ZOZOS Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Παράθεση http://tsakos.blogspot.com/ Διαβάστε τα πάντα με τα μάτια των CARTOON καινούριο μέλος ο Ταινιάς ρωτήστε τον τα πάντα από ταινίες τα ξέρει όλα:lol:. O Μπάλακ και ο Μπαλάκης κάνουν την εμφάνισης τους . Τα βιογραφικά αναρτημένα στο blog. Yποσχονται πως θα σας πάνε ταμείο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan1972 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Γεια χαρα σε όλους... Έχω πάρει και εγώ το Arena 900 αλλα έχει google maps με υποχρεωτική εισοδο σε internet. Γίνεται να έχει GPS χωρίς internet ? Κάτι είδα για Garmin (*****ed) ξερει κανεις που τα βρίσκουμε ? είναι δύσκολη η εισαγωγή του στο κινητό ? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Γεια χαρα σε όλους... Έχω πάρει και εγώ το Arena 900 αλλα έχει google maps με υποχρεωτική εισοδο σε internet. Γίνεται να έχει GPS χωρίς internet ? Κάτι είδα για Garmin (*****ed) ξερει κανεις που τα βρίσκουμε ? είναι δύσκολη η εισαγωγή του στο κινητό ? ευχαριστώ Γειά σου φίλε. Ναι γίνεται χωρίς ίντερνετ πλοήγηση. Εντάξει μη φανταστείς κάτι το τέλειο αλλά είναι καλό. Μπες στα downloads της σελίδας που έχω στην υπογραφή μου, κατέβασε τον οδηγό (το πρώτο αρχείο) και θα σου λυθούν πολλές απορίες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan1972 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makman_e34 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Χρονια πολλά.Υστερα απο 7 μηνες με το Arena υστερα απο 2 επιτυχη φλασαρισματα (εχω την γερμανικη εδω και περίπου 2 μήνες),πριν μερικες μερες αρχισε ενα "σπαστικό" προβληματάκι.Για την ακρίβια κολλάει η οθόνη και δεν υπακούει σε κανένα "αγγιγμα" και κάποιες φορές άλλο πατάς και άλλο ανοιγει.Θα ήθελα την πολυτιμη βοήθειά σας.Σας ευχαριστώ πολύ. Κανείς, καλοί μου συμφορουμήτες ?????????:cry: Παράθεση Τώρα είμαι, ένας απο "αυτούς" που τα κατάφεραν.:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_296 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΕΧΩ ΤΟ ARENA ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ! 1. ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟ mylgarena.com ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ. 2. VIDEO ΣΤΟ YOUTUBE ΜΕ WI-FI ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ. 3. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΩ DVD ΣΕ DIVX ΓΙΑ ΝΑ ΤO ΔΩ ΣΤΟ ΚΙΝΙΤΟ? 4. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΥΛ IPHONE? 5. ΑΝ ΦΛΑΣΑΡΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ? ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΟΣΩ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ! ------------ από moderator: Μη γράφεις με κεφαλαία , είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται. Καλώς ήρθες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΕΧΩ ΤΟ ARENA ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ! 1. ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟ mylgarena.com ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ. 2. VIDEO ΣΤΟ YOUTUBE ΜΕ WI-FI ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ. 3. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΩ DVD ΣΕ DIVX ΓΙΑ ΝΑ ΤO ΔΩ ΣΤΟ ΚΙΝΙΤΟ? 4. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΥΛ IPHONE? 5. ΑΝ ΦΛΑΣΑΡΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ? ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΟΣΩ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ! Γενικά δεν θα βρείς και πολλά πράγματα από εφαρμογές. Αν φλασάρεις χάνεις εγγύηση, το youtube σε μερικές εκδόσεις λογισμικού δεν παίζει μέσω wifi. Για τη μετατροπή των βίντεο, υπάρχει πρόγραμμα στο cd της συσκευασίας. re pedia Garmin h we travel ? kai pos ginete i isagogi tus ? Υπάρχει έκδοση του garmin για s class menu?? Μόνο το we travel μπορείς να βάλεις που είναι java εφαρμογή. Αλλά για μένα, μην ασχοληθείς καν , το αποτέλεσμα δεν αξίζει τον κόπο... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_296 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Επιτελους παιζει βιντεακια απο το youtube μεσω wi-fi! ρυθμησεις τηλεφωνου - συνδεσιμοτητα - ρυθμισεις ροης - προφιλ internet - wi-fi τουλαχιστον εγω αυτο εκανα και τα παιζει! δοκιμαστε το! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ DIVX ΣΤΟ INTERNET? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Street Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Όταν θέλεις να γράψεις συνεχόμενα μυνήματα χρησημοποίησε την τροποποίηση. Παράθεση Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan1972 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 καλημέρα παιδιά, συναντησα ένα πρόβλημα χθές προσπαθόντας να περάσω χάρτη. Όταν σύνδεσα το USB μου έβγαλε το μύνημα επιλογής σύνδεσης, επέλεξα "μαζική αποθήκευση" όπως αναγράφουν οι οδηγίες και ενώ το κινητό έγραφε "σύνδεση" το PCSuite αποσύνδεε και έγραφε ότι δεν βρίσκει κινητό. Ξέρει κανείς τίποτα για αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ DIVX ΣΤΟ INTERNET? Μπορεί, αλλά το αρένα παίζει βίντεο μόνο με ανάλυση 240Χ320:blink: Και αυτό δεν μοιάζει για περιορισμός του λογισμικού.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ DIVX ΣΤΟ INTERNET? Υπάρχουν χιλιάδες. Θα χρειαστείς και ένα πρόγραμμα σαν το Xmediarecode για να το μετατρέψεις στην ανάλυση του Arena. Το συγκεκριμένο δέχεται και υπότιτλους που ενσωματώνει στο τελικό stream. Προσωπικά δεν το έχω κάνει (να βάλω υπότιτλους) αλλά έχω δει την επιλογή. Έχει και έτοιμο profile για το Arena με τις optimum ρυθμήσεις. Γενικά είναι πολύ εύχρηστο πρόγραμμα και free. A!!!! Και μην γράφεις με κεφαλαία. Είναι αγένεια. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan1972 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 καμια βοήθεια ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 καλημέρα παιδιά, συναντησα ένα πρόβλημα χθές προσπαθόντας να περάσω χάρτη. Όταν σύνδεσα το USB μου έβγαλε το μύνημα επιλογής σύνδεσης, επέλεξα "μαζική αποθήκευση" όπως αναγράφουν οι οδηγίες και ενώ το κινητό έγραφε "σύνδεση" το PCSuite αποσύνδεε και έγραφε ότι δεν βρίσκει κινητό. Ξέρει κανείς τίποτα για αυτό ? καμια βοήθεια ...:) Καλά σου λέει. Όταν επιλέγεις μαζική αποθήκευση, τότε στο my computer θα βρεις 2 νέους δίσκους. Ο ένας είναι η εσωτερική μνήμη του κινητού και ο άλλος η κάρτα SD. Το PcSuite παύει να το βλέπει πλέον. Μην ξεχνάς πάντα μα πάντα να τους κάνεις Stop τους δίσκους πριν το αποσυνδέσεις αλλιώς υπάρχει πολύ μεγάλη πυθανότητα να στα κάνει μπάχαλο τα αρχεία (στο τηλέφωνο). Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan1972 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 εψαξα και στην εξερευνηση τον windows αλλα δεν υπήρχε τίποτα απο phone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikoka Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Μήπως γνωρίζετε αν μπορούμε να κάνουμε το τηλεφωνάκι μας να ΜΗΝ φορτίζει όταν το συνδέουμε μέσω USB με τον κομπιούτορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Μήπως γνωρίζετε αν μπορούμε να κάνουμε το τηλεφωνάκι μας να ΜΗΝ φορτίζει όταν το συνδέουμε μέσω USB με τον κομπιούτορα. Προσεξες καποιο προβλημα κατα την φορτιση του κινητου μεσω usb? Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkoulikosta Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Μπορεί, αλλά το αρένα παίζει βίντεο μόνο με ανάλυση 240Χ320:blink: Και αυτό δεν μοιάζει για περιορισμός του λογισμικού.... Δεν παιζε μονο 320χ240 εχω παιξει και βιντεο με αναλυση 600χ480 το μετετρεψα με το super εχει παρα πολλες ρυθμησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Δεν παιζε μονο 320χ240 εχω παιξει και βιντεο με αναλυση 600χ480 το μετετρεψα με το super εχει παρα πολλες ρυθμησεις Το αρενα παιζει βιντεο αναλυσης μεχρι και 720χ480.Το εχω δοκιμασει μεχρι και 2.000 bitrate και δεν κολαει. Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Δεν παιζε μονο 320χ240 εχω παιξει και βιντεο με αναλυση 600χ480 το μετετρεψα με το super εχει παρα πολλες ρυθμησεις Το αρενα παιζει βιντεο αναλυσης μεχρι και 720χ480.Το εχω δοκιμασει μεχρι και 2.000 bitrate και δεν κολαει. Παιδιά, για divX μιλάω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Παιδιά, για divX μιλάω. Και γω φιλε ddr2 για divx μιλαω.Το οτι το divx converter που υπαρχει στο μαμα cd-rom μετατρεπει μονο μεχρι 320χ240 δεν σημαινει οτι το κινητο δεν εχει την δυνατοτητα να αναπαραγει βιντεο μεγαλυτερης αναλυσης.;) Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Και γω φιλε ddr2 για divx μιλαω.Το οτι το divx converter που υπαρχει στο μαμα cd-rom μετατρεπει μονο μεχρι 320χ240 δεν σημαινει οτι το κινητο δεν εχει την δυνατοτητα να αναπαραγει βιντεο μεγαλυτερης αναλυσης.;) Κοίτα, ειδικά για αυτό το λόγο είχα κατεβάσει απο το ιντερνετ την trial version του ίδιου προγράμματος που υπάρχει στο cd (στην πλήρη της μορφή όμως, η οποία υποστηρίζει πολλές αναλύσεις όπως 1080p , 720p κλπ κλπ). Όμως, το αρένα έπαιζε μόνο τα βίντεο που είχαν ανάλυση μέχρι qvga, οπότε δεν ασχολήθηκα πιο πολύ. Το πρόγραμμα αυτό μπορείς να το βρείς εύκολα από το google και να δοκιμασεις και μόνος σου. (βάλε πχ divx converter) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Κοίτα, ειδικά για αυτό το λόγο είχα κατεβάσει απο το ιντερνετ την trial version του ίδιου προγράμματος που υπάρχει στο cd (στην πλήρη της μορφή όμως, η οποία υποστηρίζει πολλές αναλύσεις όπως 1080p , 720p κλπ κλπ). Όμως, το αρένα έπαιζε μόνο τα βίντεο που είχαν ανάλυση μέχρι qvga, οπότε δεν ασχολήθηκα πιο πολύ. Το πρόγραμμα αυτό μπορείς να το βρείς εύκολα από το google και να δοκιμασεις και μόνος σου. (βάλε πχ divx converter) Να φτιαξω divx με το συγκεκριμενο προγραμμα δεν δοκιμασα.Θα ψαχτω σε λιγο. Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikoka Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Μήπως γνωρίζετε αν μπορούμε να κάνουμε το τηλεφωνάκι μας να ΜΗΝ φορτίζει όταν το συνδέουμε μέσω USB με τον κομπιούτορα. Προσεξες καποιο προβλημα κατα την φορτιση του κινητου μεσω usb? ...όχι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, απλώς θέλω να ελέγχω εγώ τις φορτίσεις του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 ...όχι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, απλώς θέλω να ελέγχω εγώ τις φορτίσεις του κινητού. Δεν παίζει ρόλο στη ζωή της μπαταρίας, μην ασχολείσαι άδικα.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts