Jump to content

essential

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

essential's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. GL παίδες. Χαρά στον τυχερό που θα το πάρει. Έπαιζα μαζι του σημερα. Κορυφαίο!
  2. Επειδή είναι φρέσκο. Τις προάλλες που τα είδα πρώτη φορα δν έπαιξα πολυ με το Οne γτ ένα Samsung boy στο πλαίσιο μου έδειχνε τα κόλπα του κινητού ( s4 ) με τις κινήσεις χωρίς να ακουμπάει. Σημερα που τα είδα ξανά ήρεμα η απαντηση είναι μια. HTC One. Καλύτερη οθόνη! Πιο φωτεινή πιο ωραία. Ωραίο design. Τα κόλπα του gs4 τα βρισκεις στο store η θα τα βρεις σύντομα εκεί!
  3. Καλή επιτυχία και καλή επιτυχία. Πρωί πρωί 25 σελίδες μαζεύτηκαν. :p
  4. Καλησπέρα παιδιά, χωρίς να θέλω να γίνω φορτικός αλλά επειδή έχω μπερδευτεί λίγο θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις και σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας. Από μέρα σε μέρα έρχεται το wp7 samsung focus από αμερική ξεκλείδωτο. Λογικά δεν θα φοράει mango. Θέλω να ρωτήσω τα εξείς. Ποια η διαφορά της custom mango από την απλή? επειδή χάθηκα λίγο στα τόσα πόστ. Ξέρω ότι μέσω του ξεκλειδώματος μπορούμε να βάλουμε δικά μας xap. Το θέμα είναι τι κερδίζω από την custom rom? Επίσης ποια είναι η διαδικασία η σωστή για να γίνει η δουλειά. Επειδή άνοιξα και τον οδηγό εγκατάστασης custom rom χάθηκα κάπου στη μέση. Και στο mango μπορούμε τελικά να φορτώνουμε εφαρμογές όπως πριν?
  5. καλή μου επιτυχία όπως καλή τύχη και στους υπόλοιπους
  6. @soiramk Και γω αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα. Έμενε στο running. Απ ότι δίάβασα και γω γενικά για το θέμα έμεινα στο ''κλείνω το άι φον, τρέχω μπλακ ρέιν, και μετά το ανοίγω!! Όταν το άνοιγα έλεγε sim locked: από την στιγμή που έβαζα το πιν και μετά το blackra1n δεν έπιανε. Μια φορά δοκίμασα στην τύχη και με το που άνοιξε δεν το ακούμπησα(δεν ενεργοποίησα την σιμ) και πάτησα το make it ra1n. Και τελικά άρχισε η διαδικασία. Δοκίμασε και αυτό.
  7. άμα το έδινε κανείς και ολόκληρο γιατί απ ότι φάινεται δεν προλάβαμε..
  8. qosmio δεν είμαι γραμμένος σαν developer .μπορώ να βάλω την 4 beta? αν όχι, αν περάσω τώρα την 3 beta θα έχω κάποιο πρόβλημα?
×
×
  • Create New...