Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κ σε μενα το google maps συνδεθηκε πολυ πιο γρηγορα...τι να κανεις...υπομονη...μεχρι τοτε τσεκαρε το μενου κ δες τι σε ενδιαφερει...κ εκει που λεει gps κ where i am να κοιτας εκει θα φανει αν εχει συνδεθει..

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

επιτέλουςςςςςς.......... εβγαλε αθηνα τουλαχιστον. Στο where am i γραφει συνεχεια GPS ERROR και δεν με βρισκει... τεσπα θα το περασουμε κιαυτο. Προς το παρών τέλος μπαταρία.. Παει για φόρτιση. Αυριο πάλι.. Καληνύχτα και ευχαριστώ...φιλε μου finaldestiny86....

Παιδες καλημερα , να κανω μια ερωτησουλα ?

μου αρεσει πολυ σαν συσκευη χωρις ομως ακομη να την εχω επεξεργαστει σε live demo ...

εβαλα εχθες μια αγγελια ζητησης ενος arena , στα 300 ευρω και δεχθηκα μεσα σε 3 ωρες , 5 προτασεις απο μελη τα οποια διατιθενται να το αποχωριστουν σε αυτα τα χρηματα (με υποτιθεμενη ζημια περι των 100 ευρω για 10-15 ημερες χρησης max) ....

Μου φανηκε παραξενο , η τοση προθυμια αποχωρησης του και θα ηθελα να καταθεσω εδω αυτη την αποψη η οποια ομολογουμενος με εχει κανει να αναρωτιεμαι αν πρεπει και εγω να παρω ενα arena ?

ευχαριστω ....

Πώς περνάς τραγούδια, βίντεο κτλ. στη μνήμη του κινητού? (με τα 8 GB δεν χρειάζεσαι άμεσα κάρτα μνήμης πιστεύω) Μέσω LG PC suite μόνο? Ρωτάω γιατί στο Viewty που έχω τα αποθηκεύω στην κάρτα μνήμης ως Mass Storage και όταν συνδέω το κινητό μού βλέπει την κάρτα μνήμης σαν αφαιρούμενος δίσκος. Ουσιαστικά, θέλω να περάσω τα τραγούδια, βίντεο κτλ. από την κάρτα μνήμης του Viewty στη μνήμη της συσκευής Arena.

Ευχαριστώ!

Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα!

Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας...

Πώς περνάς τραγούδια, βίντεο κτλ. στη μνήμη του κινητού? (με τα 8 GB δεν χρειάζεσαι άμεσα κάρτα μνήμης πιστεύω) Μέσω LG PC suite μόνο? Ρωτάω γιατί στο Viewty που έχω τα αποθηκεύω στην κάρτα μνήμης ως Mass Storage και όταν συνδέω το κινητό μού βλέπει την κάρτα μνήμης σαν αφαιρούμενος δίσκος. Ουσιαστικά, θέλω να περάσω τα τραγούδια, βίντεο κτλ. από την κάρτα μνήμης του Viewty στη μνήμη της συσκευής Arena.

Ευχαριστώ!

Όταν το συνδέσεις επιλέγεις mass storage και τα windows το βλέπουν σαν δίσκο. Η μεταφορά γίνεται με copy/paste όπως θα έκανες και με κάρτα, εξωτερικό δίσκο κ.τ.λ.

Η εικόνα στην υπογραφή δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Παιδες καλημερα , να κανω μια ερωτησουλα ?

μου αρεσει πολυ σαν συσκευη χωρις ομως ακομη να την εχω επεξεργαστει σε live demo ...

εβαλα εχθες μια αγγελια ζητησης ενος arena , στα 300 ευρω και δεχθηκα μεσα σε 3 ωρες , 5 προτασεις απο μελη τα οποια διατιθενται να το αποχωριστουν σε αυτα τα χρηματα (με υποτιθεμενη ζημια περι των 100 ευρω για 10-15 ημερες χρησης max) ....

Μου φανηκε παραξενο , η τοση προθυμια αποχωρησης του και θα ηθελα να καταθεσω εδω αυτη την αποψη η οποια ομολογουμενος με εχει κανει να αναρωτιεμαι αν πρεπει και εγω να παρω ενα arena ?

ευχαριστω ....

Εξαρτάται για τί πράγμα το παίρνεις. Το κινητό μετά από αρκετές μέρες χρήσης θα το χαρακτήριζα απλά καλό. Ούτε super, ούτε κακό.

Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι μπορεί να είχαν μεγάλες προσδοκίες και να απογοητεύτηκαν από ορισμένα χαρακτηριστικά που δεν δουλεύουν όπως θα έπρεπε.

Π.χ. αν κάποιος το πήρε για να έχει gps και για να παίζει divx λογικό είναι να απογοητεύτηκε και να θέλει να το δώσει.

Αν πάλι κάποιος το πήρε για να ακούει μουσική, για την ποιότητα κατασκευής, για το εντυπωσιακό UI κ.τ.λ. τότε είναι μια χαρά κινητό.

Η εικόνα στην υπογραφή δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

σε ευχαριστω για την απαντηση σου ...

ουτε το gps , oυτε το divx με ενδιαφερουν ...

με ενδιαφερει να μπορω να στειλω μηνυμα χωρις να μου σπανε τα νευρα , και οταν οδηγω (ξερω πως ειναι illegal) να μπορω να βρω ενα ονομα στο τηλεφωνικο ευρετηριο χωρις να μου σπανε τα νευρα (οπως στο ΝΟΚΙΑ 5800 , οπου δεν γινοταν με καμια δυναμη .... )

Ευχαριστώ fractalbit για την απάντησή σου!

Άλλη μία:

Στο Viewty είχα το DivX Converter (μου φαίνεται είναι το πραγραμματάκι που είχε μαζί η συσκευασία) και μετέτρεπα όλα τα βιντεάκια σε DivX και τα έβλεπα στο κινητό. Αυτό δε θα λειτουργεί έτσι στο Arena? (επειδή διάβασα για κάτι προβληματάκια με το divx γενικώς) :confused:

σε ευχαριστω για την απαντηση σου ...

ουτε το gps , oυτε το divx με ενδιαφερουν ...

με ενδιαφερει να μπορω να στειλω μηνυμα χωρις να μου σπανε τα νευρα , και οταν οδηγω (ξερω πως ειναι illegal) να μπορω να βρω ενα ονομα στο τηλεφωνικο ευρετηριο χωρις να μου σπανε τα νευρα (οπως στο ΝΟΚΙΑ 5800 , οπου δεν γινοταν με καμια δυναμη .... )

Απο προσωπικη πειρα θα σου πω οτι κανενα touch τηλεφωνο δεν φτανει σε ευχρηστια τα παραδοσιακα τηλεφωνα με πληκτρα (εκτος ισως του iphone οπου πραγματικα η οθονη και το interface ειναι υποδειγματικα).

Για χρηση στο αυτοκινητο κτλ θα δυσκολευτεις και με το ARENA και το καθε ARENA. Απο εκει και περα εφοσον θες touchscreen κανεις καποιους συμβιβασμους.

στο lg pc suite III υπάρχει μια επιλογή για webcam bluetooth, γνωρίζετε πως ενεργοποιείται;

όπως διάβασα το κινητό έχει τη δυνατότητα μέσω bluetooth να λειτουργήσει ώς webcam

Όσοι είχαν το Viewty και τώρα το Arena, ποιο έχει καλύτερη κάμερα? Spidey? :)

Για τους κατόχους VL συσκευών, επειδή δεν υπάρχουν οι ρυθμίσεις για mms(cosmote-wind) αλλά και ιντερνετ, αν κάποιος θέλει, ευχαρίστως να τις γράψω.

Αδελφέ θα μας φτιάξεις με τις ρυθμίσεις για wind plus? Ενω παίζει με τον browser του τηλεφώνου, δεν παίζει με τον opera mini

Re paidia diabasa 30 post kai kanis ma kanis den grafi ean kani REC se .avi kai meta na ta pezi kanonika!!!! oloi grafete gia dvix To pio basiko -FOR ME- ean kani rec kai ta pezi kanonika kanis den to anaferi .. :) ..oloi asxoliste me to bareto Gps poy einai kai A-gps!:wacko:

Τεχνικά Στοιχεία

Δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε ανάλυση D1 στα 30 ή 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο???

-----------------------------

Alla den grafoyne pos ta kani save gia mena einai basiko!.. Oxi gia mena alla gia tin sis poy 8eli na kanis 1 terastio bima na tin kani apo to nokia 5800!;)

thnx;)

GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel

Re paidia diabasa 30 post kai kanis ma kanis den grafi ean kani REC se .avi kai meta na ta pezi kanonika!!!! oloi grafete gia dvix To pio basiko -FOR ME- ean kani rec kai ta pezi kanonika kanis den to anaferi .. :) ..oloi asxoliste me to bareto Gps poy einai kai A-gps!:wacko:

Τεχνικά Στοιχεία

Δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε ανάλυση D1 στα 30 ή 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο???

-----------------------------

Alla den grafoyne pos ta kani save gia mena einai basiko!.. Oxi gia mena alla gia tin sis poy 8eli na kanis 1 terastio bima na tin kani apo to nokia 5800!;)

thnx;)

Το γράφουνε τα παιδιά φίλε μου. Κάνει εγγραφή σε 3gp

Το γράφουνε τα παιδιά φίλε μου. Κάνει εγγραφή σε 3gp

Gamoto krima pantos !

thnx boy;)

GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel

Όταν το συνδέσεις επιλέγεις mass storage και τα windows το βλέπουν σαν δίσκο. Η μεταφορά γίνεται με copy/paste όπως θα έκανες και με κάρτα, εξωτερικό δίσκο κ.τ.λ.
Σε αυτή την περίπτωση, που βάζεις τα videos? ------------------ΑΚΥΡΟΝ-------------------- το βρήκα

Σε όσους έχουν δοκιμάσει το FM Transmitter, παίζει καλά? Δυνατά? Ή με χιόνια και στο βάθος-κήπος?

Όσοι είχαν το Viewty και τώρα το Arena, ποιο έχει καλύτερη κάμερα? Spidey? :)

Καμια σχεση η καμερα του viewty με του Αρένα.

Καλυτερα τραβαει το ρενουάρ,μετά το αρενα κ τελος το viewty(αρκετά πίσω-δεν υπαρχει θεμα σύγκρισης).Tη μέρα δεν εχει να ζηλέψει παρα πολλά το αρένα απο το ρενουάρ-πάντα στα 5mp.

Σε kb το αρένα τραβάει απο 800-1.6mb (το πέτυχα σε ηλιο με φλας κ iso 100).

To βράδυ μην περιμένετε και πολλά, αλλά όπως ξέρουμε δεν πλασάρεται ως φωτοκινητό.

Αδελφέ θα μας φτιάξεις με τις ρυθμίσεις για wind plus? Ενω παίζει με τον browser του τηλεφώνου, δεν παίζει με τον opera mini

Θα σε φτιάξω , το βράδυ όμως :)

Ace of Hearts..

Αν εχεις την καλοσυνη Spidey ποσταρε να δουμε και καναδυο φωτο..μια με φως ημερας και μια βραδυνη(με φλας κατα προτιμηση)

Ευχαριστω! :spider::D

Θέλω να κάνω μια ερώτηση που αφορά γενικά τα LG. Μπορεί κάποιος να μου πει τι "σόι" πρόγραμμα είναι το GPS των LG; Δηλαδή είναι κάποιο πρόγραμμα όπως Garmin δηλαδή να περιέχει πχ ελληνικά στο μενού και φωνητική πλοήγηση ή κάτι σαν Google Maps που νομίζω (μπορεί να κάνω και λάθος) είναι μόνο χάρτες σαν να λέμε. Επίσης γενικά το GPS του αξίζει; Είναι βολικό, γρήγορο, ενημερωμένω; Με λίγα λόγια είναι ενα καλό GPS;

Ευχαριστώ!

Πάρτε και μια γεύση απο τις φωτογραφίες

http://imageshack.gr/files/ad8raymin0bi9gzo5vg6_thumb.jpgΗμέρα

http://imageshack.gr/files/hdfsxy8btd71s4v7u6a9_thumb.jpgΣκότάδι με φώς λάμπας με φλάς

http://imageshack.gr/files/9zj9glxrmy098rjkkd5a_thumb.jpgΣκοτάδι με φλάς