Jump to content

Μεθύσι

orpheas2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 117
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι!Εγώ είμαι μικρός σχετικά και ήταν και η πρώτη μου φορά οπότε......

Καλύτερα να μη σου γίνει συνήθεια κι άσε τους μεγάλους πότες να λένε ;) :rolleyes:

hahah δεν θα μου γίνει!!Τουλάχιστον έτσι πιστεύω!!Τώρα όντως οι άλλοι φίλοι όντως ξέρουν παραπάνω!!!

Κοίτα το να ξέρεις πως να πίνεις μπορεί να είναι καλό και χρήσιμο στις κατάλληλες περιπτώσεις. Το να έχεις πολλές εμπειρίες από μεθύσια και/η να μπορείς να κατεβάζεις 10 ποτά χωρίς να σε πειράζει, σημαίνει πολλά και για το συκώτι σου, και για τα εγκεφαλικά σου κύτταρα και για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις τη "διασκέδαση".

Και γω μπορεί να "εντυπωσιαστώ" (επίτηδες το βάζω σε εισαγωγικά) από αυτούς που πίνουν τ'άντερά τους και δεν τους χτυπάει, σε καμία περίπτωση δε θα ήθελα να είμαι ένας από αυτούς. ;)

Το ξανατονίζω - κανένα άκρο δεν είναι καλό. Ούτε το να πίνεις 2 ποτά και να αρχίζεις να ξερνάς, ούτε το να "χρειάζεσαι" 7-8 για να φτιάξεις κεφάλι.

Eimai sxetika mikros kai xwris polles empeiries panw se ayto to thema...!Eimai molis 18...alla edw sthn kavala...opote mporoume(synhthws paraskeyo-sabbatokyriako) tou dinoume kai katalavainei...!

Otan vgainoume spania methame an kai pinoume polu...!Pantws den tha 3exasw sthn prwtoxronia kai thn epomenh hmera....opou eixame skasei to vrady apo to fai kai meta vghkame...Eimastan 10 atoma ekto twn opoiwn 4 koritsia...opote ousiastika hmastan 6 aytoi pou piname poly...H ypervolh omws den elh3e....Eipiame 3 sampanies 5 mpoukalia(2 vodkes 2 chivas 1 smirnoff kai 6 shaker....o apologismos enas spamenos profylaxtiras kai ena xtyphmeno ftero...eytyxws xwris allous traymatismous...perasame teleia ekeino to vrady(mexri tis 9+ to prwi dld)...mono pou thn allh mera otan to paidi 3ypnhse kai eide thn Skodakla tou se tetoio xali...3enerwse mexri ahdias...Apo tote den exei 3anaparei ama3i stis e3odous mas...!Gia ayto pote Poto kai odhghsh mazi...!

Ayth h symvoulh filika apo emena...Twra oso gia to paramythi den tha 3anapiw...to exw pei apeires fores...! :p:p

Ante sthn ygeia mas....!:lol::lol::up::up:

Συγγνώμη, είχατε πιει κατά μέσο πάνω από ένα μπουκάλι ο καθένας και ο άλλος πήρε το αμάξι και οδήγησε;:blink::wacko:

Πραγματικά δεν έχω καν λόγια να τον σχολιάσω :X

Ναι η αλήθεια είναι πως δεν θα έπρεπε να οδηγήσει αυτός που ήπιε!!!!!!!Έβαλε σε κίνδυνο και εσάς!!!!!!

Ναι η αλήθεια είναι πως δεν θα έπρεπε να οδηγήσει αυτός που ήπιε!!!!!!!Έβαλε σε κίνδυνο και εσάς!!!!!!

Και καλά αυτοί (όσοι από τους 10 τεσπα) μπήκαν με τη θέλησή τους στο αυτο/το, ο υπόλοιπος κόσμος που κυκλοφορούσε εκείνη την ώρα δεν ξέρω τι έφταιγε ...

Gia ayto pote Poto kai odhghsh mazi...!

Δλδ θελει πολυ μυαλο για να το σκεφτεις αυτο χωρις να τη παθεις πρωτα??:mad:

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies,

"Yeah, but a catholic or protestant atheist?"

Xθες κάτι μπύρες και έγινα και εγώ και ο φίλος μου γκολ,αλλά το αμάξι παρέμεινε στο κέντρο και γυρίσαμε με ταξί.Δεν βασίζεσαι ούτε για χαβαλέ να οδηγήσεις σε τέτοια φάση!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Χα τι θυμήθηκα..Πρώτη φορά που ζαλίστηκα από αλκοόλ ήταν όταν ήμουν 6η δημοτικού...ο father συνήθιζε μερικά βράδια το καλοκαίρι να πίνει μπύρες στη βεράντα όπου τον τροφοδοτούσα εγώ από το ψυγείο..μια μέσα κάθησα και γω μαζί του και επειδή ήταν σκοτεινα den βλέπαμε καλά ο ένας τον άλλο, ήπια 2 κουτάκια μπύρα..ε μετά θυμάμαι πηγα να παίξω μπάσκετ (μέσα στο σπίτι με μικρή μπάλα) και den μπορούσα να βάλω ούτε ένα καλάθι και τους είπα ότι ζαλιζόμαι μέχρι να καταλάβουν ότι τα 2 κουτάκια τα είχα πιει εγώ.

Μια φορά όμως εχω μεθύσει άσχημα χωρίς να ξέρω τι μου γίνεται σε ένα πάρτυ φίλου όπου ξερασα τ' αντερα μου στο σκαμπό.μαζί με παρέα βέβαια..όλοι χάλια.πάλι καλά που είμασταν σε σπίτι.

Αν και εχω ζαλιστει αρκετές φορές από το ποτό...προσέχω..τελευταία φορά που ζαλίστηκα ήταν με κρασί την πρωτοχρονιά όπου είχαμε βγει οικογενειακώς σε μπουζουκομάγαζο..ήταν κρύο το κρασί και den το καταλάβαινα, πήγαινε κάτω σα νερό..μετά από λίγο το ένιωσα όταν καθυστερούσα να αντιδράσω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Νοέμβριος 2006 στις βρυξέλλες.

Μοναστηριακές μπύρες και σφηνάκια τεκίλας σε δοκιμαστικούς σωλήνες...

:lol::wacko::wacko:

Eimastan 10 atoma ekto twn opoiwn 4 koritsia...opote ousiastika hmastan 6 aytoi pou piname poly...H ypervolh omws den elh3e....Eipiame 3 sampanies 5 mpoukalia(2 vodkes 2 chivas 1 smirnoff kai 6 shaker....

κοψε κατι........

Den kovw oute ml den kanw plaka twra...pragmatika an analogisteis oti tha koritsia hpian mono thn mia sampania mones tous...emeis mporw na pw oti eixame piei arketa o kathenas...gia na mn sou pw ena mpoukali o kahenas...Gamhseta...

Poios eipe omws re si oti mphkame sto ama3i...gia xazo me pernate?:lol::lol::p:p

Den trelathika akoma...!Oi ypoloipoi gyrisame me ta podia...afou afhsame ta koritsia spiti...Gia na fantasteite...gia na kalyspoume mia apostash 1km kaname panw apo 1 wra+...gamhseta sou lew...! :D:D

Μια χαρά τον αφήσατε όμως τον άλλο να οδηγήσει ... Ωραίοι :rolleyes:

Θα μου πεις που να καταλάβεις τι κάνεις όταν είσαι ντέφι ...

Ξέρεις τι μου κάνει περισσότερη εντύπωση στην όλη ιστορία; Που φαίνεται τόσο αστεία η όλη κατάσταση...

δεν εχω μεθυσει ποτε μου...ισως επειδη δεν μου αρεσει και το αλκοολ,δεν ξερω.

παντως με απωθουν οι ανθρωποι που πινουν υπερβολικα.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Eixe poly gelio...an kai ipiame toso kaname to pio glyko methysi...eixe apeiro gelio sou lew...O allos pote evale mpros pote efyge den to ktlvame...!asta...!

Otan les oti se apothoun oi anthrwpoi pou pinoun polloi...ennoeis oi alkoolikoi...

Emeis pinoume alla gia to kefi...oxi apo e3arthsh...exei diafora...! :lol::lol:

Pantws h prwtoxronia htan teleia...

Otan les oti se apothoun oi anthrwpoi pou pinoun polloi...ennoeis oi alkoolikoi...

..

οχι,εννοω τα ατομα που φευγουν απο τα ορια τους.

Νομίζω πως γι'αυτό υπάρχουν τα όρια για να τα ξεπερνάμε.

Και όπως είπε και ο Johnys Keep Walking....

:dance::dance::dance::dance::dance::dance:

κι εγώ όταν είμαι νηφάλιος, οι άλλοι που είναι πιώμα μου φαίνονται σαν βλάκες, ενώ όταν όλοι μας είμαστε το ίδιο πιωμένοι, φαίνονται όλα μια χαρά:p Δοκίμασε και θα δεις :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

κι εγώ όταν είμαι νηφάλιος, οι άλλοι που είναι πιώμα μου φαίνονται σαν βλάκες, ενώ όταν όλοι μας είμαστε το ίδιο πιωμένοι, φαίνονται όλα μια χαρά:p Δοκίμασε και θα δεις :D

μπα.i ll pass:lol: