο e-click στα 589με ελληνικο μενου οταν 8α το εχουν?ειναι καλη η τιμη?ειναι αξιοπιστο καταστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdgonida Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=tSTYXOpSDLA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos28FG Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 το σκεφτομαι σοβαρα να το παρω αυριο πρωι απο e-click. Από παιχνιδάκια τι γίνεται όμως? τα wm σου έδιναν τη δυνατότητα να παιξεις ωραια παιχνίδια όχι βεβαια στο επιπεδο του i phone αλλά ήταν αξιοπρεπέστατα. τι παίζει με το symbian? νομίζω ότι ειναι ένα λειτουργικο που μπορει να μη κολλάει όπως τα wm αλλά μου φαίνεται ότι είναι περιορισμένες οι δυνατότητες του. εσείς τι γνώμη έχετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_knight Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 θέλω και εγώ να το πάρω από το e-click, έχει όμως μέσα ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 χθες με πηραν απο το e-click , δεν εχουν ετοιμοπαραδοτα τα εχουν πουλησει. βαζουν ελληνικα εδω μου ειπαν και μετα τα δινουν. περιμενουν νεα παρτιδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Αν δεν το πάρει κάποιος και με διαβεβαιώσει ότι έχει ελληνικα, δεν θα προχωρούσα σε αγορά. gsa, εκτός των εφαρμογών πλοήγησης που αναφέρεις, υπάρχει και το παρά πολύ καλό ΝDrive που θα παίξει σίγουρα στο ΗD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_knight Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 χθες με πηραν απο το e-click , δεν εχουν ετοιμοπαραδοτα τα εχουν πουλησει. βαζουν ελληνικα εδω μου ειπαν και μετα τα δινουν. περιμενουν νεα παρτιδα. H νέα παρτίδα παίζει να έχει Ελληνικά μέσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alvi Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 ετσι μου ειπαν κ μενα...απο εβδομαδα οτι θα φερουν.καλα δεν ειναι 589 αν εχει ελληνικο μενου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 ετσι μου ειπαν κ μενα...απο εβδομαδα οτι θα φερουν.καλα δεν ειναι 589 αν εχει ελληνικο μενου? Πολύ καλά είναι; Ποιος είπαμε ότι θα το φέρει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alvi Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 To e-click. http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=33709 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Στο συγκεκριμένο τηλέφωνο με ενδιαφέρει πολύ η δυνατότητα χρήσης του ως συσκευή GPS. Αναρωτιέμαι, λοιπόν, αν θα έχει ενσωματωμένους χάρτες και από ποια εταιρεία. Τι ποσοστό κάλυψης του ελληνικού δικτύου θα προσφέρουν οι χάρτες; Π.χ. η Route 66 (ίσως αυτής της εταιρείας θα είναι οι χάρτες) προσφέρει κάπου στο 80% αν δεν κάνω λάθος. Και κάτι άλλο. Αν δεν είμαστε ικανοποιημένοι, μπορούμε να αλλάξουμε τους χάρτες; Υπάρχουν εταιρείες που πουλάνε χάρτες Ελλάδας για κινητό τηλέφωνο με Symbian λειτουργικά. Αυτό όμως που δεν ξέρω είναι πώς γίνεται η εγκατάσταση. Δίνουν τους χάρτες σε MicroSd και έχουμε μόνιμα την κάρτα μέσα στη slot του κινητού ή εγκαθιστούμε τους χάρτες στο σκληρό του κινητού μέσω της MicroSd; Φυσικά οι αναβαθμίσεις χαρτών είναι μια από τις βασικές προϋποθέσεις για επιλογή χαρτών. Όποιος μπορεί να μου απαντήσει υπεύθυνα για τα βασικά αυτά ερωτήματα, θα το εκτιμούσα πολύ ρε παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Υπάρχουν παρά πολύ καλές εφαρμογές πλοήγησης με πάρα πολύ καλούς χάρτες. Οπότε, δεν χρειάζεται να ανησυχείς τι χάρτες θα έχει προεγκατεστημένους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 To e-click. http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=33709 Αυτό μάλλον θα είναι με τα 8gb, έτσι. Οχι ότι με χαλάει βέβαια. Πότε αναμένεται λοιπόν ελληνικό; Να ρωτήσω και κάτι άλλο;. Η οθόνη του σε κατάσταση αναμονής (δηλαδή σβηστή) έχει ενδείξεις ώρας ημερομηνίας, αναπάντητης κλήσης και sms, όπως δηλαδή του Ν85; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 χθες με πηραν απο το e-click , δεν εχουν ετοιμοπαραδοτα τα εχουν πουλησει. βαζουν ελληνικα εδω μου ειπαν και μετα τα δινουν. περιμενουν νεα παρτιδα. Δεν υπάρχει περιπτωση να βαζουν ελληνικα εφοσον δεν εχει βγει ακομα το ελληνικο product code. Στην αντιπροσωπεια ακομα δεν εχει ερθει, θα το εχει το e-click?? H περιπτωση του εν λογω καταστηματος ειναι η γνωστη τακτική που δυστυχως την εχουν υιοθετησει και άλλα e-shops. Η απαντηση ΠΑΝΤΑ ειναι οτι εχουν πουληθει ολα τα κομματια και θα φερουνε απο βδομαδα (μπουρδες-αντε να φερανε 2-3 κομματια απο Ισπανια).....και λογικα περιμενουν να εμφανιστει το product code με τα ελληνικα. Και για του λογου το αληθες, αν το εχει παρει κανενας το HD απο το e-click με ελληνικο μενου, ας μας το πει. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?:p Γνωστη τακτική....μη μασατε και περιμενετε να βγει κανονικα και επισημα απο την αντιπροσωπεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 παιδια η μπαταρία κραταει αρκετά? με όλα αυτά τα καλούδια δύσκολό μου φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλάμε για αυτονομία. Θα δείξει μέσα στον επόμενο μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts