Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά! Καινούργιος και εγώ...

Έκανα ζημιά στο Arena μου και μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε. Πήγα να κάνω update μέσω του LG Update και την ώρα της διαδικασίας έβγαλα το καλώδιο κατά λάθος. Πλέον αν προσπαθήσω να ανοίξω το κινητό, μου βγάζει μόνο το σήμα της LG και κολλάει εκεί. Προσπάθησα να κάνω και την "διαδικασία επαναφοράς" αλλά μου λέει πως δεν γίνεται. Επίσης δεν το αναγνωρίζει και το PCsuite.

Γίνεται τίποτα ή να το στείλω για επισκευή;:D Ευχαριστώ!

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά! Καινούργιος και εγώ...

Έκανα ζημιά στο Arena μου και μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε. Πήγα να κάνω update μέσω του LG Update και την ώρα της διαδικασίας έβγαλα το καλώδιο κατά λάθος. Πλέον αν προσπαθήσω να ανοίξω το κινητό, μου βγάζει μόνο το σήμα της LG και κολλάει εκεί. Προσπάθησα να κάνω και την "διαδικασία επαναφοράς" αλλά μου λέει πως δεν γίνεται. Επίσης δεν το αναγνωρίζει και το PCsuite.

Γίνεται τίποτα ή να το στείλω για επισκευή;:D Ευχαριστώ!

Καλώς ήρθες.Μπορείς να το επαναφέρεις με φλασάρισμα λογικά.Γνωρίζεις καθόλου;Δοκίμασε λίγο να κλείσεις το κινητό, βγάλε την μπαταρία και σύνδεσε το με τον υπολογιστή και πες μας αν φορτώνει έναν driver.

@magasn1

Χοντρικά ο πομπός ραδιοφώνου σου επιτρέπει να παίζεις τα mp3 του κινητού σε μια άδεια κενή συχνότητα του ραδιοφώνου σου στο σπίτι, στο αυτοκίνητο κλπ

Ace of Hearts..

Καλώς ήρθες.Μπορείς να το επαναφέρεις με φλασάρισμα λογικά.Γνωρίζεις καθόλου;Δοκίμασε λίγο να κλείσεις το κινητό, βγάλε την μπαταρία και σύνδεσε το με τον υπολογιστή και πες μας αν φορτώνει έναν driver.

Το έκανα και μόλις το συνδέω απλώς μου δείχνει το λογότυπο και ο υπολογιστής κάνει τον κλασικό ήχο που κάνει μόλις μπει νέα συσκευή και μετά από λίγο κάνει τον κλασικό ήχο που κάνει όταν αποσυνδέεις μία συσκευή. Δεν το βλέπει ούτε το PCSuite, ούτε ως αφαιρούμενο δίσκο.

Το έκανα και μόλις το συνδέω απλώς μου δείχνει το λογότυπο και ο υπολογιστής κάνει τον κλασικό ήχο που κάνει μόλις μπει νέα συσκευή και μετά από λίγο κάνει τον κλασικό ήχο που κάνει όταν αποσυνδέεις μία συσκευή. Δεν το βλέπει ούτε το PCSuite, ούτε ως αφαιρούμενο δίσκο.

Πριν το πας σέρβις δοκίμασε να το φλασάρεις.Ξέρεις από φλασάρισμα;Μπορείς να δεις την υπογραφή του jimdem582 στην υπογραφή του υπάρχει λινκ και οδηγός, είτε να διαβάσεις εδώ, έχει αναφερθεί.

Ace of Hearts..

Εφ'όσον δεν γίνει τίποτα με το φλασάρισμα που σου είπε ο Spidey, δοκίμασε αυτό. Λέγεται GSMulti και αν κάνεις σωστά ό,τι λέει ο οδηγός μέσα, θα "αναστήσεις" το κινητό. Το πρόγραμμα δεν το δοκίμασα και δεν εγγυώμαι τίποτα, αλλά το δοκίμασαν πολλοί στο εξωτερικό και είχε τεράστια επιτυχία. Σκοπεύω μέσα στις επόμενες ημέρες να το ερευνήσω και να γράψω τις οδηγίες στα Ελληνικά. Αυτό που κάνει το πρόγραμμα είναι να σβήνει όλα τα δεδομένα του λειτουργικού και να τα περνά πάλι απο την αρχή (σάν το format). Περιλαμβάνεται η τελευταία open europe. Μετά, θα μπορείς να φλασάρεις στην έκδοση της αρεσκείας σου. Καλή επιτυχία!!!

λοιπον δοκίμασα πρώτη φορά το dolby mobile με τα δικά του ακουστικα.. είμαι υπερ ευχαριστημένος! πραγματικά σπέρνει.. το creative zen 30gb που εχω δε βγαζει με τη καμια τόσο καλό ήχο!!:D:D:D
dum spiro spero

Εφ'όσον δεν γίνει τίποτα με το φλασάρισμα που σου είπε ο Spidey, δοκίμασε αυτό. Λέγεται GSMulti και αν κάνεις σωστά ό,τι λέει ο οδηγός μέσα, θα "αναστήσεις" το κινητό. Το πρόγραμμα δεν το δοκίμασα και δεν εγγυώμαι τίποτα, αλλά το δοκίμασαν πολλοί στο εξωτερικό και είχε τεράστια επιτυχία. Σκοπεύω μέσα στις επόμενες ημέρες να το ερευνήσω και να γράψω τις οδηγίες στα Ελληνικά. Αυτό που κάνει το πρόγραμμα είναι να σβήνει όλα τα δεδομένα του λειτουργικού και να τα περνά πάλι απο την αρχή (σάν το format). Περιλαμβάνεται η τελευταία open europe. Μετά, θα μπορείς να φλασάρεις στην έκδοση της αρεσκείας σου. Καλή επιτυχία!!!

Έτσι ακριβώς και εγώ όπως εσύ, δεν το έχω ψάξει ακόμη λόγω έλλειψης χρόνου.

λοιπον δοκίμασα πρώτη φορά το dolby mobile με τα δικά του ακουστικα.. είμαι υπερ ευχαριστημένος! πραγματικά σπέρνει.. το creative zen 30gb που εχω δε βγαζει με τη καμια τόσο καλό ήχο!!:D:D:D

Ακριβώς....:D

Kαι σε ταινίες φυσικά απογειώνεται ο ήχος.

Ace of Hearts..

Καλησπέρα σε όλους!

Πήρα το LG πριν απο καναδυό μέρες και είμαι ευχαριστημένος.

Σήμερα όμως έκανα ένα λαθάκι κατα τη διαδικασία αναβάθμισης (αυτόματα γινότανε) και πλέον βλέπω μόνο την οθόνη LG στην αρχή του κινητού και μετά τπτα!

Το είδα ότι παρουσιάστηκε και σε άλλο φίλο και ακολουθήθηκε διαδικασία φλασαρίσματος που έχει ο finaldestiny86.

Κάνω όλα τα βήματα,αλλά σε κάποια φάση ζητά σύνδεση με το Internet, και μετά serial & IMEI συσκευής. Έκτοτε,μου λέει οτι δεν γίνεται.

Τι πάει στραβά ρε παιδιά?

γεια σου κ σενα καλοριζικος...!

ποσταρε μας το log κ το προβλημα που σου βγαζει ακριβως για να σε βοηθησουμε...

το κινητο δε πρεπει να ειναι σε hub κ να εισαι σιγουρος οτι εχεις κανει ολα τα βηματα σωστα...συνηθως οι drivers εχουν ενα θεμα καθως κ το λειτουργικο που τρεχεις..

για οτιδηποτε χρειαστεις εδω ειμαστε

00:14:56 : [C:\LGMobileUpgrade] µπ·ΊΕδΈ® »θΑ¦ ½Γµµ

00:14:56 : RemoveDirectory1 Error(2):C:\LGMobileUpgrade

00:14:56 : Start Date : 2009-08-10 00:14:56

00:14:56 : [C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone] µπ·ΊΕδΈ® »θΑ¦ ½Γµµ

00:14:56 : RemoveDirectory1 Error(2):C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone

00:14:56 : *****CheckOS Start********

00:14:56 : Microsoft_Windows_XP_Professional_

00:14:56 : *****CheckPCSyncPrograms Start*****

00:14:56 : PCSyncPrograms Not Found

00:14:56 : SetEmerModeAT()

00:14:56 : _IsConnectedPhone Call

00:14:56 : _IsConnectedPhone(0)

00:15:13 : Check Cancel button active..

00:15:13 : !pUpgrade->StartProcessing ... PostMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR

00:15:13 : Page_Error ΊΞΊΠΐΤ΄Ο΄Ω

00:15:13 : [011,700,147,062,092]Η αναβάθμιση του LG κινητού σας ακυρώθηκε.\n\n[009,400,102,102,102]Για έξοδο πατήστε το [009,700,147,062,092]Quit[009,400,102,102,102]

00:15:13 : OnStepMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR delete m_pLGCyonUpdate

00:16:18 : =======Cancel button click : m_nStep(5)

Αυτά μου λέει,αλλά πλέον έχει αλλάξει και τροπάριο : δεν βρίσκει καν τη συσκευή,όσες φορές και αν βάλω-βγάλω μπαταρία...

Με βλέπω για service αύριο.

γεια σας παιδια....να ρωτησω: κανενα ποιοτικο παιχνιδι για το κινητο μας μηπως εχετε βρει; ας πουμε καποιο που να εκμεταλλευεται τον motion sensor η την touch screen;;

ευχαριστω

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

dimitri...apo pou eisai????min mou peis oti eisai apo ton volo.....????

Από Ομάδα Διαχείρισης του myphone.gr: Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την σχετική ανακοίνωση.

Οχι φιλε. Αθηναιος ειμαι!

γεια σας παιδια....να ρωτησω: κανενα ποιοτικο παιχνιδι για το κινητο μας μηπως εχετε βρει; ας πουμε καποιο που να εκμεταλλευεται τον motion sensor η την touch screen;;

ευχαριστω

Μπορεις να βρεις πολλα παιχνιδια αφης σε λινκ στην υπογραφη μου. Οταν πας για κατεβασμα διαλεξε touchscreen->htc 240*320 η κατι παραπλησιο.

Σχετικα με την εκδοση C, μια πολυ σημαντικη βελτιωση που παρατηρησα σημερα ειναι οτι οταν εχεις το κινητο κλειστο και σε στειλουν μηνυμα, οταν το ανοιξεις θα λεει τι ωρα σου το εστειλε, οχι τι ωρα ειναι οταν το ανοιξες! Πολυ σημαντικη βελτιωση για 'μενα.

Wirelessly posted from LG KM900 ARENA

παιδες , γνωριζω πως ο καθενας εχει τις υποχρεωσεις του κ δεν γινεται να ασχολουμαστε συνεχως με το arena μας. απλα πιστευω πως ειναι ΑΚΡΩΣ σημαντικο προβλημα πλεον το τι θα γινει με τις αναβαθμισεις. το οτι δεν μπορουμε να κατεβασουμε πλεον τις καινουργιες εκδοσεις firmware για μενα ειναι σαν να μας εκοψαν τα χερια. πιστευω πως οτι αλλο συζηταμε στο φορουμ πλεον ειναι περιττο. ουτε να βαλουμε διορθωμενες version μπορουμε στο κινητο ουτε να μιλαμε γι αυτες. και αντε αυτοι που εχουν open συσκευη ,κατι γινεται. θα αναβαθμιζονται με την εκαστοτε greek version . αλλα το flashαρισμα τελος ??? απαραδεκτο πιστευω. εδω ασχοληθηκα λιγο με ενα samsung omnia ενος φιλου και βρηκα 100 firmware official k custom. μπορουν να κανουν τα παντα στο κινητο τους.(απο την αποψη που συζηταω). ισως ολοι θα πρεπει να ψαξουμε στα ξενα φορουμ μπας κ βρουμε καμοια λυση.κ οχι να τα περιμενουμε ολα ετοιμα (π.χ απο τον φιλο jimdem). αυτα ειχα να πω.

ΥΓ. καλες διακοπες σε οσους λειπουν :p

Δηλαδή ρε παιδιά τώρα πια δεν γίνετε να κάνουμε flashing???

Γίνεται, αλλά χρησιμοποιώντας τα firmware που εκδόθηκαν μέχρι 3/8/09. Απο εκεί και έπειτα, τα νέα firmware δεν ξέρουμε τι διεύθυνση έχουν άρα δεν μπορούμε να τα κατεβάσουμε, γιατί πρίν υπήρχε κατάλογος με όλα τα τελευταία firmware αλλά τώρα η LG τον κλείδωσε. Επίσης, έχω πληροφορίες ότι θα αλλάξουν και τις διευθύνσεις των firmware που έμειναν εκτεθειμένα για να αποτρέψουν κι άλλα φλασαρίσματα. Οι μόνοι "τυχεροί" είναι αυτοί με τις unbranded εκδόσεις. Όσοι έχουν vodafone ή cosmote και επιθυμούν ένα νέο software, υποχρεωτικά θα βάζουν της εταιρίας τους μέσω LG Official Update.

Δυστυχώσ ρε γ@μοτο εχω vodafone αρα αναγκστικα πρέπει να να βάλλω το official τησ vodafone......κωλοlg

Δυστυχώς, απο εδώ και στο εξής καθένας (που θα κάνει official update) θα έχει την έκδοση που του αναλογεί, εκτός αν μπορεί να αρκεστεί στις ήδη υπάρχουσες εκδόσεις.

Προς όλους. Δημοσιεύθηκε η νέα έκδοση του οδηγού μου. Περιέχει πληροφορίες για Multitasking, πως θα πετύχετε καλύτερη λήψη GPS και μερικές ακόμη διορθώσεις και προσθήκες. Θα τον βρείτε σε λίνκ στην υπογραφή μου.

Παιδιά υπάρχει ποτέ περίπτοση να δούμε κανένα iphone trik τησ apple στο lg arena??

Πότε επιτέλους θα βγεί το lg app store και στην Ελλάδα??

Παιδιά υπάρχει ποτέ περίπτοση να δούμε κανένα iphone trik τησ apple στο lg arena??

Πότε επιτέλους θα βγεί το lg app store και στην Ελλάδα??

Είπαν κατά το Νοέμβριο θα βγει σε 20κάτι χώρες (λογικά θα είναι και η Ελλάδα μέσα. H LG δεν την παραμελεί). Επίσης δεν είναι γνωστό αν θα υποστηρίζεται το αρένα αλλά σε έναν η LG έστειλε μήνυμα και του απαντούσε οτι θα υποστηρίζεται το αρένα και θα βγούνε κι άλλες αναβαθμίσεις λογισμικού μέχρι τότε που θα βελτιώνουν το κινητό. Ίδωμεν...

δηλαδή δεν υπάρχει περίπτοση να δούμε κανενα iphone app στο lg??

Μα σίγουρα δεν γίνεται να βάλεις iphone apps! Λογικά θα βγάλουν sdk και θα μπορείς να κάνεις εσύ εφαρμογές παραπλήσιες με αυτές του iphone.

Κρίμα.έχω μετανιώσει αρκετέσ φορέσ που πήρα το lg αντι το iphone 3gs.Κυρίωσ για τα χιλιάδεσ apps και games που μπορει να φορτώσει.μπορείσ να μου πεισ μερικα επιχειρήματα που θα πήσουν τουσ μελλοντικούσ του αγοραστέσ να το αγοράσουν αντί το iphone 3gs??