akis71 Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Samsung i8910 8GB Omnia HD Sim Free / Unlocked Mobile Phone (Black) £529.99 http://www.play.com/Mobiles/Mobile/4-/9037887/-/Product.html?source=9316 καλη τιμη προπαραγγελιας ,με την τρεχουσα ισοτιμια απο το play,(που νομιιζω ομως οτι δε στελνει ηλεκτρονικα προιοντα στην Ελλαδα) ομως σε ευρω μας τα χαλαει Samsung i8910 8GB Omnia HD Sim Free / Unlocked Mobile Phone (Black) EUR 688.99 Καλά αυτοί ψάχνουν για κορόιδα να τους πληρώσουν σε ευρώ ? Με την τρέχουσα ισοτιμία οι 530 λίρες είναι περίπου 580 ευρώ. Και αυτοί το χρεώνουν 100 ευρώ επιπλέον ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 PhoneArena:Samsung OMNIA HD Preview http://www.phonearena.com/htmls/Samsung-OMNIA-HD-Preview-review-r_2131.html Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Καλά αυτοί ψάχνουν για κορόιδα να τους πληρώσουν σε ευρώ ? Με την τρέχουσα ισοτιμία οι 530 λίρες είναι περίπου 580 ευρώ. Και αυτοί το χρεώνουν 100 ευρώ επιπλέον ?? πολλα σαιτ το κανουν αυτο, σε Ευρω εχουν πιο ψηλη τιμη. θα το παρουμε και εμεις σε λιρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonsar Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 δείτε αυτό :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 μηπως ειναι κανενα εφφε?? καποια εφαρμογη ισως.:shifty::shifty: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 κατι αναλογο (inductive charging)εφαρμοζεται και στην περιπτωση του Palm pre με τον φορτιστη Touchstone,αλλα εδω ειναι βεβαιο το ενδεχομενο της πρωταπριλιατικης φαρσας Released April 1st 2009 for All About Symbian Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 παιδες εχς ενα samsung innnov 8510 τοπουλας εχει κατι γρατζουνητσες τα δητε και φοτο απλα αν ενδιαφερεστε πητε μου να βαλω και φοτο τιμη 400 ευρο και το συζηταμε απλα δεν αντεχω samsung παντα επερνα sony ericsson και τωρα με τσαντηζει το samsung εχει χιλιομετρα καπου στους 3 μηνεσ αν θυμαμαι καλα εχω το κοθτακι του ολλα ειναι κοπλε τωρα οτι αλλο ομηλητε παιδεσ !!!! ti φαρσας ρε σι αν μηλατε για το κινιτο μου !!! φιλε μου ελπιζω η οδηγηση σου (στο μηχανακι της υπογραφης σου αναφερομαι...) να μην ειναι αναλογη της ορθογραφιας σου και του συντακτικου σου:blink: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 λοιπον παιδες. εχω ενα ομνια hd στα χερια μου. πρωτες εντυπωσεις: Hardwarika ειναι πολυ μπροστα απο τον ανταγωνισμό. Ηχεια απιστευτα. Βλεπεις το ενσωματωμενο βιντεο mp4 με το ελικοπτερο και τρελαινεσαι με τον 5,1 ηχο! Οθονη απλα θεϊκη, του iphone μπροστα της...καμια σχεση αποκριση μακραν καλυτερη απο του Omnia, και απο του 5800 που εχει ιδιο λειτουργικο. το φορτιζω γιατι ειναι πεθαμενο, και μολις φορτισει θα αρχισω τα παιχνιδακια μαζι του. παντως α[πο οτι βλεπω η μπαταρια παροτι λενε 1500αρα, νομιζω θα ειναι θα εχει τα ιδια προβληματα με του omnia, και του innov8 - γνωμη μου παντα. θα επενελθω το συντομοτερο:) μερικες πρωτες φωτογραφιες: http://www.imageshack.gr/files/pxj3ot2q7xvrzhubigrc_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/gdwoleqbten9wf8ulj2o_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/fozp8tzq05lfgjrgqf60_thumb.jpg :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 λοιπον παιδες. εχω ενα ομνια hd στα χερια μου. πρωτες εντυπωσεις: Hardwarika ειναι πολυ μπροστα απο τον ανταγωνισμό. Ηχεια απιστευτα. Βλεπεις το ενσωματωμενο βιντεο mp4 με το ελικοπτερο και τρελαινεσαι με τον 5,1 ηχο! Οθονη απλα θεϊκη, του iphone μπροστα της...καμια σχεση αποκριση μακραν καλυτερη απο του Omnia, και απο του 5800 που εχει ιδιο λειτουργικο. το φορτιζω γιατι ειναι πεθαμενο, και μολις φορτισει θα αρχισω τα παιχνιδακια μαζι του. παντως α[πο οτι βλεπω η μπαταρια παροτι λενε 1500αρα, νομιζω θα ειναι θα εχει τα ιδια προβληματα με του omnia, και του innov8 - γνωμη μου παντα. θα επενελθω το συντομοτερο:) μερικες πρωτες φωτογραφιες: http://www.imageshack.gr/files/pxj3ot2q7xvrzhubigrc_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/gdwoleqbten9wf8ulj2o_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/fozp8tzq05lfgjrgqf60_thumb.jpg :) Φίλε τάραξες τα νερά :X, καταλαβαίνεις ότι περιμένουμε και φωτογραφίες και σχόλια και εντυπώσεις και συγκριτικά και .... :). Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 το αγορασες απεξω? πες εντυπωσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 το αγορασες απεξω? πες εντυπωσεις! ειναι test unit, δεν δουλευει σαν τηλεφωνο-κρασαρει. οποτε οπως καταλαβαινετε phone και gps εντυπωσεις δεν μπορω να εχω. Ελλαδα θα κυκλοφορησει αρχες Ιουνιου - αργει ακομα. αναπαραγωγη και εγγραφη hd video απλα δεν υπαρχει συγκριση. παιζει μονο του. στη φωτογραφια δε βλεπω τρομακτικη διαφορα με του innov8 αλλα ειπαμε εχει test rom, οχι release rom. κατα τα αλλα γρηγορο, πολυ καλη αποκριση οθονης, αρκετο καινουριο samsung oem software (photoview που λειπει απο το 5800, photocontacts, nav3dapp, touchwiz- ta widgets, my travel, sharepix, videoeditor) τα οποια τα εχετε δει λιγο πολυ απο τα review. αυτα που σου μενουν παντως απο τη συντομη επαφη με το κινητο, ειναι η πραγματικα καταπληκτικη οθονη amoled, τα πολυ καλα ηχεια, και οι δυνατοτητες της καμερας για hd recording/playback, hdmi output. gps και τηλεφωνο ειναι σε debug mode οποτε δε δουλευουν με τη ρομ που εχει αυτη τη στιγμη το δειγμα που εχω στα χερια μου. οτι αλλο θελετε να ρωτησετε, εδω ειμαι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 οταν γραφεις hdmi output τι εννοεις?Μπορεις να δωσεις λιγες περισσοτερες πληροφοριες? Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 οταν γραφεις hdmi output τι εννοεις?Μπορεις να δωσεις λιγες περισσοτερες πληροφοριες? το συγκεκριμενο που αναφερεις ειναι ενα 'μελανό' σημειο. απο οσo γνωριζω υπηρχε η σκεψη να διατεθει ξεχωριστο dock που θα δεχεται hdmi καλωδιο για συνδεση με τηλεοραση, μιας και η μονη θυρα συνδεσης πανω στο ομνια ειναι micro usb, και η 3.5αρα για audio μονο στο πανω μερος. αυτο που ξερω για ποιο σιγουρο ειναι πως εννοούν hdmi output μεσω wireless δηλαδη με χρηση wifi / dlna. τωρα το κατα ποσο θα δουλεψει το δευτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 @panaros Παναγιωτη στην αρχη το πηρα για πρωταπριλιατικο οτι εχεις στα χερια σου το κολοσο,αλλα μετα ειδα και τη φωτο(Ε71 ασπρο που ξερω οτι εχεις) και..αντε γεια:lol::) Ερωτηση. Μιας και εχει oled οθονη,μπορεις να βλεπεις screensaver με την ωρα και διαφορες πληροφοριες φωτιζομενη στο στυλ του Ν85 που εχει παρομοιας φιλοσοφιας οθονη,η ειναι νεκρη(μαυρη)?? Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 @panaros Παναγιωτη στην αρχη το πηρα για πρωταπριλιατικο οτι εχεις στα χερια σου το κολοσο,αλλα μετα ειδα και τη φωτο(Ε71 ασπρο που ξερω οτι εχεις) και..αντε γεια:lol::) Ερωτηση. Μιας και εχει oled οθονη,μπορεις να βλεπεις screensaver με την ωρα και διαφορες πληροφοριες φωτιζομενη στο στυλ του Ν85 που εχει παρομοιας φιλοσοφιας οθονη,η ειναι νεκρη(μαυρη)?? Μανο, αυτο που λες γινεται στα 3rd edition κινητα. Η οθονη ειναι μαυρη οπως λες και στο 5800 και εδω που εχουμε 5th edition λειτουργικο. απλα οταν πατας το κουμπι hold σου εμφανιζει προς στιγμην -πριν κλειδωσει- ωρα και ημερομηνια και μετα το μαυρο σκοταδι:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Μανο, αυτο που λες γινεται στα 3rd edition κινητα. Η οθονη ειναι μαυρη οπως λες και στο 5800 και εδω που εχουμε 5th edition λειτουργικο. απλα οταν πατας το κουμπι hold σου εμφανιζει προς στιγμην -πριν κλειδωσει- ωρα και ημερομηνια και μετα το μαυρο σκοταδι:happy: Δλδ Πανο οταν ειναι κλειδωμενο και πατησεις το hold (η καποιο αλλο) δε σου δειχνει τιποτα,ουτε στιγμιαια οπως στο Ε66??:confused: Ελεγα μπας και λογο ιδιας αρχιτεκτονικης οθονης οπως το Ν85(oled) το ειχε αυτο το καλο!!:O Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 το συγκεκριμενο που αναφερεις ειναι ενα 'μελανό' σημειο. απο οσo γνωριζω υπηρχε η σκεψη να διατεθει ξεχωριστο dock που θα δεχεται hdmi καλωδιο για συνδεση με τηλεοραση, μιας και η μονη θυρα συνδεσης πανω στο ομνια ειναι micro usb, και η 3.5αρα για audio μονο στο πανω μερος. αυτο που ξερω για ποιο σιγουρο ειναι πως εννοούν hdmi output μεσω wireless δηλαδη με χρηση wifi / dlna. τωρα το κατα ποσο θα δουλεψει το δευτερο... μαλιστα,αυτα ειναι ηδη γνωστα.Απλα,ετσι οπως το εγραψες νομιζα πως αναφεροσουν σε physical hdmi socketεπανω στο σωμα της συσκευης.Ευχαριστω παντως που το ξεκαθαρισες Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 λοιπον παιδες. εχω ενα ομνια hd στα χερια μου. πρωτες εντυπωσεις: Hardwarika ειναι πολυ μπροστα απο τον ανταγωνισμό. Ηχεια απιστευτα. Βλεπεις το ενσωματωμενο βιντεο mp4 με το ελικοπτερο και τρελαινεσαι με τον 5,1 ηχο! Οθονη απλα θεϊκη, του iphone μπροστα της...καμια σχεση αποκριση μακραν καλυτερη απο του Omnia, και απο του 5800 που εχει ιδιο λειτουργικο. το φορτιζω γιατι ειναι πεθαμενο, και μολις φορτισει θα αρχισω τα παιχνιδακια μαζι του. παντως α[πο οτι βλεπω η μπαταρια παροτι λενε 1500αρα, νομιζω θα ειναι θα εχει τα ιδια προβληματα με του omnia, και του innov8 - γνωμη μου παντα. θα επενελθω το συντομοτερο:) μερικες πρωτες φωτογραφιες: http://www.imageshack.gr/files/pxj3ot2q7xvrzhubigrc_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/gdwoleqbten9wf8ulj2o_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/fozp8tzq05lfgjrgqf60_thumb.jpg :) Καλημέρα και από μένα! Από μπαταρία πως το βλέπεις???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 μπαταρια παιδια νομιζω οπως σχεδον ολα τα samsung θα εχει κι αυτο προβληματακια. με wifi ανοιχτο χθες βραδυ κανα 45λεπτο, ειχε πεσει 3 γραμμες η μπαταρια. βεβαια δεν μπορει αυτο να ειναι ενδεικτικο, μιας και το δειγμα ειναι test unit, και δεν ξερω τι γινεται απο πλευρας ρομ οσων αφορα τα resources και κατα δευτερο τι εχει περασει αυτη η μπαταρια απο χρηση πριν το παρω εγω. μια overall αισθηση ειναι οπως ειπα κι πιο πανω οτι θα βγαζει μερα δυσκολα με νορμαλ χρηση. ενα πραγμα μπορω να πω γενικα για τη samsung. ειναι σα να αγοραζει hardware (επεξεργαστες, πλακετες, φακούς καμερας, οθόνες) απο τον ΑΒ (Βασιλοπουλο) και μπαταριες απο τα DIA.:) no offense Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 τυχερε....:happy::happy: απο θεμα κατασκευης πως τα παει?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 μπαταρια παιδια νομιζω οπως σχεδον ολα τα samsung θα εχει κι αυτο προβληματακια. με wifi ανοιχτο χθες βραδυ κανα 45λεπτο, ειχε πεσει 3 γραμμες η μπαταρια. βεβαια δεν μπορει αυτο να ειναι ενδεικτικο, μιας και το δειγμα ειναι test unit, και δεν ξερω τι γινεται απο πλευρας ρομ οσων αφορα τα resources και κατα δευτερο τι εχει περασει αυτη η μπαταρια απο χρηση πριν το παρω εγω. μια overall αισθηση ειναι οπως ειπα κι πιο πανω οτι θα βγαζει μερα δυσκολα με νορμαλ χρηση. ενα πραγμα μπορω να πω γενικα για τη samsung. ειναι σα να αγοραζει hardware (επεξεργαστες, πλακετες, φακούς καμερας, οθόνες) απο τον ΑΒ (Βασιλοπουλο) και μπαταριες απο τα DIA.:) no offense Λογικά όμως το δικό σου πρέπει να έχει την 1200άρα μπαταρία και όχι την 1500άρα που θα έχει όταν κυκλοφορήσει στην τελική του έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 οτι αλλο θελετε να ρωτησετε, εδω ειμαι:) Πανο αντικειμενικα,αυτην την περιοδο ειμαι παλι για ανανεωση :worry: κινητου :lol: 2 φορες εχω ερθει στο τσακ να (ξανα για 3η φορα)παρω :worry:μηλοφωνο:X με ενδιαφερει τo browsing και οι λειτουργιες τηλεφωνου ..πραγματα που δυστυχως δεν μπορεις να τα τσεκαρεις με αυτο... για τα αλλα (multimedia)σιγουρα παιζει μονο του αυτην την στιγμη.. τι λες??:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 λοιπον παιδες. εχω ενα ομνια hd στα χερια μου. πρωτες εντυπωσεις: Hardwarika ειναι πολυ μπροστα απο τον ανταγωνισμό. Ηχεια απιστευτα. Βλεπεις το ενσωματωμενο βιντεο mp4 με το ελικοπτερο και τρελαινεσαι με τον 5,1 ηχο! Οθονη απλα θεϊκη, του iphone μπροστα της...καμια σχεση αποκριση μακραν καλυτερη απο του Omnia, και απο του 5800 που εχει ιδιο λειτουργικο. το φορτιζω γιατι ειναι πεθαμενο, και μολις φορτισει θα αρχισω τα παιχνιδακια μαζι του. παντως α[πο οτι βλεπω η μπαταρια παροτι λενε 1500αρα, νομιζω θα ειναι θα εχει τα ιδια προβληματα με του omnia, και του innov8 - γνωμη μου παντα. θα επενελθω το συντομοτερο:) μερικες πρωτες φωτογραφιες: http://www.imageshack.gr/files/pxj3ot2q7xvrzhubigrc_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/gdwoleqbten9wf8ulj2o_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/fozp8tzq05lfgjrgqf60_thumb.jpg :) Καλησπέρα φίλε μου.Από browsing πώς τα πάει?Το έχεις δοκιμάσει σε αυτό το τομέα να μας πεις εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 Καλησπέρα φίλε μου.Από browsing πώς τα πάει?Το έχεις δοκιμάσει σε αυτό το τομέα να μας πεις εντυπώσεις? φιλε μου δεν διαβαζεις καθολου :O ειναι test unit, δεν δουλευει σαν τηλεφωνο-κρασαρει. οποτε οπως καταλαβαινετε phone και gps εντυπωσεις δεν μπορω να εχω. gps και τηλεφωνο ειναι σε debug mode οποτε δε δουλευουν με τη ρομ που εχει αυτη τη στιγμη το δειγμα που εχω στα χερια μου. Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 φιλε μου δεν διαβαζεις καθολου :O Sorry δεν το πρόσεξα:O Δεν πρόλαβα να τα διαβάσω όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts