Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντω, το νο.1 προβλημα της συσκευής τελικά για μένα είναι η μπαταρία. Ούτε GPS, ούτε divx. Η μπαταρία! Λίγο να ασχοληθείς με το τι πρέπει να κάνεις για να δουλέψει το GPS με τα διάφορα προγραμματάκια, ζητάει τη συντροφιά του φορτιστή το ρημάδι! :lol:

φιλε μου τ΄λεγα και γω αλλα λεγανε οτι δεν εχει γινει καλη αρχικη φορτιση και παραμυθια

η αληθια ειναι οτι απο μπαταρια ειναι δραμα , βγαζει δε βγαζει το 24ωρο με σχετικη λειτουργια.

με την ιδια λειτουργια το 6300 εβγαζε καινουργιο περιπου 40ωρο

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

συγνώμη ρε παιδια ... όλη η διαδικασία για το wetravel γινεται πρώτα στο pc kai στο τελος το παιρναμε στο arena? γιατί αποσυμπίεση αρχείων δε βρίσκω στο αρενα

Ναι, τα αποσυμπιέζεις, κάνεις τους φακέλους σου στο folder WeTravel και μετά το περνάς στο Other του κινητού. Από εκεί κάνεις απλώς το install.

Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα!

Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας...

Εγκατάσταση We-travel στο LG Arena:

1.Αρχικά, κατεβάζουμε τα απαραίτητα αρχεία:

Εφαρμογή->

Μενού->

Φωνητικές οδηγίες (Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά μόνο)->

Χάρτες (Το mgreece.zip)->

2. Αποσυμπιέστε όλα τα αρχεία με μέθοδο (extract to folder).

Δημιουργήστε ένα φάκελο "WeTravel"

Μετονομάστε το φάκελο με τους χάρτες σε "Map"

Μετονομάστε το φάκελο με τις φωνές σε "Voice"

Δημιουργήστε ένα φάκελο "Menus" και μέσα σε αυτόν τοποθετήστε το φάκελο "DefaultMenu"

(Οι ονομασίες ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τις έγραψα χωρίς τα ")

Έπειτα, βάλτε τους φακέλους μαζί με τα jar και jad στον φάκελο WeTravel που

δημιουργήσατε νωρίτερα. Γενικά, πρέπει τα αρχεία να έχουν ταξινομηθεί έτσι:

WeTravel\

Map\

lots of files

\0\

\1\

Voice\

lots of *.wav files

Menus\DefaultMenu\

WeTravel.jad

WeTravel.jar

3. Μεταφέρετε το φάκελο "WeTravel" στο φάκελο "Others" του κινητού, μέσω λειτουργίας μαζικής αποθήκευσης.

Τώρα αρχίζουν τα "δύσκολα"

4. Μέσω του κινητού, βρείτε το φάκελο που αντιγράψατε και εγκαταστήστε το WeTravel.jad. Μήν το εκκινήσετε μετά την εγκατάσταση.

5. Πηγαίνετε στις εφαρμογές και βρείτε το WeTravelMidlet Suite

Πατήστε επάνω του (όχι εκκίνηση!) και σύρετε το μενού μέχρι να εμφανιστεί το κουμπί "Ορισμός δικαιωμάτων"

6.Αφού πατήσετε ορισμός δικαιωμάτων, στα : local_connectivity, read_user_data_access, write_user_data_access και location, επιλέξτε "Να επιτρέπεται πάντα"

7. Ανοίξτε το πρόγραμμα. Πατήστε Menu και μετά πηγαίνετε Settings -> Advanced -> Files. Χρησιμοποιώντας το d-pad, κατεβείτε στο Others και πατήστε OK. Μετά, με το d-pad, κατεβείτε στο WeTravel/ και πατήστε Επιλ.->Set We-travel root

8. Επανεκκινήστε το πρόγραμμα.

9. Για τα εικονίδια μενού: Πηγαίνετε Settings->Advanced Config -> Screen details εκεί, βρείτε την επιλογή Menu, και στο μενού που θα ανοίξει πατώντας πάνω του , επιλέξτε 'DefaultMenu'

10. Πηγαίνετε Settings/GPS και επιλέξτε το Internal GPS (ΠΡΟΣΟΧΗ! Από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου επιλέξτε αυτόνομο gps)

11. Κλείστε το πρόγραμμα, βγείτε σε ανοιχτό χώρο και ανοίξτε το ξανά.

12. Περιμένετε μερικά λεπτά (υπομονή...) και θα σας εμφανίσει με μικρή απόκλιση, στο μέρος που βρίσκεστε.

(Εάν θέλετε να πληκτρολογήσετε μια πόλη για πλοήγηση, καλό είναι να βάζετε μόνο τα αρχικά΄γράμματα πχ για Αθήνα ένα Α ή Αθ είναι αρκετό)

Αυτό ήταν. Με αυτά τα βήματα το έκανα και δούλεψε τέλεια, οπότε αν δεν δουλεύει σε εσάς μάλλον κάτι δεν κάνετε καλά. To Arena είναι μια πολύ καλή συσκευή με πολλές δυνατότητες!

Σημείωση: για περισσότερες ρυθμίσεις και επιλογές, συμβουλευτείτε το http://we-travel.co.cc/joomla/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=15&lang=en

λοιπόν...μεσα στο φακελο μαπσ πρεπει να εχει μονο αρχεια;;;γιατι εμενα εχει και φακελους αφου κανς την αποσυμπιεση....τα εκανα ολα αυτα που λες...τα εχω ξανακανει αλλη μια φορα....αλλα κατι δεν παει καλα γιατι για παραδειγμα οταν παω στο advanced settings για να επιλεξω το default menu παταω αλλα δεν υπαρχει κατι να επιλεξω....επισης το ιδιο συμβαινει οταν προκειται να κανω και αναζητηση πολης.....παταω αλλα δεν βρισκει κατι...δεν ξερω τι φταει...αν μπορεις καποια στιγμη να μου δωσεις msn ωστε να μου στειλεις τον φακελο οπως τον εχεις εσυ για να δουμε αν φταει κατι αλλο....ααααααα και να τονισω οτι η συσκευη μου ΔΕΝ ειναι vl!!!!

BECK23

apo ta voice katevasa kai metonomasa ayth th kyria poy leei news kai otan metaferthike olo to we travel mesa sto arena sto fakelo voices de yparxoyn ta arxeia poy evlepa me tis odigies prin sto pc..:cry::cry::cry:

φιλε μου τ΄λεγα και γω αλλα λεγανε οτι δεν εχει γινει καλη αρχικη φορτιση και παραμυθια

η αληθια ειναι οτι απο μπαταρια ειναι δραμα , βγαζει δε βγαζει το 24ωρο με σχετικη λειτουργια.

με την ιδια λειτουργια το 6300 εβγαζε καινουργιο περιπου 40ωρο

Αμα ανοιξεις το βιβλιαρακι θα δεις που λεει οτι ασε τι λενε οι αλλοι στην πρωτη φορτιση αφηστε το να φορτιζει ολοκληρο το βραδυ...

Μια μπαταρια θα αρχιζει να αποδιδει μετα απο καποιες πληρης αποφορτισεις φορτισεις...

Εχτες το πρωι πηρα το κινητο απο το σπιτι φορτισμενο...

Μεχρι και το μεσημερι επαιζα ολη μερα μαζι του με τη χαζομαρα το we travel...

Το πρωι του ειχα βαλει και 4-5 ξυπνητηρια...Μολις τωρα επαισε η μπαταρια στη μια γραμμη...

Θεωρω οτι αν δεν ειχα τοση ενασχοληση και με καλο στρωσιμο της μπαταριας 2 μερες θα τις ειχε ανετα...

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

λοιπόν...μεσα στο φακελο μαπσ πρεπει να εχει μονο αρχεια;;;γιατι εμενα εχει και φακελους αφου κανς την αποσυμπιεση....τα εκανα ολα αυτα που λες...τα εχω ξανακανει αλλη μια φορα....αλλα κατι δεν παει καλα γιατι για παραδειγμα οταν παω στο advanced settings για να επιλεξω το default menu παταω αλλα δεν υπαρχει κατι να επιλεξω....επισης το ιδιο συμβαινει οταν προκειται να κανω και αναζητηση πολης.....παταω αλλα δεν βρισκει κατι...δεν ξερω τι φταει...αν μπορεις καποια στιγμη να μου δωσεις msn ωστε να μου στειλεις τον φακελο οπως τον εχεις εσυ για να δουμε αν φταει κατι αλλο....ααααααα και να τονισω οτι η συσκευη μου ΔΕΝ ειναι vl!!!!

Same problem here για την αναζήτηση πόλης. Δεν βγάζει τίποτα.

Για το default menu είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, αλλά το έλυσα έτσι. Έκανα στο φάκελο WeTravel ένα φάκελο Menus και μέσα σε αυτόν έναν άλλον φάκελο DefaultMenu και έκανα εκεί αποσυμπίεση το DefaultMenu.zip. Όταν μεταφέρεις όλο το WeTravel στο κινητό και πας advanced settings και Menu, επέλεξε το Μenu και από κάτω θα πρέπει να σου βγάλει το DeafaultMenu. Το επιλέγεις, βγες και ξαναμπές στο πρόγραμμα και θα πρέπει να έχεις τα εικονίδια τώρα.

apo ta voice katevasa kai metonomasa ayth th kyria poy leei news kai otan metaferthike olo to we travel mesa sto arena sto fakelo voices de yparxoyn ta arxeia poy evlepa me tis odigies prin sto pc..:cry::cry::cry:

Ξανακάνε το ίδιο χωρίς μετονομασίες.

Θα επαναλαβω μην σκοτωνεστε και τρελενεστε με το wetravel ειναι μαπα...

Το μονο καλο ειναι οτι επιτελους ειδαμε οτι δουλευει αυτονομο το gps οποτε περιμενουμε μηπως μελλοντικα βρουμε τιποτα καλυτερους χαρτες...

''Ipad mini 2''

ΜΟΛΙΣ φλασαρα επιτυχως το arena μου...!!!!!!!

πλεον δεν εχω vl ...αλλα open europe v10A_02...!!!! οτι ειχε πανω απο vodafone εφυγε για παντα...χαχαχα

υπαρχει fm transmitter..δε το τεσταρα ακομα βεβαια...youtube..google...ολα καλα φαινονται...

μου εβγαλε σφαλμα στο τελος κ οι οδηγιες λενε να το ξαναφλασαρω για να ειμαι σιγουρος αλλα θα το κανω το βραδακι αν ειναι...

παιδια η διαδικασια ειναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ δεν υπαρχει φοβος να κανετε κατι λαθος...κ αν γινει θα ειναι στην αρχη που δε θα εχει γινει καμια εγγραφη στο κινητο...

(το μονο κακο ειναι οτι κ παλι στο we travel δε μπορω να δηλωσω δικαιωματα κ ειναι σπαστικο..!)

πλεον δεν εχω vl ...αλλα open europe v10A_02...!!!! οτι ειχε πανω απο vodafone εφυγε για παντα...χαχαχα

υπαρχει fm transmitter..δε το τεσταρα ακομα βεβαια...youtube..google...ολα καλα φαινονται...

μου εβγαλε σφαλμα στο τελος κ οι οδηγιες λενε να το ξαναφλασαρω για να ειμαι σιγουρος αλλα θα το κανω το βραδακι αν ειναι...

παιδια η διαδικασια ειναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ δεν υπαρχει φοβος να κανετε κατι λαθος...κ αν γινει θα ειναι στην αρχη που δε θα εχει γινει καμια εγγραφη στο κινητο...

(το μονο κακο ειναι οτι κ παλι στο we travel δε μπορω να δηλωσω δικαιωματα κ ειναι σπαστικο..!)

plzzzzzzzzzzzzzz Oδηγιες και προγραμματα να βγαλω και εγω το σιχαμερο vl

:ninja:

το ξαναειπα και πιο πριν...δεν ξερω αν το δοκιμασες.....κανε την εγκατασταση με το .jad...και εγω οταν την εκανα με το .jar δεν με αφηνε να ωρισω δικαιωματα...

BECK23

ΔΩΣΕ,ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΤΡΟΠΟ...........

Μερικες χρησιμες πληροφοριες για την μπαταρια...

Αφηστε να ξεφορτησει πληρως η μπαταρια και φορτιστε την μετα για 6-7 ωρες...

Οταν δεν χρησιμοποιειται το ιντερνετ να απενεργοποιητε το 3g...να το βαζετε σε gsm δηλαδη...ειναι πολυ γνωστο οτι το 3g καταναλωνει πολυ γρηγορα τη μπαταρια...

Και επισης στις ρυθμισεις της οθονης ενεργοποιηστε την αυτοματη φωτεινοτητα...

Αυτονοητο να εχετε κλειστο το wifi και Bluetooth οταν δεν τα χρησιμοποιειται...

Η διαρκεια της με νορμαλ χρηση θα πρεπει να ειναι 2-3 μερες...και σε ανθρωπους που δεν μιλανε και πολυ φτανει ακομα και τις 4 μερες...:D

''Ipad mini 2''

Λοιπον...δε σβηστηκε ΑΠΟΛΥΤΩς ΤΙΠΟΤΑ...ολα εμειναν ανεπαφα...

οδηγος εχει ηδη ανεβει απο ενα παιδι προηγουμενα κ ειναι απο mylgarena..να σας δωσω Links αλλα καντε εγγραφη πρωτα

http://www.mylgarena.com/index.php?topic=274.0

http://www.mylgarena.com/index.php?topic=335.0

το πρωτο ειναι για οδηγιες..το δευτερο ειναι για το firmware που θα κατεβασετε...εγω επελεξα τοσο το open europe v10a_02 οσο κ το vodafone greece σε περιπτωση που γινει καποια στραβη

ακολουθηστε πιστα τις οδηγιες κ δε θα εχετε κανενα προβλημα...

το μεσημερι που θα γυρισω θα μπορεσω να απαντησω σε οτι ερωτηση θελετε...

οταν κατα τη διαρκεια κανει επανεκκινηση κ σασ βγαλει σφαλμα το αποσυνδεετε βγαζετε μπαταρια κ οταν ανοιξει παλι βαζετε Pin κτλ κ το βαζετε παλι σε λειτουργια pc suite κ μετα retry για να συνεχισει...καπου στο τεταρτο με εικοσαλεπτο ειναι η διαδικασια

αν στο τελος βγαλει σφαλμα στο 99-100% ειναι φυσιολογικο μην ανησυχειτε...κ μενα το εκανε κ σε αλλους...με factory reset + reflash διορθωνεται αλλα καντε back up πρωτα επαφες κ οτι αλλο χρειαζεστε..προσωπικα δε το εκανα ακομα αλλα θα το κανω μολις γυρισω απλα για να ειμαι σιγουρος οτι ολα ειναι οκ

οτι απορια εχετε πειτε το κ θα βοηθησω

Same problem here για την αναζήτηση πόλης. Δεν βγάζει τίποτα.

Για το default menu είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, αλλά το έλυσα έτσι. Έκανα στο φάκελο WeTravel ένα φάκελο Menus και μέσα σε αυτόν έναν άλλον φάκελο DefaultMenu και έκανα εκεί αποσυμπίεση το DefaultMenu.zip. Όταν μεταφέρεις όλο το WeTravel στο κινητό και πας advanced settings και Menu, επέλεξε το Μenu και από κάτω θα πρέπει να σου βγάλει το DeafaultMenu. Το επιλέγεις, βγες και ξαναμπές στο πρόγραμμα και θα πρέπει να έχεις τα εικονίδια τώρα.

Ξανακάνε το ίδιο χωρίς μετονομασίες.

φιλε εκανα ακριβως οτι ειπες και οτι ελεγαν οι οδηγιες....αλλα τζιφος...δεν ξερω....θελω να μου στειλουν τον φακελο we travel αυτοι που τα εχουν καταεφερει για να δω μηπως εχω τπτ λαθος....ααα χρησιμοποιω την εκδοση rc22...λετε να εχει προβλημα;;;εσεις ποια χρησιμοποιειτε;;;;

αααααααα και κατι αλλο...πωλειται htc hd touch T8282, για πληροφοριες pm me

BECK23

την 25 νομιζω εχουν οι περισσοτεροι οπως κ εγω ειχα βαλει κ δεν εγινε τπτ...ασε που δε μπορω να σβησω κ τα αρχεια...το factory reset θα ειναι οτι πρεπει...

την 25 νομιζω εχουν οι περισσοτεροι οπως κ εγω ειχα βαλει κ δεν εγινε τπτ...ασε που δε μπορω να σβησω κ τα αρχεια...το factory reset θα ειναι οτι πρεπει...

σβησε οτι μπορεις...κανε επανεκινηση...και προσπαθησε να τα σβησεις μεσα απο το κινητο σου...αν δεν μπορεις και παλι συνδεσε το με usb και προσπαθησε να τα σβησεις μεσω pc...

Τουλαχιστον εμενα μετα την επανεκινηση σβηστηκαν ολα κανονικα!!

''Ipad mini 2''

Λοιπόν εγώ με το wetravel έχω το εξής πρόβλημα: Όταν ξεκινάει δεν με βγάζει σε χωράφια αλλά σε μία μπεζ οθόνη με το βελάκι και την τακύτητα που λέτε. Επίσης όταν πάω να βάλω πόλη (με no gps) βάζω "α", "αθ" και οτιδήποτε άλλο και σταματάει εκεί. Ούτε βρίσκει πόλη ούτε ζητάει οδό....Τι γίνεται; Φυσικά δεν με έχει βρει ακόμα. Θέλει πρώτα να με βρει μία φορά; Πήγα χθες έξω και σε 1 τσιγάρο χρόνο δεν με είχε βρει...

Λοιπόν εγώ με το wetravel έχω το εξής πρόβλημα: Όταν ξεκινάει δεν με βγάζει σε χωράφια αλλά σε μία μπεζ οθόνη με το βελάκι και την τακύτητα που λέτε. Επίσης όταν πάω να βάλω πόλη (με no gps) βάζω "α", "αθ" και οτιδήποτε άλλο και σταματάει εκεί. Ούτε βρίσκει πόλη ούτε ζητάει οδό....Τι γίνεται; Φυσικά δεν με έχει βρει ακόμα. Θέλει πρώτα να με βρει μία φορά; Πήγα χθες έξω και σε 1 τσιγάρο χρόνο δεν με είχε βρει...

Βαλε το το α me a aggliko χαρακτηρα και ψαξε...

Και μη νομιζεις αυτο το μπεζ που βλεπεις γι αυτο τον υπεροχο χαρτη, χωραφι ειναι...απλα δεν το εχει πιασει η ανοιξη ακομα να ανθισει...

Σας ειπα...ταλαιπωρηστε τσαμπα...το δοκιμασα και ειναι μαπα..!!!

''Ipad mini 2''

Λες και διαβάζω post μου! Έτσι ακριβώς και σε μένα. Απλώς δεν πολυέκατσα έξω για να με βρει.

φιλε εκανα ακριβως οτι ειπες και οτι ελεγαν οι οδηγιες....αλλα τζιφος...δεν ξερω....θελω να μου στειλουν τον φακελο we travel αυτοι που τα εχουν καταεφερει για να δω μηπως εχω τπτ λαθος....ααα χρησιμοποιω την εκδοση rc22...λετε να εχει προβλημα;;;εσεις ποια χρησιμοποιειτε;;;;

αααααααα και κατι αλλο...πωλειται htc hd touch T8282, για πληροφοριες pm me

Την rc25 έχω βάλει εγώ.

σβησε οτι μπορεις...κανε επανεκινηση...και προσπαθησε να τα σβησεις μεσα απο το κινητο σου...αν δεν μπορεις και παλι συνδεσε το με usb και προσπαθησε να τα σβησεις μεσω pc...

Τουλαχιστον εμενα μετα την επανεκινηση σβηστηκαν ολα κανονικα!!

εμενα δε σβηνουν με ΤΙΠΟΤΑ...ουτε απο υπολογιστη ουτε απο κινητο...ερχεται factory reset να τα σαρωσει ΟΛΑ....:lol:

Πως το βλεπεις πλεον το κινητο unbranded;Πιο σταθερο;

Ηταν δεδομενο οτι θα βρισκοταν τροπος φλασαρισματος :)

Πρεπει να βρω υπολογιστη με XP...

Ace of Hearts..

το κινητο μαρεσει που δεν εχει τπτ απο vodafone επανω...απο εκει κ περα δεν εχω ασχοληθει πολυ ακομα..με ενα αλλο παιδι που μιλαω μου λεει οτι η b εκδοση ναι μεν δεν εχει fm transmitter αλλα γενικα εχει καλυτερη ανταποκριση...οταν το παλεψω λιγακι κ πεσω σε καποιο καραμπινατο προβλημα θα το αναφερω...δε με ενδιαφερει καθολου το fm οποτε δε θα διστασω να βαλω τη b αν χανω αυτο κ κερδιζω καποια αλλα πιο σημαντικα..

@ spidey βαλε στο δικο σου xp κ σβησε τα vista..axaxaxa