madlef Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Κατάφερα και μου έβγαλε το επόμενο βήμα αλλά κολλάει στην αρχή που ελένχει κάποια πράγματα. Πριν φτάσει στο 100% περίπου..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 καλησπερα,θα ηθελα να φλασαρω το κινητο με την εκδοση V100, μηπως μπορει καποιος να μου δωσει εναν "οδηγο" για να τα καταφερω?? καλησπερα κ σε σενα φιλε μου...καλο θα ηταν να ριξεις μια ματια στις προηγουμενες σελιδες του φορουμ...θα σου λυθουν πολλες αποριες κ οχι μονο πανω στο φλασαρισμα.. κοιτα την υπογραφη μου κ κατεβασε τα αρχεια...η τον οδηγο που εχει ο φιλος jimdem στη δικη του..κ οτι απορια εχεις εδω ειμαστε Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m1chael Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Για το GPS εκτός από το wetravel εχουμε κανενα αλλο προγραμμα? Η έκδοση Ο πετάει για όσους το σκέφτονται να φλασάρουν, ελπίζω βέβαια να βγεί και άλλη πιο βελτιωμένη προσεχώς(έχουμε κάποια πληροφορία για αυτο?) Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω έχετε βρεί java εφαρμογές που να υποστηρίζουν την αφή και να είναι συμβατές με το αρενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 ερχεται (συντομα ελπιζω) η νεα open europe που λογικα θα ειναι εξισου καλη με την Ο κ θα εχει επιπλεον handwriting... οσο για τις εφαρμογες δε το εχω ψαξει για να ειμαι ειλικρινης...στο mylgarena ισως μπορουν να βοηθησουν περισσοτερο γιατι εχει ολοκλητο thread με παιχνιδια κ εντυπωσεις Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimmyF Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 καταφερα επιτελους και περασα τη v10O κ εγω!!! να πω τι εκανα μηπως βοηθησω κ αλλους φιλους: αφου ειχα δοκιμασει αρκετες φορες χωρις επιτυχια, Α) εκανα uninstall απο το pc ΤΑ ΠΑΝΤΑ που αφορουν το lg [μεχρι και το pcsuite]. Β) κατεβασα πάλι τα παντα από τον οδηγο του jimdem. Γ) ακολουθησα τις οδηγιες του οδηγου βημα-βημα και... ετοιμο!!! το προβλημα που νομιζω οτι ειχα, ηταν οτι δεν ειχα περασει σωστα ολους τους drivers. Αυτα! Με λιγα λογια οσοι θελετε αλλα δεν τα καταφερνετε, καντε uninstall τα παντα κ ξανακατεβαστετα ολα απτην αρχη. Ελπιζω να βοηθησει κ αλλους αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funky1 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 οταν ανοιγει το παραθυρο του dos για να δωσω τις εντολες παταω C:\V100_02.kdz σωστα? γιατι δεν γινεται τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 ναι μετα το Ι κ το ΚΜ900 γραφεις C:\V10O_02.kdz...προσοχη ειναι Ομικρον κ οχι 0 μηδεν..ισως εκει να ειναι το προβλημα.. Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funky1 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 ναι μετα το Ι κ το ΚΜ900 γραφεις C:\V10O_02.kdz...προσοχη ειναι Ομικρον κ οχι 0 μηδεν..ισως εκει να ειναι το προβλημα.. αυτο γραφω κ εγω με Ομικρον αλλα τπτ. τι αλλο μπορει να ειναι? καπου σε μια σελιδα παραπανω εχεις γραψει κατι για τα αρχεια dll. αυτα τα αλλαζω σε κατι αλλο? καταφερα να φλασαρω το κινητο στην V100_02. χωρις ομως να θελω να απογοητευσω κανεναν δεν παρατηρησα διαφορα στην ταχυτητα του κινητου κ στο youtube παω να δω βιντεο κ μου βγαζει συνεχεια συνδεση,δεν το αναπαραγει. συνεχομενα μηνυματα,χρησιμοποιησε την http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gifμηνυματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Σατανικη συμπτωση!!! Κατι μπορει να παιζει με την παρτιδα της Wind:ninja: Που ειναι το service να πεταχτω;:superman: πάρε τηλ. στο 801 11 200 900 να ρωτήσεις αν έχουν κάποιο κοντά σου.. εγω θα το πάω σινωπης 16 πίσω απο τον πύργο των αθηνών.. είναι ανοιχτά 9-5 Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Acula Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 καταφερα να φλασαρω το κινητο στην V100_02. χωρις ομως να θελω να απογοητευσω κανεναν δεν παρατηρησα διαφορα στην ταχυτητα του κινητου κ στο youtube παω να δω βιντεο κ μου βγαζει συνεχεια συνδεση,δεν το αναπαραγει. Εμένα το youtube μου δούλεψε αλλά έκανα πρώτα factory reset. Μήπως δοκίμασες να παίξεις κανένα μεγάλο βίντεο κ έκανε buffer; Πάντως θα συμφωνήσω πως δεν παρουσιάζει καμία τεράστια αλλαγή από την V10B_02. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Εμένα το youtube μου δούλεψε αλλά έκανα πρώτα factory reset. Μήπως δοκίμασες να παίξεις κανένα μεγάλο βίντεο κ έκανε buffer; επίσης μήπως δεν έκανε factory reset? Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epag Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Ξερετε πως μπορω να σβησω το input history? Δηαλδη τις σελιδες που εχω εισαγει στον browser? Επισης που ειναι το format factory η factory reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Ξερετε πως μπορω να σβησω το input history? Δηαλδη τις σελιδες που εχω εισαγει στον browser? Επισης που ειναι το format factory η factory reset? Browser -Αποθηκευμένες σελίδες Το factory reset το βρίσκεις μέσω κρυφού μενού.Από την οθόνη κλήσης πληκτρολογείς 1809#*900* κ θα το δεις.Προσοχή!Δε ζητάει επιβεβαίωση, με το που το πατάς κάνει απευθείας, οπότε κάνε back up. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epag Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Δεν εχω αποθηκευμενες σελιδες. Στην εισαγωγη διευθυνσης οταν πατας ενα γραμμα σου βγαζει προτεινομενες σελιδες συμφωνα με προηγουμενες καταχωρησεις. Αυτο θελω να διαγραψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epag Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Ειμαι στο browser και μου βγαζει μνημη πληρης. Πως μπορω να την αυξησω η να την διαγραψω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antikinsor Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Χαιρετώ κι εγώ με τη σειρά μου όλους τους "Arenόπληκτους" φίλους του forum. Είμαι κι εγώ κάτοχος εδώ και λίγες μέρες του Arena (δυστυχώς VL συσκευής λόγω επιδότησης, αλλά θα το διορθώσω λίαν συντόμως ;)) κι έκατσα μέσα στο ΠΣΚ να διαβάσω όλο το θέμα για να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου και να βελτιώσω τις δυνατότητες του κινητού μου. Έχω μείνει έκπληκτος από την προθυμία για βοήθεια που έχετε επιδείξει πολλά άτομα μέχρι στιγμής και κυρίως έχω μείνει άφωνος από την προσφορά των finaldestiny86 και jimdem582 με τις απίθανες συμβουλές και αναλυτικές οδηγίες για την αναβάθμιση (debranded) και όχι μόνο. Χίλια μπράβο παιδιά και αύριο λογικά θα προβώ κι εγώ στην ακόλουθη διαδικασία. Πριν όμως προβώ στο οτιδήποτε θέλω να σας ρωτήσω κάτι που με προβληματίζει πάρα πολύ με το κινητό μου. Ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες και δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό ή είναι ελαττωματική η μπαταρία. Για παράδειγμα νωρίτερα ασχολήθηκα πολλή ώρα με τις επαφές μου (διεξοδική επεξεργασία) και μετά συνδέθηκα και με το wifi για κάποια λεπτά ώστε να κατεβάσω το opera.mini και να συνδεθώ δοκιμαστικά με 2-3 sites, οπότε άρχισε να "ψήνεται". Κοίταξα στο κρυφό μενού και μου έβγαλε θερμοκρασία μπαταρίας 41! Μετά το συνέδεσα στον Η/Υ για να κάνω back-up τις διορθωμένες επαφές και πήγε στο 43!!! Εσάς τι τιμές σας βγάζει μετά από λίγο πιο έντονη χρήση ή συνομιλία αρκετών λεπτών; Επίσης πρόσεξα και κάτι άλλο που με κάνει να υποπτεύομαι ότι η μπαταρία δεν πάει καλά. Το φορτίζω πλήρως και μου δείχνει capacity 100. Αν κάνω κάτι ελάχιστο στην πορεία, ακόμα κι αν π.χ. ανοιγοκλείσω το κινητό, το capacity πέφτει 70. Από εκεί και πέρα έχει κανονική ροή το capacity για όσο χρησιμοποιείται και μέχρι να αποφορτιστεί. Σημειωτέον ότι την πρώτη φορά το φόρτισα 14 ώρες όπως λένε οι οδηγίες χρήσεως κι έκτοτε το αφήνω να αποφορτιστεί πλήρως, οπότε και το ξαναφορτίζω πάλι πλήρως (έχει γίνει 3-4 φορές). Άρα δεν έχω κάνει εγώ κάτι λάθος. Μακάρι να είναι φυσιολογικές οι τιμές και να έχω προβληματιστεί λανθασμένα, γιατί σε 2 μέρες φεύγω για διακοπές, οπότε δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα επίσημο με την LG, παρά μόνο από τα τέλη Αυγούστου και μετά! Οποιαδήποτε γνώμη και συμβουλή, ευπρόσδεκτη! :) Παράθεση Η πραγματική τέχνη της συζήτησης, δεν είναι μόνο να λέει κάποιος το σωστό πράγμα στο κατάλληλο σημείο, αλλά ν' αφήνει ανείπωτο το λάθος πράγμα στη δελεαστική στιγμή! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 καλοριζικος κ εσυ φιλε μου...!! για το φλασαρισμα αρχικα...οτι απορια εχεις εδω θα ειμαστε για τις επομενες 2 μερες μεχρι να φυγεις...!:lol: για μετα ολο κ καποιοι θα αποχωρησουν για διακοπες...:lol: τελευταια εκδοση ειναι η V10O_02 κ ειναι αρκετα καλη ομως συντομα ερχεται κ η open europe...μολις γυρισεις απο διακοπες αυτη θα βαλεις μια κ καλη... θερμοκρασια μπαταριας...εχει αναφερθει απο πολλους οτι το κινητο ψιλοαναβει κ αληθευει..στην εκθεση στον ηλιο ειχε κολλησει σε ενα παιδι αν θυμαμαι καλα...προσωπικα εγω αν κ παιζω πολυ με το wi fi δε με εχει καψει τοσο πολυ οσο να ανησυχησω κ να μπω στο μενου να δω τι θερμοκρασια επιασε (στο KS20 μετα απο λιγο δε μπορουσα να το κραταω..!) στη χωρητικοτητα το εχω παρατηρησει κ εγω αυτο το φαινομενο..αλλα κ παλι πανω κατω το ιδιο μου κραταει..βεβαια ο καλυτερος τροπος ειναι κλειστο κ οχι ανοιχτο το κινητο οποτε το αφηνω να παει οσο παει κ μετα το φορτιζω κλειστο μια κ καλη... αυταααα σχετικα με τις αποριες σου...για οτιδηποτε αλλο μη διστασεις να ρωτησεις..! Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdamprxp Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Μετά από 1 μήνα συμβίωση με το Arena έχω να πω τα εξής 1) Το γραφικό περιβάλλον 3D είναι δύσχρηστο και άχρηστο κατά την γνώμη μου 2) Η οθόνη είναι πολύ καλή (χρώματα, ανάλυση) αλλά στο θέμα της αφής είναι πολύ πίσω σε σχέση με το iphone. 3) Η ποιότητα κατασκευής αν και φαίνεται άνω του μετρίου είναι κάτω του μετρίου ή στην καλύτερη περίπτωση μέτρια. 4) Το ηχείο του είναι αρκετά καλό αλλά η ποιότητα του ακουστικού απλά ανεκτή 5) Η κάμερα είναι μέτρια (αν και δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα) 6) Ο πομπός FM είναι κάτι πρωτότυπο αλλά θα έπρεπε να έχει καλύτερη ποιότητα 7) Η κύλιση στα μενού είναι αργή αλλά εμένα δε με προβλημάτισε ιδιαίτερα 8) Η ταχύτητα και η ευχρηστία που έχει ο φύλλο-μετρητής είναι τραγική – μη λειτουργική (σε σχέση με το εξαιρετικό iphone) 9) Θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να φτάσει στο επίπεδο του iphone. To iphone το είχα στην κατοχή μου για 3 μέρες. Ένοιωσα πως είναι κινητό του 2010 ενώ το arena του 2001. Για μένα η διαφορά είναι χαώδης Δυστυχώς το συγκεκριμένο κινητό με απογοήτευσε πλήρως σε σχέση με το iphone αλλά και σε σχέση με το παλιό μου SE M600. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Μετά από 1 μήνα συμβίωση με το Arena έχω να πω τα εξής 1) Το γραφικό περιβάλλον 3D είναι δύσχρηστο και άχρηστο κατά την γνώμη μου 2) Η οθόνη είναι πολύ καλή (χρώματα, ανάλυση) αλλά στο θέμα της αφής είναι πολύ πίσω σε σχέση με το iphone. 3) Η ποιότητα κατασκευής αν και φαίνεται άνω του μετρίου είναι κάτω του μετρίου ή στην καλύτερη περίπτωση μέτρια. 4) Το ηχείο του είναι αρκετά καλό αλλά η ποιότητα του ακουστικού απλά ανεκτή 5) Η κάμερα είναι μέτρια (αν και δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα) 6) Ο πομπός FM είναι κάτι πρωτότυπο αλλά θα έπρεπε να έχει καλύτερη ποιότητα 7) Η κύλιση στα μενού είναι αργή αλλά εμένα δε με προβλημάτισε ιδιαίτερα 8) Η ταχύτητα και η ευχρηστία που έχει ο φύλλο-μετρητής είναι τραγική – μη λειτουργική (σε σχέση με το εξαιρετικό iphone) 9) Θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να φτάσει στο επίπεδο του iphone. To iphone το είχα στην κατοχή μου για 3 μέρες. Ένοιωσα πως είναι κινητό του 2010 ενώ το arena του 2001. Για μένα η διαφορά είναι χαώδης Δυστυχώς το συγκεκριμένο κινητό με απογοήτευσε πλήρως σε σχέση με το iphone αλλά και σε σχέση με το παλιό μου SE M600. Σε βρίσκω λίγο υπερβολικό.. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madlef Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Το Iphone γενικά είναι καλύτερο στο touch, menu κτλ αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι και apple = πολύ καλή ποιότητα, ευχρηστία κτλ.. Το Arena από την άλλη άμε δεν υπήρχε το iphone θα λέγαμε πως σίγουρα είναι το καλύτερο touch κινητό χωρίς mobile λειτουργικό. Έτσι πιστεύω εγώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdamprxp Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Σοβαρά ? σε πιο σημείο ? γιατί από αυτά που ήθελα να πω έκοψα πάρα πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Πες όλες τις ενστάσεις σου για να δούμε ποιες είναι συνολικά. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASIRA Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Προς όλους και βασικά στον φίλο jimdem μετά κόπων και βασάνων κατάφερα να μετατρέψω χάρτη της περιοχής μου και τους βλέπει με μεγάλη επιτυχία το we travel το μόνο πρόβλημα είναι με την γραμματοσειρά τα βγάζει κινέζικα …. Μόλις λύσω και αυτό το πρόβλημα θα έχετε νέα μου Επιτέλους να μην έχουμε το gps μόνο για μόστρα :):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Προς όλους και βασικά στον φίλο jimdem μετά κόπων και βασάνων κατάφερα να μετατρέψω χάρτη της περιοχής μου και τους βλέπει με μεγάλη επιτυχία το we travel το μόνο πρόβλημα είναι με την γραμματοσειρά τα βγάζει κινέζικα …. Μόλις λύσω και αυτό το πρόβλημα θα έχετε νέα μου Επιτέλους να μην έχουμε το gps μόνο για μόστρα :):):):) Eπ, είμαστε και εμείς εδώ..:) Αναμένουμε.. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdamprxp Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Μπαταρία απαράδεκτη Ο κύβος όταν γυρνάει απο μακρια έχει άλλες φωτο απο κοντά άλλες - απαράκεκτο Το παιχνίδι με τη ρακέτα που έχει για να δεις τις δυνατότητες του κινητού δεν έχει ομαλή κίνηση - απαράδεκτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts