Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οσο για τις εφαρμογες υπαρχουν ελπιδες κ φημες οτι το ΑΡΕΝΑ θα συμεπριληφθει στο lg appstore ωστε να υποστηριζει εφαρμογες περα απο java

αμήν και πότε γιατί όρχησε να γίνεται σπαστικό για τηλ με τόσες δυνατότητες και να μην έχεις εφαρμογές να τις αξιοποιήσεις

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια θελω μια βοηθεια...πηρα το Arena χτες αλλα δεν ξερω τιποτα για firware....εχει λογισμικο v10c.Ειναι καινουριο??και αν οχι πως να κανω την αναβαθμηση??

Ευχαριστω πολυ

Τελικα εγκατεστησα το wetravel...ολα οκ την πρωτη φορα αλλα οταν πηγαινω να ανοιξω την εφαρμογη τωρα κολαει κ δεν κανει τπτ μου λεει να πατησω οκ αλλα δν κανει τπτ κ με αναγκαζει να κλεισω την εφαρμογη...τι μπορω να κανω?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Καλησπερα σε ολους. Μια μικρη-μεγαλη βοηθεια απο ολους (οσο περισσοτεροι τοσο πιο αντικειμενικη η απαντηση).... Ποσο κραταει η μπαταρια?????

Ευχαριστω.

2 μέρες χωρίς χρήση, δηλαδή δεν ακούω μουσική δεν τραβάω συνέχεια φώτος, μόνο σε gsm ρυθμισμένο γενικά απο μπαταρία πιστεύω μάπα το καρπούζι!

καλησπερα η μαλλον καλημερα τετοια ωρα!!!!

τελικα το we travel δεν δουλευει σε μενα !!!

ενω βρισκει θεση σχετικα γρηγορα και δεν εχει προβλημα στην κινηση μου μεσα στην πολη δεν μπορω με τιποτα να του βαλω διευθηνση να βρει ειτε ειμαι εν κινηση ειτε σταματημενος!!!!

ενω βρισκει και την πολη και την οδο μολις παταω οκ με παει στην επιλογη none !!!!

οσες φορες και να το προσπαθησα τζιφος!!!!

κριμα γιατι ηθελα απλα να δουλευει με τα βασικα !!!

αν εχει κανεις καμια ιδεα η καποια λυση ας με βοηθησει!!!!

καλημερα σε ολους. επειδη εχασα τα ακουστικα που ειναι μαζι και hands free, μηπως ξερουμε που μπορω να βρω ενα νεο ζευγαρι και ποια ειναι η τιμη του? ευχαριστω

καλημερα σε ολους. επειδη εχασα τα ακουστικα που ειναι μαζι και hands free, μηπως ξερουμε που μπορω να βρω ενα νεο ζευγαρι και ποια ειναι η τιμη του? ευχαριστω

media market, e-germanos (νομίζω μόνο μέσω παραγγελίας), ebay... τιμές διάφορες ψάξε και δες που έχει την καλύτερη!

One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

Καλησπερα σε ολους. Μια μικρη-μεγαλη βοηθεια απο ολους (οσο περισσοτεροι τοσο πιο αντικειμενικη η απαντηση).... Ποσο κραταει η μπαταρια?????

Ευχαριστω.

H δικιά μου μπαταρία κρατάει σχεδόν μια εβδομάδα. Εννοείται πως το κλείνω κάθε βράδυ. Το χρησιμοποιώ σαν τηλέφωνο. Βέβαια όταν αρχίζω να το χρησιμοποιώ σαν gadgetάκι (η ανοιχτή οθόνη τρώει μπαταρία) τότε κρατάει 2-3 μέρες.

Αγόρασα πρόσφατα μια βιντεοκάμερα samsung που η μπαταρία της κρατάει 2 ώρες και θεωρείται κορυφαία.

Η μπαταρία του navigator που έχω στο αυτοκίνητο κρατάει 3 ώρες.

Αρα τσάμπα γκρινιάζετε όλοι σας για τη μπαταρία του arena.

Mια χαρά είναι για κινητό τηλέφωνο.

www.kyris.gr

H δικιά μου μπαταρία κρατάει σχεδόν μια εβδομάδα. Εννοείται πως το κλείνω κάθε βράδυ. Το χρησιμοποιώ σαν τηλέφωνο. Βέβαια όταν αρχίζω να το χρησιμοποιώ σαν gadgetάκι (η ανοιχτή οθόνη τρώει μπαταρία) τότε κρατάει 2-3 μέρες.

Αγόρασα πρόσφατα μια βιντεοκάμερα samsung που η μπαταρία της κρατάει 2 ώρες και θεωρείται κορυφαία.

Η μπαταρία του navigator που έχω στο αυτοκίνητο κρατάει 3 ώρες.

Αρα τσάμπα γκρινιάζετε όλοι σας για τη μπαταρία του arena.

Mια χαρά είναι για κινητό τηλέφωνο.

φιλε δεν ξερω τι εχεις κανει με την μπαταρια σου αλλα δεν ειναι δυνατον να κραταει 1 εβδομαδα.

Με λίγη χρήση, σε 2G, με κλείσημο το βράδυ και με ΒΤHF, μου βγάζει σκάρτες 3 μέρες. Δηλαδή το απόγευμα της τρίτης μέρας, με χαιρετάει!

Με πολύ βαριά χρήση (πολύ ομιλία και φυσικά BTHF) σε 2G, μου βγάζει 1 μέρα. Το βράδυ πρέπει να το φορτήσω γιατί δεν θα φτάσει μέχρι το μεσημέρι.

Σε 3G το αφήνω ασχολίαστο! Ούτε μέρα!:cry:

Όντως, το θέμα μπαταρία δεν είναι το δυνατό του σημείο. Γι' αυτό και έχω δεύτερο τηλέφωνο μαζί μου (ΝΟΚΙΑ Ε51) με dual sim, "δια παν ενδεχόμενον"!;)

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Με λίγη χρήση, σε 2G, με κλείσημο το βράδυ και με ΒΤHF μου βγάζει σκάρτες 3 μέρες. Δηλαδή το απόγευμα της τρίτης μέρας, με χαιρετάει!

Με πολύ βαριά χρήση (πολύ ομιλία και φυσικά BTHF) σε 2G μου βγάζει 1 μέρα. Το βράδυ πρέπει να το φορτήσω γιατί δεν θα φτάσει μέχρι το μεσημέρι.

Σε 3G το αφήνω ασχολίαστο! Ούτε μέρα!:cry:

παρωμοιος:O:O

σκεφτομαι να παρω μια δευτερη original μπαταρια αλλα δεν ξερω απο που:mad::(

παρωμοιος:O:O

σκεφτομαι να παρω μια δευτερη original μπαταρια αλλα δεν ξερω απο που:mad::(

German!:lol:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Χιλια ευχαριστω σε ολους για την απαντηση τους στο θεμα μπαταρια....δεν σας κρυβω οτι απογοητευτηκα λιγο....κριμα γιατι ειναι πολυ καλο κινητο στα χρηματα του....αραγε εστω και imitation δεν υπαρχει μεγαλυτερης χωρητικοτητας μπαταρια??? Θα το ψαξω λιγο.... Και παλι ευχαριστω παιδια.

λες να βρω στο ebay?

Στο Γερμανό ρίξε μια ματιά.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Τελικα εγκατεστησα το wetravel...ολα οκ την πρωτη φορα αλλα οταν πηγαινω να ανοιξω την εφαρμογη τωρα κολαει κ δεν κανει τπτ μου λεει να πατησω οκ αλλα δν κανει τπτ κ με αναγκαζει να κλεισω την εφαρμογη...τι μπορω να κανω?

κανενας ?

κανενας ?

-Μήπως το κινητό σου είναι vodafone?

-Μήπως έβαλες τους χάρτες στην κάρτα μνήμης (αν έχεις)

-Εγκατέστησες από το jar ή to jad ;Η εγκατάσταση γίνεται από το jad.

-Δοκίμασες με άλλη έκδοση του we travel;

Ace of Hearts..

-Μήπως το κινητό σου είναι vodafone?

-Μήπως έβαλες τους χάρτες στην κάρτα μνήμης (αν έχεις)

-Εγκατέστησες από το jar ή to jad ;Η εγκατάσταση γίνεται από το jad.

-Δοκίμασες με άλλη έκδοση του we travel;

Και σε εμένα το ίδιο ακριβώς κάνει. Δεν βρίσκει δορυφόρο και κολλάει όταν πάω κάθε φορά να το ανοίξω. Και:

- ναι εμένα είναι έκδοση βόνταφον

- εγκατάσταση στο τηλέφωνο έχει γίνει

- όταν κάνω εγκατάσταση το .jad μου λέει "Αποτυχία ελέγχου ταυτότητας" και για αυτό κάνω εγκατάσταση με το .jar

- έχω δεί μόνο την έκδοση από τον Jimdem που έχει δώσει στο σαιτ του και από εκεί πήρα και τους χάρτες. αν υπάρχουν άλλες εκδόσεις που να "κάνουν" και για βονταφον πείτε και εμάς!

Και σε εμένα το ίδιο ακριβώς κάνει. Δεν βρίσκει δορυφόρο και κολλάει όταν πάω κάθε φορά να το ανοίξω. Και:

- όταν κάνω εγκατάσταση το .jad μου λέει "Αποτυχία ελέγχου ταυτότητας" και για αυτό κάνω εγκατάσταση με το .jar

- έχω δεί μόνο την έκδοση από τον Jimdem που έχει δώσει στο σαιτ του και από εκεί πήρα και τους χάρτες. αν υπάρχουν άλλες εκδόσεις που να "κάνουν" και για βονταφον πείτε και εμάς!

Δυστυχώς είναι θέμα vodafone ..

Ace of Hearts..

Στην προσπάθεια να μειωθούν οι σελίδες,για να είναι πιο εύκολη η ανάγνωση του θέματος, έσβησα κάποια μηνύματα μελών (και δικά μου).Ίσως χρειαστεί ξανά να γίνει αυτό.Ευχαριστώ.
Ace of Hearts..

Πηρα το αρενα για τη γυναικα μου απο vodafone και απο οτι ειδα εχει την KM900_AV10l η KM900_AV10I ( δεν μπορω να καταλαβω το τελευταιο γραμμα αν ειναι λαμδα λατινικο πεζο η γιωτα ελληνικο κεφαλαιο). αυτη η εκδοση τι λεει? την εχει κανεις? μαλλον μου φαινεται λιγο αργη, καμμια φορα παταω το μεσαιο πληκτρο να βγει ο κυβος και δεν αποκρινεται, ρυθμισα email αλλα δεν τα κατεβαζει με wifi, οπως και το google maps δεν κατεβαζει με wifi. μηπως να παω για φλασαρισμα σε γερμανικη?
Χριστόφορος :music:

Δυστυχώς είναι θέμα vodafone ..

-Ναι vodafone ειναι

-εχω κανει εγκατασταση στο κινητο..

-Το jar εγκατεστηα

δηλαδη εμεις με vodafone δεν μπορουμε αν εχουμε gps?

-Ναι vodafone ειναι

-εχω κανει εγκατασταση στο κινητο..

-Το jar εγκατεστηα

δηλαδη εμεις με vodafone δεν μπορουμε αν εχουμε gps?

Όλα τα παιδιά που έχουν vodafone έχουν αναφέρει ότι υπάρχει ασυμβατότητα με το we travel.Πλέον και με τις δικές σας 2 περιπτώσεις , μπορούμε να πούμε με ασφάλεια, ότι ευθύνεται το γεγονός αυτό.

Ace of Hearts..