Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω κανει factory reset τουλαχιστον 3 φορες αλλα δυστυχως δεν αλλαξε κατ.Εκδοση λογισμικου ΚΜ900ΑΤ_ν10c...

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλώς ήρθες στην παρέα μας.Τι έκδοση έχεις;Δοκίμασε να κάνεις ένα factory reset (πληκτρολογείς 1809#*900# και factory reset), κάνε back up όμως, θα χάσεις επαφές και μηνύματα.

Εχω κανει factory reset τουλαχιστον 3 φορες αλλα δυστυχως δεν αλλαξε κατι.Εκδοση λογισμικου:KM900AT_V10c(το youtube δεν ειχε προβλημα με αυτην την εκδοση τις τελευταιες μερες το κανει)Για το θεμα του ηχου που ανεφερα καμια βοηθεια???

με τον broswer του vodafone live δεν μπορω να μπω σε καμια σελιδα...με τον οπερα δεν βλεπω παλι φως..τι να κανω?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Μια ερωτηση..το κινητο αμα το παρεις απο καταστημα Vodafone,θα εχει τροποποιημενο μενου?? :worry:

Όχι. Δεν έχει διαφορές. Μόνον στον browser, ρυθμήσεις και τα σχετικά λογότυπα βέβαια.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

έχω βάλει τους ελληνικούς χάρτες στο we-travel...θα πάω ταξιδάκι Βερολίνο-Μόναχο...θα έχει τους χάρτες ή πρέπει να βάλω άλλους;

έχω βάλει τους ελληνικούς χάρτες στο we-travel...θα πάω ταξιδάκι Βερολίνο-Μόναχο...θα έχει τους χάρτες ή πρέπει να βάλω άλλους;

Θα βάλεις τον Γερμανικό χάρτη.Εγώ θα πάω τον Μαρτιο και περιμένω να δω πως θα ανταποκριθεί

Ace of Hearts..

Όχι. Δεν έχει διαφορές. Μόνον στον browser, ρυθμήσεις και τα σχετικά λογότυπα βέβαια.

οκ! ευχαριστω για την απαντηση σου :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μου κλέψαν το αρενα γμτ.... τετοια ατυχία πρώτη φορά.. δεν έχω χάσει πατάτες και πατάτες (κινητά) και έχασα αυτό... Υπάρχει περίπτωση να εντοπιστεί μέσω GPS ξέρω γω...? :(
One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

Μου κλέψαν το αρενα γμτ.... τετοια ατυχία πρώτη φορά.. δεν έχω χάσει πατάτες και πατάτες (κινητά) και έχασα αυτό... Υπάρχει περίπτωση να εντοπιστεί μέσω GPS ξέρω γω...? :(

Μπα!! το μονο που μπορεις να κανεις..εχω ακουσει οτι μπορεις να πας στον παροχο σου και να δωσει το Ιμει της συσκευης..και να μπλοκαρουν το κινητο.δεν ξερω εαν ποσο τις % γινεται..:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπα!! το μονο που μπορεις να κανεις..εχω ακουσει οτι μπορεις να πας στον παροχο σου και να δωσει το Ιμει της συσκευης..και να μπλοκαρουν το κινητο.δεν ξερω εαν ποσο τις % γινεται..:cool:

Η cosmote μου είπε πως δεν γίνετε...

One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

Θα βάλεις τον Γερμανικό χάρτη.Εγώ θα πάω τον Μαρτιο και περιμένω να δω πως θα ανταποκριθεί

θα σου πω εγώ που φεύγω σε λίγο καιρό χεχε

αν τους έχεις πρόχειρους τους γερμανικούς χάρτες let me know αλλιώς θα τους ψάξω.

θα βγάλω τελείως τους ελληνικούς ή γίνεται να τους έχω ταυτόχρονα και τους δύο χάρτες;

άσε την cosmote τι λέει και πάνε στην lg και δώσε το imei σου....τώρα για τα νόκια ξέρω γίνεται αλλά για την lg δεν ξέρω...εύχομαι να του κάτσει στο λαιμό του παλιοκλέφτη! μα πως στο κλέψανε βρε παιδάκι μου? εγώ πάντα μαζί μου το έχω και ποτέ στην κωλότσεπη!

technoholic maniac reviewer

άσε την cosmote τι λέει και πάνε στην lg και δώσε το imei σου....τώρα για τα νόκια ξέρω γίνεται αλλά για την lg δεν ξέρω...εύχομαι να του κάτσει στο λαιμό του παλιοκλέφτη! μα πως στο κλέψανε βρε παιδάκι μου? εγώ πάντα μαζί μου το έχω και ποτέ στην κωλότσεπη!

Πήρα και μου είπαν πως θα ειδοποιήσουν το service και θα επικοινωνήσουν μαζί μου... έδωσα στοιχεία και IMEI. Ήταν τυχερός ο κλεύτης γιατί με απασχολούσε ένας 'συνάδελφος' του όσο μου παίρνε το κινητό κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια... έχω κάτι νεύρα που δεν συμμαζεύονται!

Εντοπίζουν διεύθυνση?

Κρίμα γαμ@το ... :( .. ελπίζω να εκραγεί στο αυτί του εξυπνάκια που το χρησιμοποιεί τώρα!!:mad:

Και γω νομίζω ότι με το ΙΜΕΙ γίνεται! Μάλλον δεν ξέραν τι σου λέγαν στην Cosmote ή απλά βαριόντουσαν να σε εξυπηρετήσουν!

Πάντως για να λέμε και τα ρεαλιστικά ... ξέχνα το!!! Έχω χάσει και γω κινητό (Νόκια) , πήγα στον παροχό μου , στην Νόκια και στην αστυνομία , έδωσα το ΙΜΕΙ και περιγραφή ... αλλά ποτέ δεν άκουσα νέα! Ούτε με ενημέρωσαν ποτέ ... προφανώς ΔΕΝ το ψάξανε καθόλου!

(και ένας φίλος μου έπαθε το ίδιο με ανάλογο αποτέλεσμα .... και μερικές ιστορίες που έχω ακούσει , πάλι τίποτα)

Κρίμα ... !

δεν ξέρω...:mad::mad: θα κάνω ότι μπορώ για να το βρω... σε λίγο θα επικοινωνήσω και με την αστυνομία μπαααααας και.... όποιος έχει καμιά άλλη ιδέα ευχαρίστως να την ακούσω και ευχαριστώ για τις πολύτιμες απαντήσεις σας...

Δώσε το Imei στο σέρβις. Αν πάει κάποιος να τον τσακώσουν τουλάχιστον.

Κρίμα ρε φίλε....

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

To ΙΜΕΙ το χρησιμοποιούν μόνο αν κάποιος το πάει στο σέρβις?

To ΙΜΕΙ το χρησιμοποιούν μόνο αν κάποιος το πάει στο σέρβις?

Στο σέρβις σίγουρα.

Για τα άλλα δεν ξέρω.

Αλλά να σου πώ την αλήθεια, μην περιμένεις να γίνει και τίποτα.:(

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Στο site του we-travel υπήρχε γερμανικός χάρτης από open street όμως. Μετά το ξεζιπάρισμα ήταν καμιά 500ριά ΜΒ. Για την πόλη που είμαι εγώ δεν είχε κ πολλές λεπτομέρειες. Άσε που τώρα τα 'χει παίξει το site τους και οι πολλοί χάρτες χαθήκανε. Η καλύτερη λύση νομίζω είναι να φτιάξεις ένα δικό σου χάρτη με το λογισμικό που σου παρέχουν.

το σάββατο περιμένω να μου έρθει το καινούριο αρένα... εχε χάρη που το ειχα πάρει με επιδότηση το προήγουμενο...! Αρένα για μια ζωή.. :P Αν και σκεύτομουν για iphone...

Σε καταλαβαίνω πως νιώθεις, έχω πάθει ακριβώς το ίδιο με το viewty που είχα, και το είχα μόλις 3 βδομάδες.Το θέμα είναι ότι με τον καιρό θα νιώσεις καλύτερα, καλώς να δεχτείς το νέο σου Αρένα.Αυτό που θα σου μείνει είναι ότι από εδώ και πέρα θα προσέχεις περισσότερο, είναι το γνωστό "το πάθημα μου έγινε μάθημα".

Και μενα μου το εκλεψαν πριν 3 βδομαδες αλλα τον επιασα τον κυναιδο!Λοιπον καλυτερα φιλε που στο εκλεψαν να παρεις κανα πιο αξιολογο..αυτo ειναι για τα μπαζα..7-8 μηνες μετα και ακομη περιμενουμε να βγει λογισμικο που θα το δουλευει σωστα..εγω χτες περασα κατι μουσικα αρχεια και απο τοτε δεν μου ανοιγει τις λιστες και κολλαει εντελως το τηλεφωνο και πρεπει να βγαλω μπαταρια για να επανεκkινησει..ελεος πια..τοσο μπουρδα ειναι..

Την επόμενη φορά που θα δω ποστ που δεν προσφέρει τίποτα στο φόρουμ, θα το διαγράψω,χωρίς καμία προειδοποίηση.Σε κάθε σου ποστ "θάβεις" το αρένα, τη στιγμή που αντί να παραπονιέσαι για ένα ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ (λέγεται αστοχία υλικού, συμβαίνει σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ), θα μπορούσες να έχεις πάει σέρβις και είτε να έχεις ένα καινουριο ή το αυτό τώρα που έχεις , φτιαγμένο.Και μη με κατηγορήσεις για λογοκρισία, διότι μέχρι τώρα δεν έχω επέμβει στα μηνύματά σου, που κάθε φορά λες τα ίδια.Αυτά από μένα.

Ace of Hearts..

με τον broswer του vodafone live δεν μπορω να μπω σε καμια σελιδα...με τον οπερα δεν βλεπω παλι φως..τι να κανω?

Κανενας ?

Η αλήθεια είναι ότι δεν συμφαίρει κανέναν να βρεθεί ένα κλεμένο κινητό (εκτός φυσικά από τον ιδιοκτήτη του). Για σκεφτήτε το!

Το κλεμένο κινητό θα πουληθεί κάπου (λεφτά), σίγουρα θα ξαναλειτουργήσει σε κάποιο πάροχο, με καινούργια SIM (είτε κάρτα είτε σύνδεση) (ξανά λεφτά), και αυτός που του το κλέψανε θα ξαναπάρει καινούργιο (πάλι λεφτά) αφου δεν θα μήνει χωρίς κινητό. Επομένως όλοι κερδισμένοι βγαίνουν (εκτός φυσικά από τον παθόντα).

Ελάχιστα βρίσκονται, και αυτά από τύχη. Κρήμα όμως φίλε μου. Πολύ λυπάμε (μου έχουν κλέψει και εμένα ένα ΝΟΚΙΑ 6210, παλιά, και μάλιστα σε συγγενικό σπίτι). Με το καλό να δεχτείς το καινούργιο σου arena.:happy:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Με τι συνδέεσαι;Εννοώ το προφίλ είναι το vodafone;με wifi δοκίμασες;

με wifi συνδεομαι αλλα εκει που κανω περιηγηση σε καποια στιγμη κοβεται η συνδεση κ οι σελιδες δεν ανοιγουν