Guest lagoudakis Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 τελικα μολις εδωσα την παραγγελια εδω http://www.apiastos.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_2&products_id=543 πιστευω να ειναι οκ το κινητακι:)ποια ειναι παιδια η τελευταια εκδοση λογισμικου αυτη την στιγμη;ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Και θα εμπιστευτείς να κάνεις update το firmware μέσα απτο ίδιο το κινητό???? Είναι σαν να κάνεις καθαρή εγκατάσταση windows μέσα απτα windows..... :lol::blink::O Γιατί όχι; Σε φόρουμ άλλων συσκευών ΝΟΚΙΑ το κάνουν και δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Αλλά δεν ρωτάω αυτό ρωτάω αν χάνεται η γλώσσα έτσι, γιατί νομίζω ότι δεν χάνεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 τελικα μολις εδωσα την παραγγελια εδω http://www.apiastos.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_2&products_id=543 πιστευω να ειναι οκ το κινητακι:)ποια ειναι παιδια η τελευταια εκδοση λογισμικου αυτη την στιγμη;ευχαριστω:) Και εγώ από εκεί το πήρα και μου ήρθε με την 7,90. Η τελευταία που κυκλοφορεί είναι η 10,90. Καλορίζικο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 ευχαριστω φιλε μου,καλα το καταστημα του ειναι απιστευτα γρηγορο!!!!μολις πριν λιγο μου ηρθε η συσκευη:)η πρωτη εντυπωση ειναι πολυ καλη!!!φοραει την 10.50 με ημερομηνια εκδοσης 23-11-09,μου εκανε εντυπωση η ποιοτητα της,αξιζει σιγουρα τα χρηματα της,κατα την γνωμη μου το ασημενιο ειναι πολυ πιο ωραιο απο το μαυρο(γουστα ειναι αυτα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 (edited) Έχεις δίκιο 10,50 είναι η τελευταία έκδοση (όχι 10,90 που έγραψα παραπάνω). Και εγώ σε ασημί το έχω, νομίζω υπερτερεί πολύ σε σχέση με το μαύρο. Από το κατάστημα, είχα ανάμεικτες εντυπώσεις μιας και εμένα με καθυστέρησε 10 μέρες, αλλά οι μισές από αυτές δικαιολογούνταν μιας και έκανε απογραφή (και με είχε ενημερώσει). Γενικά όμως, είναι εξυπηρετικός, φτηνός και αξίζει να τον στηρίζουμε. Δεν έχω κάνει αναβάθμιση και δεν ξέρω αν χάνονται τα ελληνικά. Και εμένα με είχε διαβεβαιώσει ότι δε θα τα χάσω. Αν κάνεις αναβάθμιση ενημέρωσε με σχετικά. Καλορίζικο και πάλι! Ας κάνω και μια ερώτηση σε όποιον γνωρίζει: Τι βελτιώνει η 10,50 σε σχέση με την 7,90? Edited March 22, 2010 by greek_aeras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 τον ρωτησα 2 φορες αν θα χασω τα ελληνικα σε μελλοντικη αναβαθμιση και ηταν κατηγορηματικος πως οχι γιατι μου ειπε οτι στις συσκευες που φερνει αλλαζει το product code και η συσκευη αναγνωριζεται σαν ελληνικη οποτε δεν θα υπαρξει κανενα προβλημα,θα το διαπιστωσω αν βγει καποια νεα αναβαθμιση:O (αυτη την στιγμη φοραει την τελευταια η συσκευη μου) παντως οσο παιζω μαζι του τοσο μου αρεσει απο καθε αποψη,απλα να μην αφηνε και δαχτυλιες:O παντως επιμενω οτι ειναι κουκλα στο ασημι:happy:και απιστευτα στιβαρη και ποιοτικη συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 ναι αυτο μου ειπε.κατα τα λεγομενα του οι αλλοι περνανε απλα τα ελληνικα οποτε στην επομενη αναβαθμιση τα χανεις,προφανως αυτος το προχωραει το θεμα πιο βαθια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 απλα να μην αφηνε και δαχτυλιες:O παντως επιμενω οτι ειναι κουκλα στο ασημι:happy:και απιστευτα στιβαρη και ποιοτικη συσκευη Και εμένα αρχικά με ενοχλούσαν οι δαχτυλιές. Τώρα ή το έχω συνηθίσει ή έχει "μαυρίσει" κατά κάποιο τρόπο και δε με ενοχλούν τόσο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει... Πάντως στις αρχές με ενοχλούσαν έντονα οι δαχτυλιές, τώρα όχι... Πράγματι είναι φτιαγμένη από εξαιρετικά ποιοτικά υλικά. 2 μήνες τώρα, δεν έχει ούτε αμυχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spacegucci_74 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Το τηλ ειναι απλα τελειο!!!!! Η μπαταρια του ειναι το κατι αλλο και σε 30 λεπτακια ειναι παλι ετοιμο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Γεια σας και απο μενα! Απεκτησα αυτο το κινητο με ανταλλαγη απο το καταστημα buy&sell στην Ομονοια. Το πηρα μεταχειρισμενο, αλλα σε κατασταση καινουργιου με τις ζελατινες του μπρος πισω και σε χρωμα μαυρο, που προσωπικα μου αρεσει πολυ και δεν φαινονται τοσο εντονα οι δαχτυλιες οπως στο ασημι! Φαινεται αψογο κινητακι τοσο απο θεμα κατασκευης(βαρυ, αλλα στιβαρο)οσο και λειτουργικοτητας! Επισης η καμερα ειναι παρα πολυ καλη, πραγμα για το οποιο δεν ειχα καμια αμφιβολια υστερα απο τις φωτογραφιες του φιλου haki!;) Μιλαμε για απιστευτη λεπτομερεια και χρωματικη αποδοση σε τοσο μικρη συσκευη! Και το μονο ledακι μια χαρα τα καταφερνει! Το μονο που ψαχνω ειναι καποιο τροπο για να βλεπω το ποσοστο της μπαταριας, καθ΄οτι η ενδειξη ειναι φτωχη. Ισως καποιο θεματακι με μπαταρια να βοηθησει... Αψογο παντως!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Το τηλ ειναι απλα τελειο!!!!! Η μπαταρια του ειναι το κατι αλλο και σε 30 λεπτακια ειναι παλι ετοιμο:) Τι εννοεις φιλε οτι σε 30 λεπτα ειναι ετοιμο; Οτι φορτιζει τοσο γρηγορα; Εμενα με τον φορτιστη μου εκανε 1 ωρα και κατι, ενω με το καλωδιο usb χρειαστηκε 2μιση ωρες περιπου! Η αυτονομια φαινεται ικανοποιητικη, αλλα η ενδειξη δεν ειναι και η καλυτερη. Πρεπει να τη συνηθισω για να ξερω ποτε ξεμενω απο μπαταρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 τους ιδιους χρονους μου κανει και σε μενα για να φορτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spacegucci_74 Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Τι εννοεις φιλε οτι σε 30 λεπτα ειναι ετοιμο; Οτι φορτιζει τοσο γρηγορα; Εμενα με τον φορτιστη μου εκανε 1 ωρα και κατι, ενω με το καλωδιο usb χρειαστηκε 2μιση ωρες περιπου! Η αυτονομια φαινεται ικανοποιητικη, αλλα η ενδειξη δεν ειναι και η καλυτερη. Πρεπει να τη συνηθισω για να ξερω ποτε ξεμενω απο μπαταρια... Εμενα σε 30 - 40 λεπτα το πολυ ειναι πληρες φορτισμενο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Εντυπωση μου κανει παντως...δεν εχω δει αλλο κινητο να φορτιζει τοσο γρηγορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spacegucci_74 Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Εντυπωση μου κανει παντως...δεν εχω δει αλλο κινητο να φορτιζει τοσο γρηγορα! Ειμαι σεχδον 100% σιγουρος. Θα κανω αυριο μαλλον που θα μεινω απο μπαταρια μια ακριβη στο λεπτο μετρηση και θα γράψω τους χρόνους. Εννοειται οτι η μπαταρία μου εχει κόκκινη ενδειξη όταν την φορτίζω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 ΟΚ.:) Οταν ειναι κοκκινη η ενδειξη ποσο κραταει ακομα; Εγω το φορτισα αμεσως για να μη μεινω απο μπαταρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savas_kelpe Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Καλησπέρα παιδιά!!! έχω να κάνω 2 ερωτήσεις σχετικά με το νόκια 6700 που αγόρασα. 1) το βίντεο γιατί δεν έχει φλας??? 2) Μπορώ να βάλω λογισμικο για να διαβάζει έγγραφα του office???? 3) που μπορώ να βρώ την φωνητική ειδοποίηση όταν σε παίρνει κάποιος να σου λέει το ονομά του! ΑΑΑ η εκδοσή του είναι η 7.09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datum Processor Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Φορτίζει όντως ΠΟΛΥ πιο γρήγορα σε σχέση με άλλα κινητά και η μπαταρία του κρατάει πολύ (για τον χρόνο φόρτισης που θέλει)...... :D Με 50 λεπτά φόρτισης (εντελώς άδειας μπαταρίας) κρατάει 4+ μέρες συνεχούς λειτουργίας....... Τι καλύτερο??? :cool: Κι όσο για το κόκκινο κουτάκι θα σας κρατήσει σίγουρα ένα 24ωρο οπότε μην αγχώνεστε..... Απλά συμφωνώ πως η ένδειξη της μπαταρίας είναι κάπως "περίεργη" .... κι εγώ δεν την συνήθισα ακόμα, απλά ξέρω πως μόλις πάει στο κόκκινο έχω άλλη μια μέρα.................. :whistle: Κι έχω 2 εκδόσεις πίσω απο την τελευταία που κυκλοφορεί αλλά.........δεν με χαλάει ΚΑΘΟΛΟΥ! Λειτουργεί ά-ψ-ο-γ-α! ;) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 ακριβως!!ειχα καιρο να δουλεψω συσκευη που να δουλευει αψογα σε ολα και να ειναι κουκλα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 ακριβως!!ειχα καιρο να δουλεψω συσκευη που να δουλευει αψογα σε ολα και να ειναι κουκλα:) Το ότι δουλεύει άψογα οφείλεται στο φοβερό λειτουργικό της το S40... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Πραγματικα ειναι αψογο σε ολα του. Φοβερο υλικο κατασκευης, ευκρινεστατη οθονη, πολυ καλη καμερα, καλη μπαταρια και ολα αυτα σε μια μικρη και κομψη συσκευη που χωραει παντου! H Nokia εβγαλε καποια κορυφαια μοντελα, οπως το 6303 και αυτο. Μακαρι να συνεχισει ετσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 το παραγγειλα απο τη wind και εκτος οτι δεν εχουν και περιμενουν μου ειπαν οτι εχει ερθει μονο σε μαυρο! ειναι αληθεια? η μια γκαντεμια πανω στην αλλη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Δεν μπορω να καταλαβω τι εχουν μερικοι με το μαυρο...εμενα μου αρεσει παρα πολυ! Ενταξει, γουστα ειναι αυτα...αλλα εχει και το μαυρο τη σκοτεινη γοητεια του!:p;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 μαυρο μονοτονια φιλε! το διχρωμο σπαει στο ματι. δεν ξερω αν εχεις προσεξει τα ακριβα αμαξια αλλο χρωμα εχουν εξω και αλλο μεσα και αλλα εχουν διχρωμια και απο εξω. δεν ειναι τυχαιο! http://www.seriouswheels.com/pics-2007/2007-Audi-R8-Front-Angle-Closeup-1600x1200.jpg για να τεριαζει και με το αμαξι μου καταλαβες!!!:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Αφου το θετεις ετσι παω πασο!:lol:Παντως μη νομιζεις οτι το μαυρο υστερει σε ποιοτητα...ειναι αψογη κατασκευη!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts