Jump to content

LG Arena (KM900)


chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σ' ευχαριστώ πολύ. Αυτό που λες για μερικά μου το έκανε κι εμένα αλλά είναι πιθανό να μην έχει να κάνει με την σειρά επιλογής αλλά με κάτι που έβρισκε στο tag, δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω...

 

Τώρα σκεφτόμουν να δοκιμάσω εκ νέου το φλασάρισμα. Κατεβάζω την V10O από το rapideshare, ξέρει κάποιος μήπως που θα βρω τα αντίστοιχα dll για το lgutils;*

 

*Έχω windows xp λειτουργικό.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα jimdem!!

Ερώτηση: Playlist έχω καταφέρει να φτιάξω, αλλά το μόνο που κάνουν είναι να μου έχουν μέσα τα κομμάτια με αλφαβητική σειρά. Υπάρχει κάτι άλλο που δεν έχω δει;

 

Κι άλλη ερώτηση: Ο kdplayer θα παίζει και τα video αν τον βάλω; Συγγνώμη δεν έχω κάτσει ποτέ να ασχοληθώ τόσο πολύ με ένα κινητό και δεν το 'χω.

 

Τελευταία ερώτηση, φαντάζομαι ότι τον περνάω μέσα από το pcsuite σαν εφαρμογή;

 

Μην ασχολείσαι με την πατάτα που λέγεται Pc Suite.Πέρνα τα αρχεία στο "others" με μαζική αποθήκευση και από το κινητό κάνε εγκατάσταση.Εμένα ο kdplayer δε μου άρεσε καθόλου.

 

http://rapidshare.com/files/258041482/LGMobileDL.rar.html Tα dlls

Ace of Hearts..
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!! Μόλις έβαλα να ξανακατέβει η V10Ο γιατί έπεσε και το internet ξαφνικά. Ο kdplayer φάνηκε να έχει δυνατότητες (στα όσα διάβασα)... Είδες κάτι συγκεκριμένο που δεν σου άρεσε ή η αίσθηση δεν ήταν καλή;

 

Χρειάζεται κάτι άλλο σε σχέση με τo φλασάρισμα (τίποτα drivers, κλπ.(γενικώς κάτι το οποίο είναι διαφορετικό λόγω έκδοσης από τις οδηγίες)); Ή με τα dll και το kdz πορεύομαι;

Έκανα και απεγκατάσταση όλους τους drivers και το pcsuite!

Link to comment
Share on other sites

Κοίταξε, το καλύτερο είναι να τον δοκιμάσεις ο ίδιος.Εμένα μου φάνηκε κάπως, μου ζητούσε συνέχεια πρόσβαση στα αρχεία (προφανώς κατέβασα unsigned έκδοση).Αλλά μόνο και μόνο ότι θα χάνεις το dolby του Αρένα, αυτομάτως καθίσταται υποδεέστερος του ενσωματωμένου player.Χάνεις ουσιαστικά ένα δυνατό χαρτί του Αρένα.Ο kd player χρησιμοποιείται πολύ στα nokia series 40 ως εναλλακτικός player.Μόνο και μόνο για το dolby ο player της lg θα είναι καλύτερος από οποιονδήποτε άλλο, καλώς ή κακώς.

Ο finaldestiny και o jimdem έχουν οδηγό στις υπογραφές τους.Συμβουλέψου τον.Φυσικά θα εγκαταστήσεις ξανα το lg pc suite και drivers.Θα εγκαταστήσεις και αυτόν

http://rapidshare.com/files/258048525/LGUSBModemDriver_WHQL_ML_Ver_4.9.4_All_NP.rar.html

Ace of Hearts..
Link to comment
Share on other sites

κατεβασε τον οδηγο του jimdem(εχει κ τον δικο μου μεσα) καθως κ τα αρχεια dll κ τους drivers Που σου εδωσε ο spidey κ ξεκινα χωρις φοβο κ παθος..!:lol:

οποιαδηποτε βοηθεια χρειαστεις εδω θα ειμαστε να κανουμε οτι μποουμε...

απλη διαδικασια ειναι βεβαια οποτε πιθανοτατα θα τα καταφερεις μονος σου:D

Link to comment
Share on other sites

Βρίσκομαι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι φλασάρισα το κινητό μου με απόλυτη επιτυχία κι έβαλα την V10B_02 open europe έκδοση, οπότε οφείλω και πάλι ένα τεράστιο ευχαριστώ στους finaldestiny86 και jimdem582 για τους πολύτιμους οδηγούς τους! :up:

 

Εμένα μου έσπασε τα νεύρα η διαδικασία στην αρχή όταν και όριζα μέσα στο dos παράθυρο τη διαδρομή για να μου κάνει extract και εγκατάσταση το .cab αρχείο (δοκίμασα και με το .kdz) και παρόλο που τα όριζα σωστά δεν ξεκινούσε καθόλου και με έβγαζε ξανά στο αρχικό μενού του dos για να ξαναγράψω και πάλι τα ίδια πολλές φορές, αλλά εις μάτην.

 

Τελικά μου ήρθε η φαεινή ιδέα να ξαναβάλω πάλι τα αρχικά .dll αρχεία που εμπεριέχονται στο lg utils (αυτά που υπάρχουν πριν την αντικατάσταση) και πλέον αναγνώρισε αμέσως το .cab αρχείο και κύλησαν όλα ομαλότατα χωρίς καμία παρενέργεια. Δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα απ' όσα έχουν περιγραφεί στο παρελθόν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ούτε να βγάλω την μπαταρία, ούτε factory reset, ούτε τίποτα. Πήγε στο 100% και ολοκληρώθηκε επιτυχώς με την πρώτη. Μόνο έναν extra driver είδα ότι μου πέρασε όσο διαρκούσε η εγκατάσταση και τίποτα παραπάνω.

 

Μόλις τελείωσε και άνοιξα το κινητό μου έκανε κι εμένα το γνωστό με την αναγνώριση κλήσεων (ήθελε το +30 μπροστά), αλλά με το factory reset λύθηκε αμέσως το θέμα :)

 

Με λίγα λόγια (κι αυτό είναι συμβουλή και για όσους θα το επιχειρήσουν μελλοντικά) για να πάνε όλα καλά, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει όλους τους drivers που χρειάζονται πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία. Για παράδειγμα το pc suite που είναι απολύτως απαραίτητο για τη διαδικασία μέχρι να ολοκληρωθεί πλήρως η εγκατάστασή του συνεχώς και για αρκετά λεπτά θα εγκαθιστά drivers μέχρι να κατέβει και η νεώτερη έκδοση και τελικά να μην ανακαλύψουν τα xp κάτι άλλο που θα χρειάζεται. Επίσης καλό είναι να συνδεθεί το τηλ. (πάντα πριν ξεκινήσει η διαδικασία) και μια φορά εντελώς κλειστό. Ακόμα και τότε θα εγκατασταθεί κάποιος driver που ίσως να είναι αναγκαίος για το φλασάρισμα μεταγενέστερα, οπότε καλύτερα να έχουν μπει όλοι οι οδηγοί αρχικά, ώστε να μην διακόπτεται η διαδικασία του φλασαρίσματος προσπαθώντας το σύστημα να βρει εκείνη τη στιγμή τι λείπει για να το προσθέσει, κάτι που μπορεί να μη γίνει σωστά κατά το φλασάρισμα και να βγάλει μήνυμα λάθους.

 

Στον οδηγό που έχεις φτιάξει φίλε jimdem582 (στα αγγλικά - που λογικά είναι αντιγραφή από το ξένο forum) έχει παραβλεφθεί να αναφερθεί ότι χρειάζεται εγκατάσταση και στο αρχείο "LGUSBModemDriver_WHQL_ML_Ver_4.9.4_All_NP.exe" Αναφέρει μόνο το setup που υπάρχει στον υποφάκελο FlashUSB και κάποιος που θα ακολουθήσει πιστά βήμα - βήμα τον οδηγό, ενδέχεται να το ξεχάσει να το κάνει, οπότε να πάει κάτι στραβά. Οπότε καλό είναι να το γράψεις και όποιος έχει λογαριασμό και στο ξένο forum να τους το πει να το προσθέσουν.

 

Δεν έχω προλάβει να επεξεργαστώ το νέο μενού και θα το κάνω διεξοδικά αύριο. Πάντως (επειδή είχα πάει για καφέ σε flocafe) άνοιξα για λίγο το wifi και πήγαινε σφαίρα. Κατέβασα και εγκατέστησα το opera mini σε χρόνο dt, οπότε δεν νομίζω ότι ο προεγκατεστημένος browser είναι τόσο κακός όσο ακούγεται. Λογικά παίζει ρόλο και η ταχύτητα του δικτύου. Εκτός κι αν μετράει πολύ ότι ο συγκεκριμένος browser είναι πολύ καλύτερος από αυτόν που είχα πριν το φλασάρισμα ;)

 

Συγγνώμη για τη φλυαρία μου, αλλά από τον ενθουσιασμό μου παρασύρθηκα! :p

Η πραγματική τέχνη της συζήτησης, δεν είναι μόνο να λέει κάποιος το σωστό πράγμα στο κατάλληλο σημείο, αλλά ν' αφήνει ανείπωτο το λάθος πράγμα στη δελεαστική στιγμή!
Link to comment
Share on other sites

Προσπαθω να βαλω τον οπερα μινι. Τον αποθηκευσα στις εφαρμογες αλλα οταν παω να τον εγκαταστησω μου βγαζει ειτε οτι απετυχε η επικυρωση του πιστοποιητικου διακομιστη και ειναι λαθος η ρυθμισεις της ημερομηνιας ημερομηνια ειτε οτι δεν ειναι δυνατη η συνδεση στο ιντερνετ. Ειμαι υπο wi-fi.
Link to comment
Share on other sites

Προσπαθω να βαλω τον οπερα μινι. Τον αποθηκευσα στις εφαρμογες αλλα οταν παω να τον εγκαταστησω μου βγαζει ειτε οτι απετυχε η επικυρωση του πιστοποιητικου διακομιστη και ειναι λαθος η ρυθμισεις της ημερομηνιας ημερομηνια ειτε οτι δεν ειναι δυνατη η συνδεση στο ιντερνετ. Ειμαι υπο wi-fi.

Εγώ φίλε μου τον κατέβασα κατευθείαν από το κινητό βάζοντας τη διεύθυνση: mini.opera.com

 

Διάλεξα την ελληνική έκδοση και αφού κατέβηκε κανονικά στις εφαρμογές, στην πορεία έκανα και την εγκατάσταση χωρίς κανένα πρόβλημα. Το έκανα και τώρα μετά το φλασάρισμα, αλλά το είχα κάνει έτσι ακριβώς και πριν από αυτό με απόλυτη επιτυχία. Μήπως διάλεξες άλλη μεθοδολογία, π.χ. το κατέβασες πρώτα στο pc σου και διάλεξες με αυτό τον τρόπο έκδοση για άλλο κινητό; Αν όχι και το έκανες όπως κι εγώ, δεν ξέρω πού είναι το λάθος. :(

Η πραγματική τέχνη της συζήτησης, δεν είναι μόνο να λέει κάποιος το σωστό πράγμα στο κατάλληλο σημείο, αλλά ν' αφήνει ανείπωτο το λάθος πράγμα στη δελεαστική στιγμή!
Link to comment
Share on other sites

Τα κανω οπως εσυ. Απλα μου λεει αδυναμια συνδεσης στο ιντερνετ αν και με βαζει να επιλεξω συνδεση wi-fi που ειμαι ηδη συνδεδεμενος. Επισης δε μπορω να ανοιξω pdf. Λεει μνημη πληρης.. Μηπως θελει αναβαθμιση? Εχω την KM900_V10a.
Link to comment
Share on other sites

Τα pdf αρχεία είναι γενικά ζόρικα για οποιονδήποτε browser, ακόμα και αυτούς που χρησιμοποιούμε στους κανονικούς Η/Υ μας στους οποίους συνήθως πλέον έχουμε 24άρες γραμμές, γιατί λογικά χρειάζονται πολλούς πόρους του συστήματος όταν προσπαθούν να φορτωθούν μέσα στον browser, οπότε υποθέτω για τον κάπως πιο "δυσκοίλιο" browser του arena που δεν έχει την ίδια επεξεργαστική ισχύ με τους κανονικούς Η/Υ και σε συνδυασμό με μια wifi σύνδεση που μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα δυνατή, τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο.

 

Για το ότι δεν μπορείς να εγκαταστήσεις καν το opera mini, ας μας απαντήσει κάποιος πιο "ειδικός" που γνωρίζει το κινητό απ' έξω κι ανακατωτά, γιατί δυσκολεύομαι να καταλάβω τι φταίει.

Η πραγματική τέχνη της συζήτησης, δεν είναι μόνο να λέει κάποιος το σωστό πράγμα στο κατάλληλο σημείο, αλλά ν' αφήνει ανείπωτο το λάθος πράγμα στη δελεαστική στιγμή!
Link to comment
Share on other sites

Επιτέλους είμαι κι εγώ στην ευχάριστη αυτή θέση! Έβαλα την V10O_02!

Ευχαριστώ πάρα πολύ όλα τα παιδιά εδώ μέσα για τις υπερπολύτιμες βοήθειες τους!!

 

Να αναφέρω μόνο για άλλους που τυχόν να έχουν στο μέλλον το ίδιο πρόβλημα, κάποια στιγμή και παρότι πιο πριν είχα συνδέσει το κινητό μου κλειστό κι είχε περάσει αυτό το flash loader utility, πάλι κατά την διαδικασία μου έβγαλε το μήνυμα περί προβλήματος σύνδεσης με τον υπολογιστή. Τα βήματα που έκανα ήταν τα εξής:

1) Έβγαλα το καλώδιο usb

2) Έβγαλα την μπαταρία

3) Σύνδεσα το καλώδιο usb (εκεί το πέρασε ξανά)

4) Αποσύνδεσα και πάλι το usb

5) Μπαταρία στην θέση της

6) Άνοιξα το τηλέφωνο το συνέδεσα στην usb και πάτησα σύνδεση σε pc suite mode

7) Πάτησα Retry.

 

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία 10/10 και μου έβγαλε και το μήνυμα.

Κατόπιν προληπτικά του έκανα factory reset.

Αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα σε σχέση με την V10b:

1) Ενώ στον τηλεφωνικό κατάλογο αναγνωρίζει κανονικότα τα γράμματα αφού όταν κάνω search πάει στο κάθε όνομα....Για κάποιο περίεργο λόγο, δεν μου τα έχει χωρισμένα όπως πριν με καρτελίτσες και όταν κάνω scroll το κουτάκι που εμφάνιζε ώστε να με ενημερώνει σε ποιο γράμμα είμαι, εμφανίζεται μεν, αλλά κενό δε. Παρατήρησα ότι εμφανίζεται το Α σε κάποια που έχω Λατινικούς χαρακτήρες στο τέλος. Δεν είναι τρομερό γιατί είναι ταξινομημένα κι όχι χύμα , αλλά είναι μια λεπτομέρεια που υπήρχε και τώρα όχι.

2) Όταν πάω να φτιάξω λίστα στον player σε αυτήν την έκδοση δεν μπορώ να την σώσω! Για κάποιο λόγο πατάω το κουμπί με την δισκετούλα, πατιέται, κάνει τον ήχο , αλλά δεν κουνάει ρούπι! Το shuffle (Τυχαία Σειρά) από το λίγο που είδα απλά ξεκινάει τυχαία από κάποιο κομμάτι αλλά από εκεί και πέρα συνεχίζει αλφαβητικά (δεν είναι δηλαδή αυτό που ήξερα εγώ ως shuffle , να μπερδέψει τα κομμάτια και να ακούς με τυχαία σειρά).

 

Αυτά τα δύο εντόπισα με την πρώτη ματιά... Τα είχε άλλος;

 

edit: Πράγματι ο kdplayer μου φάνηκε εξαιρετικά δύσχρηστος και δεν μου άρεσε και το περιβάλλον...

Link to comment
Share on other sites

καλημέρα!

Έγινα και γω κάτοχος του αρένα χθες. Πολύ καλές οι πρώτες εντυπώσεις. Σας ευχαριστώ γιατί χωρίς εσάς μάλλον το 5800 θα αγόραζα.

 

Υποτίθεται το πήρα unbranded ακολουθώντας τις συμβουλές σας. Ωστόσο το fm transmitter δε μου το εμφανίζει. Έχω την έκδοση v10b. Πως μπορώ να δω αν εν τέλει είναι unbradded? (νομίζω απαντήθηκε νωρίτερα αλλά δε ξαναδιαβάζω τις 200 σελίδες λολ)

 

Επίσης, μόνο μέσω νετ οι θήκες; Αν ναι, υπάρχει τρόπος να αγοράσω σε κάποιο απο τα σάιτς με τραπεζική κατάθεση ή τελοσπάντων τρόπο εκτός απο πιστωτική, paypal κτλπ?

Link to comment
Share on other sites

γειας σας παιδες..προσπαθω κ εγω να περασω την v10m_02 σε vista 64bit το κιν μου ειναι myview.εχω κανει ολα τα reset κ factory κ τα παντα ολα λεμε κ περνω αυτο το αποτελεσμα καπου στο 60%.ΒΟΗΘΕΙΑ!:p

 

08:54:46 : ****************CheckAndDownload********************

08:54:46 : ******Extract Start C:\V10M_02.cab*****

08:54:46 : Model Dll Dir(C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\)

08:54:46 : ExtractInfo Error(0)

08:54:46 : [C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone] µð·ºÅ丮 »èÁ¦ ½Ãµµ

08:54:46 : RemoveDirectory1 Error(2):C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone

08:54:47 : !pUpgrade->StartProcessing ... PostMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR

08:54:47 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê½ÃÀÛ.

08:54:47 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê...

08:54:47 : Page_Error ºÎºÐÀÔ´Ï´Ù

08:54:47 : OnStepMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR delete m_pLGCyonUpdate

Link to comment
Share on other sites

γειας σας παιδες..προσπαθω κ εγω να περασω την v10m_02 σε vista 64bit το κιν μου ειναι myview.εχω κανει ολα τα reset κ factory κ τα παντα ολα λεμε κ περνω αυτο το αποτελεσμα καπου στο 60%.ΒΟΗΘΕΙΑ!:p

 

08:54:46 : ****************CheckAndDownload********************

08:54:46 : ******Extract Start C:\V10M_02.cab*****

08:54:46 : Model Dll Dir(C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\)

08:54:46 : ExtractInfo Error(0)

08:54:46 : [C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone] µð·ºÅ丮 »èÁ¦ ½Ãµµ

08:54:46 : RemoveDirectory1 Error(2):C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone

08:54:47 : !pUpgrade->StartProcessing ... PostMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR

08:54:47 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê½ÃÀÛ.

08:54:47 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê...

08:54:47 : Page_Error ºÎºÐÀÔ´Ï´Ù

08:54:47 : OnStepMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR delete m_pLGCyonUpdate

 

Εγκατέστησες τον infineon driver επειδή έχεις vista;

 

@apatris

Δεν στον εμφανίζει επειδή έχει απαγορευθεί στην Ελλάδα.Χονδρικά, αν δεν έχεις κάποιο εικονίδιο της βόντα ή myview είσαι οκ.

Ace of Hearts..
Link to comment
Share on other sites

Απλά υποτίθεται στις unbraded υπήρχε αν διάβασα σωστά και θυμάμαι καλά

 

εγκατέστησα τον μίνιόπερα, σαφώς πιο γρήγορος...ωστόσο youtube πάλι δε βλέπω.Πατάω σε ένα βίντεο μου λέει σύνδεση με το url τάδε και μετά δεν κάνει τίποτα.

 

Επίσης, κάποια wifi δίκτυα που βρίσκω δεν μπορώ να συνδεθώ (ξεκλείδωτα εννοείται), φταίει το κακό σήμα ε;

 

Η κανονική θερμοκρασία βάσει του κρυφού μενού πόσο πρέπει να είναι;

 

ευχαριστώ!!!

Link to comment
Share on other sites

Αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα σε σχέση με την V10b:

1) Ενώ στον τηλεφωνικό κατάλογο αναγνωρίζει κανονικότα τα γράμματα αφού όταν κάνω search πάει στο κάθε όνομα....Για κάποιο περίεργο λόγο, δεν μου τα έχει χωρισμένα όπως πριν με καρτελίτσες και όταν κάνω scroll το κουτάκι που εμφάνιζε ώστε να με ενημερώνει σε ποιο γράμμα είμαι, εμφανίζεται μεν, αλλά κενό δε. Παρατήρησα ότι εμφανίζεται το Α σε κάποια που έχω Λατινικούς χαρακτήρες στο τέλος. Δεν είναι τρομερό γιατί είναι ταξινομημένα κι όχι χύμα , αλλά είναι μια λεπτομέρεια που υπήρχε και τώρα όχι.

2) Όταν πάω να φτιάξω λίστα στον player σε αυτήν την έκδοση δεν μπορώ να την σώσω! Για κάποιο λόγο πατάω το κουμπί με την δισκετούλα, πατιέται, κάνει τον ήχο , αλλά δεν κουνάει ρούπι! Το shuffle (Τυχαία Σειρά) από το λίγο που είδα απλά ξεκινάει τυχαία από κάποιο κομμάτι αλλά από εκεί και πέρα συνεχίζει αλφαβητικά (δεν είναι δηλαδή αυτό που ήξερα εγώ ως shuffle , να μπερδέψει τα κομμάτια και να ακούς με τυχαία σειρά).

 

Γι αυτό το λόγο περιμένω την νέα open europe που θα έχει όλες τις βελτιώσεις της O αλλά θα έχει λύσει τα παραπάνω προβλήματα.

Link to comment
Share on other sites

Αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα σε σχέση με την V10b:

1) Ενώ στον τηλεφωνικό κατάλογο αναγνωρίζει κανονικότα τα γράμματα αφού όταν κάνω search πάει στο κάθε όνομα....Για κάποιο περίεργο λόγο, δεν μου τα έχει χωρισμένα όπως πριν με καρτελίτσες και όταν κάνω scroll το κουτάκι που εμφάνιζε ώστε να με ενημερώνει σε ποιο γράμμα είμαι, εμφανίζεται μεν, αλλά κενό δε. Παρατήρησα ότι εμφανίζεται το Α σε κάποια που έχω Λατινικούς χαρακτήρες στο τέλος. Δεν είναι τρομερό γιατί είναι ταξινομημένα κι όχι χύμα , αλλά είναι μια λεπτομέρεια που υπήρχε και τώρα όχι.

Επιτέλους τα κατάφερες, γιατί διαβάζοντας όλο το forum το ΠΣΚ που μας πέρασε είχα διαπιστώσει ότι ήσουν ο μόνος που είχες ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ και το είχες εγκαταλείψει. Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν :)

 

Σχετικά με το πρώτο θέμα που ρωτάς, νομίζω ότι έχει αναφερθεί και στο παρελθόν. Δηλαδή, επειδή πρόκειται για τη γερμανική έκδοση, ναι μεν έχει κανονικά τα ελληνικά περασμένα μέσα και αναγνωρίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες, αλλά στον τηλεφωνικό κατάλογο δεν έχει αυτή την ευκολία που αναφέρεις. Ήταν ίσως και ο μοναδικός λόγος που δεν επέλεξα αυτό το firmware κι έβαλα το V10B_02 open europe (περιμένοντας πάντα να βγει το επόμενο open europe (αναμένεται μέσα στον Ιούλιο όπως λένε όλοι) που θα έχει ενσωματώσει και τις βελτιώσεις της version V10O_02 που έβαλες εσύ καθώς και κάποια άλλα στοιχεία.

 

edit: Με πρόλαβε ο jimdem582 στη "στροφή" :p

Η πραγματική τέχνη της συζήτησης, δεν είναι μόνο να λέει κάποιος το σωστό πράγμα στο κατάλληλο σημείο, αλλά ν' αφήνει ανείπωτο το λάθος πράγμα στη δελεαστική στιγμή!
Link to comment
Share on other sites

Ωραία, γίνε πιο αναλυτικός αν θέλεις.Πως το έκανες, πόση ώρα σου πήρε και για ποια περιοχή, κλπ κλπ.

 

Χάρτης όλης της Ελλάδας παίρνεις τους Garmin auto drive hellas και με το -WeTravel_Mapgenerator τους μετατρέπεις το δύσκολο είναι να βρείς garmin να του βλέπει και κάνει περίπου δύο μέρες

Οι συγκεκριμένοι είναι οι τελευταίοι και δουλεύουν και χωρίς gps

Θα τους βρείτε εδώ

 

http://rapidshare.com/files/257960584/N.I.wetravel_gr_maps.rar.html

 

καλή διασκέδαση πάμε γιάλλα

Link to comment
Share on other sites

Ωραία, γίνε πιο αναλυτικός αν θέλεις.Πως το έκανες, πόση ώρα σου πήρε και για ποια περιοχή, κλπ κλπ.

 

Χάρτης όλης της Ελλάδας παίρνεις τους Garmin auto drive hellas και με το -WeTravel_Mapgenerator τους μετατρέπεις το δύσκολο είναι να βρείς garmin να του βλέπει και κάνει περίπου δύο μέρες

Οι συγκεκριμένοι είναι οι τελευταίοι και δουλεύουν και χωρίς gps

Θα τους βρείτε εδώ

 

http://rapidshare.com/files/257960584/N.I.wetravel_gr_maps.rar.html

 

καλή διασκέδαση πάμε γιάλλα

 

Κατεβαίνει. Για να δούμε, θα έχουμε επιτέλους πραγματικό navigation?:p

Link to comment
Share on other sites

Να 'στε καλά για την βοήθεια!! Η αλήθεια είναι ότι κάτι περίεργο μου φαίνεται πως συμβαίνει στην σύνδεση usb αλλά αφού βρέθηκε η παράκαμψη έχει καλώς!

 

Επίσης ευχαριστώ γιατί τουλάχιστον κατάλαβα ότι δεν έγινε κάτι στραβά! Αυτό με τα γράμματα το υποψιαζόμουν ότι λόγω german έκδοσης έπαιζε, αλλά το άλλο με τις λίστες με τρόμαζε λίγο. Αναμένουμε την open Europe λοιπόν!

Link to comment
Share on other sites

Να 'στε καλά για την βοήθεια!! Η αλήθεια είναι ότι κάτι περίεργο μου φαίνεται πως συμβαίνει στην σύνδεση usb αλλά αφού βρέθηκε η παράκαμψη έχει καλώς!

 

Επίσης ευχαριστώ γιατί τουλάχιστον κατάλαβα ότι δεν έγινε κάτι στραβά! Αυτό με τα γράμματα το υποψιαζόμουν ότι λόγω german έκδοσης έπαιζε, αλλά το άλλο με τις λίστες με τρόμαζε λίγο. Αναμένουμε την open Europe λοιπόν!

Πολύ ωραία που πέτυχε το φλασαρισμα και είσαι ευχαριστημένος. Τώρα που πήρες το "κολάι", μη φοβάσαι και προχώρησε στη νέα έκδοση όταν βγει.

 

@NIKOLASIRA Φίλε μου, απλά τέλειος! Είναι πολύ καλοί οι χάρτες, να φανταστείς έχει και την παράκαμψη για την εθνική οδό αφού γίνονται ακόμη έργα στην περιοχή μου! Έχει τα πρατήρια και πολλά pois. Γενικά πάρα πολύ καλό. Η "Αχίλλειος πτέρνα" του, είναι οτι μερικές οδούς δεν τις ονομάζει (gs0ut κάτι τέτοια λέει) αλλά δεν πειράζει. Με μια νέα αναβάθμιση των χαρτών τα μικρά προβλήματα θα λυθούν. Και πάλι συγχαρητήρια!!

Link to comment
Share on other sites

Από τη στιγμή που ο jimdem582 επιβεβαιώνει την επιτυχία του wetravel με τους χάρτες που δημιούργησε ο nikolasira, αν και δεν το δοκίμασα ακόμη, να δώσω το μπράβο μου στον nikolasira, για το μεράκι του και τον κόπο του.

θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή και στο ρενουάρ(lg kc910), αν και θα ασχοληθούν και από εκεί τα παιδιά , είμαι σίγουρος.Και πάλι μπράβο Νικόλα.

Δημήτρη, είναι map ή maps στο κινητό ο φάκελος;

Ace of Hearts..
Link to comment
Share on other sites

Από τη στιγμή που ο jimdem582 επιβεβαιώνει την επιτυχία του wetravel με τους χάρτες που δημιούργησε ο nikolasira, αν και δεν το δοκίμασα ακόμη, να δώσω το μπράβο μου στον nikolasira, για το μεράκι του και τον κόπο του.

θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή και στο ρενουάρ(lg kc910), αν και θα ασχοληθούν και από εκεί τα παιδιά , είμαι σίγουρος.Και πάλι μπράβο Νικόλα.

Δημήτρη, είναι map ή maps στο κινητό ο φάκελος;

"Map". Απλά παίρνεις όλα τα αρχεία μέσα από το φάκελο του nick, και τα κάνεις επικόλληση στο Map. (Σβήσε όλα τα προηγούμενα αρχεία στον Map του κινητού και βάλε μετά τα νέα). Είναι καλή έως πάρα πολύ καλή η χαρτογράφηση της περιοχής μου. Λογικά σε μεγάλα αστικά κέντρα θα είναι άριστη. Δοκίμασε το κι εσύ. (Αφού είσαι Λάρισα λογικά θα είναι υπερλεπτομερής η χαρτογράφηση)

Link to comment
Share on other sites

"Map". Απλά παίρνεις όλα τα αρχεία μέσα από το φάκελο του nick, και τα κάνεις επικόλληση στο Map. (Σβήσε όλα τα προηγούμενα αρχεία στον Map του κινητού και βάλε μετά τα νέα). Είναι καλή έως πάρα πολύ καλή η χαρτογράφηση της περιοχής μου. Λογικά σε μεγάλα αστικά κέντρα θα είναι άριστη. Δοκίμασε το κι εσύ. (Αφού είσαι Λάρισα λογικά θα είναι υπερλεπτομερής η χαρτογράφηση)

 

Ok.Θα το δοκιμάσω είτε τώρα , κάνοντας μια βολτίτσα (γιατί στο μπαλκόνι μου δεν πιάνει ποτέ) είτε αύριο στο γραφείο σε μια συγκεκριμένη θέση που πιάνει πάντα.

Ace of Hearts..
Link to comment
Share on other sites

παιδια βγαζει error οταν παω να κατεβασω το αρχειο με τους χαρτες... :(

αν μπορειτε να τους ξαναανεβασετε...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...