moras Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 τελικα ενα προβληματακι εχω στο wi-fi,o browser του vodafone live ειναι πολυ αργος :(... τι προτεινετε; Παράθεση Samsung Galaxy S4 Xiaomi redmi 3 note Xiaomi redmi 3 Lenovo K3 note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 δηλαδη με το πρωτο φλασαρισμα που εκανα δεν εγινε unbranded το κινητο μου? αφου ξεφορτωθηκα τα εικονιδια του κοσμοτε! Έγινε undranded αλλά το imei σου είναι καταχωρημένο στη vodafone. Έτσι, κάθε φορά που επιχειρείς να κάνεις update απο το pc suite θα προσπαθεί να σου βάλει την νεότερη της vodafone. Όπως και το δικό μου imei είναι καταχωρημένο σε open greek και κάθε φορά θα προσπαθεί να βάλει τη νεότερη open greek έκδοση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyroskonst Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 2 ερωτησεις για τα μηνύματα: 1. Μπορούμε να έχουμε τα γράμματα πάντα ΚΕΦΑΛΑΙΑ? 2. Αν γράψω χωρίς Τ9 τότε ο παραλήπτης λαμβάνει τα sms με όλα τα γράμματα κεφαλαία εκτός απο το "ο" που είναι πάντα μικρό! Διορθώνεται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Επειδή βλέπω πολλά παιδιά εδώ να ρωτάνε για το φλασάρισμα.Προς θεού κανείς δε μας υποχρεώνει να φλασάρουμε το κινητό.Η vodafone δεν το έχει παραφορτώσει με τα "καλούδια" της(το ίδιο ισχύει και για την κοσμοτέ), λείπει το fm transmitter μόνο.Το φλασάρισμα λοιπόν εν πρώτοις γίνεται για κάποιον που θέλει να έχει τον πομπό ραδιοφώνου.Κατά δεύτερον, σύντομα όλες οι εκδόσεις θα υποστηρίζουν youtube over wifi, οποτε αν δεν τρελαίνεστε για τον πομπό, δεν υπάρχει λόγος για φλασάρισμα.Από το lg pc suite κανονικά στις εκάστοτε διαθέσιμες αναβαθμίσεις. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikou Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Τον πομπό τον δοκίμασα στο στέρεο του σπιτιού αλλά εκτός από το ότι θέλει να είσαι πολύ κοντά στην κεραία του ραδιοφώνου δεν ικανοποιήθηκα κι από την ποιότητα. Τελικά το θέματάκι με τις λίστες μουσικής το κατέχει κανείς; Δηλαδή υπάρχει τρόπος τα κομμάτια να παίξουν με την σειρά που τα βάζουμε σε μια λίστα ή μονόδρομος η αλφαβητική σειρά/album/καλλιτέχνης; (Τις λίστες που φτιάχνω τώρα για κάποιο ανεξήγητο λόγο τις βλέπει κανονικά (δεν με χαλάει καθόλου)) Χθες δοκίμασα και το κολπάκι με το video που είχε γράψει ένα παληκάρι αρκετό καιρό και αρκετές σελίδες πίσω. Πέρασα ένα επεισόδιο southpark με υπότιτλους και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος! Όταν με το καλό θα κάνω κάνα ταξιδάκι με ΚΤΕΛ θα περάσω πολύ ωραία! Άλλο ένα είναι πως λόγω της σχεδόν παντελούς έλλειψης σήματος στην Καλλίπολη του Πειραιά (cosmote) (το κινητό πιάνει μόνο στο γωνιακό πάνω ράφι της βιβλιοθήκης μου) το τηλέφωνο το λειτουργώ με ένα bluetooth handsfree της ericsson (το ds200) και λειτουργεί αρκετά καλά. Μόνα προβλήματα τα εξής (για 'μένα αμελητέα): 1) Η επανάκληση λειτουργεί μόλις με ένα πάτημα στο κουμπί του bluetooth (πράγμα που νομίζω πως είχε αναφέρει και κάποιος ακόμα) , οπότε θέλει προσοχή! 2) Τα κουμπιά του bluetooth (ένταση και εκκίνηση μουσικής) λειτουργούν άψογα. Απλά κάποιες φορές όταν πατάω το κουμπί μουσικής η μουσική έρχεται με κακή ποιότητα στα ακουστικά. Με καμιά επανεκκίνηση όμως (της μουσικής) στρώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyris Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Επειδή πολύ συζήτηση έχει πέσει για το αν κατά την αναβάθμιση του κινητού χάνει κάποιος το FM transmitter ή όχι, και το ανάποδο, δηλαδή αν με την αναβάθμιση αποκτά ένα κινητο το fm transmitter που είχε αφαιρεθεί από τον πάροχο, ένα έχω να πω: Με ελάχιστα ευρουδάκια αγοράζετε εξωτερικό fm transmitter και τελειώνει η ιστορία. Κόστος? Από 14 ευρώ !!! Υπάρχουν άπειρα μοντέλλα τα οποία μάλιστα δουλεύουν από απόσταση 10 μέτρων!!! Οχι σαν του Arena που πρέπει να το κολλήσεις πάνω στο ραδιόφωνο... Ενδεικτικά, δείτε αυτά που βρήκα (αν ψάξετε θα βρείτε ένα σωρό) Αρα μην ανησυχείτε τόσο πολύ γιά το FMtransmitter του κινητού μας. http://www.cellphoneshop.net/25mm.html http://www.antonline.com/p_290070%20-%20FMT1-NX_271583.htm Μην αγχώνεστε λοιπόν ;) Παράθεση www.kyris.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Ελα ντε.. γινεται τοση φασαρια για το fm transmitter λες και τοσο καιρο πριν που δεν υπηρχε στα κινητα το ζητουσε ολος ο κοσμος! Εγω πιστευω οτι πολλοι δεν ηξεραν καν τι ειναι αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigurrosis Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 ρε παιδια οταν τελειωνει μια κληση και παταω το κοκινο κουμπακι να κλεισει εχει μια καθηστεριση 5με 10 δευτερα, το κανει σε αλλον αυτο ,φενεται σα να περιμενει να κλεισει η γραμη και μετα κλεινει. Κι εμενα το κανει καποιες φορες μαλιστα δεν κλεινει καθολου και πρεπει να πατησω το κουμπι on/off Για να κανει επανεκκινηση Επισης τις τελευταιες 48 ωρες κλεινει σε τυχαιες στιγμες μονο του και πρεπει να το ανοιξω ή κανει επανεκκινησεις εκει που προσπαθω να κανω καποια κληση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikou Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Υπάρχουν άπειρα μοντέλλα τα οποία μάλιστα δουλεύουν από απόσταση 10 μέτρων!!! Οχι σαν του Arena που πρέπει να το κολλήσεις πάνω στο ραδιόφωνο... Ενδεικτικά, δείτε αυτά που βρήκα (αν ψάξετε θα βρείτε ένα σωρό) Αρα μην ανησυχείτε τόσο πολύ γιά το FMtransmitter του κινητού μας. Ε, ναι super τα εργαλειάκια, έχει κι ένας φίλος!! Και με την υποδοχή jack που έχει το τηλεφωνάκι μας, θα είναι πολύ πιο εύκολο και σίγουρα καλύτερο σε απόδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyris Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 2 ερωτησεις για τα μηνύματα: 1. Μπορούμε να έχουμε τα γράμματα πάντα ΚΕΦΑΛΑΙΑ? 2. Αν γράψω χωρίς Τ9 τότε ο παραλήπτης λαμβάνει τα sms με όλα τα γράμματα κεφαλαία εκτός απο το "ο" που είναι πάντα μικρό! Διορθώνεται αυτό? Κουφό αυτό που λες για το μικρό όμικρον. Ο παραλήπτης τα βλέπει όλα κεφαλαία. Μήπως έχει πρόβλημα το κινητό του παραλήπτη? Παράθεση www.kyris.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimmyF Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Παιδιααα!!! Το πηρα κ γω χθες!! Αντε, διαβασμα τωρα!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Κουφό αυτό που λες για το μικρό όμικρον. Ο παραλήπτης τα βλέπει όλα κεφαλαία. Μήπως έχει πρόβλημα το κινητό του παραλήπτη? Ναι, το δοκίμασα και εγώ και δεν έχει πρόβλημα. Εμφανίζονται κανονικά, ολα κεφαλαία. Είναι εντολώς κουφό αυτό με το Ο.:confused: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Παιδιααα!!! Το πηρα κ γω χθες!! Αντε, διαβασμα τωρα!!:p Με γιες, με γιες! Άντε μόνον 178 σελίδες είναι, τπτ δηλαδή!:lol: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Παιδιααα!!! Το πηρα κ γω χθες!! Αντε, διαβασμα τωρα!!:p μετα η κατα τη διαρκεια του διαβασματος εδω ειμαστε για οποιες αποριες προκυψουν..!!:lol: Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimmyF Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Σας ευχαριστω πολυ παιδια!!! Να ξερετε οτι ηδη απο εσας αποφασισα να παρω αυτο αντι του renoir, ηδη εχω διαβασει σχεδον οοολοο το thread!, και σε εσας βασιζομαι αν παει κατι στραβα:) Βεβαια ξερετε τωρα ειμαι στη φαση: 'ααα ναι κατι μου θυμιζει αυτο, κατσε να δεις σε ποια σελιδα το ειχα διαβασει!!' Και φτου κ απ'την αρχη! Ερωτηση δεν εχω ακομα (διαβαζω ακομα τα παλιοτερα!). Αυτα. Το κιν ειναι VL.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 δε πειραζει που ειναι VL...αμα θες το κρατας..αν οχι....υπαρχει τροπος να φυγει...:lol: Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vmylo Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 paidia egw pou exw to arena den morw na doulepsw oute gps oute mail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vmylo Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 re paidia mpori kanenas na mou pi ti na kanw me to gps? exw trela8i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASIRA Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 re paidia mpori kanenas na mou pi ti na kanw me to gps? exw trela8i Καλά είναι να γράφουμε στα Ελληνικά έχουμε ωραία γλώσσα και γράμματα Δοκίμασε πρώτα το we-travel και το trekbuddy με ρύθμιση αυτόνομο GPS και μετά βλέπουμε Ανάλυση υπάρχει στις προηγούμενες σελίδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vmylo Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 ok θα το δοκιμάσω κ 8α σου πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vmylo Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 δεν γινεται μου λεει ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASIRA Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 δεν γινεται μου λεει ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο Σελίδα 177 θα βρεις τα πάντα από τον φίλο jimdem Καλά είναι να ρίξεις μια ματιά σε όλες τις σελίδες θα σου λυθούν πολλές απορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatoulis1023 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 καλημερα παιδια!! τελευταια μου κολαει ακομα και απο την θεση αναμονης..υπαρχει καποια λυση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 vf live συσκευη εχεις??? Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimmyF Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Παιδια, ο jimdem εχει στην υπογραφη του το wetravel. Jimdem σε ευχαριστώ για τον οδηγο!! Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Παιζει σε οποιαδηποτε εκδοση λογισμικου τηλεφωνου?? Το λεω αυτο γιατι εμενα ειναι vl και μου βγαζει οτι δεν μπορει να εγκαταστησει το jad αρχειο. Εχει ξαναυποθει αυτο το προβλημα σε προηγουμενη σελιδα αλλα δεν μπορεσα να βρω τη λυση. Να παω κατ'ευθειαν για φλασαρισμα?!! [Πρωτη μερα το εχω στα χερια μου!!] Η δε φταιει η εκδοση μου και κανω κατι αλλο στραβα?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts