sonil Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Πήρα τηλέφωνο πριν 1 ώρα περίπου και ο υπάλληλος δεν ήξερε να μου πει... Τον ρώτησα αν υπάρχει δυνατότητα να μου πει κάποιος τι γράφει πάνω στο κουτί, ίσως από την αποθήκη τους, και μου είπε οτι δεν γίνεται. Το μόνο που γίνεται είναι αφού κάνω την παραγγελία να πάω σε κάποιο κατάστημα και να δω από μόνος μου χωρίς να ανοίξω την συσκευασία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Λοιπον μολις το παρελαβα με κουριερ απο ηλεκτρονικο καταστημα..παρηγγειλα το νικελ(chrome γραφει κιολας στο αυτοκολλητο απ εξω) μιας και σε ολα τα καταστηματα υπαρχει μονο το μαυρο..το κινητο παιδια ειναι πανεμορφο,σκετο κουκλι και δεν εχει σε τιποτα να ζηλεψει καποιο απο τα πανακριβα της σειρας 8ΧΧΧ...θυμιζει πολυ το αλησμονητο 8810 προ δεκαετιας..το πισω μερος ειναι ολο σαν καθρεφτης!και με ελληνικο μενου μεσα,οχι ομως με ελληνικους χαρακτηρες στα πληκτρα(ποιος νοιαζεται βεβαια αφου παει σφαιρα το κινητο δε χρειαζεται αναβαθμιση)το εψαχνα καιρο το συγκεκριμενο και το βρηκα..το πιο ομορφο κινητο που ειχα μεχρι στιγμης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 (edited) Επιτυχής αλλαγή product code - Downloaded the desired firmware from NAVIFIRM, then I copied the downloaded firmware files into C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-470. - Opened up Phoenix (in Administrator mode, not sure if this is required) - File->Scan Product - Flashing->Firmware Update - Pressed the "..." button, unchecked "Detect Product Code Automatically", selected the firmware I just downloaded. Before, this list was empty, but after copying the files and starting Phoenix, it was now listed. - Then I pressed "Refurbish", and voila, a few minutes later my phone was flashed. Edited August 13, 2010 by gianpithio Αφαίρεση παράνομου υλικού Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Λοιπον μολις το παρελαβα με κουριερ απο ηλεκτρονικο καταστημα..παρηγγειλα το νικελ(chrome γραφει κιολας στο αυτοκολλητο απ εξω) μιας και σε ολα τα καταστηματα υπαρχει μονο το μαυρο..το κινητο παιδια ειναι πανεμορφο,σκετο κουκλι και δεν εχει σε τιποτα να ζηλεψει καποιο απο τα πανακριβα της σειρας 8ΧΧΧ...θυμιζει πολυ το αλησμονητο 8810 προ δεκαετιας..το πισω μερος ειναι ολο σαν καθρεφτης!και με ελληνικο μενου μεσα,οχι ομως με ελληνικους χαρακτηρες στα πληκτρα(ποιος νοιαζεται βεβαια αφου παει σφαιρα το κινητο δε χρειαζεται αναβαθμιση)το εψαχνα καιρο το συγκεκριμενο και το βρηκα..το πιο ομορφο κινητο που ειχα μεχρι στιγμης.. Να σε ρωτήσω, τελικά το chrome είναι το ασημί το γυαλίστερο; δηλαδή αυτό που είναι στα παρακάτω βιντεο; http://www.youtube.com/watch?v=CoQ4OJJ7UqQ http://www.youtube.com/watch?v=4DkYWjrPZyc Ενώ και στα δυο δείχνει το ίδιο χρώμα, στο ένα το έχουν σαν silver, το άλλο σαν chrome. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Να σε ρωτήσω, τελικά το chrome είναι το ασημί το γυαλίστερο; δηλαδή αυτό που είναι στα παρακάτω βιντεο; http://www.youtube.com/watch?v=CoQ4OJJ7UqQ http://www.youtube.com/watch?v=4DkYWjrPZyc Ενώ και στα δυο δείχνει το ίδιο χρώμα, στο ένα το έχουν σαν silver, το άλλο σαν chrome. chrome=χρωμιο,δηλαδη νικελ..το αλλο ειναι το κλασικο ασημι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Απο ποιότητα στην συνομίλια (ακουστικό-μικρόφωνο)πως παει το τηλ?Η γραμματοσειρά στις επαφές μεγαλώνει?Απο πομποδέκτη πως παει? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 (edited) Απο ποιότητα στην συνομίλια (ακουστικό-μικρόφωνο)πως παει το τηλ?Η γραμματοσειρά στις επαφές μεγαλώνει?Απο πομποδέκτη πως παει? - Στη συνομιλια, μακραν το καλυτερο απο δεκαδες κινητα που ειχα ή εχω. Πεντακαθαρο ακουστικο και μικροφωνο. - Η γραμματοσειρά στις επαφές μεγαλώνει. - άριστος και ο πομποδεκτης του. Υ.Γ. Πολυ καλη και η φωτο του. Σε νυχτερινη παντως, διπλα διπλα στην ιδια σκηνη, εφαγε χωμα ενα aino μου... Edited August 29, 2010 by antonio_r Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinetta21 Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Θελω να παρακαλω να ρωτησω εαν το 6700 έχει φωτεινή ένδειξη (π.χ. το πλήκτρο περιήγησης) για τις αναπάντητες κλήσεις και τα μηνύματα (οπως το 6300 το οποίο έχει 2 μπλέ led στις δυο πλευρές του).Μπορειτε να με βοηθησετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seaview Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Το κεντρικό πολυπλήκτρο αναβοσβήνει οταν εχεις αναπάντητη η μυνημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinetta21 Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.Ειχα μεχρι χθες το 6300i (το οποιο μου επεσε στην θαλασσα..) και δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να ανακτησω τα δεδομενα απο το τηλ αλλα και απο την καρτα μνημης που ειχε μεσα.Ασχολουνται λες στην Νοκια με αυτες τις περιπτωσεις η ειναι οικονομικα ασυμφορο να το παω..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 ρε παιδια αν πατησεις τις επιλογες της καρτας μνημης σου βγαζει κατι που λεει ορισμο κωδικου προσβασης. τι ακριβως κανει αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 ρε παιδια αν πατησεις τις επιλογες της καρτας μνημης σου βγαζει κατι που λεει ορισμο κωδικου προσβασης. τι ακριβως κανει αυτο?? Κλειδώνει την κάρτα μνήμης ώστε αν βρει κάποιος την κάρτα μόνη της (πχ να χάσεις το τηλέφωνο σου) να μην μπορεί να διαβάσει τα περιεχόμενα της. Πρόσεχε μόνο όταν κάνεις update στο κινητό να την ξεκλειδώνεις ΠΑΝΤΑ για να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα και χάσεις τα αρχεία σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Υπάρχουν σημαντικές διαφορες της V 7.90 με την αμέσως επόμενη ή τελευταία αναβάθμιση?Αξίζει να την κάνει κάποιος? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 καπου διαβασα οτι η τελευτααια αναβαθμηση ξεκλειδωνει τους περιορισμους του gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Κάτω από δυνατό φως του ήλιου, φαίνεται τίποτα στην οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Κάτω από δυνατό φως του ήλιου, φαίνεται τίποτα στην οθόνη? φαινονται τα παντα φιλε,δε μασαει τιποτα η οθονη κατω απ τον ηλιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 (edited) Και από μπαταρία? Με ελάχιστη χρήση, δηλαδή με το ζόρι ένα μισάωρο την ημέρα.. Έχω και την απορία, αν φαίνεται η ώρα στην οθόνη αναμονής, με σβηστό φως δηλαδή, αλλά όχι εντελώς μαύρη. Χωρίς να πρέπει να πατήσω κάποιο κουμπί Επίσης: Έχω το Ν82 αυτή τη στιγμή. Και σε κάθε επαφή, έχω περισσότερα από ένα τηλέφωνα. Είναι και όλα περασμένα στο OVI Suite. Θα περαστούν οι επαφές μου όπως είναι στο 6700, ή θα περικοπούν? Edited September 7, 2010 by mpempoulinos Επιπλέον απορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Και από μπαταρία? Με ελάχιστη χρήση, δηλαδή με το ζόρι ένα μισάωρο την ημέρα.. Έχω και την απορία, αν φαίνεται η ώρα στην οθόνη αναμονής, με σβηστό φως δηλαδή, αλλά όχι εντελώς μαύρη. Χωρίς να πρέπει να πατήσω κάποιο κουμπί Επίσης: Έχω το Ν82 αυτή τη στιγμή. Και σε κάθε επαφή, έχω περισσότερα από ένα τηλέφωνα. Είναι και όλα περασμένα στο OVI Suite. Θα περαστούν οι επαφές μου όπως είναι στο 6700, ή θα περικοπούν? η μπαταρια 3-4 μερες με νορμαλ χρηση(και κλεισιμο το βραδυ)..η οθονη ειναι μαυρη εντελως αλλα εχει αισθητηρα που με ενα ελαφρυ χτυπημα πανω στο τηλεφωνο εμφανιζει την ωρα..για τις επαφες δε γνωριζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 -- οι επαφες θα σου περαστουν ολες κανονικοτατα. -- η δικη μου μπαταρια, με αρκετη ομιλια, ανετα 4 εικοσιτετραωρα ανοιχτο και βραδυ. ( Μεγαλη σημασια εχει ομως, οι 3 πρωτες αποφορτισεις - φορτισεις να ειναι πληρεις. Μεγαλη η διαφορα στην αποδοση.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 παιδιά αυτό το χρώμα το οποίο είναι πραγματικά εντυπωσιακό και γενικά η όλη διαδικασία της αντανάκλασης και των χρωμάτων που παίρνει είναι το κλασσικό 6700 ασημί ή είναι σε κάποιο άλλο χρώμα??? σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Είναι το silver metallic, όχι το matte metallic. Το 2ο είναι επίσης ασημί, αλλά όχι γυαλιστερό όπως αυτό που δείχνει στο βίντεο. Εσύ αυτό που θέλεις είναι το silver metallic. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Είναι το silver metallic, όχι το matte metallic. Το 2ο είναι επίσης ασημί, αλλά όχι γυαλιστερό όπως αυτό που δείχνει στο βίντεο. Εσύ αυτό που θέλεις είναι το silver metallic. :) πολυ ωραια, να 'σαι καλα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonil Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 (edited) Το ραδιόφωνο παίζει από το μεγάφωνο; Για πείτε και κανένα "αρνητικό" να διαμορφώσουμε μια άποψη... π.χ. ένα αρνητικό είναι οτι δεν έχει wifi... Edited September 30, 2010 by sonil Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Το ραδιόφωνο παίζει από το μεγάφωνο; Για πείτε και κανένα "αρνητικό" να διαμορφώσουμε μια άποψη... π.χ. ένα αρνητικό είναι οτι δεν έχει wifi... οχι,δεν παιζει..μονο απ τα ακουστικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 παιδια το τηλ. ειναι φανταστικο το μονο προβλημα του για μενα μενα ειναι οτι το flash του δεν γινεται φακος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts