foxx Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Σύμφωνα με αυτά που ξέρουμε από όλες τις μέχρι τώρα συσκευές, όχι, δεν θα τα χάσεις αν την κάνεις μέσω FOTA. Ακριβώς όπως τα λέει ο mirrorofsorrow. "Σύμφωνα με αυτά που ξέρουμε", για να μη σε πάρουμε και στο λαιμό μας, καθώς ποτέ δεν μπορείς να είσαι απόλυτα βέβαιος με την Nokia που κάθε τόσο αλλάζει και κάτι. Έτσι και αλλιώς, ακόμα και στην περίπτωση που χάσεις τα Ελληνικά, υπάρχει η μέθοδος του Phoenix που επιβεβαιωμένα λειτουργεί με το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Ποιός ξέρει πάλι, μπορεί από ημέρα σε ημέρα να βγεί καμμιά νέα έκδοση του NSS ή του JAF που να επιτρέπει την αλλαγή product code στα νέα τηλέφωνα οπότε το πρόβλημά σου να λυθεί δια παντός. :) Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Όπως σου είπα, οι χάρτες και ο εντοπισμός θέση δουλεύουν χωρίς πληρωμή. Αυτό που απαιτεί πληρωμή (ημερήσια, μηνιαία ή ετήσια) είναι η turn-to-turn καθοδήγηση (φωνητική και μη). Και αυτό αν θες την γνώμη μου, ηλίθια απαίτηση από τη πλευρά της Nokia είναι, αλλά δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα. οκ τώρα κατάλαβα! να σαι καλά για την διευκρίνηση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mananes Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Καλησπερα παιδια... Θα ηθελα να με βοηθησετε να ενεργοποιησω τα mms! Ενω στελνω μνμ για να μου ερθουν οι ρυθμισεις, μου απαντανε οτι η υπηρεσια mms δεν βρεθηκε.... Πως θα μπορουσα αλλιως να τα ενεργοποιησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 στη σελίδα τηςς κοσμοτέ τουλαχ που ξέρω, αν με μνμ δε γίνεται δουλειά, έχει κ ρυθμίσεις χειροκίνητες να βάλεις εσύ. αλλα δοκίμασε αργότερα να ξαναστείλεις, μπορεί να έτυχε, για να μη μπλεχτείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mananes Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Τιποτα απο το site της cosmote... δεν εχουν το μοντελο 6303 για να επιλεξεις! και το εχω ξαναπροσπαθησει και στο παρελθον με sms στο 1313 αλλα τα ιδια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Τιποτα απο το site της cosmote... δεν εχουν το μοντελο 6303 για να επιλεξεις! και το εχω ξαναπροσπαθησει και στο παρελθον με sms στο 1313 αλλα τα ιδια.... Πάρε τηλ. στο 1212 και θα σου στείλουνε τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Τιποτα απο το site της cosmote... δεν εχουν το μοντελο 6303 για να επιλεξεις! και το εχω ξαναπροσπαθησει και στο παρελθον με sms στο 1313 αλλα τα ιδια.... επέλεξε ενα αδερφικό μοντέλο του δικού σου, με λίγο ψάξιμο ή από κανένα γνωστό θα βρεις πιο έχει ίδια μενού με το δικό σου! εγώ έτσι είχα κάνει στο νοκκια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 Ξέρουμε αν έχει κάποιο φωτάκι να αναβοσβήνει όταν υπάρχει χαμένη κλήση ή μήνυμα...κάπως όπως το 6300; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 Ναι αναβοσβηνει μπλε το κεντρικο πληκτρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Ετσι απο περιεργεια και μιας και το παρατηρησα πριν λιγο: Το τηλεφωνο βγαζει πολυ καλυτερες φωτογραφιες το βραδυ με ενεργοποιημενο το φλας και απενεργοποιημενη τη "Νυχτερινη λειτουργια" (της οποιας οι βραδυνες φωτο ειναι απλα χαλια). Η δευτερη λοιπον, ποτε χρησιμοποιειται ?? Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Βασικα πιστευω πως ειναι λιγο αχρηστη η νυχτερινη λειτουργια. Υποθετω οτι βοηθαει και καλα σε μερη που εχει φωτισμο αλλα ειναι βραδυ. Τριχες ομως.. οπως ειπες κι εσυ, με το φλας βγαζει καλυτερες φωτο. Ειδικα αν τραβας καποιο προσωπο απο κοντα βγαινει μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Βασικα πιστευω πως ειναι λιγο αχρηστη η νυχτερινη λειτουργια. Υποθετω οτι βοηθαει και καλα σε μερη που εχει φωτισμο αλλα ειναι βραδυ. Τριχες ομως.. οπως ειπες κι εσυ, με το φλας βγαζει καλυτερες φωτο. Ειδικα αν τραβας καποιο προσωπο απο κοντα βγαινει μια χαρα! συμφωνω απόλυτα. σήμερα το πήρα κ γω, άψογο σε όλα του κατ εμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 έχω το εξής πρόβλημα: το κιν το αγόρασα με μια κάρτα 1gb αλλά θέλω να την αντικαταστήσω με μια μεγαλύτερη που είχα από προηγ νόκια. πάω να αντιγρ'αψω τα αρχεία της νέας στη παλιά αλλά βγα΄ζει σφάλμα αντιγραφής για κάποια σαν αρχεία συστήματος. πως να κάνω την αλλαγή καρτών, μη πάθει κάνα σοκ αν δεν αντιγραφεί κάποιο αρχείο συστηματος. κ επίσης οι χάρτες νομίζω δεν αντιγράφονται. δηλ για να μη χάσω τους χάρτες θα πρέπει ναμην αλλάξω ποτέ κάρτα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 έχω το εξής πρόβλημα: το κιν το αγόρασα με μια κάρτα 1gb αλλά θέλω να την αντικαταστήσω με μια μεγαλύτερη που είχα από προηγ νόκια. πάω να αντιγρ'αψω τα αρχεία της νέας στη παλιά αλλά βγα΄ζει σφάλμα αντιγραφής για κάποια σαν αρχεία συστήματος. πως να κάνω την αλλαγή καρτών, μη πάθει κάνα σοκ αν δεν αντιγραφεί κάποιο αρχείο συστηματος. κ επίσης οι χάρτες νομίζω δεν αντιγράφονται. δηλ για να μη χάσω τους χάρτες θα πρέπει ναμην αλλάξω ποτέ κάρτα??? Κάποια αρχεία της κάρτας αυτής σίγουρα δεν μπορούν να αντιγραφούν λόγω DRM(Digital Rights) αλλά τους χάρτες μπορείς να τους βάλεις σε μια νέα κάρτα με την βοήθεια της εφαρμογής Map Loader 3.0, http://europe.nokia.com/explore-services/maps/download-maps/map-loader ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Κάποια αρχεία της κάρτας αυτής σίγουρα δεν μπορούν να αντιγραφούν λόγω DRM(Digital Rights) αλλά τους χάρτες μπορείς να τους βάλεις σε μια νέα κάρτα με την βοήθεια της εφαρμογής Map Loader 3.0, http://europe.nokia.com/explore-services/maps/download-maps/map-loader ;) δηλ να κάνω ενα backup πρωτα με το pc suite στο κινητο και μετα να δοκιμάσω την αλλαγή των καρτών μόνο με μεταφορά των δεδομένων που θέλω κ με το προγραμματάκι που μ έδωσες να περάσω χάρτες?????? μη χαθεί κάνα απαραίτητο αρχείο για το κιν φοβάμαι γι αυτο ρωτώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Όταν συνδέεις την συσκευή σου με τον υπολογιστή, τι λειτουργεία επιλεγείς; Να επιλεγείς πάντοτε Μαζική Αποθήκευση και όχι ΡC Suite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Όταν συνδέεις την συσκευή σου με τον υπολογιστή, τι λειτουργεία επιλεγείς; Να επιλεγείς πάντοτε Μαζική Αποθήκευση και όχι ΡC Suite. ναι με μαζική το δοκίμασα. γενικά εγώ μαζική αποθ χρησιμοποιώ γιατι απλά φώτος κ τραγούδια περνάω. το θέμα είναι ότι δοκίμασα στην αδεια κάρτα να κατεβάσω τους χάρτες (με λειτουργία pc suite επειδή έτσι είπε ενα εισαγωγικό μνμ που βγήκε) όπως είπε ο φίλος παραπανω κ δεν αναγνωρίζει καν το κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lost_Delirious Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Καλησπέρα! Καλό το κινητάκι..αλλά έχω ψάξει όλο το διαδύκτιο μπας και βρώ κάποιο fix ώστε να βελτιωθεί, να αυξηθεί ο ήχος του κινητού κατα την διαρκεια των κλήσεων και των μηνυμάτων....Ακούγετε πάρα πολύ χαμηλά...Γνωρίζεται εσείς κάποια λύση;;;; (Εντάξει μπορεις και απο το equalizer του WMP και βάζεις φουλ το to tremble, το μπάσο κτλ αλλα για κάθε mp3 ξεχωριστά!!). Θα είμουν ευγνώμων για την βοήθεα σας, Ευχαριστώ! Παράθεση Never Give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 κάτι ακόμα: στο κιν καμιά φορά κάνει η οθόνη παρεμβολές όταν στέλνω sms κ ταυοτοχρονα έρχεται προηγ αναφορά παράδωσης (όπως όταν το κιν είναι δίπλα σε τιβι κ το καλέσεις). βέβαια με το προηγ θέμα που είχα παρατήρησα πως το φαινόμενο ήταν εντονότερο, τώρα με το default είναι σε μικρότερο βαθμό. έχεις κανένας ανάλογο πρόλημα?? επίσης παρατήρησα ότι το screensaver του αναλογικού ρολογιού δε δείχνει πάντα τη σωστή ώρα, είναι κάνα bug???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soultil Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 καλησπέρα, πήρα το κινητό πριν 2 εβδομάδες και τώρα που γύρισα από διακοπές έκανα την αναβάθμιση του software από το 6.40 που είχε σε 8.90. μέχρι τώρα όλα δουλεύουν άψογα, αλλά ήθελα να μου πεί κάποιος τις βελτιώσεις-διαφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 καλησπέρα, πήρα το κινητό πριν 2 εβδομάδες και τώρα που γύρισα από διακοπές έκανα την αναβάθμιση του software από το 6.40 που είχε σε 8.90. μέχρι τώρα όλα δουλεύουν άψογα, αλλά ήθελα να μου πεί κάποιος τις βελτιώσεις-διαφορές. Δεν είναι και εύκολο να τις εντοπίσεις... Γενικά μην περιμένεις με τις αναβαθμίσεις να δεις διαφορές ειδικά στα Series 40 ΝΟΚΙΑ. Συνήθως από την αρχή όλα δουλεύουν ρολόι. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Η αναβαθμιση γινεται μεσω pc suite? Γιατι δυστυχως δεν εχω το cdακι!:( Αν δεν υπαρχει ομως καποια σημαντικη διαφορα οκ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Η αναβαθμιση γινεται μεσω pc suite? Γιατι δυστυχως δεν εχω το cdακι!:( Αν δεν υπαρχει ομως καποια σημαντικη διαφορα οκ.:) Αναβαθμιση μπορεις να κανεις μεσω του Nokia updater το οποιο κατεβαζεις απο εδω http://europe.nokia.com/get-support-and-software/download-software/device-software-update Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Ευχαριστω!:D Μονο που οταν βαζω για γλωσσα Greek μου βγαζει αυτο: http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_gr.exe Μονο το αγγλικο updater κατεβαινει!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Ευχαριστω!:D Μονο που οταν βαζω για γλωσσα Greek μου βγαζει αυτο: http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_gr.exe Μονο το αγγλικο updater κατεβαινει!:( Είναι το πολύ καλά "ενημερωμένο" site της Nokia, μια ζωή τα ίδια προβλήματα... :mad: Κατέβασε το αγγλικό, την ίδια ακριβώς δουλειά κάνει. Μόνο πρόσεξε μήπως το product code της συσκευής σου μήπως και δεν είναι Ελληνικό οπότε μετά την αναβάθμιση "αντίο Ελληνικά". Ειδικά αν το πήρες από κανένα Πλαίσιο είναι σχεδόν βέβαιο πως είναι δικής τους παραεισαγωγής με Ρουμάνικο product code. Σε αυτή την περίπτωση κάνε update over-the-air και όχι μέσω του NSU ώστε να μην χάσεις το Ελληνικό language pack. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts