impreza_sti Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Ένας από τους τρόπους που υπάρχουν είναι ο 1ος οδηγός της πρώτης σελίδας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 εγω παιζω σε xp οχι σε 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 εγω παιζω σε xp οχι σε 7 Παντού δουλεύει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 που βρισκω τα αρχεια?για να το δοκιμασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Μάλλον βρέθηκε η λύση για τους αργούς επεξεργαστές των symbian... Overclocking the Nokia 5230 @ 800 Mhz http://dailymobile.se/2010/09/20/overclocking-the-nokia-5230-800-mhz/ "First success to Overclock every Nokia symbian device. Unfortunately this solution is not yet working for the i8910. Some weeks ago i bought a cheap Nokia 5230 to start some research work, so after grabbing little bit deeper, i could find the possibility change the CPU clock. Currently everything is in testing phase, and not ready for public, so take this as an information." Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitcoc Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 δεν παιζει να ειναι αληθινο γιατι 1ο λογικα επρεπε να κανει rr την συσκευη και 2ο οι arm 11 δεν μπορουν να χρονιστουν πανω απο 800 Mhz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas0 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Υπάρχει κάνα δοκιμασμένο firmware για V51.0.006 σε RM-356 ώστε να κάνουμε hack? Μπορεί να δώσει κανείς κάνα link? Καλός ο οδηγός αλλά χωρίς το firmware τι να τον κάνεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo30 Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 δεν ξερω αν εχει ηπωθει στο forum, αλλα υπαρχει κατι (patch,*****) για το shazam v2.5.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Απλά να υπενθυμίσω το παρακάτω Ενημέρωση: Θα σας παρακαλέσουμε να μην προχωρείτε δημόσια σε αιτήματα για την ανάρτηση παράνομου περιεχομένου, ούτε όμως και να διακινείτε τέτοιους συνδέσμους μέσα από τα forums του myphone.gr. Οι ήδη δημοσιευμένοι σύνδεσμοι έχουν αφαιρεθεί, ενώ στο μέλλον θα διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.Για ότι από αυτά ψάχνετε μπορείτε να κάνε μια αναζήτηση στο Google. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriseas12 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Καλημερα..... Ηθελα λιγακι να δουμε ποσοι απο σας ακολουθωντας το 1ο οδηγο καταφερανε να hackρουν το 5800 v51 ...... Ειναι αρκετα λεπτομερεις το video δε λεω και μπραβο στο δημιουργο αλλα στο τελος που βρισκομε αυτα τα δυο αρχεια εκει μου το χαλαει,, Βρηκα απο ξενα SITE τα αρχεια αυτα τα εβαλα μεσα αλλα τιποτα.... Λογικα επρεπε να μου βγαλει στις εφαρμογες το ROMpacher? Τι δεν εκανα σωστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Καλημέρα.:) Τα 2 αυτά αρχεία τα βάζουμε μέσα σε έναν φάκελο στην κάρτα μνήμης τον οποίο δημιουργούμε εμείς και τον ονομάζουμε patches.Την έχεις κάνει αυτή την διαδικασία; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Καλημερα..... Ηθελα λιγακι να δουμε ποσοι απο σας ακολουθωντας το 1ο οδηγο καταφερανε να hackρουν το 5800 v51 ...... Ειναι αρκετα λεπτομερεις το video δε λεω και μπραβο στο δημιουργο αλλα στο τελος που βρισκομε αυτα τα δυο αρχεια εκει μου το χαλαει,, Βρηκα απο ξενα SITE τα αρχεια αυτα τα εβαλα μεσα αλλα τιποτα.... Λογικα επρεπε να μου βγαλει στις εφαρμογες το ROMpacher? Τι δεν εκανα σωστα... Το κινητό δηλαδή κατάφερες και το φλάσαρες και το μόνο πρόβλημα είναι ότι λείπει το Rompatcher?? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriseas12 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Ναι ... και τα αρχεια εριξα στο patcher και το εχω flasarei κανονικα... Λεω μηπως δεν επρεπε να ριξω την 51 εκδοση? Επρεπε να ριξω την 30 η την 40? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα,αλλιώς δεν θα αναφερόταν στην λίστα συμβατότητας που υπάρχει μαζί με τον οδηγό. Επειδή δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα καλά, διευκρίνισε λίγο αν θες κάτι:ακολούθησες την διαδικασία του οδηγού,δεν εμφανίστηκε το ROMPatcher αλλά έγινε το flashing κανονικά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriseas12 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 (edited) Ακριβως ... εκανα το φλασαρισμα (v51)... Εκανα το φακελο ,,, εριξα τα 2 αρχεια μεσα και RomPatcher πουθενα .... Πως ειναι δυνατον να δημιουργειται μονο του? Edited October 5, 2010 by dimitriseas12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Καταρχάς είσαι σίγουρος ότι το τροποποιημένο αρχείο είναι το σωστό;Το αρχείο αυτό είναι διαφορετικό για κάθε τηλέφωνο και για κάθε έκδοση firmaware και μέσα σε αυτό περιλαμβάνεται το RomPatcher. Επίσης ρίξε μια ματιά ξανά στο βίντεο από το σημείο 3:56-4:40 για να σιγουρευτείς ότι έχεις κάνει σωστά την διαδικασία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriseas12 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 ok.... μαλλον εκει ειναι το προβλημα...... που το βρισκω αυτο το αρχειο να το κατεβασω? ισως καποι link στο pm.... Αν βγαλω την καρτα μνημης θα σβηστουν παλι καποια προγραματα που εκανα 1 μερα να τα ξαναβαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Αν την βγάλεις απλώς και δεν κάνεις κάποια άλλη ενέργεια τότε δεν υπάρχει λόγος να χαθεί οτιδήποτε. Όσο για τα αρχεία που χρειάζονται μπορούμε να τα βρούμε με μία αναζήτηση στο διαδίκτυο, καθώς δεν μπορούμε να τα δώσουμε μέσα από τις σελίδες του forum. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriseas12 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 (edited) Αφου πεδευτηκα τελικα καμια 15 ωρες και καμια 50ρια φορες hart format καταφερα.......... να καψω την καρτα μνημης να χασω ολες τις φωτο και τους χαρτες χωρις φυσικα να μπορεσω να το χακαρω.... Συνηστω σε οσους δεν το κατεχουν να μην μπουν στον κοπο για να μην παθουν τα ιδια.... Επισης αυτο το αρχειο οσο κι αν εψαξα δεν το βρηκα... Edited October 6, 2010 by dimitriseas12 Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Αυτο εινε μονο για να κανεις hacked nokia? Εγω που εχω Satio μπορω να το κανω με τον ιδιο τροπο με το ιδιο προγραμα η δεν το εχει μεσα το κινητο μου και χρειαζομε αλλο προγραμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Ένας φίλος πήρε το N97 mini, μέχρι ποιά έκδοση λογισμικού χακάρεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Ένας φίλος πήρε το N97 mini, μέχρι ποιά έκδοση λογισμικού χακάρεται; Hack γίνεται και η τελευταία έκδοση του N97 mini 12.0.110. Ανάλογα με το ποια έχει θα πρέπει να χρησιμοποιήσει και τον ανάλογο τρόπο. Αυτο εινε μονο για να κανεις hacked nokia? Εγω που εχω Satio μπορω να το κανω με τον ιδιο τροπο με το ιδιο προγραμα η δεν το εχει μεσα το κινητο μου και χρειαζομε αλλο προγραμα? Αν έχεις την έκδοση R2AK006 τότε δεν hack-αρεται η συσκευή με το HelloOX οπότε θα πρέπει να δοκιμάσεις με τον 1ο τρόπο, ο οποίος υπάρχει στο #1 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 (edited) Αν έχεις την έκδοση R2AK006 τότε δεν hack-αρεται η συσκευή με το HelloOX οπότε θα πρέπει να δοκιμάσεις με τον 1ο τρόπο, ο οποίος υπάρχει στο #1 Ναι αυτην εχω, τωρα το κοιταξα και βλεπω οτι εχω την R2AK006. Α δηλαδη με τον 1ο τροτπο μπορω ε? Εινε και για Satio δηλαδη σωστα? Απο οτι βλεπω μετα για να το ξανα επαναφερω χρειαζετε μονο να παω ρυθμισεις και επαναφορα κινητου κτλπ? Η να κανω Update με το Sony Ericsson Update Service? Με πιο απο τα δυο το ξανα επαναφερω? Μολις το ξανα επαναφερω μετα η εγκυηση υπαρχει ωστε αμα παθει κατι και το στειλω για Service σωστα? Αμα το hackaro θα εινε καλυτερα δηλαδη? Edit: Να ρωτησω και κατι ακομα. Τα αρχεια και το προγραμα που ακριβως τα βρισκω για το Satio μου? Edited October 12, 2010 by MaZzzZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Hack γίνεται και η τελευταία έκδοση του N97 mini 12.0.110. Ανάλογα με το ποια έχει θα πρέπει να χρησιμοποιήσει και τον ανάλογο τρόπο. Δεν το διευκρίνισα, εννοούσα με το HelloOX αν χακάρεται, έχει την έκδοση v.11.0.102 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Όχι, μόνο με τον πρότο τρόπο.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts