MaZzzZ Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Ναι αυτην εχω, τωρα το κοιταξα και βλεπω οτι εχω την R2AK006. Α δηλαδη με τον 1ο τροτπο μπορω ε? Εινε και για Satio δηλαδη σωστα? Απο οτι βλεπω μετα για να το ξανα επαναφερω χρειαζετε μονο να παω ρυθμισεις και επαναφορα κινητου κτλπ? Η να κανω Update με το Sony Ericsson Update Service? Με πιο απο τα δυο το ξανα επαναφερω? Μολις το ξανα επαναφερω μετα η εγκυηση υπαρχει ωστε αμα παθει κατι και το στειλω για Service σωστα? Αμα το hackaro θα εινε καλυτερα δηλαδη? Edit: Να ρωτησω και κατι ακομα. Τα αρχεια και το προγραμα που ακριβως τα βρισκω για το Satio μου? Καποιος να μου απαντηση εστω που βρισκω τα αρχεια γιατι δεν εχω πολυ καταλαβει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorischr Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Καλησπερα σε ολους κ καλη εβδομαδα!! Μετα απο μια μεγαλη αποχη λογω στρατου κτλ με τα κινητα, απεκτησα ενα Νοκια 5800 XM.Εβαλα καποιες δωρεαν εφαρμογες, αλλα δεν καταφερα να βαλω καποιες που κατεβασα.Διαβασα αρκετα τοπικ σχετικα με το χακαρισμα της συσκευης.Η εκδοση της συσκευης μου ειναι v.40.0.005.Ειχε την 20.χχ , αλλα την αναβαθμισα (χωρις καποιο συγκεκριμμενο λογο).Η απορια που εχω ειναι,εναν μπορω να το χακαρω με τη συγκεκριμμενη εκδοση firmware ή θα πρεπει να υπογραφω ψηφιακα καθε εφαρμογη??Ποιος ειναι ο πιο ευκολος και αξιοπιστος τροπος να γινει αυτο. Υ.Γ1:Συγνωμη για το μεγαλο ποστ,με τις πολλες ερωτησεις, αλλα εχω μερικα χρονια που το χω αφησει το αθλημα (απο τοτε που ειχα ενα Ν-GAGE το οποιο ειχε παλι χακ κτλ) Υ.Γ2:Ειχα απο παλια εναν λογαριασμο,ο οποιος πλεον δεν δουλευει και αναγκαστικα,εφτιαξα εναν καινουριο. Ευχαριστω εκ των προτερων!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Καλησπερα σε ολους κ καλη εβδομαδα!! Μετα απο μια μεγαλη αποχη λογω στρατου κτλ με τα κινητα, απεκτησα ενα Νοκια 5800 XM.Εβαλα καποιες δωρεαν εφαρμογες, αλλα δεν καταφερα να βαλω καποιες που κατεβασα.Διαβασα αρκετα τοπικ σχετικα με το χακαρισμα της συσκευης.Η εκδοση της συσκευης μου ειναι v.40.0.005.Ειχε την 20.χχ , αλλα την αναβαθμισα (χωρις καποιο συγκεκριμμενο λογο).Η απορια που εχω ειναι,εναν μπορω να το χακαρω με τη συγκεκριμμενη εκδοση firmware ή θα πρεπει να υπογραφω ψηφιακα καθε εφαρμογη??Ποιος ειναι ο πιο ευκολος και αξιοπιστος τροπος να γινει αυτο. Υ.Γ1:Συγνωμη για το μεγαλο ποστ,με τις πολλες ερωτησεις, αλλα εχω μερικα χρονια που το χω αφησει το αθλημα (απο τοτε που ειχα ενα Ν-GAGE το οποιο ειχε παλι χακ κτλ) Υ.Γ2:Ειχα απο παλια εναν λογαριασμο,ο οποιος πλεον δεν δουλευει και αναγκαστικα,εφτιαξα εναν καινουριο. Ευχαριστω εκ των προτερων!!:) Μπορείς να την χακάρεις είτε με πειραγμένο firmware της .40, είτε με πειραγμένο από επόμενες εκδόσεις, πχ. της .50. Για τον τρόπο χακαρίσματος διάβασε το 1ο ποστ.Έχει συζητηθεί πολύ οπότε αν διαβάσεις και τις προηγούμενες σελίδες θα βρεις τα βήματα. Αφού το χακάρεις, θα περνάνε μετά όλες οι εφαρμογές. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorischr Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Μπορείς να την χακάρεις είτε με πειραγμένο firmware της .40, είτε με πειραγμένο από επόμενες εκδόσεις, πχ. της .50. Για τον τρόπο χακαρίσματος διάβασε το 1ο ποστ.Έχει συζητηθεί πολύ οπότε αν διαβάσεις και τις προηγούμενες σελίδες θα βρεις τα βήματα. Αφού το χακάρεις, θα περνάνε μετά όλες οι εφαρμογές. Καλησπερα!!Κατ'αρχην,σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Ξεκινησα να το χακαρω συμφωνα με το πρωτο ποστ,οπως δειχνει το βιντεακι.Αφου βρηκα και κατεβασα το NAVIFIRM , κατεβασα το κανουριο firmware για το κινητο "RM356_0559299_51.0.006" που αποτελειται απο 7 αρχεια.Μου χρειαζοντε τα αρχεια "installserver RP.tmp" και "Open4All RPT.tmp",οπως επισης και το προγραμμα "Phoenix_2009.exe".Με μια αναζητηση που εκανα εχθες δεν τα βρηκα,θα ξαναψαξω βεβαια.Αν μπορουσες να μου πεις πως θα τα εβρησκα, θα με βοηθουσες πολυ.Επισης,στην συνεχεια,αφου βρω ολα αυτα τα αρχεια,ειμαι ετοιμος και ξεκιναω,συμφωνα με το βιντεακι??Υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να προσεξω?? Ευχαριστω και παλι. Υ.Γ:Ξεκινησα να διαβαζω το τοπικ αυτο,αλλα εκτος του οτι ειναι παραπολλες οι σελιδες,τα firmware ειναι σχετικα παλια και τα περισσοτερα λινκ δεν δουλευουν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 δοκίμασε κάνεις το hack για n97mini απο το γνωστό μαγαζάκι \??;) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 δοκίμασε κάνεις το hack για n97mini απο το γνωστό μαγαζάκι \??;) Το δοκίμασα και όλα μια χαρά μέχρι τώρα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 μπορούμε να σβήσουμε το μητρώω εγκατεστημένων εφαρμογών από πουθενά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 μπορούμε να σβήσουμε το μητρώω εγκατεστημένων εφαρμογών από πουθενά; Δές παρακάτω, με μερικές δοκιμές λογικά θα το βρεις :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2806772#post2806772 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 καλησπέρα βρήκα στο μαγαζάκι ένα τρόπω να χακρο με flashing CFW απο ivo777 και το θέμα είναι αν το κανό μπορώ να κανό επαναφορά η όχι και τα ελληνικά δεν έχει αλλά για γράψιμο σε φόρουμ στα ελληνικά πως μπορώ να το κάνω Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 καλησπέρα βρήκα στο μαγαζάκι ένα τρόπω να χακρο με flashing CFW απο ivo777 και το θέμα είναι αν το κανό μπορώ να κανό επαναφορά η όχι και τα ελληνικά δεν έχει αλλά για γράψιμο σε φόρουμ στα ελληνικά πως μπορώ να το κάνω Εγώ παρόμοιο πρόβλημα με αλλαγμενο firmware, το έλυσα με την εγκατάσταση του SlideIt και της ελληνικής γλώσσας για αυτό το πρόγραμμα. Έτσι, όποτε χρειαστώ ελληνικά, φορτώνω το πρόγραμμα και ενεργοποιώ το keyboard. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 σε μένα πάει άχρηστο το πληκτρολόγιο το είχα το slide IT Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diasaleftis Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Σκέφτομαι να περάσω CFW στο X6 αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ποια να επιλέξω. Με τράβηξε η X[treme speed]6 επειδή κάνει γρηγορότερο το κινητό και προσφέρει αρκετές νέες home screens. Υπάρχει κάποια καλύτερη/πιο καινούργια αυτή την στιγμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mights Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Καλησπερα παιδια, Ξερει κανεις πως μπορω να hackαρω το vivaz pro? Εχοντας κανει ολα τα updates! Θελω να το hackαρω για να μπορω να εγκαταστησω εφαρμογες χωρις να πρεπει να κανω sign. Και διαφορα αλλα.... Ευχαριστω για τον χρονο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Δοκίμασε με το HelloOX. Δεν γνωρίζω εάν λειτουργεί σίγουρα.. όταν το δοκιμάσεις ενημέρωσε μας :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diachiristis Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Καλησπέρα! θέλω να χακάρω το νοκια 5230 με το 1ο τρόπο που αναφέρεται στο 1ο ποστ. ήθελα να ρωτήσω πως θα βρω το variant? και κάτι ακόμα μετά το νέο firmware θα έχει ελληνικά το κινητό? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octavian46 Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 καλησπερα.παιδια?για το Χ6 εχουμε τιποτα η οτι ειναι για το 5800 ειναι και για το Χ6?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Καλησπέρα! θέλω να χακάρω το νοκια 5230 με το 1ο τρόπο που αναφέρεται στο 1ο ποστ. ήθελα να ρωτήσω πως θα βρω το variant? και κάτι ακόμα μετά το νέο firmware θα έχει ελληνικά το κινητό? ευχαριστώ Στην πρώτη σελίδα του 5230 αναφέρονται τα "Ελληνικά" product codes. καλησπερα.παιδια?για το Χ6 εχουμε τιποτα η οτι ειναι για το 5800 ειναι και για το Χ6?ευχαριστω Εννοείς για την διαδικασία hacking;Ο πρώτος οδηγός του παρόντος θέματος μπορεί να εφαρμοστεί στο X6. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octavian46 Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 (edited) μπορειτε ομως να μου πειτε τα δυο τελευταια αρχεια που πρεπει να τα εγκαταστησουμε ,αφου κανουμε φλασαρισμα,πυ τα βρισκουμε?στο ιντερνετ και αυτα? στο 1ο ποστ που λεει ο φιλος.και κατι αλλαο ακομε.οταν ξεκιναω το phoenix μου λεει HRESULT 0x80040154 (-2147221164) This means: Class not registered) help please... τι να κανω? Edited November 20, 2010 by octavian46 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diachiristis Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Ρε παιδιά πήγα να εγκαταστήσω το phoenix και μου βγάζει http://img221.imageshack.us/img221/2333/phoenixw.png. μήπως ξέρετε τι φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKant Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 ξέρει κάποιος αν περάσω αναβαθμίσει μέσω FOΤΑ πάνω σε cfw αν θα χαθεί το Rompatcher? Παράθεση :: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..:: :: SY1EBE :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Λογικά ισχύει ότι ισχύει και με την διαδικασία που υπάρχει για χακάρισμα μιας συσκευής με το "δικό"της firmware οπότε δεν υπάρχει λόγος να "χαθεί". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Πεδία θέλω να περάσω CWF στο Ν97mini απο το μαγαζάκι και εχω πρόβλημα με JAF Απο 2 οδηγούς που βρήκα στο dailymobile άλλα στο βήμα BB5> USE UNI και να επιλέξω το μοντέλο του κινητού έχει μόνο μέχρι το Ν86 και έχω ίδια έκδοση με αυτόν που είναι στο video . Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akis360 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Έχω διαβάσει όλα τα προηγούμενα posts, αλλά δεν βρήκα απάντηση σε αυτό που ψάχνω ή τουλάχιστον δεν διευκρινίζεται... Έχω ένα nokia 5800 XM και έχω μείνει στο v30 fm διότι το είχα hackarei μέσω Hellox με .cer και .key από γνωστό site. Θέλω τώρα να αναβαθμίσω το κινητό μου σε v50 και να είναι και hack αλλά δεν ξέρω ποια μέθοδος είναι η σωστή. 1. Αν κάνω update από τη nokia θα μπορώ μετά να το hackarw? 2. Επίσης κάπου διάβασα ότι μπορώ να αναβαθμίσω το fm μου μέσα από πρόγραμμα (phoenix) και να είναι και hack. Για να το κάνω αυτό ακολουθώ τις οδηγίες του 1ου βίντεο.. Αν και έχω v30 fm μπορώ μέσω του phoenix να περάσω hackarismeno v50 fm ?? Ευχαριστώ προκαταβολικά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Αν κάνεις αναβάθμιση και περάσεις την τελευταία διαθέσιμη έκδοση firmware που υπάρχει τότε το κινητό σου θα μείνει hack-αρισμένο και στο τελευταίο firmware. Σε περίπτωση όμως που κάνεις hard format μετά την αναβάθμιση τότε για να το hack-αρεις θα πρέπει να ακολουθήσεις τα βήματα που αναφέρονται στο βίντεο του πρώτου post. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Έχω διαβάσει όλα τα προηγούμενα posts, αλλά δεν βρήκα απάντηση σε αυτό που ψάχνω ή τουλάχιστον δεν διευκρινίζεται... Έχω ένα nokia 5800 XM και έχω μείνει στο v30 fm διότι το είχα hackarei μέσω Hellox με .cer και .key από γνωστό site. Θέλω τώρα να αναβαθμίσω το κινητό μου σε v50 και να είναι και hack αλλά δεν ξέρω ποια μέθοδος είναι η σωστή. 1. Αν κάνω update από τη nokia θα μπορώ μετά να το hackarw? 2. Επίσης κάπου διάβασα ότι μπορώ να αναβαθμίσω το fm μου μέσα από πρόγραμμα (phoenix) και να είναι και hack. Για να το κάνω αυτό ακολουθώ τις οδηγίες του 1ου βίντεο.. Αν και έχω v30 fm μπορώ μέσω του phoenix να περάσω hackarismeno v50 fm ?? Το hack μπορείς να το κάνεις και με το phoenix και με το Jaf. Ό,τι σε βολεύει. Τελευταίο firm είναι το 52 αλλά δεν έχουν βγει πολύ καλά modded firmware. Δες καλύτερα για modded από 51 ή 51. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts