Itchrist86 Δημ. April 29, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Δεν νομίζω πως έχει σχέση η εγκατάσταση του Modo με το πρόβλημα του O_O. Και εγώ που παράλειψα αυτό το βήμα (όπως και άλλα άτομα) και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Ο O_O[/member] δεν μπορει να ενεργοποιησει με τιποτα το patche του Installserver μεσα απο το ROMPatcher. Mετα απο την αναβαθμιση στην v21.0.025 δεν μπορουσαμε να ενεργοποιησουμε και εμεις τον Installserver και επρεπε να αντικαταστησουμε το patche του Installserver με ενα αλλο συμβατο με την v21.0.025. Πιστευω οτι το προβλημα ξεκιναει απο εκει. Οταν μας πει το firmware της συσκευης του θα ξεκαθαρισουν τα πραγματα. Το Modo ειναι ενας διαχ. αρχειων που ειναι ενσωματωμενος μεσα στο HelloOX οπως και το ROMPatcher. Σιγουρα και δεν εχει καμια σχεση.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 29, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Ναι βρε Γιάννη, το ξέρω γι αυτό λέω και εγώ πως δεν έχει σχέση η ενεργοποίηση του installserver με το προαιρετικό βήμα κατά τη διαδικασία του HelloOX... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_O Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Έχω την πρώτη πρώτη...V.11.0.008 και δε κανω update γιατι θα χάσω τα ελληνικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 29, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Αν και offtopic... Αν κάνεις μέσω FOTA δεν χάνεις τα ελληνικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Φίλε O_O, επειδή χθες, μετά την αναβάθμιση της συσκευής μου στην έκδοση 21, πέρασα την ταλαιπωρία που περιγράφεις στα προηγούμενα ποστ σου, σου προτείνω να περάσεις την έκδοση 21, να κάνεις φορματ και μετά, σε καθαρό τηλέφωνο να ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες της πρώτης σελίδας. Με το αρχειάκι του johnsour όλα λειτουργούν άψογα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Με το παρακάτω patch απενεργοποιούμε το κόκκινο LED κατά την φωτογράφιση κ την εγγραφή βίντεο. Το δοκίμασα μόλις τώρα στο δικό μου 5800 και λειτούργησε. Σημείωση: Όταν το ενεργοποιήσετε κ θέλετε να βγάλετε φωτογραφία δεν θα λειτουργεί το φλας στην επιλογή "Αυτόματο" κ "Όχι κόκκινα μάτια". Αν το βάλετε στην επιλογή "Ενεργοποιημένο" τότε ανάβει μόνο το λευκό LED του φλας. Στην εγγραφή βίντεο λειτουργεί κανονικά με ανοιχτό το λευκό LED. Το ανέβασα εδώ. Μην οργιάσουν οι παπαράτσι τώρα που ανοίγει ο καιρός!! :lol::lol: Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Με το παρακάτω patch απενεργοποιούμαι το κόκκινο LED κατά την φωτογράφιση κ την εγγραφή βίντεο. Το δοκίμασα μόλις τώρα στο δικό μου 5800 και λειτούργησε. Σημείωση: Όταν το ενεργοποιήσετε κ θέλετε να βγάλετε φωτογραφία δεν θα λειτουργεί το φλας στην επιλογή "Αυτόματο" κ "Όχι κόκκινα μάτια". Αν το βάλετε στην επιλογή "Ενεργοποιημένο" τότε ανάβει μόνο το λευκό LED του φλας. Στην εγγραφή βίντεο λειτουργεί κανονικά με ανοιχτό το λευκό LED. Το ανέβασα εδώ. Μην οργιάσουν οι παπαράτσι τώρα που ανοίγει ο καιρός!! :lol::lol: Προφανώς το εγκαθιστούμε στο Patches. Thanks Stendor. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Ναι μπαίνει στον φάκελο Ε:\patches Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_sigalas Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Ναι μπαίνει στον φάκελο Ε:\patches Μια βοήθεια παιδιά πώς το ενεργοποιώ; το έχω βάλει στο Ε:\patches Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Thanks stendor.:) Προστέθηκε στη πρώτη σελίδα! ------------------- @ j_sigalas Δες στη πρώτη σελίδα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Μια βοήθεια παιδιά πώς το ενεργοποιώ; το έχω βάλει στο Ε:\patches Θα πας στο ROMPatcher και θα κάνεις apply το patchακι. Να υποθέσω ότι έχεις hackαρει την συσκευή σου με τον τρόπο που αναφέρεται στο πρώτο ποστ του παρόντος θέματος. EDIT: Itchrist86 υπάρχει το ίδιο patch κ για το Ν85 να το ανεβάσω στο αντίστοιχο θέμα να μας πουν αν κειτουργεί ωστε να μπει κ στο θεμα του hack για 3rd edition κινητά? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Ναι, κάνε το. Αν λειτουργεί θα ανεβεί και εκεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Υπαρχει και πατσακι για τον ηχο της καμερας δηλαδη να μην βγαζει ηχο. εδω http://www.speedyshare.com/466583830.html Mod sorry για την μη σωστη δημοσιευση. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Το patch για τον ηχο δεν κανει apply σε v.21. Τουλαχιστον οχι στο δικο μου τηλεφωνο. Kαποιος να επιβεβαιωσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Ούτε στο δικό μου με v21 κάνει apply το patchακι. Αν έχεις κάποιος την ν20 ας δοκιμάσει να μας πει. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Ούτε στο δικό μου με v21 κάνει apply το patchακι. Αν έχεις κάποιος την ν20 ας δοκιμάσει να μας πει. Παιδιά το είχα βρει και το ανέβασα sorry δεν ξερω για ποια έκδοση κάνει Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Δεν πειραζει το εκανες για να βοηθησεις :) Kαλο ειναι πριν ανεβασουμε καποιο αρχειο να το δοκιμαζουμε :rolleyes: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Να κανω και μια χαζη ερωτηση, λογο του οτι μολις hackαρισα και εγω το κινητο μου. Εαν θελεις να το φερεις παλι στην αρχικη του κατασταση χωρις δηλαδη να ειναι hackarismeno, γινετε και πως? Ευχαριστω Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Kανεις απεγκατασταση το ROMPatcher και διαγραφεις τα Patche. Δεν υπαρχει λογος να το κανεις! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Δείτε και αυτό το xxxxxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Δείτε και αυτό το xxxxxx Εχει δικιο ο Ακης υπαρχει και σαν εφαρμογη. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Εχει δικιο ο Ακης υπαρχει και σαν εφαρμογη. Ναι αλλά έτσι απενεργοποιούμε τους ήχους προειδοποίησης κ δεν θα ακούμε τους άλλους ήχους σωστά? Αν είναι έτσι το βάζουμε απλά στο αθόρυβο κ βγάζουμε φωτό. Το δοκίμασε κάνεις πως λειτουργεί? EDIT: Τελικά το δοκίμασα στο δικό μου 5800 με την ν21 λειτουργεί αλλά απενεργοποιεί όλους τους ήχους προειδοποιήσεις κάτι το οποίο δεν με βολεύει. Αλλά στην ουσία το συγκεκριμένο αρχείο δεν προσφέρει κάτι διαφορετικό. Για να μην ακούγεται ο ήχος την ώρα της φωτογραφίας απλά απενεργοποιήστε τους ήχους προειδοποιήσεις. Κ αυτό κάνει δουλειά. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Μέχρι τώρα υπάρχει μόνο η εφαρμογή PyRestart που μπορεί να κάνει restart στο 5800. Βρήκα όμως κάποιες οδηγίες από ένα γνωστό forum με τις οποίες έφτιαξα ένα patch και σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις restart πατώντας παρατεταμένα το πλήκτρο που κλείνει το κινητό, δηλ αντί να κλείσει το κινητό κάνει restart. Αν το πατήσετε μια φορά κ επιλέξετε σβήσιμο σβήνει κανονικά. Οι οδηγίες κ οι εντολές είναι από τα μέλη adidas και wadowice. Ορίστε και το patch, Download Το δοκίμασα στο δικό μου κ λειτουργεί κανονικά. EDIT:Διόρθωσα το link με το σωστό αρχείο. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Δεν ενεργοποιείται Κώστα στο δικό μου. Αυτά που έχω στον φάκελο Patches είναι ChangesSWIpolicyPath Installserver FP2 v1.1 LED_on_foto 55800 open4all Reset On Power Long Press 5800 Λες να επρρεάζεται απο κάποιο άλλο; Χλομό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts