Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

-Ο ήχος του αρένα από το ηχείο είναι καλός,άριστος, ή απλά ικανοποιητικός;;

-Η ένταση του κινητού είναι δυνατή;;

-Όταν βρίσκεται στο ανώτατο επίπεδο έντασης ακούγονται ενοχλητικά τριξήματα,κ.λ.π.;;

-Τα ηχεία είναι στερεωφονικά;;

ρε παιδια πηγα να το επαναφερω ςε εργοστασιακες ριθμισεις και μου ζηταει κωδικο ασφαλιας ποιος ειναι αυτος

Αν δεν τον έχεις αλλάξει ο default είναι "0000"

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

-Ο ήχος του αρένα από το ηχείο είναι καλός,άριστος, ή απλά ικανοποιητικός;;

-Η ένταση του κινητού είναι δυνατή;;

-Όταν βρίσκεται στο ανώτατο επίπεδο έντασης ακούγονται ενοχλητικά τριξήματα,κ.λ.π.;;

-Τα ηχεία είναι στερεωφονικά;;

- Ο ήχος του είναι απλά άριστος. Το Dolby κάνει θαύματα. :happy:

- Η ένταση είναι αρκετά δυνατή, δεν έχεις πρόβλημα να το ακούσεις (εκτός αν είσαι μέσα σε club).:lol:

- Εξαρτάτε το MP3. Αν έχει τονισμένες χαμηλές, λογικό είναι να σου παραμορφώσει το μεγαφωνάκι. (Ήμαρτον, έτσι?!?):!:

- Nop. Ένα είναι, αλλά καλής ποιότητας. Όσο παίζει μέσα στις αντοχές του, παίζει καθαρά και ποιοτικά.:D

PS. Με την τελευταία αναβάθμιση (open Europe 10B) το τηλέφωνο είναι απλά άψωγο. Δεν κολλάει, όλα δουλεύουν πολύ καλά και σωστά. Κάποια λίγα μικροπροβλήματα μένουν με τα BTHF. Λιγότερα όμως από τις άλλες εκδόσεις λειτουργικού.

PS2. Αν είχε και κάποιο τρόπο να σου δίχνει ότι έχεις αναπάντητη (όταν είναι σε κατάσταση αναμονής) θα ήταν πραγματικά τέλειο. Αλήθεια γιατί δεν βάζουν κάτι τέτοιο. Τόσο δύσκολο είναι πια? Ένα Ε51 που έχω σαν δεύτερη συσκευή, έχει ένα led λευκό που φλασάρει όταν έχεις κάτι αναπάντητο (μύνημα ή κλήση). Εδώ? Ένα ledάκι?

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!

μετα την αναβαθμιση που εκανα σε εκδοση v10b μου παρουσιαζει το εξης: καθε φορα που περναω τραγουδια στο κινητο (μεσω mass storage) δεν μου ανοιγει μετα το media player!!! με reset διορθωνεται βεβαια αλλα δεν ειναι κατασταση αυτη ρε γμτ!! εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα? καμμια ιδεα για λυση??

Μια βοήθεια, κανω ακριβώς ότι λένε οι οδηγείες για φλασάρισμα του finaldestiny86 και μου βγάζει μήνυμα "Η αναβάθμιση του LG κινητού σας τηλεφώνου δεν είναι δυνατή λόγω σφάλματος που παρουσιάστηκε στο σύστημα." Τι να κάνω???

αμα το εχεις σε hub βγαλτο κ βαλτο σε αλλη θυρα usb μονο του...το ειχα κ εγω αυτο το προβλημα κ ετσι λυθηκε

den to eixa se hub alla sto usb tou koutiou, to evala sto piso branket kai doulepse euxaristo

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Η οθόνη έχει πάνω προστατευτική ζελατίνα, σωστά?(τι ρωτάω τώρα...)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!

μετα την αναβαθμιση που εκανα σε εκδοση v10b μου παρουσιαζει το εξης: καθε φορα που περναω τραγουδια στο κινητο (μεσω mass storage) δεν μου ανοιγει μετα το media player!!! με reset διορθωνεται βεβαια αλλα δεν ειναι κατασταση αυτη ρε γμτ!! εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα? καμμια ιδεα για λυση??

ακυρο!! δεν παιζει προβλημα... απλα πρεπει η μεταφορα να γινει μεσω pc suite:)

Μια βοήθεια, κανω ακριβώς ότι λένε οι οδηγείες για φλασάρισμα του finaldestiny86 και μου βγάζει μήνυμα "Η αναβάθμιση του LG κινητού σας τηλεφώνου δεν είναι δυνατή λόγω σφάλματος που παρουσιάστηκε στο σύστημα." Τι να κάνω???

Όλα οκ. Το έλυσα. Έκανα τη ρύθμιση στο winrar και ολα καλα...

Η οθόνη έχει πάνω προστατευτική ζελατίνα, σωστά?(τι ρωτάω τώρα...)

Σωστά. Κάποιοι φίλοι έγραψαν ότι είχαν προβλήματα λόγω της ζελατίνας. Μάλλον τρέλενε τον εσθητήρα φωτός με αποτέλεσμα να τους αναβοσβήνει η οθόνη. Προσωπικά δεν μου παρουσίασε κάπιο πρόβλημα, και την έβγαλα μόνον όταν σιγά σιγά άρχησε να ξεκολάει και φαινόταν άσχημα.

Έκανα, αλλά και πάλι τα ίδια...

Το factory reset που έκανες ήταν μέσα από το service menu έτσι?

Ναι. Επειδη έχασα το νούμερο του service menu μπορεις να το γράψεις πάλι? ¨εβαλα άλλα έκδοση τώρα και μάλλον δουλεύει, αλλα θέλωνα κάνω πάλι ενα reset

1809#*900# factory reset...

ποια εκδοση λογισμικου εβαλες τωρα? κ τι προβλημα σου βγαζει ο media player??

εννοεις εχεις περασει κομματια μεσα στο κινητο κ την ωρα που τα φορτωνει κολλαει?

Έχω περάσει τα κομμάτια, αλλά όταν πάει να ανοίξει η εφαρμογή "μουσική" αρχίζει να φορτώνει και συνεχίζει όλη την ώρα....

εμενα το ιδιο ακριβως προβλημα μου το εκανε με τα album arts...δλδ δε τα διαβαζε με αποτελεσμα να κολλαει...

αν θες κοιτα την υπογραφη μου με αυτο το θεμα κ ελεγξε μεσω του mp3tag τι παιζει με τα κομματια σου μπορει να ειναι εκει το προβλημα..(βασικα εγω αλλαξα σε σωστη αναλυση τις εικονες των album arts κ επαιξαν ολα κανονικα κ τα διαβαζε ταχυτατα αν κ ειχα βαλει καμια 10αρια αλμουμ μεσα)

πηγαινε εκει που λεει το υλικο μου κ δοκιμασε να ανοιξεις τους ηχους...τους ανοιγει η κ εκει φορτωνει μια ωρα?

Σίγουρα σου κολλάει? Ρωτάω γιατί και σ' εμένα έκανε αρκετή ώρα ν' ανοίξει την πρώτη φορά. Του έχω περάσει βέβαια 3GB mp3. Μετά τα ανοίγει όμως αμέσως. Για άστο λίγη ώρα. Εμένα μου έκανε 5-6 λεπτά να ανοίξει