Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι σε όλα. Το GT505 έχει καλύτερη κάμερα... ;)

Ναι καλά. Πίστεψέ με τα έχω δει και τα 2 από κοντά και ξέρω. Για την βιντεοκαμερα δεν έχω να πω τίποτα. Πολύ καλύτερης ανάλυσης του Arena.

Καλησπέρα σε όλους,

έχω βάλει τον χάρτη WETRAVEL στο κινητό αλλά αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα όπως :

Δεν αναγνωρίζει οδούς η πόλεις ούτε στα ελληνικά ούτε στα αγγλικά η όποτε θέλει..

Δεν έχει ήχο να λέει δηλαδή "οδός τσιμισκή "

γενικά υπάρχει κανα help (greek).

1.) Προς το παρόν υπάρχει ένα θέμα με τη γραμματοσειρά. Όμως στα αγγλικά δουλεύει σχετικά καλά η αναζήτηση. Καλό είναι να βάζεις τα αρχικά μόνο για καλύτερα αποτελέσματα

2.) Σορρυ για την έκφραση αλλά πολλά θες:p! Το πρόγραμμα είναι java και γενικά δεν είναι ανεπτυγμένο αρκετά για τέτοιες λειτουργίες. Νομίζω και σε άλλα κινητά με destinator ή igo και τέτοια (όχι το talk&drive) και εκεί δεν εκφωνεί τις οδούς.

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μπορει να ζητάω πολλά απλα ενα φίλος ειχε βαλει το root69 στο nokia του και τα έκανε ολα αυτα εύκολα γιαυτο ρωτάω...

thanks anyway

μπορει να ζητάω πολλά απλα ενα φίλος ειχε βαλει το root69 στο nokia του και τα έκανε ολα αυτα εύκολα γιαυτο ρωτάω...

thanks anyway

Ναι όμως τα νόκια είναι symbian γι αυτό;) Σε java δεν υπάρχει κάτι ανάλογο.

ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Έκανα αναβάθμιση στην v10e και τώρα όταν με καλεί κάποιος δεν φαίνεται το όνομα του αλλά το νούμερο μόνο. είδα ότι αν πάω να κάνω σε μία επαφή επεξεργασία και χωρίς να την αλλάξω απλά πατάω save, τότε μόνο σε αυτή την επαφή μου την εμφανίζει σαν όνομα όταν με καλεί. Τί λέτε; πρέπει να κάνω επεξεργασία σε όλες τις επαφές;

ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Έκανα αναβάθμιση στην v10e και τώρα όταν με καλεί κάποιος δεν φαίνεται το όνομα του αλλά το νούμερο μόνο. είδα ότι αν πάω να κάνω σε μία επαφή επεξεργασία και χωρίς να την αλλάξω απλά πατάω save, τότε μόνο σε αυτή την επαφή μου την εμφανίζει σαν όνομα όταν με καλεί. Τί λέτε; πρέπει να κάνω επεξεργασία σε όλες τις επαφές;

Κάνε factory reset

Ace of Hearts..

Γεια σας προχθες αγόρασα το arena απο τον γερμάνο και απο οτι ειδα εχει το cosmote myview τελοςπαντων.Προσπαθησα να βαλω το opera και το wetravel αλλα το προβλημα ειναι οτι μου ζηταει να μπει στο internet, επισης το googlemaps δεν δουλευει και απο το youtube δεν μπορω να δω video κατα τ αλλα μονο ενα κολλημα εκανε και εβγαλα την μπαταρια για να επανελθει.Γι αυτο θελω να σας ρωτησω αν πρεπει να κανω update αλλα θελω να το κανω κανονικο οχι με flasharisma.Επισης αν το κανω κανονικα θα χασω το ραδιοφωνο? A και κατεβασα το mobile support tool και απο οτι κοιταξα λεει για το αρενα αναβαθμιση στην V10f εγω εχω τη v10e αν το κανω update σ αυτην την εκδοση τα προβληματα που ειχα θα λυθουν?(Πολλες αποριες) Ευχαριστω εκ των προτερων Edited by akag

Κάνε factory reset

Χαχαχα με εσωσες!!! Θα ρωταγα το ιδιο πραγμα γιατι σημερα εκανα και εγω το ιδιο και ηταν το μονο προβλημα που παρατηρησα με τις επαφες.

Δεν εκανα ομως factory reset...αλλά επανεφερα το backup που ειχα σε VCF μορφη αφου διεγραψα ολες τις επαφες...και ειναι κομπλε τωρα :D

Χαχαχα με εσωσες!!! Θα ρωταγα το ιδιο πραγμα γιατι σημερα εκανα και εγω το ιδιο και ηταν το μονο προβλημα που παρατηρησα με τις επαφες.

Δεν εκανα ομως factory reset...αλλά επανεφερα το backup που ειχα σε VCF μορφη αφου διεγραψα ολες τις επαφες...και ειναι κομπλε τωρα :D

Καλά σοβαρά μιλάς;;; Μόλις πήγα να κάνω reset και εγώ και διάβασα αυτό! Αν γίνει με έσωσες! Αααα γιατί εμένα δεν μου βγάζει την έκδοση F αλλά είμαι στην e; Cosmote έχω

για σας αρενιστες,

ξερει κανεις γιατί παίζει μόνο το ένα ηχειο από τα ακουστικά σε ραδιο και mp3 ?

Στις κλήσεις? Αν τα ακουστικά σου είναι εντάξει τότε έχει πρόβλημα το βίσμα στο τηλέφωνο. Call service!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Γεια χαρα παιδια.Νεος χρηστης,νεο arena,πολλες αποριες.Το τηλεφωνο αγορασμενο απο e-shop(συσκευη,χωρις συνδεση)και ειναι cosmote.

Εκδοση λογισμικου ΚΜ900AT_V10e.Μπορω να κανω καμια καλυτερη αναβαθμιση και ποια;και πως;

Πως θα μπορουσα να κανω κατι για FM Transmeter;

Τελικα μπορω η οχι να αναπαραγω Divx στο τηλεφωνο;

Στο ημερολογιο δεν βγαζει ονομα στους μηνες(π.χ.Μαρτιος)μονο αριθμο(1,2,3,4....)

Μηπως γνωριζει κανεις εαν μπαινει android στο arena(πληροφοριακα μονο).

Ευχαριστω παιδια και μπραβο σας!!!!!!!!!!!!

Γεια χαρα παιδια.Νεος χρηστης,νεο arena,πολλες αποριες.Το τηλεφωνο αγορασμενο απο e-shop(συσκευη,χωρις συνδεση)και ειναι cosmote.

Εκδοση λογισμικου ΚΜ900AT_V10e.Μπορω να κανω καμια καλυτερη αναβαθμιση και ποια;και πως;

Πως θα μπορουσα να κανω κατι για FM Transmeter;

Τελικα μπορω η οχι να αναπαραγω Divx στο τηλεφωνο;

Στο ημερολογιο δεν βγαζει ονομα στους μηνες(π.χ.Μαρτιος)μονο αριθμο(1,2,3,4....)

Μηπως γνωριζει κανεις εαν μπαινει android στο arena(πληροφοριακα μονο).

Ευχαριστω παιδια και μπραβο σας!!!!!!!!!!!!

αναβαθμιση μπορεις να κανεις, στο θεμα πως, δες ενα κλικ πιο πισω στο φορουμ του LG, εχει Pinned topic με οδηγιες.

Στο θεμα FM Transmitter, ψαξε την εκδοση που σε βολευει και αναλογα το τι θες θα βαλεις και την καταλληλη.

Android στο αρενα;;; ο_Ο δεν πηρε κατι το ματι μου... αλλά ειμαι πεπεισμενος οτι ειναι τοσο εφικτο οσο και η παρθενιά στην Πετρούλα... ^^

Ωπα ξέχασα!!!! αν θες να δεις divx... πρεπει να βρεις εναν converter [προσωπικα εχω το Total video converter] και να μετατρεψεις το βιντεο σε .mp4 Divx μεγιστης αναλυσης 720Χ480 με video bitrate 2000kbps και audio 128kbps 44100hz στερεοφωνικο. Αυτες τι ρυθμισεις χρησιμοποιω εγω και ολα λειτουργουν ρολοι.

Edited by Dekoz

Ρε παιδιά γιατί όταν πάω ν ανοίξω κάποιο έγγραφο μου βγάζει ανεπαρκής μνήμη;;;

Αν το έγγραφο είναι κάπως μεγάλο δεν μπορεί να το ανοίξει.

γεια σας,

ξερει κανεις αν υπαρχει μετρητης ογκομετρησης στο ΚΜ900 ?

Δεν νομίζω.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

ΠΟΣΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΟ ΚΜ900 ΤΟ ΠΗΡΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙ ΚΡΑΤΗΣΩ (ΜΕ ΧΡΕΩΣΕ ΚΑΙ Η COSMOTE ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ ΑΦΟΥ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ WAP KAI ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ME WIFI ΑΥΤΟ ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕ WAP).

ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ Η ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ?

----------

Από moderator:

Μη γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται.

Edited by Spidey

γεια σας,

ξερει κανεις αν υπαρχει μετρητης ογκομετρησης στο ΚΜ900 ?

Ρυθμίσεις κλήσεων - Όγκος δεδομένων ;)

235 bytes ειναι το καημένο (txt) :(

τι είδους αρχείο είναι αυτό?

Μπορεί να ανοίξει word, excel και pdf.

TXT δεν ξέρω.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

text είναι.

Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα!

Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας...

Καλισπερα μηπως μπορει καπιος να με βοηθησει εχω επιδοτηση βονταφον κ ιθελα να πρω το lg αρενα αλλα δεν το βρισκω πουθενα εκτος της βονταφον κ αυτο μετα απο μια βδομαδα κ σε ασημι μονο ψαξε ψαξε βρηκα το samsung m1 απτο πλαισιο κ ενα ακομα το lg gm750!ποιο προτεινετε σαν καλυτερεη επιλογη ή κατι παρομοιο στα ιδια λεφτα(300ευρο)!βασικα θελω να αποφυγω να παρω κινητο απο την βονταφον λογου του λογοτυπου που εχει πανω σττα κινητα τις!ευχαριστο για το χρονο σας κ καθε βοηθεια πολυτιμη!

Ρε παιδιά,έχει εμφανιστεί σε κανέναν το πρόβλημα να αλλάζουν μόνα τους τα ονόματα των προφίλ που έχετε δημιουργήσει και γενικότερα οι ρυθμίσεις τους;
grsaint13

Καλισπερα μηπως μπορει καπιος να με βοηθησει εχω επιδοτηση βονταφον κ ιθελα να πρω το lg αρενα αλλα δεν το βρισκω πουθενα εκτος της βονταφον κ αυτο μετα απο μια βδομαδα κ σε ασημι μονο ψαξε ψαξε βρηκα το samsung m1 απτο πλαισιο κ ενα ακομα το lg gm750!ποιο προτεινετε σαν καλυτερεη επιλογη ή κατι παρομοιο στα ιδια λεφτα(300ευρο)!βασικα θελω να αποφυγω να παρω κινητο απο την βονταφον λογου του λογοτυπου που εχει πανω σττα κινητα τις!ευχαριστο για το χρονο σας κ καθε βοηθεια πολυτιμη!

Με επίδοτηση απο vodafone σε κατάστημα media markt....έτσι το πήρα εγώ.

τι είδους αρχείο είναι αυτό?

Μπορεί να ανοίξει word, excel και pdf.

TXT δεν ξέρω.

txt είναι τα αρχεία του notepad (σημειωματάριο) των windows. Το ανοίγει σίγουρα κ χωρις να έχει κάποιον doc viewer. Πέρασα κ τον οδηγό χρήσης του jimden που είναι pdf 1,5ΜΒ κ εκεί τα ίδια. Προχθές του έκανα επανεκκίνηση κ μετά το άνοιξε...σήμερα κ μετά απο επανεκκίνηση πάλι αρνείται πεισματικά να μου το ανοίξει :/