sigurrosis Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 σε ολα τα αλλα γυριζει κανονικα τελος παντων θα εριμενω τη νεα εκδοση να δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damaged Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Χαιρετω και εγω την παρέα παιδια,και κατ'αρχην να σας ευχαριστησω για την βοηθεια και την δουλεια που εχετε κανει :rolleyes: Εχω το τηλεφωνο καμια βδομαδα,και αν και εχω διαβασει παρα πολλα εδω στο forum, μετα απο καμια 100αρια σελιδες μπορω να πω κουράστηκα :p Οπότε θα μπω κατευθειαν στο ψητο.(αν και εχω αρκετες αποριες,θα ερθουν εν καιρω γιατι προβλεπω το Arena να μου τρωει αρκετο χρονο,παρ'οτι ειμαι το ακριβως αντιθετο του "κινητακια" ) Μετα απο το επιτυχες φλασαρισμα στην V10m(σε VfLive συσκευη),αντιμετωπισα το εξης προβλημα.Μετα το φλασαρισμα και το factory reset,φορτωσα περιπου 2GB μουσικης.Ολα μια χαρα,για την ποιοτητα ηχου δεν θα σχολιασω:cool: Μετα απο 2-3 ωρες,χωρις να σβησει το κινητο,αρνιοταν πεισματικα να παιξει οποιοδηποτε αρχειο,βγαζοντας ενα μηνυμα του στυλ "Μη υποστηριζομενο περιεχομενο"(δεν θυμαμαι ακριβως). Επισης στην λιστα "Μουσικη" εβγαζε μονο κατι .wav αρχεια του We-Travel.Δευτερο factory reset,και τωρα ενω φαινεται να παιζει μια χαρα τα τραγουδια(μολις τα περασα,δεν το εχω τσεκαρει για ωρα), το προβλημα ειναι οτι στην λιστα "Μουσικη" ΟΛΑ τα τραγουδια υπαρχουν 2 φορες... Σβηνοντας το ενα απο τα ομοια δεν παιζει το αλλο,ενω οταν τελειωσει το πρωτο,παιζει κανονικα το ιδιο δευτερο...Στο μενου "Τα αρχεια μου" ειναι ολα κανονικα μια φορα...Μυριζομαι προβλημα με tags,αλλα ειπα να ριξω την ερωτηση στους masters :p Αυτα προς το παρον :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnfocus Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Παιδια καλησπερα.Θελω να ρωτησω καποια πραγματα.Πρωτον:εχω αλλαξει δυο συσκευες KM900 με λογισμικο Vodafone ,διοτι οταν ημουν στο internet με wifi μου εκανε χωρις λογο επανεκινηση και μου ζητουσε απο την αρχη το PIN(ειναι εξακριβωμενο οτι το κανει στο ιντερνετ) ,το κανει και σε εσας? μηπως φταιει το λογισμικο της VF? Δευτερον:Μπορω να επαναφερω το ''μανατο'' λογιμικο της lg με καποιο τροπο ή μονο με φλασαρισμα(οπως διαβαζω στα tοpιc)?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Παιδιά απο όσο διάβασα το forum και σαν υποψήφιος αγοραστής του Arena θέλω λίγο 2-3 παραητρησούλες να δω αν τα κατάλαβα καλά! 1.Το Vodafone Live Αrena η μόνη διαφορά του είναι σε αυτό το FM Transmitter ? Το μενού είναι ίδιο ? Άλλες διαφορές υπάρχουν ? Ρωτάω γιατί μπορώ να πάρω το Arena σε Vodafone Live με επιδότηση αλλά γενικα ποτέ δεν συμπάθησα αυτά τα branded κινητά! 2.Η μπαταρία τελικά δεν μας τα λέει καλά ε? 3.Αυτό το appstore είναι για εγκατάσταση τι εφαρμογών ? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 που μπορω να βρω θηκη;; Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Παιδιά απο όσο διάβασα το forum και σαν υποψήφιος αγοραστής του Arena θέλω λίγο 2-3 παραητρησούλες να δω αν τα κατάλαβα καλά! 1.Το Vodafone Live Αrena η μόνη διαφορά του είναι σε αυτό το FM Transmitter ? Το μενού είναι ίδιο ? Άλλες διαφορές υπάρχουν ? Ρωτάω γιατί μπορώ να πάρω το Arena σε Vodafone Live με επιδότηση αλλά γενικα ποτέ δεν συμπάθησα αυτά τα branded κινητά! 2.Η μπαταρία τελικά δεν μας τα λέει καλά ε? 3.Αυτό το appstore είναι για εγκατάσταση τι εφαρμογών ? Ευχαριστώ πολύ! 1 είναι και vl εικονίδια μες τις εικόνες νομίζω 2 μέτρεια μπαταρία.Εμένα με συνεχή χρήση,δηλαδή ακούω σχεδόν όλη μέρα μουσική 5 περίπου λεπτά τη μέρα ομιλία και καμιά 20 μηνύματα αντέχει 1,2-2 μέρες... 3 θα είναι ιστοσελίδα που θα δίνει (δωρεάν μερικές και άλλες θα πουλάει)εφαρμογές. που μπορω να βρω θηκη;; αν θες θήκη σηλικόνης δύσκολα Ελλάδα... Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siliconemind Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Επισης στην λιστα "Μουσικη" εβγαζε μονο κατι .wav αρχεια του We-Travel :D Τα wav δεν ειναι αρχεια του we travel αλλα ασυμπιεστα αρχεια ηχου σε αντιθεση πχ με τα mp3 που ειναι συμπιεσμενα.Εσυ τα περασες στο κινητο μαζι με αλλα αρχεια mp3?Αμφιβαλλω κατα ποσο μπορει ο media player του Arena να τα παιξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 1 είναι και vl εικονίδια μες τις εικόνες νομίζω 2 μέτρεια μπαταρία.Εμένα με συνεχή χρήση,δηλαδή ακούω σχεδόν όλη μέρα μουσική 5 περίπου λεπτά τη μέρα ομιλία και καμιά 20 μηνύματα αντέχει 1,2-2 μέρες... 3 θα είναι ιστοσελίδα που θα δίνει (δωρεάν μερικές και άλλες θα πουλάει)εφαρμογές Ευχαριστώ πολύ! Έχω το Samsung D880 λόγω ανάγκης 2 κινητών (κάρτες SIM) και τώρα σκεφτόμουν για το D980 αλλά μόλις είδα ότι στα ίδια λεφτά είναι το Arena το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να επανέλθω στα 2 κινητά για χάρη του! Ελπίζω να πράξω καλά! Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 σε ολα τα αλλα γυριζει κανονικα τελος παντων θα εριμενω τη νεα εκδοση να δω Παιδιά με βάλετε σε σκέψεις!!!! Στην οθόνη αναμονής δεν μου γυρίζει το μενού στο πλάι. Είναι φυσιολογικό??? Το ίδιο και όταν είμαι μέσα στο μενού, όχι στην κεντρική σελίδα με τα εικονίδιο, αλλά μέσα σε κάποιο μενού, πχ στις ρυθμίσεις οθόνης. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigurrosis Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Επισης θα ηθελα καποιο τιπ σχετικα με τον FM transmitter Τον δοκιμασα στο αυτοκινητο και ο ηχος ειναι αδυναμος, ασε που για να εχω το καλυτερο δυνατο (αλλα και οχι ικανοποιοητικο) σημα πρεπει να το κραταω εγω Εχει πειραματιστει κανεις? Το δοκιμασα σε μικρη επαρχιακη πολη οπου δεν υπαρχουν πολλοι σταθμοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Παιδια καλησπερα.Θελω να ρωτησω καποια πραγματα.Πρωτον:εχω αλλαξει δυο συσκευες KM900 με λογισμικο Vodafone ,διοτι οταν ημουν στο internet με wifi μου εκανε χωρις λογο επανεκινηση και μου ζητουσε απο την αρχη το PIN(ειναι εξακριβωμενο οτι το κανει στο ιντερνετ) ,το κανει και σε εσας? μηπως φταιει το λογισμικο της VF? Δευτερον:Μπορω να επαναφερω το ''μανατο'' λογιμικο της lg με καποιο τροπο ή μονο με φλασαρισμα(οπως διαβαζω στα tοpιc)?? Αυτό που λες αναφέρεται πρώτη φορά εδώ.Δε μου το είχε κάνει ποτέ και είχα και εγώ voda πριν το φλασάρω.Το λογισμικό της lg επανέρχεται με φλασάρισμα.Αν το συνδέσεις στο lg pc suite , το πρόγραμμα θα ανιχνεύσει αν υπάρχει αναβάθμιση της vf για το κινητό σου.Δοκίμασε το λίγο αυτό.Πάντως δεν υπάρχουν τεράστιες διαφορές στο κινητό, αν εξαιρέσουμε την έλλειψη του πομπού. Παιδιά με βάλετε σε σκέψεις!!!! Στην οθόνη αναμονής δεν μου γυρίζει το μενού στο πλάι. Είναι φυσιολογικό??? Το ίδιο και όταν είμαι μέσα στο μενού, όχι στην κεντρική σελίδα με τα εικονίδιο, αλλά μέσα σε κάποιο μενού, πχ στις ρυθμίσεις οθόνης. Η οθόνη γυρίζει στο μενού το κεντρικό, στις εικόνες, στον player,στον browser, στη φωτογραφική κ το βίντεο (γυρίζουν τα εικονίδια), στη συγγραφή μηνυμάτων.Μπορεί να μου διαφεύγει και κάτι.Οπότε είσαι οκ. Επισης θα ηθελα καποιο τιπ σχετικα με τον FM transmitter Τον δοκιμασα στο αυτοκινητο και ο ηχος ειναι αδυναμος, ασε που για να εχω το καλυτερο δυνατο (αλλα και οχι ικανοποιοητικο) σημα πρεπει να το κραταω εγω Εχει πειραματιστει κανεις? Το δοκιμασα σε μικρη επαρχιακη πολη οπου δεν υπαρχουν πολλοι σταθμοι Ο ήχος είναι αδύναμος ό,τι και να κάνουμε.Ανεβάζω την ένταση αρκετά και βάζω μπάσα.Εγώ συνήθως το αφήνω στη θέση που είναι το τασάκι. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Αυτό που λες αναφέρεται πρώτη φορά εδώ.Δε μου το είχε κάνει ποτέ και είχα και εγώ voda πριν το φλασάρω.Το λογισμικό της lg επανέρχεται με φλασάρισμα.Αν το συνδέσεις στο lg pc suite , το πρόγραμμα θα ανιχνεύσει αν υπάρχει αναβάθμιση της vf για το κινητό σου.Δοκίμασε το λίγο αυτό.Πάντως δεν υπάρχουν τεράστιες διαφορές στο κινητό, αν εξαιρέσουμε την έλλειψη του πομπού. Δυστυχώς μου έχει κάνει και εμένα επανεκκίνηση όταν ήμουν στο internet. Δεν έχω vl, έχω της cosmote. Δεν θυμάμαι αν χρησιμοποιούσα wifi ή σύνδεση δικτύου. Η οθόνη γυρίζει στο μενού το κεντρικό, στις εικόνες, στον player,στον browser, στη φωτογραφική κ το βίντεο (γυρίζουν τα εικονίδια), στη συγγραφή μηνυμάτων.Μπορεί να μου διαφεύγει και κάτι.Οπότε είσαι οκ. Οκ, ευχαριστώ! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleaslarisa Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 ΕΧΩ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ .....ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΤΟ SE Κ850 ...ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ LG ΑΡΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΚΙΑ 5800...ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΗΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΡΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΥΤΑ'|?ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ WIFI ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ....?ΤΙ ΛΕΤΕ|? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 ΕΧΩ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ .....ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΤΟ SE Κ850 ...ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ LG ΑΡΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΚΙΑ 5800...ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΗΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΡΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΥΤΑ'|?ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ WIFI ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ....?ΤΙ ΛΕΤΕ|? Μην πάρεις το 5800. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleaslarisa Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 ΤΙ ΠΡΟΤΗΝΕΙΣ....?ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ 5800? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 ΤΙ ΠΡΟΤΗΝΕΙΣ....?ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ 5800? Γιατί αν μπείς και διαβάσεις στο ανάλογο θέμα, θα δείς ότι υπάρχουν πολλά και διάφορα προβλήματα. Εγώ προτείνω το αρένα, αλλά εδώ το θέμα δεν είναι για διαξιφισμούς κινητών. Εδώ μιλάμε μόνο για το αρένα. Αν θέλεις, πήγαινε στους διαξφισμούς και άνοιξε ένα θέμα για πειλογή συσκευής.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleaslarisa Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 ΣΥΓΝΩΜΗ...ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΡΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ? ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΝ ΚΙΝΗΤΟ? ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 ΣΥΓΝΩΜΗ...ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΡΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ? ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΝ ΚΙΝΗΤΟ? ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... Κοίτα, εγώ το έχω μια βδομάδα σχεδόν. Είναι πολύ όμορφο και διασκεδαστικό το μενού του. Η κατασκευή του είναι επίσης πολύ καλή, ούτε τριξίματα, ούτε τίποτα. Η οθόνη καταπληκτική. Η φωτογραφική μέτρια. Η βιντεοκάμερα πολύ καλή. Η μουσική από τα ακουστικά έχει πολύ καλή ποιότητα. Η ένταση είναι αρκετή, αλλά προωπικά θα ήθελα λίγο παραπάνω. Η μπαταρία μέτρια πράγματα. Γενικά έχει πάρα πολλές δυνατότητες και 8 gb ενσωματωμένη μνήμη + υποδοχή για κάρτα μνήμης. Μικροκολλήματα έχει, αλλά έχω ακόμα παλιό λογισμικό πάνω. Σις νεότερες εκδόσεις έχουν λυθεί τα περισσότερα προβλήματα. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το προτείνω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleaslarisa Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 ΚΑΙ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΤΣΙ Ε?ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ SE K850 E? ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΗΤΑΝ ΣΟΝΥ... Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες. Είναι πιο ευανάγνωστα ετσι. Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 ΚΑΙ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΤΣΙ Ε?ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ SE K850 E? ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΗΤΑΝ ΣΟΝΥ... Για Internet, το έχω πεί πολλές φορές. Είμαι συνηθισμένος σε pda με 4 ίντσες οθόνη, οπότε το αρένα δεν με ενθουσίασε. Από το k850 όμως είναι πολύ καλύτερο σίγουρα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damaged Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Τα wav δεν ειναι αρχεια του we travel αλλα ασυμπιεστα αρχεια ηχου σε αντιθεση πχ με τα mp3 που ειναι συμπιεσμενα.Εσυ τα περασες στο κινητο μαζι με αλλα αρχεια mp3?Αμφιβαλλω κατα ποσο μπορει ο media player του Arena να τα παιξει. Χεχε...Ξερω πολυ καλα φιλε μου τι ειναι τα wav,εννοουσα οτι ειχε wav,που ηταν απο το voice pack του We-Travel.Next exit right και τετοια.Προφανως οταν πας στο "Μουσικη",το κινητο κανει ενα check και βρισκει οτι αρχειο μουσικης υπαρχει στο τηλεφωνο,ασχετου τυπου η εντοπισης.Και απλα για να λυσω την απορια,τα wav τα περασα οταν εκανα copy+paste τον φακελο We-Travel,συμφωνα με τον οδηγο του φιλου jimdem582.Και ναι,τα επαιζε κανονικοτατα.Εδω επαιξε mmf ringtone απο το αρχαιο μου Samsung D500 :D Αν καποιος εχει καμια ιδεα τι να κανω με το θεμα των διπλων αρχειων... Επισης χθεσ ανακαλυψα αλλο ενα ολιγον τι εκνευριστικο,περνωντας ολα αυτα τα mp3,μου εμφανισε ολα τα album art images μαζι με ολες τις φωτογραφιες που εχω τραβηξει με το κινητο...Βεβαια μικρο το κακο,μπορω να ζησω και χωρις album art,αλλα λιγο "ηλιθιο" απο πλευρας λογισμικου του κινητο να κανει μπαχαλο ετσι ολα τα "παρομοια" αρχεια που υπαρχουν στην μνημη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandertm8 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Ψάχνοντας για θέματα έπεσα εδώ: http://www.mygreatphone.com/forum/themes/12580-lg-arena-theme.html Παράθεση Εργοτελάρα αρρώστια για μια ζωή! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 κανονικη θηκη ψαχνω.....δερματινη η κατι τετοιο Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 κανονικη θηκη ψαχνω.....δερματινη η κατι τετοιο Στο γερμανό είχε αυτή που πείρα εγώ... Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 ΤΙ ΠΡΟΤΗΝΕΙΣ....?ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ 5800? Δεν έχω κανένα απο τα 2 κινητά όμως απο όσο τα έχω δουλέψει σε καταστήματα,το LG εκτός του ότι είναι πολύ ποιο όμορφο ,βλέπω ότι αντιδράει ποιο γρήγορα στο πάτημα του δαχτύλου απο το 5800. Επίσης όντως,τα 5800 είναι το ένα μετά το άλλο στα "συνεργεία".Για interface ας μην το αναφέρουμε καν. Αν δεν ενδιαφέρεσαι για το WiFi πάντως μπορείς να δεις και το Samsung S5600. Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts