Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μα εγώ αυτή την έκδοση έχω και δεν έχει d-pad!

Θα ξαναδοκιμάσω τότε. Πώς το εγκαθιστώ στο κινητό? (Προηγουμένως, το είχα βάλει μέσα από τον browser του κινητού).

Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα!

Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας...

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα ξαναδοκιμάσω τότε. Πώς το εγκαθιστώ στο κινητό? (Προηγουμένως, το είχα βάλει μέσα από τον browser του κινητού).

Μάλλον γι αυτό είχες πρόβλημα. Απλά βάλε το κινητό σου σε μαζική αποθήκευση και μετέφερε το αρχείο jar που κατέβασες στο φάκελο others του κινητού. Μετά, από το κινητό βρες το αρχείο και πάτα εγκατάσταση. (Σημείωση: Σε μερικά προγράμματα χωρίς d-pad υπάρχει ένα bug και όταν κλείνετε ένα πρόγραμμα οι ενδείξεις του κινητού "τρελαίνονται", δηλαδή αλλάζει η ώρα κλπ. Μόλις το κάνει αυτό, απλά πατήστε το πλήκτρο τερματισμού κλήσης και το πρόβλημα θα λυθεί)

Φίλε jimdem,

τους χάρτες garmin πως τους τοποθετώ στο wetravel;

Όπως και τους αρχικούς στις οδηγίες που έχεις δώσει;

Φίλε jimdem,

τους χάρτες garmin πως τους τοποθετώ στο wetravel;

Όπως και τους αρχικούς στις οδηγίες που έχεις δώσει;

Ακριβώς. Απλά μην αγχώνεσαι όταν αργεί να ανοίξει γιατί τώρα έχει πολλές λεπτομέρειες (150MB!) ενώ πριν ήταν λιγότερο λεπτομερής και φόρτωνε πιο γρήγορα (40MB)

Ευχαριστώ !!!

Κάτι που ξέχασα:

ενώ την πρώτη φορά μου ανοίγει κανονικά και βρίσκει δορυφόρο, τις επόμενες φορές δεν προχωράει από το αρχικό εικονίδιο που βγάζει. εκεί περιμένεις πάλι να βρει δορυφόρο για να προχωρήσει; (με τους χάρτες wetravel).

Χαίρεται...

προσπαθωντας να κάνω το φλασάρισμα στο κινητο δε μου ολοκληρώθηκαν όλα τα βήματα...

Δεν κάνει download και upgrade.. με πετάει πάλι στο menu.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει.....

http://i255.photobucket.com/albums/hh130/askgdb/KP500.jpg

Γίνε πιο συγκεκριμένος, τι λειτουργικό έχεις;Εγκατέστησες drivers;

@nefkil

Κάθε φορά που το ανοίγεις ,ψάχνει για δορυφόρο.

Ace of Hearts..

Μάλλον γι αυτό είχες πρόβλημα. Απλά βάλε το κινητό σου σε μαζική αποθήκευση και μετέφερε το αρχείο jar που κατέβασες στο φάκελο others του κινητού. Μετά, από το κινητό βρες το αρχείο και πάτα εγκατάσταση. (Σημείωση: Σε μερικά προγράμματα χωρίς d-pad υπάρχει ένα bug και όταν κλείνετε ένα πρόγραμμα οι ενδείξεις του κινητού "τρελαίνονται", δηλαδή αλλάζει η ώρα κλπ. Μόλις το κάνει αυτό, απλά πατήστε το πλήκτρο τερματισμού κλήσης και το πρόβλημα θα λυθεί)

Σωσ-τόστ! Τώρα όντως δεν το έχει.

Μετά τις εγκαταστάσεις, τα αρχεία από το Others τα διαγράφουμε ή τα αφήνουμε ως έχουν?

Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα!

Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας...

Κατέβασα το http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/KM900/ACSMSV/V10b_00/V10B_00.kdz για Ελλάδα και cosmote. Πέρασα τα πάντα όπως λεει ο οδηγός.

Σωσ-τόστ! Τώρα όντως δεν το έχει.

Μετά τις εγκαταστάσεις, τα αρχεία από το Others τα διαγράφουμε ή τα αφήνουμε ως έχουν?

Διέγραψέ τα άφοβα.

Κατέβασα το http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/KM900/ACSMSV/V10b_00/V10B_00.kdz για Ελλάδα και cosmote. Πέρασα τα πάντα όπως λεει ο οδηγός.

Γιατί φλασάρεις σε branded???? Αν θες να κρατήσεις το brand κάνε απλώς update όχι φλασάρισμα. Anyway, μυρίζομαι κάποιο πρόβλημα με τα 2 dll's. Τα άλλαξες με τα καινούρια για kdz?

Διέγραψέ τα άφοβα.

Γιατί φλασάρεις σε branded???? Αν θες να κρατήσεις το brand κάνε απλώς update όχι φλασάρισμα. Anyway, μυρίζομαι κάποιο πρόβλημα με τα 2 dll's. Τα άλλαξες με τα καινούρια για kdz?

Μάλλον κακώς κατέβασα τότε το συγκεκριμένο αρχείο.. Δεν είναι branded, από e-ba είναι και κλειδωμένο.. Το φλασάρω μπας και ξεκλειδώσει.. Να κατεβάσω το λογισμικό για ελλάδα ή το ευρωπαικό? κι αν κατεβάσω το ευρωπαικό πρέπει να ειλέξω αγγλικά στα υπόλοιπα σαν γλώσσα ή συνεχίζω με ελληνικά?

Τα dll όλα κομπλέ..

Μάλλον κακώς κατέβασα τότε το συγκεκριμένο αρχείο.. Δεν είναι branded, από e-ba είναι και κλειδωμένο.. Το φλασάρω μπας και ξεκλειδώσει.. Να κατεβάσω το λογισμικό για ελλάδα ή το ευρωπαικό? κι αν κατεβάσω το ευρωπαικό πρέπει να ειλέξω αγγλικά στα υπόλοιπα σαν γλώσσα ή συνεχίζω με ελληνικά?

Τα dll όλα κομπλέ..

Δοκίμασε με το ευρωπαικό. Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα ελληνικά. Αν και πάλι δεν δουλεύει, μάλλον έχεις πρόβλημα στα dll.

καλημερα παιδια! Θα ηθελα να κανω καποιες απλες ερωτησεις:

Α) Εκανα οτι ειπε κατα γραμα ο jimdem582 για την εγκατασταση του We travel. Το τρεχω κανονικα αλλα μου βγαζει 64KM/h που θα πει οτι δεν κλειδωνει το gps σωστα?Το εχω δοκιμασει παντου σε κλειστο η ανοιχτο χωρο για τουλαχιστον 10 λεπτα αλλα τιποτα. Κ εκτος αυτου αν κανω zoom out με βγαζει περιοχη καπου στο Βελγιο:lol:

Β) Ποιo firmware προτεινετε? Για να παιζει και το youtube μεσω wifi και αρκετα fix. Υπαρχει καποια συγκεκριμενη τωρα η αξιζει να περιμενω ακομα λιγο?

Ευχαριστω πολυ παιδες! Kepp up the good work!:D

καλημερα παιδια! Θα ηθελα να κανω καποιες απλες ερωτησεις:

Α) Εκανα οτι ειπε κατα γραμα ο jimdem582 για την εγκατασταση του We travel. Το τρεχω κανονικα αλλα μου βγαζει 64KM/h που θα πει οτι δεν κλειδωνει το gps σωστα?Το εχω δοκιμασει παντου σε κλειστο η ανοιχτο χωρο για τουλαχιστον 10 λεπτα αλλα τιποτα. Κ εκτος αυτου αν κανω zoom out με βγαζει περιοχη καπου στο Βελγιο:lol:

Β) Ποιo firmware προτεινετε? Για να παιζει και το youtube μεσω wifi και αρκετα fix. Υπαρχει καποια συγκεκριμενη τωρα η αξιζει να περιμενω ακομα λιγο?

Ευχαριστω πολυ παιδες! Kepp up the good work!:D

Βασικα ποια εκδοση λογισμικου εχει το κινητο σου. αργει να κλειδωσει το gps πολυ. ειχα πολυ εντονο το ιδιο προβλημα. αν βαλεις ομως την γερμανικη V10O_02 θα φτιαξει το GPS και θα βλεπεις κ youtube videos. αν δεν βιαζεσαι του σκοτωμου , περιμενε την πολυποθητη πλεον νεα open europe version

Χαίρεται...

προσπαθωντας να κάνω το φλασάρισμα στο κινητο δε μου ολοκληρώθηκαν όλα τα βήματα...

Δεν κάνει download και upgrade.. με πετάει πάλι στο menu.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει.....

http://i255.photobucket.com/albums/hh130/askgdb/KP500.jpg

to idio provlima exw maga!

παιδια καλημερα κ ευχαριστω.μου λυσατε πολλα θεματα.μολις βγει η αναβαθμιση δηλαδη μετα την ''analysis'' θα κανει μονο το download τη νεα europe open???? κ ολα ενταξει???

κατι σοσ. περνας σε μια micro sd μια ταινια. την μετετρεψα κ παιζει μια χαρα! ρε παιδια πως την κανω κοπι στη μνημη του κινητου!την βρισκω στη συλλογη μου!

λοιπον το βρηκα κ το λεω κ για τους αλλους. πολυμεσα>τα προσωπικα>εξωτερικη μνημη>---ενα φακελο κ μετα πανω αριστερα ενα χαρτακι κ εχει μετα εκει επιλογη μετακινηση...χεχε...αυτα

οι υπολοιπες αποριες ισχυουν! :p

παιδια καλημερα κ ευχαριστω.μου λυσατε πολλα θεματα.μολις βγει η αναβαθμιση δηλαδη μετα την ''analysis'' θα κανει μονο το download τη νεα europe open???? κ ολα ενταξει???

κατι σοσ. περνας σε μια micro sd μια ταινια. την μετετρεψα κ παιζει μια χαρα! ρε παιδια πως την κανω κοπι στη μνημη του κινητου!την βρισκω στη συλλογη μου!

Τα αρχεία περνώνται μέσω μαζικής αποθήκευσης στο κινητό.Ποιο είναι το πρόβλημα σου;Για να την βλέπεις στη συλλογή σου, σημαίνει ότι έχει περαστεί ήδη..

Για το άλλο που λες , δεν καταλαβαίνω τι εννοείςΜιλάς για φλασάρισμα ή κανονική αναβάθμιση από το lg pc suite; Έχεις branded ή unbranded κινητό;Γράφεις τόσα πολλά posts αυτές τις ημέρες που δε σε προλαβαίνω..

Edit: το βρήκες, δεν ήταν δύσκολο .

Εdit2:μην ανησυχείς dimikou για το μήνυμά σου :)

Ace of Hearts..

καλημέρα...

μια ερώτηση που έχει ξανα-απαντηθεί (αλλά που να ψάχνεις τώρα) :wacko:

στα βίντεο, υπάρχει τρόπος να δούμε τον τίλο ή κάτι άλλο εκτός από το μαύρο τετράγωνο;;;

πίεσα παρατεταμένα επάνω του, αλλά μου κάνει ζουμ ιν σε ένα λευκό τετράγωνο...

thanks

edit - Επίσης, έκανα εγκατάσταση το divx converter που είχε το cd και μετά από αναβαθμίσεις κλπ μου λέει ότι είναι 15 μέρες trial και ζητάει serial... έτσι είναι;;; τι κάνουμε;;; το "ψάχνουμε" να το βρούμε;;;

to idio provlima exw maga!

Και εγω το ιδιο. Καμια λυση??

Εγω εχω vista.

Αυτο το κανει με τα αλλαγμενα dll αν κρατησω τα αρχικα ξεκιναει κανονικα αλλα μου βγαζει σφαλμα

11:59:32 : New Bin Version(v10o_02), Current Ver(V10M_00)

11:59:32 : *****Start _GetBatteryLevel*****

11:59:37 : Battery(3)

11:59:38 : ResetPhone...

11:59:39 : *****CheckPCSyncPrograms Start*****

11:59:40 : PCSyncPrograms Not Found

11:59:41 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê½ÃÀÛ.

11:59:41 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê...

11:59:41 : ****************CheckAndDownload********************

11:59:41 : ******Extract Start c:\v10o_02.kdz*****

11:59:41 : Model Dll Dir(C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\)

11:59:41 : ExtractInfo Error(0)

11:59:41 : [C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone] µð·ºÅ丮 »èÁ¦ ½Ãµµ

11:59:41 : RemoveDirectory1 Error(2):C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone

11:59:42 : !pUpgrade->StartProcessing ... PostMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR

11:59:42 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê½ÃÀÛ.

11:59:42 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê...

11:59:42 : Page_Error ºÎºÐÀÔ´Ï´Ù

11:59:42 : OnStepMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR delete m_pLGCyonUpdate

παιδια μου παρουσιαστηκε ενα προβλημα που ειχε ξαναναφερθει παλαιοτερα,

οταν τελειωνε η μπαταρια αρχισε καποια κολληματακια κ να τρεμοπαιζει η οθονη...:worry:

συμβαινει σε ολους η πρεπει να κανω τπτ???:confused:

Samsung Galaxy S4

Xiaomi redmi 3 note

Xiaomi redmi 3

Lenovo K3 note

παιδια μου παρουσιαστηκε ενα προβλημα που ειχε ξαναναφερθει παλαιοτερα,

οταν τελειωνε η μπαταρια αρχισε καποια κολληματακια κ να τρεμοπαιζει η οθονη...:worry:

συμβαινει σε ολους η πρεπει να κανω τπτ???:confused:

To έπαθα χθες αλλά το έχω πάθει μόνο 1 φορά...

Hip Hop.

Και σε μένα έχει συμβεί.

Με επανεκκίνηση λύνεται.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

για κανονικη αναβαθμιση λεω! δηλαδη τη νεα γιουροπιαν οπεν θα την παρω απο το φοουν απντειτ?