Administrators athanaso77 Δημ. March 24, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τόσο το Diamond 2 όσο και το Pro 2 θα έρθουν με 6.1 αλλά θα παρέχεται επίσημα η αναβάθμιση σε 6.5 όταν θα είναι διαθέσιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Η αναβαθμιση σε wm 6.5 θα μπορει να γινει κι απο αλλα ppc..??..βσκ εγω εχω wm 6 και εχω το hp ipaq 114..αν ναι τοτε πως ακριβως γινεται..? Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Η αναβαθμιση σε wm 6.5 θα μπορει να γινει κι απο αλλα ppc..??..βσκ εγω εχω wm 6 και εχω το hp ipaq 114..αν ναι τοτε πως ακριβως γινεται..? Εδώ δεν έβγαλαν για την 6.1, περιμένεις για την 6.5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Έτσι είναι... με λίγα λόγια αποκλείεται να δούμε τα 6.5 στο 114. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Έτσι είναι... με λίγα λόγια αποκλείεται να δούμε τα 6.5 στο 114. A κριμα..:(..ισως τοτε τα wm 7 που θα βγουν σε κανα χρονο..:p.. Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τόσο το Diamond 2 όσο και το Pro 2 θα έρθουν με 6.1 αλλά θα παρέχεται επίσημα η αναβάθμιση σε 6.5 όταν θα είναι διαθέσιμα. με omnia τι γίνεται;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Σε κανένα από τα σημερινά μοντέλα (Omnia, Xperia, HD, κτλ) δεν προβλέπεται να δοθεί επίσημα η αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Σε κανένα από τα σημερινά μοντέλα (Omnia, Xperia, HD, κτλ) δεν προβλέπεται να δοθεί επίσημα η αναβάθμιση. καλυτερα..κ καθολου να μη τα βγαλουν τα 6.5 δε θα με πειραξει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Εσένα όχι, πολλοί όμως έχουν ήδη αρχίσει να παραπονιούνται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Στο PC WORLD τεύχος Απριλίου διάβασα ότι δεν θα διατίθενται ως upgrade από τα 6.1:( Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Μα αυτό δεν είπαμε μόλις πιο πάνω; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Καλησπέρα. Πρωσοπικά μου αρέσει το καινούργιο interface των 6.5. Γνώμη μου προσπαθούν να το κάνουν πιο friendly στο μέσω χρήστη και φένεται οτι κάτι κάνουνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pt3 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Σε γενικές γραμμές υπάρχει συμβατότητα προς τα πίσω των windows mobile συστημάτων ; Δηλαδή προγράμματα - παιχνίδια για wm 5 παίζουν σε wm6, wm6.1, wm6.5 κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Σε γενικές γραμμές υπάρχει συμβατότητα προς τα πίσω των windows mobile συστημάτων ;Δηλαδή προγράμματα - παιχνίδια για wm 5 παίζουν σε wm6, wm6.1, wm6.5 κλπ; Γενικότερα δεν τίθεται θέμα ασυμβατότητας, συνεπώς παίζουν κανονικά εκτός και αν τονίζεται το αντίθετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fletser1995 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Εγω που εχω το pro2 μπορω να κανω νομιμα upgrade για τα 6.5.....αλλα αν αργοτερα θελω να βαλω τα 7 θα πρεπει να σπασω το κινητο??ετσι?? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Ε κάτσε ρε φίλε ακόμα τα 6.5 να κυκλοφορήσουν και σκέφτεσαι για τα 7 ? :p :p Τα 6.5 όταν κυκλοφορήσουν θα μπορείς να τα βάλεις χωρίς πρόβλημα, για τα 7 δεν έχουμε ενημέρωση. Πάντα βέβαια οι cooked ROMs είναι καλύτερες Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Ακριβώς όταν θα βγούν τα 7 ποιός ξέρει πόσες συσκευές θα έχεις αλλάξει... Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fletser1995 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 εεεεεεεεεμα ρεεεεε...δεν αλλαζω και συσκευη και καθε μηνα!!ηρεμισε :p τα 7 ποτε θα βγουν???κατα τον ιουνιο?? οι cooked rom ειναι καλυτερες????? :X:X :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Αφού είπαμε δεν έχουμε καμία ενημέωση για τα 7 μέχρι στιγμής! Πόσες φορές να το πούμε? Είναι άγνωστο το πότε θα κυκλοφορήσουν. Επίσης ναι οι cooked ROMs είναι σαφώς καλύτερες Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 εεεεεεεεεμα ρεεεεε...δεν αλλαζω και συσκευη και καθε μηνα!!ηρεμισε :p τα 7 ποτε θα βγουν???κατα τον ιουνιο?? οι cooked rom ειναι καλυτερες????? :X:X :X To σχόλιο μου ήταν ειρωνικό καθώς τα windows 7 τα ακούμε από πέρσι και συνεχώς ακούγαμε για αναβολές στην κυκλοφορία τους, τώρα απλώς ακούμε για τα 6.5. Μην μπερδεύεσαι με τα 7 που θα βγουν για υπολογιστές. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 Επίσης ναι οι cooked ROMs είναι σαφώς καλύτερες Όχι πάντα, εξαρτάται από τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του καθενός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts