cellakias Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Μα εγώ αυτή την έκδοση έχω και δεν έχει d-pad! Θα ξαναδοκιμάσω τότε. Πώς το εγκαθιστώ στο κινητό? (Προηγουμένως, το είχα βάλει μέσα από τον browser του κινητού). Παράθεση Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα! Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Θα ξαναδοκιμάσω τότε. Πώς το εγκαθιστώ στο κινητό? (Προηγουμένως, το είχα βάλει μέσα από τον browser του κινητού). Μάλλον γι αυτό είχες πρόβλημα. Απλά βάλε το κινητό σου σε μαζική αποθήκευση και μετέφερε το αρχείο jar που κατέβασες στο φάκελο others του κινητού. Μετά, από το κινητό βρες το αρχείο και πάτα εγκατάσταση. (Σημείωση: Σε μερικά προγράμματα χωρίς d-pad υπάρχει ένα bug και όταν κλείνετε ένα πρόγραμμα οι ενδείξεις του κινητού "τρελαίνονται", δηλαδή αλλάζει η ώρα κλπ. Μόλις το κάνει αυτό, απλά πατήστε το πλήκτρο τερματισμού κλήσης και το πρόβλημα θα λυθεί) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekfil Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Φίλε jimdem, τους χάρτες garmin πως τους τοποθετώ στο wetravel; Όπως και τους αρχικούς στις οδηγίες που έχεις δώσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Φίλε jimdem, τους χάρτες garmin πως τους τοποθετώ στο wetravel; Όπως και τους αρχικούς στις οδηγίες που έχεις δώσει; Ακριβώς. Απλά μην αγχώνεσαι όταν αργεί να ανοίξει γιατί τώρα έχει πολλές λεπτομέρειες (150MB!) ενώ πριν ήταν λιγότερο λεπτομερής και φόρτωνε πιο γρήγορα (40MB) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekfil Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Ευχαριστώ !!! Κάτι που ξέχασα: ενώ την πρώτη φορά μου ανοίγει κανονικά και βρίσκει δορυφόρο, τις επόμενες φορές δεν προχωράει από το αρχικό εικονίδιο που βγάζει. εκεί περιμένεις πάλι να βρει δορυφόρο για να προχωρήσει; (με τους χάρτες wetravel). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
askgdb Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Χαίρεται... προσπαθωντας να κάνω το φλασάρισμα στο κινητο δε μου ολοκληρώθηκαν όλα τα βήματα... Δεν κάνει download και upgrade.. με πετάει πάλι στο menu. Όποιος μπορεί να βοηθήσει..... http://i255.photobucket.com/albums/hh130/askgdb/KP500.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Γίνε πιο συγκεκριμένος, τι λειτουργικό έχεις;Εγκατέστησες drivers; @nefkil Κάθε φορά που το ανοίγεις ,ψάχνει για δορυφόρο. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellakias Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Μάλλον γι αυτό είχες πρόβλημα. Απλά βάλε το κινητό σου σε μαζική αποθήκευση και μετέφερε το αρχείο jar που κατέβασες στο φάκελο others του κινητού. Μετά, από το κινητό βρες το αρχείο και πάτα εγκατάσταση. (Σημείωση: Σε μερικά προγράμματα χωρίς d-pad υπάρχει ένα bug και όταν κλείνετε ένα πρόγραμμα οι ενδείξεις του κινητού "τρελαίνονται", δηλαδή αλλάζει η ώρα κλπ. Μόλις το κάνει αυτό, απλά πατήστε το πλήκτρο τερματισμού κλήσης και το πρόβλημα θα λυθεί) Σωσ-τόστ! Τώρα όντως δεν το έχει. Μετά τις εγκαταστάσεις, τα αρχεία από το Others τα διαγράφουμε ή τα αφήνουμε ως έχουν? Παράθεση Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα! Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
askgdb Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Κατέβασα το http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/KM900/ACSMSV/V10b_00/V10B_00.kdz για Ελλάδα και cosmote. Πέρασα τα πάντα όπως λεει ο οδηγός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Τα διαγράφουμε, μη μας πιάνουν και χώρο.. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Σωσ-τόστ! Τώρα όντως δεν το έχει. Μετά τις εγκαταστάσεις, τα αρχεία από το Others τα διαγράφουμε ή τα αφήνουμε ως έχουν? Διέγραψέ τα άφοβα. Κατέβασα το http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/KM900/ACSMSV/V10b_00/V10B_00.kdz για Ελλάδα και cosmote. Πέρασα τα πάντα όπως λεει ο οδηγός. Γιατί φλασάρεις σε branded???? Αν θες να κρατήσεις το brand κάνε απλώς update όχι φλασάρισμα. Anyway, μυρίζομαι κάποιο πρόβλημα με τα 2 dll's. Τα άλλαξες με τα καινούρια για kdz? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
askgdb Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Διέγραψέ τα άφοβα. Γιατί φλασάρεις σε branded???? Αν θες να κρατήσεις το brand κάνε απλώς update όχι φλασάρισμα. Anyway, μυρίζομαι κάποιο πρόβλημα με τα 2 dll's. Τα άλλαξες με τα καινούρια για kdz? Μάλλον κακώς κατέβασα τότε το συγκεκριμένο αρχείο.. Δεν είναι branded, από e-ba είναι και κλειδωμένο.. Το φλασάρω μπας και ξεκλειδώσει.. Να κατεβάσω το λογισμικό για ελλάδα ή το ευρωπαικό? κι αν κατεβάσω το ευρωπαικό πρέπει να ειλέξω αγγλικά στα υπόλοιπα σαν γλώσσα ή συνεχίζω με ελληνικά? Τα dll όλα κομπλέ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 askgdb μου εκανε και μενα το ιδιο... πρεπει να βρεις τα σωστα dll's.. Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Μάλλον κακώς κατέβασα τότε το συγκεκριμένο αρχείο.. Δεν είναι branded, από e-ba είναι και κλειδωμένο.. Το φλασάρω μπας και ξεκλειδώσει.. Να κατεβάσω το λογισμικό για ελλάδα ή το ευρωπαικό? κι αν κατεβάσω το ευρωπαικό πρέπει να ειλέξω αγγλικά στα υπόλοιπα σαν γλώσσα ή συνεχίζω με ελληνικά? Τα dll όλα κομπλέ.. Δοκίμασε με το ευρωπαικό. Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα ελληνικά. Αν και πάλι δεν δουλεύει, μάλλον έχεις πρόβλημα στα dll. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amlet Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 καλημερα παιδια! Θα ηθελα να κανω καποιες απλες ερωτησεις: Α) Εκανα οτι ειπε κατα γραμα ο jimdem582 για την εγκατασταση του We travel. Το τρεχω κανονικα αλλα μου βγαζει 64KM/h που θα πει οτι δεν κλειδωνει το gps σωστα?Το εχω δοκιμασει παντου σε κλειστο η ανοιχτο χωρο για τουλαχιστον 10 λεπτα αλλα τιποτα. Κ εκτος αυτου αν κανω zoom out με βγαζει περιοχη καπου στο Βελγιο:lol: Β) Ποιo firmware προτεινετε? Για να παιζει και το youtube μεσω wifi και αρκετα fix. Υπαρχει καποια συγκεκριμενη τωρα η αξιζει να περιμενω ακομα λιγο? Ευχαριστω πολυ παιδες! Kepp up the good work!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_rocker Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 καλημερα παιδια! Θα ηθελα να κανω καποιες απλες ερωτησεις: Α) Εκανα οτι ειπε κατα γραμα ο jimdem582 για την εγκατασταση του We travel. Το τρεχω κανονικα αλλα μου βγαζει 64KM/h που θα πει οτι δεν κλειδωνει το gps σωστα?Το εχω δοκιμασει παντου σε κλειστο η ανοιχτο χωρο για τουλαχιστον 10 λεπτα αλλα τιποτα. Κ εκτος αυτου αν κανω zoom out με βγαζει περιοχη καπου στο Βελγιο:lol: Β) Ποιo firmware προτεινετε? Για να παιζει και το youtube μεσω wifi και αρκετα fix. Υπαρχει καποια συγκεκριμενη τωρα η αξιζει να περιμενω ακομα λιγο? Ευχαριστω πολυ παιδες! Kepp up the good work!:D Βασικα ποια εκδοση λογισμικου εχει το κινητο σου. αργει να κλειδωσει το gps πολυ. ειχα πολυ εντονο το ιδιο προβλημα. αν βαλεις ομως την γερμανικη V10O_02 θα φτιαξει το GPS και θα βλεπεις κ youtube videos. αν δεν βιαζεσαι του σκοτωμου , περιμενε την πολυποθητη πλεον νεα open europe version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_i_tris Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Χαίρεται... προσπαθωντας να κάνω το φλασάρισμα στο κινητο δε μου ολοκληρώθηκαν όλα τα βήματα... Δεν κάνει download και upgrade.. με πετάει πάλι στο menu. Όποιος μπορεί να βοηθήσει..... http://i255.photobucket.com/albums/hh130/askgdb/KP500.jpg to idio provlima exw maga! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_i_tris Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 παιδια καλημερα κ ευχαριστω.μου λυσατε πολλα θεματα.μολις βγει η αναβαθμιση δηλαδη μετα την ''analysis'' θα κανει μονο το download τη νεα europe open???? κ ολα ενταξει??? κατι σοσ. περνας σε μια micro sd μια ταινια. την μετετρεψα κ παιζει μια χαρα! ρε παιδια πως την κανω κοπι στη μνημη του κινητου!την βρισκω στη συλλογη μου! λοιπον το βρηκα κ το λεω κ για τους αλλους. πολυμεσα>τα προσωπικα>εξωτερικη μνημη>---ενα φακελο κ μετα πανω αριστερα ενα χαρτακι κ εχει μετα εκει επιλογη μετακινηση...χεχε...αυτα οι υπολοιπες αποριες ισχυουν! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 παιδια καλημερα κ ευχαριστω.μου λυσατε πολλα θεματα.μολις βγει η αναβαθμιση δηλαδη μετα την ''analysis'' θα κανει μονο το download τη νεα europe open???? κ ολα ενταξει??? κατι σοσ. περνας σε μια micro sd μια ταινια. την μετετρεψα κ παιζει μια χαρα! ρε παιδια πως την κανω κοπι στη μνημη του κινητου!την βρισκω στη συλλογη μου! Τα αρχεία περνώνται μέσω μαζικής αποθήκευσης στο κινητό.Ποιο είναι το πρόβλημα σου;Για να την βλέπεις στη συλλογή σου, σημαίνει ότι έχει περαστεί ήδη.. Για το άλλο που λες , δεν καταλαβαίνω τι εννοείςΜιλάς για φλασάρισμα ή κανονική αναβάθμιση από το lg pc suite; Έχεις branded ή unbranded κινητό;Γράφεις τόσα πολλά posts αυτές τις ημέρες που δε σε προλαβαίνω.. Edit: το βρήκες, δεν ήταν δύσκολο . Εdit2:μην ανησυχείς dimikou για το μήνυμά σου :) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interad Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 καλημέρα... μια ερώτηση που έχει ξανα-απαντηθεί (αλλά που να ψάχνεις τώρα) :wacko: στα βίντεο, υπάρχει τρόπος να δούμε τον τίλο ή κάτι άλλο εκτός από το μαύρο τετράγωνο;;; πίεσα παρατεταμένα επάνω του, αλλά μου κάνει ζουμ ιν σε ένα λευκό τετράγωνο... thanks edit - Επίσης, έκανα εγκατάσταση το divx converter που είχε το cd και μετά από αναβαθμίσεις κλπ μου λέει ότι είναι 15 μέρες trial και ζητάει serial... έτσι είναι;;; τι κάνουμε;;; το "ψάχνουμε" να το βρούμε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkoulikosta Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 to idio provlima exw maga! Και εγω το ιδιο. Καμια λυση?? Εγω εχω vista. Αυτο το κανει με τα αλλαγμενα dll αν κρατησω τα αρχικα ξεκιναει κανονικα αλλα μου βγαζει σφαλμα 11:59:32 : New Bin Version(v10o_02), Current Ver(V10M_00) 11:59:32 : *****Start _GetBatteryLevel***** 11:59:37 : Battery(3) 11:59:38 : ResetPhone... 11:59:39 : *****CheckPCSyncPrograms Start***** 11:59:40 : PCSyncPrograms Not Found 11:59:41 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê½ÃÀÛ. 11:59:41 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê... 11:59:41 : ****************CheckAndDownload******************** 11:59:41 : ******Extract Start c:\v10o_02.kdz***** 11:59:41 : Model Dll Dir(C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\) 11:59:41 : ExtractInfo Error(0) 11:59:41 : [C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone] µð·ºÅ丮 »èÁ¦ ½Ãµµ 11:59:41 : RemoveDirectory1 Error(2):C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone 11:59:42 : !pUpgrade->StartProcessing ... PostMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR 11:59:42 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê½ÃÀÛ. 11:59:42 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê... 11:59:42 : Page_Error ºÎºÐÀÔ´Ï´Ù 11:59:42 : OnStepMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR delete m_pLGCyonUpdate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moras Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 παιδια μου παρουσιαστηκε ενα προβλημα που ειχε ξαναναφερθει παλαιοτερα, οταν τελειωνε η μπαταρια αρχισε καποια κολληματακια κ να τρεμοπαιζει η οθονη...:worry: συμβαινει σε ολους η πρεπει να κανω τπτ???:confused: Παράθεση Samsung Galaxy S4 Xiaomi redmi 3 note Xiaomi redmi 3 Lenovo K3 note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 παιδια μου παρουσιαστηκε ενα προβλημα που ειχε ξαναναφερθει παλαιοτερα, οταν τελειωνε η μπαταρια αρχισε καποια κολληματακια κ να τρεμοπαιζει η οθονη...:worry: συμβαινει σε ολους η πρεπει να κανω τπτ???:confused: To έπαθα χθες αλλά το έχω πάθει μόνο 1 φορά... Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Και σε μένα έχει συμβεί. Με επανεκκίνηση λύνεται. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_i_tris Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 για κανονικη αναβαθμιση λεω! δηλαδη τη νεα γιουροπιαν οπεν θα την παρω απο το φοουν απντειτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts