Joe_K Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Δεν διαφωνώ για το GPS. Αλλά η μουσική τα σπάει, είχα αντικαταστήσει το mp3 player μου με το κινητό μου, ειδικά σε μεγάλα ταξίδια με τρένο και κτελ για αθήνα κτλ.! Είναι κάτι που μου λείπει εδώ και 2 εβδομάδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 ναι μια χαρα σωστο ειναι δεν εκανες τπτ λαθος...! το _02 δε το εμφανιζει... οσο για τα υπολοιπα...εδω θα ειμαστε ολοι να βοηθαμε για να αξιοποιουμε οσο μπορουμε περισσοτερο το κινητο μας...! με τη νεα open europe θα παλεψω κ εγω το we travel... edit: κ μενα πλεον σκονιζεται το creative m vision 30gb...θα το συνδεσω με τον ενισχυτη για να παιζει στο σπιτι πλεον...αχαχα Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Δεν διαφωνώ για το GPS. Αλλά η μουσική τα σπάει, είχα αντικαταστήσει το mp3 player μου με το κινητό μου, ειδικά σε μεγάλα ταξίδια με τρένο και κτελ για αθήνα κτλ.! Είναι κάτι που μου λείπει εδώ και 2 εβδομάδες! To πιο δυνατό χαρτί του Αρένα..Το mp3 μου είναι σε ένα συρτάρι εδώ και πολύ καιρό. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 εμενα με εχει ξετρελανει το θεμα με τα album arts...δε ξερω το κανει πολυ εντυπωσιακο ειδικα στα αγαπημενα..κ γενικα στην περιηγηση στα albums που εχω βαλει...κ το visualization ειναι ολα τα λεφτα... Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joe_K Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Τελικά παρόλα τα μικρά ελατώμματα είναι όλα τα λεφτά. Αλήθεια έμαθε κανένας τα ποσοστά ακτινοβολίας που έχει. Το i-phone έχει αρκετή. Δεν έχει και πάρα πολύ μεγάλη σημασία. Αλλά είναι κάλό να γνωρίζουμε. Δεν ψάχνουμε για ψεγάδια αλλά προσπαθούμε να μάθουμε όσο καλύτερα γίνεται το κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Τελικά παρόλα τα μικρά ελατώμματα είναι όλα τα λεφτά. Αλήθεια έμαθε κανένας τα ποσοστά ακτινοβολίας που έχει. Το i-phone έχει αρκετή. Δεν έχει και πάρα πολύ μεγάλη σημασία. Αλλά είναι κάλό να γνωρίζουμε. Δεν ψάχνουμε για ψεγάδια αλλά προσπαθούμε να μάθουμε όσο καλύτερα γίνεται το κινητό! 0,60 στο αυτί, 0,64 στο σώμα. Έτσι λέει το manual. Πολύ λίγο σχετικά με άλλα κινητά (βλέπε S.E T650i έχει ~1,8 !!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Κατί άλλο διάβασα ότι το Arena μπορεί να πάρει επέκταση μνήμης +32GB. Στην ελληνική αγορά κυκλοφορεί άραγε τόσο μεγάλης χωρητικότητας κάρτα? μέχρι 8GB έχω δει. TO Arena έχει τρελές δυνατότητες και είμαστε ακόμα στην αρχή.. Το μέγιστο που έχω δει είναι 16gb στον Γερμανό στα 89€ κ να κυκλοφορει...υπαρχει ατομο που θα γεμισει 32gb στο κινητο του???:lol: Εγώ!:) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Η 32gb είναι έτοιμη να βγεί στην παραγωγή καθώς βρίσκεται στα τελευταία στάδια της ανάπτυξής της. Περιμένετε πάντως αρκετά "τσουχτερή" τιμή! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Η 32gb είναι έτοιμη να βγεί στην παραγωγή καθώς βρίσκεται στα τελευταία στάδια της ανάπτυξής της. Περιμένετε πάντως αρκετά "τσουχτερή" τιμή! ;) ε αν τα 16gb κάνουν 89€ φαντάσου τα 32!χεχε εγώ πάντως θα την αγοράσω άμεσα καθώς έχω πολλές μα πάρα πολλές δισκογραφίες που θέλω να περάσω στο τηλέφωνο...:) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Νέος οδηγός εγκατάστασης και λειτουργίας για το We-travel. Όλα είναι έτοιμα. Απλά διαβάστε τις οδηγίες που εσωκλείονται στο zip. Είναι πολύ εύκολη η εγκατάσταση. Περιλαμβάνεται η νεότερη έκδοση. http://www.mediafire.com/?uzynmwtqwzw Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Νέος οδηγός εγκατάστασης και λειτουργίας για το We-travel. Όλα είναι έτοιμα. Απλά διαβάστε τις οδηγίες που εσωκλείονται στο zip. Είναι πολύ εύκολη η εγκατάσταση. Περιλαμβάνεται η νεότερη έκδοση. http://download793.mediafire.com/mc5whnh28nxg/0bykzwymyxw/Wetravel-Jimdem.zip είσαι ωραίος!Μακάρυ να το καταφέρω αυτό!:D Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Δοκίμασέ το και πες μου. Είναι πολύ πιό εύκολο απο την προηγούμενη version την 25 δηλαδή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arwen_pb_penny Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 μια απορια εχω εγω...αξιζει καποιο απο τα τοσα games που κατεβασες??? κ κατι αλλο...υπαρχει περιπτωση να παιζεις 29 παιχνιδια κ να τα χρειαζεσαι ολα?? :lol: :lol: για το προβλημα σου δε ξερω...ισως υπαρχει περιορισμος στις ποσες εφαρμογες μπορεις να βαλεις..τον αριθμο τους δλδ..γιατι προβλημα χωρου απλα δε παιζει ναι συμφωνω με αυτο!! αλλα ξερεις θελω να του βαλω πολλα! αν το ψαξεισ και βρεισ τιποτα πεσ μου!!! 8gb ειναι αυτα μην πανε χαμενα!! σε ευχαριστώ παντως!!!:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 ας ειμαστε ρεαλιστες...8gb μονο με παιχνιδια δε γεμιζουν οοοοοοοοοτι κ να κανεις...!!!! με μουσικη ναι γεμιζουν αλλα οχι παιχνιδια java που το καθενα ειναι 100 κ 200 kb..!! :lol: Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Νέος οδηγός εγκατάστασης και λειτουργίας για το We-travel. Όλα είναι έτοιμα. Απλά διαβάστε τις οδηγίες που εσωκλείονται στο zip. Είναι πολύ εύκολη η εγκατάσταση. Περιλαμβάνεται η νεότερη έκδοση. http://download793.mediafire.com/mc5whnh28nxg/0bykzwymyxw/Wetravel-Jimdem.zip την ώρα που κάνω τις ρυθμίσεις το κινητό αποκρίνεται πολύ αργά,σαν να προσπαθεί να αντέξει το φόρτο των προγραμμάτων....σε κάποια φάση λοιπόν σταματά να προχωράει και ας πατάω πάνω στην οθόνη.Δε κολλάει εντελώς μιας και όταν πατάω το κόκκινο κουμπί με ρωτάει αν θέλω να κλείσω την εφαρμογή και αφού την κλείσω το τηλέφωνο έρχεται στα ίσια του.Ξέρει κανείς τι παίζει? Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arwen_pb_penny Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 ας ειμαστε ρεαλιστες...8gb μονο με παιχνιδια δε γεμιζουν οοοοοοοοοτι κ να κανεις...!!!! με μουσικη ναι γεμιζουν αλλα οχι παιχνιδια java που το καθενα ειναι 100 κ 200 kb..!! :lol: ναι συμφωνω δικιο εχεισ!!! θα του περασω βιντεο και μουσικη απο το mp3 και θα γεμισει αρκετα!!! και πολλα αλλα που θελω :lol: αλλα μου την εδωσε που λεει οτι δεν χωραει αλλα παιχνιδια ενω του εβαλα και κατρα μνημησ!!!! και βρηκα γυρω στα 200 java απο μια διευθυνση!!!:wacko: καταλαβαινεισ τωρα γιατι σκαω??;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 την ώρα που κάνω τις ρυθμίσεις το κινητό αποκρίνεται πολύ αργά,σαν να προσπαθεί να αντέξει το φόρτο των προγραμμάτων....σε κάποια φάση λοιπόν σταματά να προχωράει και ας πατάω πάνω στην οθόνη.Δε κολλάει εντελώς μιας και όταν πατάω το κόκκινο κουμπί με ρωτάει αν θέλω να κλείσω την εφαρμογή και αφού την κλείσω το τηλέφωνο έρχεται στα ίσια του.Ξέρει κανείς τι παίζει? Έτσι κάνει στην αρχή γιατί ψάχνει το root. Μετά τις ρυθμίσεις δουλεύει καλά. Απλά υπομονή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Έτσι κάνει στην αρχή γιατί ψάχνει το root. Μετά τις ρυθμίσεις δουλεύει καλά. Απλά υπομονή. εγώ υπομονή κάνω,αλλά 1 μερικές φορές κολλάει τελείως 2 όταν δε κολλάει δε μου αναφέρει την Αθήνα σαν πόλη μόνο κάτι αγιους σαν περιοχές.... Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 ναι συμφωνω δικιο εχεισ!!! θα του περασω βιντεο και μουσικη απο το mp3 και θα γεμισει αρκετα!!! και πολλα αλλα που θελω :lol: αλλα μου την εδωσε που λεει οτι δεν χωραει αλλα παιχνιδια ενω του εβαλα και κατρα μνημησ!!!! και βρηκα γυρω στα 200 java απο μια διευθυνση!!!:wacko: καταλαβαινεισ τωρα γιατι σκαω??;) επιτηδες το κανει το κινητο βρε...σου λεει αμα της τα περασω ολα με τη μια θα με βαρεθει...οποτε μονο 29 καθε φορα για να παιζει περισσοτερο μαζι μου..!!! :lol: :lol: με τοσα παιχνιδια που κατεβασες...σε οριζω ως νο1 games tester..!!!! αναμενουμε αποτελεσματα απο την ερευνα σου..!!! :lol: edit: δοκιμασες να τα πεταξεις ολα μεσα μεσω μαζικης αποθηκευσης κ μετα να τα κανεις εγκατασταση?? Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 εγώ υπομονή κάνω,αλλά 1 μερικές φορές κολλάει τελείως 2 όταν δε κολλάει δε μου αναφέρει την Αθήνα σαν πόλη μόνο κάτι αγιους σαν περιοχές.... παιδιά θέλω άμεση βοήθεια ειδικά όσον αφορά το 2. Εκεί που λέει enter city name πατάω και σε αγγλικούς και σε Ελληνικούς χαρακτήρες αθ απ'το αθήνα και δε βρίσκει τίποτα. Μετά σκέτο α και βρίσκει μόνο (Νέα)Βρασνά acharavi adami aegiali aetos afantou afiarti afionas ag.anargiri ag.vassilios aghia anna aghios georgios aghios nikolaos δυο τρεις ακόμα αγείους και Ano rodakino.... Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Για άσε κενό και πάτα οκ. Βγαίνει όπου να΄ναι και η rc 27. Προσπαθώ αυτή τη στιγμή να μετατρέψω garmin χάρτες για το We-travel. Γίνεται, αλλά θέλει πολλή δουλειά γι αυτό υπομονή... Σε λίγες μέρες θα δείτε οτι επιτέλους έχουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ navigation για το κινητό μας! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Εδώ μπορείτε να δείτε ένα απο τα νέα χαρακτηριστικά του software που έρχεται (New open europe). Αν δεν "κρατιέστε" μπορείτε να την έκδοση V10D Thailand, που το ενσωματώνει. Εδώ (αν και είναι διαφήμιση για stylus) μπορείτε να δείτε πως λειτουργεί η αναγνώριση γραφής. (Υποστηρίζεται και με δάχτυλα όχι μονο με stulus) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Αμφιβάλω αν θα υποστηρίζει Ελληνικά. Θα ήταν πολύ καλό ....:( EDIT: Για τον φίλο που ρωτούσε αν κανένας με Cosmote myview το έχει φλασάρει επιτυχώς, το έχω κάνει εγώ. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και το κινητό μάλιστα γίνεται ΠΟΛΥ πολύ καλύτερο, γρηγορότερο και ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΟ. Δεν μου έχει κολήσει ποτέ, δεν μου έχει κάνει restart ποτέ και ανταποκρίνεται πολύ γρήγορα στο touch. Του είχα βάλει αρχικά την 10Μ (είχε ψιλοπροβλήματα, κυρίως στο ΒΤ), τώρα του έχω την 10Β που είναι πραγματικά πολύ καλή. Μόνον ελάχιστα προβλήματα πάλι στο ΒΤ. (σαφώς λιγότερα). EDIT 2: Το μόνο που μου έχει χαθεί (και κρίμα πραγματικά γιατι ήταν πολύ βολικό), είναι η ρύθμιση "UMTS olny" από τις ρυθμίσεις δικτύου. Έχει μόνον dual και gsm olny. Το umts only το είχα μόνον στην αρχική έκδοση με το software της Cosmote. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Εδώ μπορείτε να δείτε ένα απο τα νέα χαρακτηριστικά του software που έρχεται (New open europe). Αν δεν "κρατιέστε" μπορείτε να την έκδοση V10D Thailand, που το ενσωματώνει. Εδώ (αν και είναι διαφήμιση για stylus) μπορείτε να δείτε πως λειτουργεί η αναγνώριση γραφής. (Υποστηρίζεται και με δάχτυλα όχι μονο με stulus) Παιδιά, η αναγνώριση γραφής είναι μια βλακεία και μισή. Άδικα την περιμένετε και θα απογοητευτείτε. Χρησιμοποιώ τόσα χρόνια διάφορα pda με wm που διαθέτουν αναγνώριση γραφής και στα ελληνικά. Ποτέ δε με βόλεψε και ποτέ δεν την προτίμησα από το virtual keybord. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Αμφιβάλω αν θα υποστηρίζει Ελληνικά. Θα ήταν πολύ καλό ....:( EDIT: Για τον φίλο που ρωτούσε αν κανένας με Cosmote myview το έχει φλασάρει επιτυχώς, το έχω κάνει εγώ. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και το κινητό μάλιστα γίνεται ΠΟΛΥ πολύ καλύτερο, γρηγορότερο και ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΟ. Δεν μου έχει κολήσει ποτέ, δεν μου έχει κάνει restart ποτέ και ανταποκρίνεται πολύ γρήγορα στο touch. Του είχα βάλει αρχικά την 10Μ (είχε ψιλοπροβλήματα, κυρίως στο ΒΤ), τώρα του έχω την 10Β που είναι πραγματικά πολύ καλή. Μόνον ελάχιστα προβλήματα πάλι στο ΒΤ. (σαφώς λιγότερα). EDIT 2: Το μόνο που μου έχει χαθεί (και κρίμα πραγματικά γιατι ήταν πολύ βολικό), είναι η ρύθμιση "UMTS olny" από τις ρυθμίσεις δικτύου. Έχει μόνον dual και gsm olny. Το umts only το είχα μόνον στην αρχική έκδοση με το software της Cosmote. Ναι, η UMTS υπήρχε και στη vodafone, αλλά εντάξει πολύ μικρό το κακό. Παιδιά, η αναγνώριση γραφής είναι μια βλακεία και μισή. Άδικα την περιμένετε και θα απογοητευτείτε. Χρησιμοποιώ τόσα χρόνια διάφορα pda με wm που διαθέτουν αναγνώριση γραφής και στα ελληνικά. Ποτέ δε με βόλεψε και ποτέ δεν την προτίμησα από το virtual keybord. Συμφωνώ, είναι φρου φρου , τίποτα το ξεχωριστό. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts