Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδες εγω δεν ξερω τελικα που θα καταληξω...Ειδα χτες την αντιστοιχη προταση της samsung με το S-8000 Jet κ επαθα την πλακα μου....Αν το δοκιμασε κανεις απο κοντα θελω να μου πει την γνωμη του.. Τιμη εκκινησης 409 ευρω!! Πολυ λιγα για αυτα που προσφερει το τηλεφςνο νομιζω...

http://www.gsmarena.com/samsung_s8000_jet-2835.php

Pain is Inevitable - Suffering is Optional

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισης κατι που με απασχολει αρκετα... Με τις ταινιες τι ακριβως παιζει τελικα? Επειδη ειδα οτι το divx/xvid του αρενα ειναι περιορισμενο σε αντιθεση με του renoir k του Samsung jet... Δλδ αν θελω να δω μια ταινια η ενα βιντεο κλιπ θα πρεπει να το κανω mp4 απαραιτητα?? αν ναι τοτε το θεωρω μεγαλο μειονεκτημα... :(

με την προοτπική να αγορασω το lg arena, καπου σ' ενα site διαβασα οτι δεν υπστηριζει το youtube.

αληθευει αυτο;

ποια θεωρειτε ως καλυτερη επιλογη (για ενα χρηστη όχι και τοσο εξειδικευμενο με την τεχνολογία των κινητών): lg renoir ή lg arena?

Eυχαριστώ

Επισης κατι που με απασχολει αρκετα... Με τις ταινιες τι ακριβως παιζει τελικα? Επειδη ειδα οτι το divx/xvid του αρενα ειναι περιορισμενο σε αντιθεση με του renoir k του Samsung jet... Δλδ αν θελω να δω μια ταινια η ενα βιντεο κλιπ θα πρεπει να το κανω mp4 απαραιτητα?? αν ναι τοτε το θεωρω μεγαλο μειονεκτημα... :(

Υποστηρίζει divx ανάλυση μόνο 320χ240, οπότε ναι θα πρέπει να το κάνεις σε mp4.

με την προοτπική να αγορασω το lg arena, καπου σ' ενα site διαβασα οτι δεν υπστηριζει το youtube.

αληθευει αυτο;

ποια θεωρειτε ως καλυτερη επιλογη (για ενα χρηστη όχι και τοσο εξειδικευμενο με την τεχνολογία των κινητών): lg renoir ή lg arena?

Eυχαριστώ

Καλώς ήρθες.Το ρενουάρ υπερέχει μόνο στην κάμερα και σε καλύτερη λήψη βίντεο σε εσωτερικούς χώρους.Πουθενά αλλού.Θα έρθει αναβάθμιση που θα υποστηρίζεται το youtube μέσω wifi.

Ace of Hearts..

καλημερα.λοιπον να ρωτησω κατι.

1 ολοκληρωθηκε τελικα να βαλω χαρτες στο αρενα?

2 η οθονη ειναι σαν του i phone που δεν γραντζουνιεται?

Καλημέρα σε όλους κι ευχαριστούμε για τις βοήθειες!!

Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια μου να το φλασάρω πήγα στην λύση της κανονικής αναβάθμισης μιας και αποφάσισα ότι το fm transmitter δεν με απασχολεί.

Προχωρώντας στην διαδικασία μέσω του προγράμματος Β2app και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες από το lgmobile.com (κατέβασα πιο πριν έναν usbdriver που έλεγε Km900 cosmote ή κάτι τέτοιο) οδηγήθηκα στο πρόγραμμα αναβάθμισης της lg κι αφού έκανε μερικά πράγματα μου έβγαλε μια οθόνη η οποία έγραφε "emergency" και μου ζητούσε Serial και imei του κινητού. Τα έδωσα και μου πετάει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση!! Υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιο πρόβλημα το κινητό μου;

Παρατήρησα ακόμη πως όταν πήγα να το βάλω σε λειτουργία mass storage (συνδέοντας το με το pc) ο υπολογιστής μου δεν το έβλεπε, ενώ την δεύτερη φορά είδε ένα κενό drive.

Το κινητό μου έχει την έκδοση λογισμικού: ΚΜ900ΑΤ_V10b..

Έχει βγει επόμενη έκδοση απ'αυτήν εδώ;;;

Κάποια από τα χαρακτηριστικά αυτής της έκδοσης είναι ότι δεν έχει κολλήματα, και ότι γίνεται να προχωρήσουμε τα τραγούδια και τα βίντεο μπροστά διαμέσου της μπάρας..

Αγαπητά μέλη, έχω 2 νέα. Ένα καλό κι ένα κακό. Ας ξεκινήσω απο το καλό.

Άνοιξε το appstore στην Αυστραλία και τη Σιγκαπούρη! Αύριο ανοίγει στην Κορέα και τις επόμενες ημέρες και σε περισσότερες χώρες. Θα το βρείτε εδώ: http://au.lgapplication.com/web.main.dev

Το κακό είναι οτι δεν υποστηρίζεται το αρένα (εύχομαι προς το παρών αλλά δεν πιστεύω) και υποστηρίζονται μόνο Windows Mobile συσκευές (KS20 & GM730)

-------------------------------

Για firmware: Πολλοί λένε "Ποιό είναι το καλύτερο"? Απάντηση: Κανένα (προς το παρών)

Το κάθε firmware έχει τα δικά του μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα. πχ

Tο νέο της O2 έχει την καλύτερη απόδοση κάμερας

Το νέο της Vodafone υποστηρίζει YouTube μέσω Wi-Fi

Το νέο ανοιχτό της Ταϊλάνδης έχει Handwriting και Tag-it

Η τρέχουσα Europe Open έχει την καλύτερη απόδοση χωρίς όμως τα πλεονεκτήματα των ανωτέρω.

Λες ολος αυτος ο ντορος για το appstore να εγινε μονο για δυο συσκευές??!

Μακαρι να μην ειναι ετσι..

Σχετικα με τα firmware,

Ξερεις αν ή ποτε θα βγει αυτο το firmware που περιμενουμε εντος ιουλιου?

Ευχαριστω

Τετοια ακουω για προβληματα καθε μερα και ξενερωνω τελειως ρε παιδια... :(

Μονο στα branded κινητα παρατηρουνται αυτα τα bugs? Γιατι τωρα να δωσω τοσα λεφτα κ να ψαχνομαι σαν τον λακαμα υστερα "γιατι και πως" μου ακουγεται καπως... Λιγο πιο ολοκληρωμενο δεν γινοταν να το βγαλουν? Για το samsung jet για παραδειγμα οτι bugs αναφερονται με το ζορι τα λες bugs...Ποιο πολυ ιδιοτροπιες των ψαγμενων τα λες...

Τεσπα θα τα δω κ τα 2 απο κοντα ξανα κ θα δω τι θα κανω...

Παιδες εγω δεν ξερω τελικα που θα καταληξω...Ειδα χτες την αντιστοιχη προταση της samsung με το S-8000 Jet κ επαθα την πλακα μου....Αν το δοκιμασε κανεις απο κοντα θελω να μου πει την γνωμη του.. Τιμη εκκινησης 409 ευρω!! Πολυ λιγα για αυτα που προσφερει το τηλεφςνο νομιζω...

http://www.gsmarena.com/samsung_s8000_jet-2835.php

μιλάμε για 60€ παραπάνω...Μη ξεχνιόμαστε...Πολύ λίγα είναι και αυτά που προσφέρει το αρένα με τη τιμή του...

Hip Hop.

Στους διαψηφισμούς μου είπαν να αγοράσω ή το νόκια 5800 ή το αρένα. Διάβασα τις 140 σελίδες του τόπικ, θα συνεχίσω αργότερα τις λοιπές.

Εσείς ποιο θα μου προτείνατε; το θέλω κυρίως για ίντερνετ σέρφινγκ μέσω wifi. Με τον όπερα λύθηκε το θέμα youtube αν κατάλαβα καλά ε;

Στους διαψηφισμούς μου είπαν να αγοράσω ή το νόκια 5800 ή το αρένα. Διάβασα τις 140 σελίδες του τόπικ, θα συνεχίσω αργότερα τις λοιπές.

Εσείς ποιο θα μου προτείνατε; το θέλω κυρίως για ίντερνετ σέρφινγκ μέσω wifi. Με τον όπερα λύθηκε το θέμα youtube αν κατάλαβα καλά ε;

Ναι φίλε!Λύθηκε!:)

Hip Hop.

καλησπερα παιδια,

μια ερωτηση λιγο γρηγορη,γιατι δεν το εχω ανακαλυψει ακομα...

την ωρα που σε καλούν και χτυπά το κινητο (εκτος απο το κουμπί "σίγαση" που γραφει η οθόνη) υπάρχει κάποιο αλλο "γρηγορο" πληκτρο να σταματα να ακουγεται ο ήχος κλήσης??

Καποιο πληκτρο απο τα πλαγια ας πούμε ???

και κατι αλλο παιδιά,

το google-maps δεν υποστηρίζει φωνητικές οδηγίες.ετσι δεν είναι?

το we-travel (που εχω διαβάσει σε προηγούμενες σελίδες) υποστηρίζει???

The AO2DSV/V10E_03 - O2 firmware has the best camera

The AVD2SV/V10V_00 - Vodafone firmware does YouTube on Wi-Fi,

The ATHASV/V10D_00 Thailand Firmware incl German has Handwriting and Tag-it, however, is always on and T9

The ANEUSV/V10B_02 - the ANEUSV/V10B_02 - Europe Open Firmware has the strongest performance. But without Wi-Fi YouTube, Handwriting, Tag-it or at best Cam.

Το λινκ της παραπάνω πληροφορίας http://www.handy-faq.de/forum/lg_km900_arena_forum/70119-lg_km900_arena_firmware_download.html

Greetz,

-The_King-

Πατώντας το κόκκινο κουμπί μια φορά σταματάει ο ήχος της κλήσης, ΑΛΛΑ δεν την απορρίπτεις. Αν το ξαναπατήσεις, την απορρίπτεις.

Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα!

Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας...

Έχω ένα προβληματάκι από σήμερα. Ό,τι mp3 και να βάλω μού βγάζει "Αδύνατη αναπαραγωγή αρχείου". Μνήμη έχω (άλλωστε με copy-paste το δέχεται το κινητό). Είναι σαν να έχει κολλήσει. Δεν ξέρω αν έχει σχέση, αλλά άρχισε να το κάνει όταν πέρασα ένα mp3 με ονομασία που το είχα ήδη μέσα στο κινητό, αλλά διαφορετικής χρονικής διάρκειας και σε διαφορετικό φάκελο. Any ideas? :wacko:

Αγαπητοί φίλοι μου (εδώ είμαστε όλοι φίλοι) σας παρακαλώ, όταν γράφετε ένα μήνυμα και θέλετε να γράψετε και κάτι άλλο, μην δημιουργείτε επόμενο μήνυμα, αλλά να χρησιμοποιείτε το κουμπί της "τροποποίησης". Αντίστοιχως όταν θέλετε να απαντήσετε σε 2 ή περισσότερα μηνύματα άλλων χρηστών, να χρησιμοποιείτε το κουμπί της "πολλαπλής παράθεσης". Ευχαριστώ παίδες.

Τώρα για το appstore, είχα επισημάνει σε παλαιότερο μου ποστ, ότι υπήρχε ο κίνδυνος να δημιουργηθεί μόνο για τα WM κινητά της.Παρ'όλα αυτά, ο κόσμος την μαθαίνει για τα υπόλοιπα κινητά της (αυτά που έχουμε οι περισσότεροι), οπότε ίδωμεν.Αν και μιλάμε για java, οπότε τα πράγματα είναι περιορισμένα.

Ace of Hearts..

Υπάρχει και μια ελπίδα να είναι διαθέσιμο το appstore και για τα s-class κινητά καθώς το νέο Crystal είναι s-class και θα κυκλοφορήσει μετά το appstore. Επίσης, διάβασα (washinghton post)ότι το 2009 η LG θα βγάλει 80 νέα κινητά εκ των οποίων περίπου 20 θα είναι "έξυπνα" (Android & WM)

Έχω ένα προβληματάκι από σήμερα. Ό,τι mp3 και να βάλω μού βγάζει "Αδύνατη αναπαραγωγή αρχείου". Μνήμη έχω (άλλωστε με copy-paste το δέχεται το κινητό). Είναι σαν να έχει κολλήσει. Δεν ξέρω αν έχει σχέση, αλλά άρχισε να το κάνει όταν πέρασα ένα mp3 με ονομασία που το είχα ήδη μέσα στο κινητό, αλλά διαφορετικής χρονικής διάρκειας και σε διαφορετικό φάκελο. Any ideas? :wacko:

Μου το έκανε μια φορά , λύθηκε με επανεκίνηση.

Ace of Hearts..

Το έχω κάνει ήδη 2 φορές, αλλά τίποτα. Υπομονή. Μπορεί να στρώσει μόνο του.

Παιδεια και εγω δεν εχω κανει factory reset μετα το flasharisma θα ηταν καλο να κανω λετε? Και αν κανω θα μου σβηστουν ολα απο μεσα?

Παιδεια και εγω δεν εχω κανει factory reset μετα το flasharisma θα ηταν καλο να κανω λετε? Και αν κανω θα μου σβηστουν ολα απο μεσα?

πράγματι καλό θα ήταν να το κάνεις. Θα σβηστούν τα πάντα από το κινητό. Δεν νομίζω να επηρεάζει καθόλου την κάρτα μνήμης (αν του έχεις βάλει) αλλά για καλό και για κακό βγάλτην πριν κάνεις factory reset.

Λοιπον παιδια σημερα δοκιμασα κ τα 2 τηλεφωνα.. LG Arena - Samsung Jet

Λοιπον αρκετα εντυπωσιασμενος απο το samsung θα σας πω γιατι μαλλον θα καταληξω εκει..

Πιο γρηγορο, δοκιμασα να γραψω μηνυμα κ στα 2 για πρωτη φορα.. με qwerty κ στο samsung den εκανα ουτε ενα λαθος..Στο αρενα...Δεν μπορεσα να γραψω οπως επρεπε + του οτι το πληκτρο με το κοκκινο τηλεφωνο ειναι αφης κ αν παει κατα λαθος το χερι σου επανω τοτε αντιο!! σε πεταξε! :(

Στο χερι το αρενα ειχε πιο ωραια αισθηση κ μαλιστα το μενου του θα ελεγα οτι ηταν αρκετα "smooth" (οσοι το επιασαν το επιασαν)! Καμερα κ τα 2 πολυ καλη ! Το "one finger zoom" του samsung ικανοποιητικο! Ο κυβος του samsung (κλεψιμο βεβαια αλλα το αποτελεσμα μετραει) απιστευτος! Κ πολυ γρηγορος! Απο εκει κ περα οσο αναφορα την μουσικη νομιζω πως το αρενα απο τα speakers ισως ακουγεται πιο δυνατα... Αλλα γενικοτερα μου αρεσαν κ τα 2 τηλεφωνα (καλα το samsung οθοναρα παιδια! πρεπει να το δειτε ) ομως μαλλον δεν θα αγορασω το αρενα επειδη στο θεμα tou sms μου εσπασε λιγο τα νευρα.. Αυτα προς το παρον...