Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

η μπαταρια του ειναι παρα πολυ καλη.Θεωρω οτι ειναι καλυτερη απο του iphone.

Οσον αφορα το fm trnsmiter που αναφερεται λιγο παραπανω εξακολουθω να πιστευω οτι στην vflive εκδοση δεν υπαρχει.

Χαλάρωσε και δες εδώ... http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1264958 για να σου φύγει η απορία.

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φρέσκο, φρέσκο review και αρκετά ενθαρρυντικό θα έλεγα: http://www.pocket-lint.com/reviews/review.phtml/3958/4982/LG-KM900-Arena-mobile-phone.phtml
Η εικόνα στην υπογραφή δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Καλησπέρα και από έμενα σε όλους.

Όταν η Vodafone έφερε το ks20 έγινε χαμός και πήγαμε να το αγοράσουμε.

Μετά άρχισαν τα προβλήματα π.χ μικροφώνου κολλήματα κ.τ.λ …

με αυτά που διαβάζω είμαι έτοιμος να το αλλάξω και να Πάρο και εγώ το arena..

Η μπαταριά είναι καλύτερη σε χρόνο ομιλίας και αν μέχρι στιγμής έχει κάνα πρόβλημα με το μικρόφωνο

:):)

μπορει να παρει το skype

Στέφανος

Εγώ πάντως που πήγα σήμερα Mall,στο Πλαίσιο δεν το είχαν ανοιχτό να το δουλέψω απλά μου έφαραν μία συσκευασία να το δώ χωρις μπαταρία κλπ,στο fnac δεν το είχαν,κ στη Wind δεν ήξεραν καν για ποιό τηλέφωνο τους λέω οπότε απο Wind μεριά (που ενδιφέρομαι εγώ τουλάχιστον) μάλλον θα περιμένουμε ακόμα,δεν το είχε ούτε στον κατάλογο της με τα αναμενόμενα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Καλησπερα,να πω και εγω 2-3 πραγματακια για το ομολογουμενως εντυπωσιακο κινητο της LG.Για τα θετικα μιλησανε πιο πριν,οποτε να αναφερω 2 αρνητικα που επισημανα εγω.Video που παιζει κανονικα στο Renoir μολις το μετεφερα στο Arena δεν παιζει με τιποτα.Αλλο videaki τωρα το οποιο το αναπαραγει κανονικα,μολις ανοιγω τη συλλογη και το βρισκω απο κει,μολις παω να το παιξω κολλαει το συμπαν....μολις το διαγραψω η συλλογη δουλευει παλι κανονικα.Επισης να πω οτι εργασιες στο ημερολογιο,οταν τις μεταφερω απο ενα SE W910 στο Arena δεν τις διαβαζει με τιποτα ενω το Renoir κανονικα(με bluetooth ολα αυτα).Οταν τις ιδιες εργασιες τις μεταφερω απο το Renoir στο Arena τοτε τις διαβαζει κανονικα.Αυτα τα περιεργα μεχρι στιγμης.......το κινητο ειναι Vf live.

To exw mia bdomada... tH mpataria pou thn eidate oti einai kalh? kinhto pou thelei kathe mera fortish me mia metria xrhsh exei kalh mpataria???

Ston hlio afisteto einai san na mhn exeis kinhto... den fainetai tpt...

Kollimata??? exw bgalei toulaxiston 10 fores thn mpataria... kollaei h othoni... mono me mpataria pairnei mpros xana... to music player an kai exei kalo hxo den mporeis na proxoriseis to tragoudi mprosta.... to Video striming apo wifi???? Youtube???? Gia mostra to exei to eikonidio???? kai to xeirotero apo ola... O browser... pio argos kai apo ton thanato... aaaa kai xexasa... otan me pairnoun thl maurizei h othoni xtupaei o hxos klishs alla den mporeis na apantiseis sto thl! kalo E?????

Krima ta xrhmata mou.... 350 euro opoios to thelei.... :wacko:

Εγώ πάντως που πήγα σήμερα Mall,στο Πλαίσιο δεν το είχαν ανοιχτό να το δουλέψω απλά μου έφαραν μία συσκευασία να το δώ χωρις μπαταρία κλπ,στο fnac δεν το είχαν,κ στη Wind δεν ήξεραν καν για ποιό τηλέφωνο τους λέω οπότε απο Wind μεριά (που ενδιφέρομαι εγώ τουλάχιστον) μάλλον θα περιμένουμε ακόμα,δεν το είχε ούτε στον κατάλογο της με τα αναμενόμενα....

το εχει στο πλαισιο στο περιστερι να το επεξεργαστης

Οσον αφορα το fm trnsmiter που αναφερεται λιγο παραπανω εξακολουθω να πιστευω οτι στην vflive εκδοση δεν υπαρχει.

Έχεις δίκιο φίλε panaros. Εγώ το πήρα εχθές από Πλαίσιο... και τα έχω πάρει πολύ !!! :mad: Όταν ανοίγει και κλείνει το κινητό εμφανίζει το logo της Vodafon και πράγματι δεν έχει Fm Transmitter....

Θα το πάω πίσω... Θα το πάρουν; Που θα βρούμε συσκευή κανονική;

Είμαι στην δουλειά βέβαια χωρίς τα ακουστικά και έτσι δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το ράδιο... Αλλά πρόσεξα μια επιλογή που έχει το ράδιο σε ένα πλήκτρο που λέει "Ακρόαση μέσω...". Μπορεί να είναι αυτό το Fm Transmitter και να μην το έχει ξεχωριστά σαν επιλογή στα Tools. Αν μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει... Εγώ θα ξέρω το μεσημέρι που θα επιστρέψω σπίτι. Ευχαριστώ...

Χρήστης Nokia 9210, SonyEricsson P900, Nokia 9500, Qtek 9000, Nokia Ε90, Νokia N95 8GB, SonyEricsson Xperia X1, LG KM900 ARENA, Samsung GT i-8000 Omnia II, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S4, Huawei P8 MAX, Samsung Galaxy S8+,Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Z Fold 3, Motorola Razr 40 Ultra και τώρα OnePlus Open   :respect:

To exw mia bdomada... tH mpataria pou thn eidate oti einai kalh? kinhto pou thelei kathe mera fortish me mia metria xrhsh exei kalh mpataria???

Kollimata??? exw bgalei toulaxiston 10 fores thn mpataria... kollaei h othoni... mono me mpataria pairnei mpros xana... to music player an kai exei kalo hxo den mporeis na proxoriseis to tragoudi mprosta.... to Video striming apo wifi???? Youtube???? Gia mostra to exei to eikonidio???? kai to xeirotero apo ola... O browser... pio argos kai apo ton thanato... aaaa kai xexasa... otan me pairnoun thl maurizei h othoni xtupaei o hxos klishs alla den mporeis na apantiseis sto thl! kalo E?????

Για το τελευταιο που λες (μαυριζει η οθονη κλπ κπλ), ειναι πιθανο να επεσες σε ελαττωματικη συσκευη.Πηγαινε την πισω.

Έχεις δίκιο φίλε panaros. Εγώ το πήρα εχθές από Πλαίσιο... και τα έχω πάρει πολύ !!! :mad: Όταν ανοίγει και κλείνει το κινητό εμφανίζει το logo της Vodafon και πράγματι δεν έχει Fm Transmitter....

Θα το πάω πίσω... Θα το πάρουν; Που θα βρούμε συσκευή κανονική;

Είμαι στην δουλειά βέβαια χωρίς τα ακουστικά και έτσι δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το ράδιο... Αλλά πρόσεξα μια επιλογή που έχει το ράδιο σε ένα πλήκτρο που λέει "Ακρόαση μέσω...". Μπορεί να είναι αυτό το Fm Transmitter και να μην το έχει ξεχωριστά σαν επιλογή στα Tools. Αν μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει... Εγώ θα ξέρω το μεσημέρι που θα επιστρέψω σπίτι. Ευχαριστώ...

Τσεκαρε το αυτο φιλε γιατι ειμαι στο τσακ να το παρω.Επισης, σε τι παρεμβαση εχει προχωρησει η vodafone;δλδ, εκτος απο το logo της στην εκινηση-κλεισιμο, τι αλλα εχει βαλει μεσα;

Το κακο ειναι οτι μελλοντικα θα πρεπει να το κινητο να γινει debranded για να μπαινουν οι αναβαθμισεις..

Ace of Hearts..

Kollimata??? exw bgalei toulaxiston 10 fores thn mpataria... kollaei h othoni... mono me mpataria pairnei mpros xana... to music player an kai exei kalo hxo den mporeis na proxoriseis to tragoudi mprosta....

Εμένα πάντως δεν κολλάει. Στο music player αν πατήσεις παρατεταμένα τα βελάκια προχωράει το τραγούδι μπροστά κατά 5''.

Επισης, σε τι παρεμβαση εχει προχωρησει η vodafone;δλδ, εκτος απο το logo της στην εκινηση-κλεισιμο, τι αλλα εχει βαλει μεσα;

Από ότι είδα έχει sto menu τις υπηρεσίες της (Vodafon Live!). Μόνο αυτό. Τώρα για το logo στην εκκίνηση και κλείσιμο το αλλάζεις με ότι εικόνα θέλεις...

το fm transmitter απο οτι ξερω είναι στο tools. Για ψάξτε εκεί!

Στα tools δεν υπάρχει φίλε yiazoo. Αν υπάρχει θα είναι εκεί που είπα και πιο πάνω μέσα στο ραδιόφωνο στην επιλογή "Ακρόαση μέσω". Δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω για την ώρα. Θα απαντήσω το μεσημεράκι που θα είμαι σπίτι.

Χρήστης Nokia 9210, SonyEricsson P900, Nokia 9500, Qtek 9000, Nokia Ε90, Νokia N95 8GB, SonyEricsson Xperia X1, LG KM900 ARENA, Samsung GT i-8000 Omnia II, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S4, Huawei P8 MAX, Samsung Galaxy S8+,Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Z Fold 3, Motorola Razr 40 Ultra και τώρα OnePlus Open   :respect:

Εμένα πάντως δεν κολλάει. Στο music player αν πατήσεις παρατεταμένα τα βελάκια προχωράει το τραγούδι μπροστά κατά 5''.

Με αυξανόμενη ταχύτητα ή σταθερά?

Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα!

Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας...

Με αυξανόμενη ταχύτητα ή σταθερά?

Σταθερά.

Λοιπόν κύριοι μακριά από Vodafone Live! κινητά. Πράγματι δεν έχουν το FM Transmitter. :wacko: :ninja: To επέστρεψα στο ΠΛΑΙΣΙΟ και πήρα πίσω τα λεφτά μου. Ξέρει κανείς που μπορεί να υπάρχει κανονική συσκευή και όχι Vodafone Live! ; :worry:

Στα e-click, mobilecenter και play247. Δες τα λινκς εδώ: http://www.skroutz.gr/s/72427/LG-KM900-Arena.html?keyphrase=lg+km900
Η εικόνα στην υπογραφή δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Σταθερά.

Λοιπόν κύριοι μακριά από Vodafone Live! κινητά. Πράγματι δεν έχουν το FM Transmitter. :wacko: :ninja: To επέστρεψα στο ΠΛΑΙΣΙΟ και πήρα πίσω τα λεφτά μου. Ξέρει κανείς που μπορεί να υπάρχει κανονική συσκευή και όχι Vodafone Live! ; :worry:

Πάντως στο site του Πλαισίου μιλάει καθαρά για FM Transmitter! Αν είναι έτσι, απατεωνιά... :mad:

Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα!

Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας...

δεν ειναι κουφό ρε παιδιά; Γιατί δηλαδή να μην έχει transmitter to vod. live?. Γιατί μπήκαν σε τέτοια διαδικασία να το βγάλουν;

Πάντως στο site του Πλαισίου μιλάει καθαρά για FM Transmitter! Αν είναι έτσι, απατεωνιά... :mad:

Ναι τους το είπα και πάνω κάτω ο πωλητής μου απάντησε πως μην κοιτάς εσύ που το είδες και το ζήτησες. Άλλοι δεν ξέρουν και δεν κοιτούν τέτοια χαρακτηριστικά. Όμως το άφησε να το χρεωθεί η LG λέγοντας πως δεν έχουν ενημέρωση και θα επικοινωνήσουν για να μη δημιουργηθούν άλλα τέτοια προβλήματα στο μέλλον. :X :ninja:

δεν ειναι κουφό ρε παιδιά; Γιατί δηλαδή να μην έχει transmitter to vod. live?. Γιατί μπήκαν σε τέτοια διαδικασία να το βγάλουν;

Πολύ κουφό. Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. :confused: :blink:

Πήρα στο Play24 και στην πώληση ο πωλητής δεν ήξερε να απαντήσει με σιγουριά αν υπάρχει FM TRANSMITER στα κινητά τους. Πάντως δεν είναι VL. Μου είπε να στείλω ένα e-mail στο support να ρωτήσω για να μου απαντήσουν με σιγουριά. Έχει πάρει κανείς το κινητό από το Play24 για να μας πει τι παίζει με τα κινητά τους;

antonis μη βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα και καλυτερα να τους το δωσεις για αντικατασταση. Αν εχει ολα αυτα τα προβληματα που λες ποιος θα δωσει 350 για να το παρει; Δε νομιζω να εχουν πολλοι λεφτα για πεταμα! Αν ειναι ελαττωματικη η συσκευη ειναι υποχρεωμενοι να στην αλλαξουν.

Χτες το παρέλαβα και γω από Vodafone και ενώ ενθουσιάστηκα απίστευτα με τις δυνατότητες του και το προσεγμένο σχεδιασμό, ξενέρωσα άσχημα με τα της Vodafone. Εφαρμογές που θέλουν internet όπως Gmail, GoogleMaps δεν ξεκινούν με wifi ενώ με 3g είναι μια χαρά. Προφανώς το ίδιο θα γίνεται και με το youtube που ανέφερε ο φίλος στην αρχή. Και απ'ότι κατάλαβα το AGps δεν είναι το γνωστό GPS και μάλλον θέλει συνδρομή σε υπηρεσία. Είναι κρίμα μια συσκευή να είναι τόσο καλή και να μην μπορείς να εκμεταλλευτείς όλες τις προηγμένες λειτουργίες της γιατί ένας παροχός σου επιβάλλει τις δικές του υπηρεσίες επί πληρωμή. Κάτι που γίνεται μάλλον και σε άλλες συσκευές.

Και είχα ψηθεί πολύ να το χρησιμοποιήσω γιατί ήδη έχω ένα Samsung Duos(D880) και με την πρώτη επαφή με το LG θόλωσα. Αλλά δεν το βλέπω. Προτιμώ το πρακτικό Samsung τουβλάκι και ελπίζω σύντομα σε debrand.:(

Απάντηση από το play247...

"Σας ευχαριστούμε θερμά για το μήνυμα σας.

Οπως μπορειτε να δειτε και στον καταλογο μας, η συσκευη ειναι τυπου Vodafone Live! και δεν κυκλοφορει καποια διαφορετικη εκδοση.

Στην διάθεση σας για οτιδήποτε άλλο.

Με εκτίμηση,

Play247.gr

Ηλεκτρονικό Πολυκατάστημα Ψηφιακής Τεχνολογίας

Μαραθώνος 2 & Πανεπιστημίου,

26441, Πάτρα"

Μόλις είδαν τα δύσκολα το διόρθωσαν.... :ninja:

Και απ'ότι κατάλαβα το AGps δεν είναι το γνωστό GPS και μάλλον θέλει συνδρομή σε υπηρεσία

Δεν γίνεται να μην έχει GPS και να έχει A-GPS, αυτό δεν γίνεται με τίποτα. Στο google maps και σε άλλα προγράμματα σίγουρα πληρώνεις έτσι είναι (κάποια που θέλουν σύνδεση), αλλά άλλα δεν σε χρεώνουν. Αν είχε WM και έβαζες το Destinator δεν θα σε χρέωνε, ίσως υπάρχει και κάνα πρόγραμμα για τα κινητά με κλειστό λειτουργικό που να μην σε χρεώνει, αλλά επειδή δεν ασχολήθηκα δεν ξέρω

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Μπήκα στην διαδικασία να το παραγγείλω μέσα από το my account του vodafone.gr αλλά μετά από όσα διάβασα εδώ ειδικά για το fm transmitter θέλω να ακυρώσω την παραγγελία, είναι 100% σίγουρο ότι δεν υπάρχει πουθενά επιλογή τέτοια;

Γιατί να αφαιρέσει η Vodafone κάτι από τα χαρακτηριστικά; Υποτίθεται ότι είναι chipακι το οποίο κάνει αυτήν την δουλειά,το οποίο μάλλον υπάρχει μέσα στην συσκευή ακόμα.

Μήπως ξέρετε πως μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία τώρα μια μέρα μετά;

Να περιμένω τον courier και να του πω πως δεν δέχομαι την παραγγελία και να το πάρει πίσω; Τι να κάνω;

Υπάρχει ενημέρωση από την voda για το θέμα αυτό;

Δεν γίνεται να μην έχει GPS και να έχει A-GPS, αυτό δεν γίνεται με τίποτα. Στο google maps και σε άλλα προγράμματα σίγουρα πληρώνεις έτσι είναι (κάποια που θέλουν σύνδεση), αλλά άλλα δεν σε χρεώνουν. Αν είχε WM και έβαζες το Destinator δεν θα σε χρέωνε, ίσως υπάρχει και κάνα πρόγραμμα για τα κινητά με κλειστό λειτουργικό που να μην σε χρεώνει, αλλά επειδή δεν ασχολήθηκα δεν ξέρω

παιδια θελω τη γνωμη σασ! πηρα το αρενα στο προγραμα με 45 ευρω παγιο και μετα απο 3 μηνεσ το παω σε χαμηλοτερο παγιο.σημερα στα καταστηματα vodafon ηρθε ενημερωση οτι το παγιο το ριχνεισ μετα απο 8 μηνεσ και οχι μετα απο 3 οπωσ μου ειπανε στην αρχη!τουσ πηρα τηλεφονο και τουσ ρωτησα το λογο και μου ειπανε οτι ετσι ειναι η νεα οδηγια!!!!!!αυτο δεν ειναι απατη τησ εταιρειas?!!!!!!!τι να κανω??!!αλlos kανενασ με το προβλημα αυτο?!!!!!

Εγώ πάντως έψαξα και το βήκα !!! Πήρα το original LG σε συσκευασία της LG και όχι της Vodafone. Και ναι ! Ω, εκ του θαύματος.... Το FM TRANSMITER είναι παρών !!! :D :cool: