essential Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 ρε παιδιά συγγνώμη με το bluetooth κοιμάστε? Δηλαδή οκ. Πριν καιρό παίζει να το χρησιμοποιούσα αρκετά!(Πριν ιφονε εποχή) Μέχρι πρότινως δεν με ένοιαζε γιατί ότι ήθελα το είχα στον υπολογιστή μου. Από κει και πέρα εμένα γιατί δεν μου τρώει την μπαταρία? όταν βγαίνεται πατάτε το ''Χ'' πάνω αριστερά? κανονικά όταν στέλνω και μετά βγαίνω κλείνει και το bluetooth. Μείωση μπαταρίας δεν έχω δει.. Κάτι έπαιξε τις τελευταίες μέρες αλλά ήταν λόγω του installus και του σαφαρι καθώς τα έλιωσα.. Και επίσης η 1.08 τι διαφορά έχει από την 1.07? Δεν έκανα update και με την 1.07 είμαι οκ αν και καμιά φορά μου βγάζει πρόβλημα stack bla bla.. Επίσης να αναφέρω ότι όλα λειτουργούν κανονικά στέλνω με όλα τα κινητά (είχα κάποιο πρόβλημα με τα lg αλλά τελικά στο άκυρο δέχτηκα και έστειλα και μετά τα πράγματα έστρωσαν) και επίσης δεν μου έχει βγάλει ποτέ πρόβλημα με τις foto στο saVE στη βιβλιοθήκη.. Ένα πολύ καλό app είναι το wildeyes με το οποίο μπορείς να ανοίξεις μια μεγάλη γκάμα αρχείων και παράλληλα να ψάξεις μέσα στο ιφονε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Από κει και πέρα εμένα γιατί δεν μου τρώει την μπαταρία? όταν βγαίνεται πατάτε το ''Χ'' πάνω αριστερά? κανονικά όταν στέλνω και μετά βγαίνω κλείνει και το bluetooth. Μείωση μπαταρίας δεν έχω δει.. Αντε παλι τα ιδια θα απανταω συνεχεια μεχρι να μαλωσω με κανεναν:D Γιατι δεν μας πιστευεις και γιατι μας θεωρεις ηλιθιους οτι δεν μπορουμε να πατησουμε το κοκκινο Χ. Καποιοι απο εμας εχουν καποια προβληματα που δεν τα εχουν αλλοι στο τηλεφωνο τους γιατι σου φαινεται τοσο παραξενο....θα πρεπει να χαιρεσαι που δεν συμβαινει και στο δικο σου και να μην το αμφισβητεις οταν το αναφερουν 5-10 ατομα. Για να εχουμε βαλει το iBluetooth σημαινει οτι εχουμε κανει jailbreak, αρα πρεπει να ξερουμε να πατησουμε ενα Χ γμτη μου.....:lol: Φιλικα παντα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Για να εχουμε βαλει το iBluetooth σημαινει οτι εχουμε κανει jailbreak, αρα πρεπει να ξερουμε να πατησουμε ενα Χ γμτη μου.....:lol: Φιλικα παντα.... :lol::lol: Αντί να πλακώστε σε ποιον τρώει και σε ποιόν δεν τρώει, γιατί δεν λέτε τι άλλο έχετε εγκατεστημένο στη συσκευή που μπορεί να σχετίζεται με κάποιο τρόπο με το πρόβλημα της κατανάλωσης στο iBluetooth? Κάποιο SBSettings/BossPrefs μπορεί να την κάνει τη ζημιά με τους διακόπτες του bluetooth αν και δεν εξηγείται τόσο μεγάλη κατανάλωση με ανοικτό το bluetooth... Πάντως μου κάνει εντύπωση που σε ορισμένους τρώει μπαταρία όταν είναι κλειστή γιατί στο filesystem content δεν φαίνεται να περιλαμβάνονται αρχεία σε τοποθεσίες στην συσκευή πέρα από την ~/Applications/iBluetooth. Ή μήπως σε κάποιους υπάρχουν, με τόσες σπασμένες εκδόσεις που κυκλοφορούν; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramatilos Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 kalimera paidia Emena exakolouthi na mi stelni g na min lamvani yparxi kapoka lisi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
essential Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Αντε παλι τα ιδια θα απανταω συνεχεια μεχρι να μαλωσω με κανεναν:D Γιατι δεν μας πιστευεις και γιατι μας θεωρεις ηλιθιους οτι δεν μπορουμε να πατησουμε το κοκκινο Χ. Καποιοι απο εμας εχουν καποια προβληματα που δεν τα εχουν αλλοι στο τηλεφωνο τους γιατι σου φαινεται τοσο παραξενο....θα πρεπει να χαιρεσαι που δεν συμβαινει και στο δικο σου και να μην το αμφισβητεις οταν το αναφερουν 5-10 ατομα. Για να εχουμε βαλει το iBluetooth σημαινει οτι εχουμε κανει jailbreak, αρα πρεπει να ξερουμε να πατησουμε ενα Χ γμτη μου.....:lol: Φιλικα παντα.... Φίλε σάκη. Δεν σας θεωρώ ηλίθιους , ούτε είπα ότι δεν μπορείτε να πατήσετε ένα "Χ" απλά όπως ανέφερε και ο περικλής πιο κάτω το να τρώει την μπαταρία ενώ είναι κλειστό είναι λίγο παράξενο. Χαίρομαι που δεν συμβαίνει στο τηλέφωνο μου και συμερίζομαι την αγωνία σας για λύση του προβλήματος. (Σαν πολιτικός μίλησα έλεος...) Δεν έχω κάτι άλλο ανοιχτό εκτό του wifi στο ιφονε μ και επίσης είναι η εφαρμογή που κατέβασα από xsellize και είμαι στην 1.07 ακόμα. Επίσης δεν έχω βάλει να τρέχει τίποτα στο παρασκήνιο. Τα ssh πάντα ανοιχτά και τα BT πάντα κλειστά από την εφαργομή ανοίγουν μόνο. Πριν έστειλα 2 mp3 μέσω bluetooth και μίλησα 1 λεπτό στο τηλέφωνο και μετά μέσω memtool είδα τα : Καταρχήν μνήμη ελεύθερη έχω γύρω στα 20-25 (όχι πολύ σχετικό). Στις διεργασίες έχω: SpringBoard 26.10MB / 17.91 CPU Mobile Phone 13.46MB / 0.0% CPU mediaserverd 3.48MB / 42.16 CPU iapd 3.09MB / 0.0% CPU lockdown 2.45ΜΒ / 10,48 CPU CommCenter 2.37MB / 15.03 CPU BTServer 2.25MB / 0.0% CPU configd 2.12MB / 14.92 CPU MxT2d 1.84MB / 0.0% CPU PdaNet 1.79MB / 0.0% CPU fairplayd 1.59MB / 0.0% CPU mDNSResponder 1.34MB / 0.0% CPU update 0.66MB / 0.0% CPU launchd 0.56MB / 0.0% CPU syslogd 0.45MB / 0.0%CPU notifyd 0.41MB / 0.0% CPU Αυτά. Κάποια πράγματα όπως το PdaNet ή το MxT2d δεν θα έπρεπε να είναι εκεί. Μπορεί από δω να κατεβαίνει η μπαταρία? Επίσης αυτά τα πράγματα δεν απασχολούν καθόλου την CPU παίζει ρόλο ή και μόνο η παρουσία τους καταναλώνει μπαταρία. Και επίσης παρατηρώ εκείνο το BTServer . Σχέση με τα bluetoooth? Δεν ξέρω δεν κιλλάρω και καμία διεργασία. Παραθέστε τα δικά σας να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Αν δεν θελεις να συμπιεστουν οι φωτο σου μην τις στελνεις απο το Images στειλτες απο το File System(var/mobile/media/DCIM/100APPLE)...... Με το Discover(αντι του Wildeyes) μπορεις να τις δεις σε thumbnail ωστε να ξερεις ποιο νουμερο θες να στειλεις thanks :D me esoses Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Ειδες τι γινεται με τον γραπτο λογο......πλακα εκανα και δεν προκειται να μαλωσω με κανεναν:D Με iPhone 3G τις 6 free πρωτες μερες του original προγραμματος....τρελη καταναλωση! Αφαιρεση του original, τοποθετηση της xsellize version........μια απο τα ιδια! Στο 2G της γυναικας μου.....κανενα προβλημα με μπαταρια αλλα ειτε original ειτε xsellize δεν εμφανιζει τα βελακια για αποστολη φωτογραφιων μεσω του Images :wacko: Ειναι φυσιολογικο χτες το βραδυ με 7 ωρες υπνο(AIRPLANE MODE) 12% πτωση της μπαταριας? Με μια προχειρη ματια το μονο εξτρα που βρηκα ηταν SCHelper 0.77/cpu18.23% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 δεν μου ανοιγει εμενα η εφαρμογη..... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 essential με ποία εφαρμογή τσέκαρες RAM κ CPU να δώ κ εγώ! Εγώ χρησιμοποιώ το FreeMemory απο AppStore. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 essential με ποία εφαρμογή τσέκαρες RAM κ CPU να δώ κ εγώ! Εγώ χρησιμοποιώ το FreeMemory απο AppStore. Soiramk μπορείς να χρησιμοποιήσεις το MemTool από το Cydia.... ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 essential με ποία εφαρμογή τσέκαρες RAM κ CPU να δώ κ εγώ! Εγώ χρησιμοποιώ το FreeMemory απο AppStore. Και με το bosstool δεν βλεπεις την ram?Ή οχι? Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Και με το bosstool δεν βλεπεις την ram?Ή οχι? Όχι καμία σχέση. Με το Boss Tools μπορείς να δεις την συνολική και την εναπομένουσα χωρητικότητα των δύο partition της flash μνήμης όπως επίσης να κάνεις και κάποιες μεταφορές ( πχ τα fonts) από το partition του λειτουργικού στο user partition για να εξοικονομήσεις χώρο. Δεν παρέχει πληροφορίες σχετικά με την μνήμη που δεσμεύει κάθε εφαρμογή που τρέχει στο OS. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Soiramk μπορείς να χρησιμοποιήσεις το MemTool από το Cydia.... ;) 8nx DjArte! Θα το δοκιμάσω! Κ CPU κ RAM δείχνει αυτό έτσι? Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimmas Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 για οσους δυσκολευονται με την εφαρμογη και παιρνουν μηνυμα " η εφαρμογη iBluetooth" δεν ειναι δυνατο να ανοιξει απλα να μπουν appstore και να εγκαταστησουν εστω μια δωρεαν εφαρμογη και οκ!!! Μηπως στριβει τις φωτο πριν φτασουν σε αλλες συσκευες η οι συσκευες δεν μπορουν να απεικονισουν σωστα διαστασεις iPhone?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Ρε παιδες, ολα τα παραπανω καλα ακουγονται αλλα ειμαστε ενα ματσο χρηστες που εγκατεστησαν την εφαρμογη και δεν τρεχει!!!!Το σφαλμα ειναι" η εφαρμογη iBluetooth δεν ειναι δυνατο να ανοιξει"..Καμια ιδεα??????Να σημειωθει οτι στο medevil.net καποιος προτεινε να εγκαταστησω μια free εφαρμογη απο appstore και επισης οτι και το MyBattery βγαζει το ιδιο μηνυμα... παρεπιπτοντως το MyBattery μου εληξε! Δέν ειναι FREE?? Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Τα mp3 που μας στέλνουν δε γίνεται να τα κάνουμε να μπαινουν στον player αυτόματα και αν όχι πώς θα τα ακούω? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plokamias Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 μια βοηθεια ρε παιδια οταν πνε να μου στειλουν μια φωτογραφια και κανω save as για να την αποθηκευσω μου βγαζει μια διαδρομη appleifcu παω στις ρυθμισεις να αλλαξω την διαδρομη του save as αλλα παλι μου δειχνει την ιδια και κολλαει η εφαρμογη τι να κανω? καμια βοηθεια ????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 Να ρωτήσω κάτι.Δοκίμασα την εφαρμογή ibluetooth αλλά ενώ μπορώ να στείλω κανονικά χωρίς πρόβλημα,το iphone δε λαμβάνει με τίποτα. Ξέρει μήπως κανείς τι μπορώ να κάνω;; //Επίσης, στη νέα 3η έκδοση του iphone αναμένεται τα οποιαδήποτε προβήματα με το bluetooth να έχουν λυθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 preview of some features on the new iBluetooth 2.0 http://www.spaziocellulare.com/ispazio/en/2009/04/16/exclusive-preview-of-some-features-on-the-new-ibluetooth-20/ Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Να ρωτήσω κάτι.Δοκίμασα την εφαρμογή ibluetooth αλλά ενώ μπορώ να στείλω κανονικά χωρίς πρόβλημα,το iphone δε λαμβάνει με τίποτα. Ξέρει μήπως κανείς τι μπορώ να κάνω;; //Επίσης, στη νέα 3η έκδοση του iphone αναμένεται τα οποιαδήποτε προβήματα με το bluetooth να έχουν λυθεί; 1. Και σε μένα μια από τα ίδια. Στέλνω αλλά δεν παίρνω... Το βαρέθηκα και το παράτησα... 2. Όσον αφορά την ανταλλαγή αρχείων, όχι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos07 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Είχα περάσει και εγω την εφαρμογή στην έκδοση 2.2.1 τώρα όμως με την 3.0 μου γράφει ένα μηνύμα ότι πρέπει να κάνω restart την εφαρμογή ξέρεις κανένας αν υπάρχει λύση η απλά δεν παίζει με την 3.0 και τσάμπα παιδεύομαι. Θα βγεί καινούργια έκδοση για την 3.0, γιατί αρκετέ εφαρμογές δεν μου παίζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysitsa Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 πριν απο λιγο το εβαλα(iphone 2g os 3)...μπορω μονο να στειλω.....προσπαθησα να στειλω απο το nokia e51 αλλα ενω ξεκιναει να δεχεται το iphone ,ξαφνικα σταματαει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 παιδια αναμενουμε update για συμβατοτητα με την 3.0.Το κακο ειναι οτι θα αργησει λιγακι....μεχρι τοτε μπορειτε να περασετε απο xsellize μια *****ed εκδοση για 3.0.Το εβαλα στο 2g και σε ενα αλλο 3g και δουλευει αψογα...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 πριν απο λιγο το εβαλα(iphone 2g os 3)...μπορω μονο να στειλω.....προσπαθησα να στειλω απο το nokia e51 αλλα ενω ξεκιναει να δεχεται το iphone ,ξαφνικα σταματαει.... Και εγώ που το δοκίμασα με nokia κινητά παρουσιάζει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα επομένως μου φαντάζει θέμα συμβατότητας με τα πρωτόκολλα που υποστηρίζονται από τα nokia κινητά. περιμένουμε αναβάθμιση.... ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soares Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 εκανα install του ibluetooth και μπορω να στελνω αρχεια αλλα οταν τα δεχομαι μου κολλαε στ ο 99% και μετα απο καποια δευτερολεπτα μου λει finished αλλα την φωτο δεν την βρισκω μετα στο photo library? ποιο το προβλημα ?και υπαρχει καλυτερο απο το iblueetooth ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts