jipakos Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 να ρωτησω αν καποιος εχει βαλει skype ? και αν δουλευει σωστα? ψαχνω στο φορουμ και δεν βλεπω κατι .. ευχαριστω... Α! και με τους χαρτες (οχι οτι τρελενομαι για gps) αλλα μπορω να βαλω εκτος απο google maps?(γιατι λετε οτι ειναι "κλειστο "κλπ//) ευχαριστω ξανα. Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tritwn Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 samsung omnia ή lg arena km900? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixxx_7 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 επαφές, επεξεργασία, περισσότερα, ήχος κλήσης. Παω σε μια επαφη - > επεξεργασια και μου εχει τα παρακατω -> αποθηκευση σε -> ονομα -> αριθμος -> διευθυνση email -> μελος ομαδας ΗΧΟΣ ΚΛΗΣΗΣ που το λεει γιατι παλι δεν το βρισκω?? ΗΕLP PLS.... Παράθεση Unbox Your Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellakias Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Λοιπόν, το έχω 2-3 μέρες το κινητάκι στην κατοχή μου και ακόμα το "ψάχνω". α) Η οθόνη ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Φοβερή ευκρίνεια που φαίνεται από την πρώτη ενργοποίησή του και την εμφάνιση του logo της LG. Θαμπώνεις πραγματικά! β) Η χρήση του μενού πολύ γρήγορη και εύχρηστη! Η απόκριση είναι ένα κλικ κάτω σε σχέση με το iPhone (το έχω δουλέψει λίγο και αυτό). Πολύ ικανοποιητική! Μια μικρή παρατήρηση-ένσταση στο ότι μπορείς να κάνεις κάποιες ενέργειες (όπως κλήσεις) από πολλά διαφορετικά μενού. Λογικό από τη μια για να "γεμίσει" όλο το καινούργιο λειτουργικό της LG, από την άλλη κάπου χάνεσαι. Λες: "Τι θέλω να κάνω? Να στείλω μήνυμα. Πού να πάω? Ε, εντάξει, κάπου θα το βρω στο μενού, δεν γίνεται! :p" ΟΚ, είναι θέμα συνήθειας και τίποτα άλλο. γ) WiFi -> Στη δουλειά μπήκα στο φτερό. Σπίτι δεν μπορώ όσο προσπάθησα. Περίεργο αλλά θέλει κι άλλο ψάξιμο. UPDATE: Μπήκα και στο σπίτι τελικά. δ) GPS -> Δεν το έχω ψάξει ακόμα στα σοβαρά. UPDATE: Μπήκα με Wi-Fi στο Google Maps και με βρήκε στο φτερό και μέσα στο σπίτι! Όχι βέβαια Γλυφάδα, αλλά κέντρο Αθήνα. :p ε) DivX -> Πάμε στα περίεργα τώρα. Λοιπόν, έβαλα 3 βιντεάκια να δω τι παίζει. Το πρώτο ήταν ένα DivX που το είχα μετατρέψει από παλιά με το DivX Converter και μου έπαιζε στο Viewty κανονικά. Στην πρώτη απόπειρα δεν το έπαιξε. Δεν υποστηρίζεται και κάτι τέτοια. ΟΚ λέω, λογικό αφού το ίδιο είχα διαβάσει και εδώ πέρα. Το δεύτερο ήταν ένα βιντεάκι από YouTube που το είχα μετατρέψει σε .mp4 από εδώ -> http://www.mediaconverter.org/ . ΟΚ, το έπαιξε κανονικά σε ανάλυση 720*480. Το τρίτο ήταν το ίδιο YouTube βιντεάκι αλλά το μετέτρεψα με το XMedia Recode σε mp4. Δεν έπαιζε! Περίεργο λέω. Ο φίλος Spidey και κάποια άλλα παιδιά εδώ μέσα είχαν πει ότι το XMedia Recode δουλεύει. Και μετά τι έκανα? Δοκίμασα ξανά το πρώτο βιντεάκι (DivX από Viewty που δεν μου έπαιξε την πρώτη φορά) και ακουγόταν μόνο ο ήχος και όχι η εικόνα! Ξαναπροσπάθησα και το έπαιξε κανονικά! Και ήχο και εικόνα! Θα τρελαθούμε λέω. Έβαλα και άλλο βιντεάκι DivX (που το είχα και αυτό στο Viewty με μετατροπή από το DivX Converter) και το έπαιξε κανονικά! Το δοκίμασα πολλές φορές. Μόνο μια φορά ακουγόταν μόνο ο ήχος και η εικόνα με "χιόνια" και όλες τις άλλες φορές κανονικά! UPDATE: Τελικά ΟΚ με το XMedia Recode. Έβαζα ανάλυση 800*480 και όχι 720*480. Συνοπτικά, - μου παίζει DivX videos που τα είχα μετατρέψει με το DivX Converter, αλλά τι να το κάνω? Η ανάλυση είναι 320*240! - μου παίζει DivX videos το http://www.mediaconverter.org/ σε ανάλυση 720*480. - ΔΕΝ μου παίζει βιντέκια από το XMedia Recode (ΑΚΥΡΟ!), αλλά ίσως κάνω κάποιο λάθος. Γι'αυτό έχω ρωτήσει ποιες ρυθμίσεις βάζετε εσείς και σας παίζουνε, αλλά δεν πήρα απάντηση. Ε, φανταστικέ φίλε Spidey? Ε? Ε? :p:D:lol: - .AVI δεν παίζει με την ΚΑΜΙΑ! UPDATE: στ) Το FM Transmitter παίζει καμπάνα! Και καλύτερα σε ψηφιακό παρά σε αναλογικό ραδιόφωνο. Παράθεση Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα! Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Ειναι καψωνια της LG αυτα. Σου λεει τοσο κοπο καναμε για να φτιαξουμε το σουπερ ντουπερ κινητο, να μην παιδευτει και ο κοσμος λιγο; Βαλε τους γριφους πως θα παιξουν τα βιντεο, το gps, το wifi, to fm trasmitter.. γενικα να λυσουν και να δεσουν το firmware του κινητου να γινουν και αυτοι τεχνικοι βρε αδελφε!! Και αμα θελετε τηλεφωνο τα καρτοτηλεφωνα υπαρχουν ακομα, τι να το κανετε το κινητο; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostool13 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Τόσες σελίδες που έχω διαβάσει στο thread ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί παιδεύονται κάποιοι με xilisoft και λοιπούς converter όταν το xmedia recode έχει ειδικό προφίλ για το arena που δεν χρειάζεται να γίνει καμία ρύθμιση και σου μετατρέπει το βίντεο σε mp4 720*480 πλήρως συμβατό και χωρίς αλχημείες. Βέβαια δεν έχει επιλογή για ενσωμάτωση υποτίτλων, αλλά πόσο μαζοχιστής πρέπει να είναι κάποιος για να βγάζει τα μάτια του με υπότιτλους σε 3'' οθόνη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 οι υποτιτλοι αμα γινει ολη αυτη η διαδικασια που λεμε διαβαζονται μια χαρα κ δε βγαζει κανενος τα ματια πιστεψε με...!!:lol: Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniodel8430 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 http://www.mylgarena.com/index.php εκει πρεπει να εχει πολλα...by antoniodel το link ego pantos ta katevasa kai paizoun kanonika ..... Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παω σε μια επαφη - > επεξεργασια και μου εχει τα παρακατω -> αποθηκευση σε -> ονομα -> αριθμος -> διευθυνση email -> μελος ομαδας ΗΧΟΣ ΚΛΗΣΗΣ που το λεει γιατι παλι δεν το βρισκω?? ΗΕLP PLS.... pigene se mia epafh epano patise tin kai epilegeis xrisi os ..... sou anoigei to menu kai exei kato kato sto telos perisotera....to patas kai epilegeis ton ixo...:lol: Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asterix1 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Τόσες σελίδες που έχω διαβάσει στο thread ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί παιδεύονται κάποιοι με xilisoft και λοιπούς converter όταν το xmedia recode έχει ειδικό προφίλ για το arena που δεν χρειάζεται να γίνει καμία ρύθμιση και σου μετατρέπει το βίντεο σε mp4 720*480 πλήρως συμβατό και χωρίς αλχημείες. Βέβαια δεν έχει επιλογή για ενσωμάτωση υποτίτλων, αλλά πόσο μαζοχιστής πρέπει να είναι κάποιος για να βγάζει τα μάτια του με υπότιτλους σε 3'' οθόνη... Με το Avirecomp και το Xilisoft οπως παρουσιαστηκαν εδω μεσα εκανα δουλεια και μαλιστα φαινεται πεντακαθαρα και με υποτιτλους απλα ειναι χρονοβορο. Νομιζω οτι ειναι η καλυτερη και ολοκληρωμενη λυση. Τωρα αν καποιος δεν θελει υποτιτλους μπορει να ακολουθησει την παραπανω λυση πιο ευκολα. Οσο για το μαζοχιστης που λες γιατι να παιδευεσαι με κινητο και δεν την βλεπεις την ταινιουλα στην 42' σου στο σπιτι? Ετσι για να μη παιδευεσαι καθολου. Μην ανοιγετε το κουτακι και πετατε μπαρουφες...ειναι ενα κινητο και συμβιβαζεσαι μ'αυτο. Θα δεις 2 ή 3 ταινιες σ'ολη την ιστορια του δεν ειναι για συνεχεια.Βλεπεις κανονικοτατα και πεντακαθαρα αρκει να μην εχεις πολλους βαθμους μυωπια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Hard reset έχει όπως το i-phone?... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_v Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 μπες στο κρυφο μενου..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniodel8430 Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Με το Avirecomp και το Xilisoft οπως παρουσιαστηκαν εδω μεσα εκανα δουλεια και μαλιστα φαινεται πεντακαθαρα και με υποτιτλους απλα ειναι χρονοβορο. Νομιζω οτι ειναι η καλυτερη και ολοκληρωμενη λυση. Τωρα αν καποιος δεν θελει υποτιτλους μπορει να ακολουθησει την παραπανω λυση πιο ευκολα. Οσο για το μαζοχιστης που λες γιατι να παιδευεσαι με κινητο και δεν την βλεπεις την ταινιουλα στην 42' σου στο σπιτι? Ετσι για να μη παιδευεσαι καθολου. Μην ανοιγετε το κουτακι και πετατε μπαρουφες...ειναι ενα κινητο και συμβιβαζεσαι μ'αυτο. Θα δεις 2 ή 3 ταινιες σ'ολη την ιστορια του δεν ειναι για συνεχεια.Βλεπεις κανονικοτατα και πεντακαθαρα αρκει να μην εχεις πολλους βαθμους μυωπια! sumfono pos i diadikasia einai poli xronobora...alla emena mou ekane convert mono ta 5 prota lepta tis tainias ...den tin exo olokliri...tora isos einai kapoia rithmisi pou mou ksefeygei... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 sumfono pos i diadikasia einai poli xronobora...alla emena mou ekane convert mono ta 5 prota lepta tis tainias ...den tin exo olokliri...tora isos einai kapoia rithmisi pou mou ksefeygei... Είναι trial το προγραμμα, πρέπει να το "αγοράσεις" Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniodel8430 Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Τόσες σελίδες που έχω διαβάσει στο thread ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί παιδεύονται κάποιοι με xilisoft και λοιπούς converter όταν το xmedia recode έχει ειδικό προφίλ για το arena που δεν χρειάζεται να γίνει καμία ρύθμιση και σου μετατρέπει το βίντεο σε mp4 720*480 πλήρως συμβατό και χωρίς αλχημείες. Βέβαια δεν έχει επιλογή για ενσωμάτωση υποτίτλων, αλλά πόσο μαζοχιστής πρέπει να είναι κάποιος για να βγάζει τα μάτια του με υπότιτλους σε 3'' οθόνη... to katevasa kai arxisa idi na kano convert mia tainoula .....apo oti blepo kala paei...thanks gia tin sumbouli Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Όπως εχει αναφερθει το XmediaRecode κανει μια χαρα τη δουλεια του.Εχει ετοιμο προφιλ για το αρενα.οι ρυθμισεις που βαζω ειναι Audio track 1 sample rate-44100 rate-128 Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvvas Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 καλησπερα!σκοπευω να πουλησω το samsung omnia με τα 8gb,για να παρω το arena. 1)γενικως,ειναι καλο κινητο? τρωει κολληματα και τετοια,η δουλευει αψογα? 2)εχει ελληνικο μενου? και μπορει να στελνει ελληνικα sms 160 χαρακτηρων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellakias Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Με τον boltbrowser μπορείς να δεις YouTube videos μόνο αποθηκεύωντάς τα? Δεν τα βλέπεις streaming? Όπως εχει αναφερθει το XmediaRecode κανει μια χαρα τη δουλεια του.Εχει ετοιμο προφιλ για το αρενα.οι ρυθμισεις που βαζω ειναι Audio track 1 sample rate-44100 rate-128 Στο Video και στο Crop/Review τι βάζεις Spidey? Παράθεση Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα! Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixxx_7 Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 pigene se mia epafh epano patise tin kai epilegeis xrisi os ..... sou anoigei to menu kai exei kato kato sto telos perisotera....to patas kai epilegeis ton ixo...:lol: Ναι,ναι οκ!! Εβλεπα τις επαφες της sim γι αυτο δεν εβρισκα το link με τα περισσοτερα... Τhanx anyway!!! Παράθεση Unbox Your Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ag_fun Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Τελικά μετά από 1000 σχεδόν μηνύματα κανείς δεν απάντησε ποτέ για το αν μπορούμε να βαλουμε χάρτες destinator ή garmin και να κάνουμε πλοήγηση μεσω GPS χωρίς να αναγκαστούμε να έχουμε έξτρα χρεώσεις.... Τόσο ασήμαντο είναι για εσάς ή δεν ξέρει κανείς να δώσει μία σαφή απάντηση;; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_v Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Ο Χ Ι !!!!!!! ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ... Σήμερα ασχολήθηκα με το PC suite. Eiναι πολύ χρήσιμο. Εφτιαξα όλες τις επαφές μου στο PC (περίπου 150) με την ευκολία του keyboard και τα πέρασα αστραπιαία στο τηλέφωνο με το USB. Εβαλα και φωτογραφίες στις επαφές μου από φωτό που είχα ήδη στο PC μου. Το μυστικό είναι πως οι φωτό που προορίζονται γιά τις επαφές πρέπει να έχουν ανάλυση 480Χ480. Ετσι δεν χρειάζεται να φωτογραφίζεις από την αρχή τις επαφές σου. Μία ερώτηση. Είναι αλήθεια πως είναι απαραίτητος ο MediaPlayer11 γιά να μεταφερθούν οι μουσικές στο τηλέφωνο? Ρωτάω γιατί έχω παλιό PC με MediaPlayer9. τι ρύθμιση βάζεις ετσι ωστε μολις κουμπωσεις usb να σε βάλει στο arena? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ag_fun Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Ο Χ Ι !!!!!!! ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ... Ήσουν σαφέστατος!! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvvas Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 εμενα μπορει να μου απαντησει κανεις? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BECK23 Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 ο ξαδερφος μου εχει AGPS στο κινητο νοκια που εχει....εχει λειξει η συνδρομη για το gps αλλα ακομα μπορει να κανει πλοηγηση....Μπορει να απαντισει καποιος που εχει το arena αν οντως δεν μπορει να περιηγηθει χωρις ιντερνετ; και αν ναι γιατι γινεται αυτο;αφου το κινητο εχει δεκτη gps....αρα λογικα ακομα και με java προγραμμα θα επρεπε να δουλευει χωρις internet....και κατι ακομα...εχει αναφερθει και πιο πανω...αλλα μηπως εχει παρει κανενος το αυτι του αν θα κυκλοφορησει destinator σε java....sorry για το πρηξιμο,αλλα κυριως αυτο με ενδιαφερει γιατι το προβλξημα με τις τανιες διορθωνεται απο οτι εχω καταλαβει!!! Παράθεση BECK23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkni Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Boηθηστε και μενα τον φτωχο 1. Τελικα Push mail δεν εχει σεταρει κανένας? 2. Αν καταλαβα καλα, το αρενα εχει μονο agps δλδ μεσω διαδικτυου εχεις Gps στο αμαξι, δηλαδη εντελως αντιοικονομικο αν καποιος θελει να βρει εναν προορισμο ενω οδηγει ε? 3. Εχει φαει μια φρικη το gmail. To ειχα σεταρει στο vodafone live arena Μου αλλα από τοτε που περασα στην wind δεν παιζει. Μπαινω κανονικα απο το wifi και σερφαρω και μπαινω στο Gmail απο τον browser και ολα αλλα δεν μπορω να δω τα mail μου κανονικα, απο το Menu. Το ιδιο και τρο yahoo mail. To ασχημο ειναι οτι δεν ξερω και πως να σβησω τα 2 αυτα accounts που εχω φτιαξει για να τα ξαναφτιαξω AKΥΡΟ ΤΟ 3!! Το βρηκα, ηταν default να τα ψάχνει μέσω vodafone live mail, το έβαλα σε wifi και καθαρισα. Αν και αποτι καταλαβα το concept ειναι καπως σε φαση, αν δεν εχεις wifi αστο να δεις τα mail σου απο vodafone, αν εχεις, τοτε μπες στον browser και τσεκαρε τα Παιδια, επειδη εχει χαλασει το drive του laptop, απο που μπορω να κατεβασω το pc suite? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyris Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 τι ρύθμιση βάζεις ετσι ωστε μολις κουμπωσεις usb να σε βάλει στο arena? Με το που ενώνω το USB ανοίγει αυτόματα το LGPCSUITEIII Παράθεση www.kyris.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts