mirrorofsorrow Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Μια αναλυτική παρουσίαση της συσκευής. Nokia 6303 - you'll see it every day http://mobilearsenal.com/dl/cnt/2009-05/45874/6303_2.jpg http://mobilearsenal.com/review/nokia_6303_you_ll_see_it_every_day/introduction.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 ΤΟ sar ειναι υψηλο λογω του μεταλλου....ολα τα κινητα που ειναι κατασκευασμενα απο μεταλο εχουν υψηλο sar Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 ΤΟ sar ειναι υψηλο λογω του μεταλλου....ολα τα κινητα που ειναι κατασκευασμενα απο μεταλο εχουν υψηλο sar Όχι βέβαια. Βλέπε Nokia 6300. Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 ΤΟ sar ειναι υψηλο λογω του μεταλλου....ολα τα κινητα που ειναι κατασκευασμενα απο μεταλο εχουν υψηλο sar που κολλαει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 ΤΟ sar ειναι υψηλο λογω του μεταλλου....ολα τα κινητα που ειναι κατασκευασμενα απο μεταλο εχουν υψηλο sar To 8800 έχει 0,31 και είναι από μέταλο. Αρα δεν ισχύει αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilos Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 καλησπερα..ρε παιδια εχει τ9 αυτο το κινητο?κι αν ναι πως το ενεργοποιείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
covass Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 2o τέστ μπαταρίας. απο το απόγευμα του Σαββάτου έως το Βράδυ της Πέμπτης, οπότε το φόρτησα πρίν κλείσει. 1.30 ομιλια 24ωρο ανοιχτό με λίγη χρήση bluetooth, 10-15 λεπτά ραδιόφωνο, 2 φωτογραφίες και περίπου 10 μηνύματα. Νομίζω είναι ικανοποιητικό. 3o τεστ μπαταρίας απο το βράδυ της Πέμπτης έως σήμερα (πεμπτη) μεσημέρι με 24 ωρη λειτουργία και 58 λεπτά ομιλία. Περισσότερη χρήση bluetooth καθόλου ραδιόφωνο και περίπου 20 μηνύματα. Πιστευω πως γίνεται όλο και καλύτερο. Στη δημιουργία μηνύματος στο χώρο του κειμένου, με κρατημένη τη δίεση, στο μενού που βγάινει επιλέγουμε "με πρόβλεψη" Παράθεση We Will Meet In Eternity! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Αν κάναμε μια βασική σύγκριση με το βασικο του ανταγωνιστή το Sony Ericsson C510 θα μπορούσε κάποιος να συνοψίσει τα πλεονεκτήματα και μειωνεκτήτα που έχουν τα δύο ανταγωνιστικά μοντέλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Το σωστό σημείο για κάτι τέτοιο, είναι εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Το σωστό σημείο για κάτι τέτοιο, είναι εδώ. μα υπήρχε αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=245522 και κλειδώθηκε!!! :confused: Παιδια πηρε ενας φιλος μου το Nokia 3120(http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000371)και βγαζει παρα πολυ καλες φωτογραφιες! Ειναι δυνατον αυτο να βγαζει χειροτερες; Τελείως υποκειμενικό είναι αυτό το θέμα επίσης είναι και σχετικό μιας και πρέπει να υπάρχει μέτρο σύγκρισης πχ για μένα το θέμα είναι σε σχέση με το C510 τι διάφορες έχει αν έχει στην ποιότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Στείλε ΡΜ στον TN97, και ζήτα του να στο ξεκλειδώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Παντως αν βγαζει σαν το C510 θα ειναι πολυ καλες! Απο κει και περα ειναι το θεμα ποια εταιρια προτιμαει ο καθενας για να διαλεξει και το αναλογο κινητο γιατι οι τιμες τους εχουν μικρη διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Παντως αν βγαζει σαν το C510 θα ειναι πολυ καλες! Απο κει και περα ειναι το θεμα ποια εταιρια προτιμαει ο καθενας για να διαλεξει και το αναλογο κινητο γιατι οι τιμες τους εχουν μικρη διαφορα. Με τους τιμές που τρέχουν τώρα αν η ποιότητα των φωτογραφιών που βγάζουν είναι ίδιες για τα λεφτά (-10€ + microsd 1Gb) του είναι καλύτερο το 6303, αν όχι περιπλέκεται το πράγμα. edit: συν ότι μου κάνει για πιο στιβαρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Για τη στιβαροτητα δεν ξερω, αλλα φαινεται πολυ καλη κατασκευη. Και το C510 δεν παει πισω ομως..το εχει ο πατερας μου και ειναι αρκετα στιβαρο! Εγω παντως μαλλον θα διαλεγα το νοκια γιατι μου αρεσει πιο πολυ εμφανισιακα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Είχα και τα 2 κινητά και τις φώτο του 6303 δε τις άντεχα με τίποτα,το c510 πολύ καλύτερο και Ναι το 6303 έχει καλύτερη κατασκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Είχα και τα 2 κινητά και τις φώτο του 6303 δε τις άντεχα με τίποτα Καλά για τέτοια διαφορά μιλάμε στα ίδια Mpixel; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Κοίτα,για μένα και το ν82 δεν ήταν κατι το ιδιαίτερο και δε μου πολυάρεσε στο θέμα της φώτο οπότε ειμαι δύσκολος.Αλλά διαφορά μεταξύ c510 και 6303 υπάρχει,το 6303 χάνει όλες τις λεπτομέρειες απο τον πολύ θόρυβο και την υπερβολική συμπίεση των φωτογραφιών.Είναι σχεδόν ίδια η ποιότητα με το ν78 αλλά κάπως χειρότερη για μένα,μη πάρω όμως και κανένα στο λαιμό μου :lol: Πέρα απο τη κάμερα βρήκα το τηλ πολύ καλό,μόνο το εξωτερικό ηχείο του θα ήθελα λιγο πιο δυνατό,το c510 έιναι καλύτερο και σε αυτό τον τομέα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Κοίτα,για μένα και το ν82 δεν ήταν κατι το ιδιαίτερο και δε μου πολυάρεσε στο θέμα της φώτο οπότε ειμαι δύσκολος.Αλλά διαφορά μεταξύ c510 και 6303 υπάρχει,το 6303 χάνει όλες τις λεπτομέρειες απο τον πολύ θόρυβο και την υπερβολική συμπίεση των φωτογραφιών.Είναι σχεδόν ίδια η ποιότητα με το ν78 αλλά κάπως χειρότερη για μένα,μη πάρω όμως και κανένα στο λαιμό μου :lol: Πέρα απο τη κάμερα βρήκα το τηλ πολύ καλό,μόνο το εξωτερικό ηχείο του θα ήθελα λιγο πιο δυνατό,το c510 έιναι καλύτερο και σε αυτό τον τομέα Δλδ αν βαθμολογούσες με άριστα πχ το 100 πόσο θα έβαζες στο ένα και στο άλλο κινητό; Τις φωτογραφίες τις είδες στο Pc η στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Πάντα στο pc,για βαθμολογία δε ξέρω αλλά όποιο απο τα 2 και αν πάρεις θα μείνεις ευχαριστημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Μην ξεχναμε οτι το C510 ειναι cybershot, οποτε θεωρητικα τουλαχιστον ειναι λογικο να βγαζει καλυτερες φωτο. Το νοκια ειναι απλα ενα κινητο που..τα κανει ολα και συμφερει! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 εγω παντως το πηρα και μεχρι τωρα εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj-manos Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Και εγώ αγόρασα NOKIA 6303 και το προτείνω! Πολύ καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Ειδα την διαφημηση της cosmote να το παρουσιάζει σαν tough phone. Τι έχετε να πείτε πάνω σ αυτό? Θα αντικαταστισει το 5140 η θα μαζευω οθόνες και μπαταριες στα χωράφια. Κάμερες κτλ δεν με ενδιαφέρουν Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Οσο "tough" και να ειναι αυτο το κινητο δε νομιζω να κανει για..χωραφια!:lol: Αν θες κινητο που δεν μασαει και δεν σε νοιαζουν οι καμερες κλπ.δες αυτο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=245868 Εγγυημενα ανθεκτικο..δοκιμασμενο απο εμενα(μου το εκαναν δωρο)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Επειδη στα μοντελα που διαλεγεις (cosmote) για να σου αποσταλουν οι ρυθμισεις συεκευων για mms/internet, το συγκεκριμενο δεν υπαρχει, μπορω να διαλεξω το 6300 ? Ειναι ιδιες ? Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts