Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδια να κανω μια ερωτηση?το αρενα μια χαρα κινητο φαινεται.ομως gps εχει?βλεπω μονο agps.αυτο σημαινει οτι για να εχεις gps πρεπει να εισαι οπωσδηποτε συνδεδεμενος στο ιντερνετ?η μπορεις να βαλεις ενα προγραμμα με φωνητικη πλοηγηση(ndrive garmin κλπ) οπως στο nokia 5800 η sto lg gm750 και να εισαι μια χαρα?

Μπορεις να βαλεις την εφαρμογη java WeTravel η οποια ειναι αυτονομο gps αλλα δεν εχει καμια σχεση με garmin κ.α.

Οριστε το link

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=256123

:)

Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1

iPad mini-> iPad Air 2

Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το εχω εδω και ενα μηνα και αυτο που εχω να πω ειναι......ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.

Εφαρμογες δεν υπαρχουν,GPS της προκοπης δεν υπαρχει,αργο ειδικα σε συγκριση με το 5800 που εχω επισης.Και μεσα σε ολα αυτα οταν με καλουν ή πραγματοποιω εγω κληση η οθονη νεκρωνει!

Αποτελεσμα?Εχει μπει ξανα στο κουτι του και χρησιμοποιω το 5800.

Ειναι κριμα παντως γιατι απο ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ καλο κατα την γνωμη μου....

νεκρωνει η οθόνη επειδή εχει εναν αισθητήρα νομιζω το απενεργοποιείς αμα θες .

Απο την αρχη το ξερες το το αρενα δεν ειναι smartphone και οτι οι εφαρμογες που παίρνει ειναι μονο java οπότε αδικα τα παράπωνα νομίζω

να ρωτήσω ηχο στο ξυπνητήρι πως βάζω?Και αν μπορει καποιος να μου απαντήσει στην προηγούμενη ερωτηση αν με sw update θα χασω τα δεδομένα μ η αν μπορω να πάρω ενα πλήρες back up

Edited by aGka8l

Το εχω εδω και ενα μηνα και αυτο που εχω να πω ειναι......ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.

Εφαρμογες δεν υπαρχουν,GPS της προκοπης δεν υπαρχει,αργο ειδικα σε συγκριση με το 5800 που εχω επισης.Και μεσα σε ολα αυτα οταν με καλουν ή πραγματοποιω εγω κληση η οθονη νεκρωνει!

Όλα τα άλλα που λες, εντάξει, έτσι είναι και πάνω κάτω γιατί να περιμένεις κάτι περισσότερο? Τηλέφωνο κλειστού λογισμικού είναι.

Αλλά αυτό που λες για τις κλήσεις δεν έχεις δίκιο.

Έτσι πρέπει να κάνει, αλλιώς θα υπήρχε μεγάλο πρόβλημα. Θα έμενε ανοιχτή και θα πατιώντουσαν χίλια δυο.

Καλά κάνει και νεκρώνει. Αλλά αν θέλεις, μπορείς να την ανοίξεις , πατώντας το πάνω κουμπί.

Για εμένα, το μεγαλύτερο μείον, εκτός από κάτι κολλήματα και το κάπως αργόστροφο μενού (που δεν δικαιολογείται σε τηλέφωνο κλειστού λογισμικού) είναι ο αργός, πολύ αργός browser.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

έχω ξαναρωτήσει, αλλά καμιά απάντηση!!

Λοιπόν..Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να μου εμφανίζει στα κομμάτια, τό είδος τού κάθε κομματιού?? Στον υπολογιστή (απ όπου τα μεταφερω) έχω περάσει όλες τις πληροφορίες, οι οποίες εμφανίζονται κανονικά στο κινητό, όπως είναι το όνομα του τραγουδιού,του καλλιτέχνη, του άλμπουμ, εκτός από το είδος του τραγουδιού...Με νευριάζει το γεγονός που σε όλα τα τραγούδια, στο είδος του τραγουδιού, λέει "Άγνωστο" ενώ οι κατάλληλες πληροφορίες είναι περασμένες από τον υπολογιστή...! Έχει κανείς κάποιο ειδικό πρόγραμμα, κάποια ρύθμιση??? Σας παρακαλώ, προτείνετε μου κάποιες λύσεις, γιατί προσπαθώ εδώ και κάποιους μήνες και κανένα αποτέλεσμα! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων........

Όλα τα άλλα που λες, εντάξει, έτσι είναι και πάνω κάτω γιατί να περιμένεις κάτι περισσότερο? Τηλέφωνο κλειστού λογισμικού είναι.

Αλλά αυτό που λες για τις κλήσεις δεν έχεις δίκιο.

Έτσι πρέπει να κάνει, αλλιώς θα υπήρχε μεγάλο πρόβλημα. Θα έμενε ανοιχτή και θα πατιώντουσαν χίλια δυο.

Καλά κάνει και νεκρώνει. Αλλά αν θέλεις, μπορείς να την ανοίξεις , πατώντας το πάνω κουμπί.

Για εμένα, το μεγαλύτερο μείον, εκτός από κάτι κολλήματα και το κάπως αργόστροφο μενού (που δεν δικαιολογείται σε τηλέφωνο κλειστού λογισμικού) είναι ο αργός, πολύ αργός browser.

Μαλλον για την οθονη δεν καταλαβες καλα....:-p

Οταν με καλουν ,δηλαδη κατα την διαρκεια που χτυπα το κινητο η οθονη και τα πληκτρα αφης νεκρωνουν με αποτελεσμα να μην μπορω να απαντησω στην κληση.

Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1

iPad mini-> iPad Air 2

Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip

φιλε πανω αριστερα υπαρχει ενας αισθητηρας που οταν τν εχεισ καλυμενο κατα την διαρκεια μιας κλησης τοτε η οθονη μαυριζει μεχρι να μην καλυπτεται πια ο αισθητηρας.Μηπως το καλυπτεις?

Σήμερα μετα από τόσο καιρό αποφάσισα να πάρω ενα bluetooth headset για το αρένα μου... Όλα καλά στις κλήσεις, κανένα πρόβλημα ακόμα και στην ένταση, αλλά στον music player δεν δουλεύει... έχει καταφέρει κανείς να ακούσει μουσική μέσω bluetooth απο τον player?
One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

φιλε πανω αριστερα υπαρχει ενας αισθητηρας που οταν τν εχεισ καλυμενο κατα την διαρκεια μιας κλησης τοτε η οθονη μαυριζει μεχρι να μην καλυπτεται πια ο αισθητηρας.Μηπως το καλυπτεις?

Εχετε δικιο.:)

Λοιπον ακουστε να δειτε τι γινεται....Eχω αγορασει δυο θηκες σιλικονης.Η μια ειναι μαυρο χρωμα και η αλλη στο φυσικο χρωμα της σιλκονης δηλ. καπως διαφανη.Στο σημειο οπου βρισκεται ο αισθητηρας οι θηκες εχουν ειδικο ανοιγμα για τον λογο που αναφερατε πιο πανω.Οταν βαζω την μαυρη θηκη η συσκευη λειτουργει κανονικα.Δηλαδη δεν ενεργοποιειται ο αισθητηρας της οθονης.Οταν ομως βαζω την διαφανη γινεται καποιου ειδους αντανακλαση λογο της διαφανειας της και ενεργοποιειται ο αισθητηρας.Μολις ομως τραβηξω λιγο την θηκη αμεσως η οθονη τιθεται σε λειτουργια.

:lol::lol::lol:

Eυχαριστω πολυ παιδια!!!

υ.γ.Παντως νομιζω οτι θα εξακολουθησω να χρησιμοποιω το 5800!:p

iPad mini-> iPad Air 2

Εχετε δικιο.:)

Λοιπον ακουστε να δειτε τι γινεται....Eχω αγορασει δυο θηκες σιλικονης.Η μια ειναι μαυρο χρωμα και η αλλη στο φυσικο χρωμα της σιλκονης δηλ. καπως διαφανη.Στο σημειο οπου βρισκεται ο αισθητηρας οι θηκες εχουν ειδικο ανοιγμα για τον λογο που αναφερατε πιο πανω.Οταν βαζω την μαυρη θηκη η συσκευη λειτουργει κανονικα.Δηλαδη δεν ενεργοποιειται ο αισθητηρας της οθονης.Οταν ομως βαζω την διαφανη γινεται καποιου ειδους αντανακλαση λογο της διαφανειας της και ενεργοποιειται ο αισθητηρας.Μολις ομως τραβηξω λιγο την θηκη αμεσως η οθονη τιθεται σε λειτουργια.

:lol::lol::lol:

Eυχαριστω πολυ παιδια!!!

υ.γ.Παντως νομιζω οτι θα εξακολουθησω να χρησιμοποιω το 5800!:p

Μπορείς να κοψεις με ενα ψαλιδάκι λιγο παραπάνω εκείνο το σημείο.Αναμφησβήτα το 5800 είναι ενα άλλο εργαλείο το οποίο είναι και έξυπνο .Το km900 είναι λιγο ποιο χαζό αλλα εχει και αυτό την χάρη του.Θα μπορόυσαν να μην είχαν το GPS πιστευώ μιας και δεν εξυπηρετεί και να χαν ακόμα ποιο κάτω την τιμή

Σήμερα μετα από τόσο καιρό αποφάσισα να πάρω ενα bluetooth headset για το αρένα μου... Όλα καλά στις κλήσεις, κανένα πρόβλημα ακόμα και στην ένταση, αλλά στον music player δεν δουλεύει... έχει καταφέρει κανείς να ακούσει μουσική μέσω bluetooth απο τον player?

Φυσικα μπορεις να ακουσειις μουσικη με stereo bt ακουστικα.

Εσυ τι αγορασες;

Φυσικα μπορεις να ακουσειις μουσικη με stereo bt ακουστικα.

Εσυ τι αγορασες;

μμμ, δεν ειναι στερεο αυτα που αγορασα. TURBO-X bluetooth clip headset (το μοντέλο), από πλαίσιο. Πρέπει υποχρεωτικά να είναι στέρεο για μουσική..? :X

Οκ τώρα κατάλαβα ;)

Ένα ωραίο μοντέλο bluetooth που θα αγοράσω σύντομα: http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Bluetooth-Headsets/Turbo-X-Stereo-Slim-Bluetooth-Headset.htm

Edited by mythoc
One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

μμμ, δεν ειναι στερεο αυτα που αγορασα. TURBO-X bluetooth clip headset (το μοντέλο), από πλαίσιο. Πρέπει υποχρεωτικά να είναι στέρεο για μουσική..? :X

Οκ τώρα κατάλαβα ;)

Ένα ωραίο μοντέλο bluetooth που θα αγοράσω σύντομα: http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Bluetooth-Headsets/Turbo-X-Stereo-Slim-Bluetooth-Headset.htm

Ναι. Αν δεν ειναι στερεο τι να ακουσεις.

Οταν με το καλο το παρεις, πες εντυπωσεις.

Εγω εχω το itech που μπορεις να βαλεις πανω οτι ακουστικα θελεις.

Στο προτεινω , ειναι στα 60 ευρω. Εχει πολυ καλη ποιοτητα η ηχου.

Ναι. Αν δεν ειναι στερεο τι να ακουσεις.

Οταν με το καλο το παρεις, πες εντυπωσεις.

Εγω εχω το itech που μπορεις να βαλεις πανω οτι ακουστικα θελεις.

Στο προτεινω , ειναι στα 60 ευρω. Εχει πολυ καλη ποιοτητα η ηχου.

Οδεύω προς αυτό τελικά...

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003905&u=MUSES-802-BLUETOOTH-HEADSET-BLACK

Αν και ακόμα ψάχνω:happy:

Εγώ, όπως σου είπα, προτείνω αυτό:

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Bluetooth-Headsets/I-Tech-Music-801.htm

απο το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Κοστίζει κάτι παραπάνω, αλλά οκ, δεν αγοράζεις και κάθε μέρα.

Gia xara!! eimai ki egw katoxos tou Lg km900 arena edw kai ena mhna... kai teleftaia arxizei mou parousiazei kapoia problimatakia... px. kati kolimata kai prepei na kathomai na bgalw tin mpataria... thelw an mporei kapoios na mou pei ti na kanw wste na min ginete auto!! euxaristw polu!

αναβαθμηση λειτουργικου και ολα θα λυθουν....

να ξαναρωτλησω αλλη μια φορα για αυτο το θεμα και αν μπορει καποιος ν α απαντησει.Υπαρχει περιπτωση να παρω καπως ενα πληρες μπακ απ της συσκευής να κανω αναβάθμιση λογισμικού & να το ξανα επαναφέρω μετα?

να ξαναρωτλησω αλλη μια φορα για αυτο το θεμα και αν μπορει καποιος ν α απαντησει.Υπαρχει περιπτωση να παρω καπως ενα πληρες μπακ απ της συσκευής να κανω αναβάθμιση λογισμικού & να το ξανα επαναφέρω μετα?

Ότι και να κάνεις με το λειτουργικό, εκτός από το να προσπαθήσεις να βάλεις android φυσικά, δεν θα σου χαλάσει το κινητό ποτέ... Άμα κάτι πάει στραβά με GSMulti v3 το κάνεις καινούριο. back-up κράτα τα προσωπικά σου δεδομένα, ΠΑΝΤΑ!

δεν με έποιασες .Θελω κατι οπως και στα νοκια δλδ να περασω το λογισμικο να ρήξω το μπακ απ και τελος να μηνουν οι αγαπημένες επαφες οπως και πριν , να μηνουν οι συντομέυσεις π εχω βαλει κτλ κτλ

δεν με έποιασες .Θελω κατι οπως και στα νοκια δλδ να περασω το λογισμικο να ρήξω το μπακ απ και τελος να μηνουν οι αγαπημένες επαφες οπως και πριν , να μηνουν οι συντομέυσεις π εχω βαλει κτλ κτλ

Εύκολο, αλλά οι συντομεύσεις και οι ρυθμίσεις απο όσο ξέρω ΔΕΝ γίνονται back-up. Επαφές κλπ μέσω LG PC SUITE γίνονται back up.

να ρωτήσω ηχο στο ξυπνητήρι πως βάζω?Και αν μπορει καποιος να μου απαντήσει στην προηγούμενη ερωτηση αν με sw update θα χασω τα δεδομένα μ η αν μπορω να πάρω ενα πλήρες back up

Το βρήκες ή ψάχνεσαι ακόμα; Αν δεν το βρήκες πας στο ξυπνητήρι κι εκεί που ρυθμίζεις την ώρα απο κάτω λέει "επανάληψη"...προχώρα πιο κάτω κ διάλεξε "περισσότερα"....εκεί σου έχει να διαλέξεις ήχο αφύπνισης.

παιδια μεσα στην μνημη οταν το ανοιξα με κρυφα αρχεια βρηκα ενα φακελο found.000 με αρχεια μεσα τυπου file000.chk τα οποια μου τρωνε μνημη 5,53 gb. τα σβηνω μπας και διορθωθει το προβλημα με την μνημη που εχω???

an mporeite paidia na mou peite kai pws ginete auth h anabathmish logismikou.... tha hmoun polu euxaristimenos :D:D:D

-----------------------

Από ομάδα διαχείρισης:

Τα greeklish έχουν απαγορευτεί, οπότε την επόμενη φορά σε παρακαλώ να γράφεις στα ελληνικά.Ευχαριστώ

Edited by Spidey

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ARENA ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ...ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2, 3 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΒΗΝΕΙ Η ΟΘΟΝΗ, ΠΑΤΑΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ, ΠΑΤΑΩ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΕΙ...ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΝΑΒΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΣΒΗΝΕΙ.....ΤΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΑΠΟ ΤΟ E SHOP...ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ LG ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΙΣΩΣ ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΤΛ....ΜΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟΙ 'Η ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΑΣΧΕΤΟΙ.....ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

----------

Από ομάδα διαχείρισης:

Θα σε παρακαλέσω να μη γράφεις με κεφαλαία, γιατί είναι σαν να φωνάζεις.Ευχαριστώ

Edited by Spidey

file mou ana deis sto kinito sou sto shma LG aristera tou exei ena san mataki... otan se pairnoun thl h otan perneis otan erxesai polu konta me auto apenergopoihte h othonh... alliws tha patiotan oti nanai...