Jump to content

Windows Mobile 6.5

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τόσο το Diamond 2 όσο και το Pro 2 θα έρθουν με 6.1 αλλά θα παρέχεται επίσημα η αναβάθμιση σε 6.5 όταν θα είναι διαθέσιμα.

Modpic.gif

Η αναβαθμιση σε wm 6.5 θα μπορει να γινει κι απο αλλα ppc..??..βσκ εγω εχω wm 6 και εχω το hp ipaq 114..αν ναι τοτε πως ακριβως γινεται..?

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Η αναβαθμιση σε wm 6.5 θα μπορει να γινει κι απο αλλα ppc..??..βσκ εγω εχω wm 6 και εχω το hp ipaq 114..αν ναι τοτε πως ακριβως γινεται..?

Εδώ δεν έβγαλαν για την 6.1, περιμένεις για την 6.5;

Έτσι είναι... με λίγα λόγια αποκλείεται να δούμε τα 6.5 στο 114.

A κριμα..:(..ισως τοτε τα wm 7 που θα βγουν σε κανα χρονο..:p..

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τόσο το Diamond 2 όσο και το Pro 2 θα έρθουν με 6.1 αλλά θα παρέχεται επίσημα η αναβάθμιση σε 6.5 όταν θα είναι διαθέσιμα.

με omnia τι γίνεται;;;

• Administrators
Σε κανένα από τα σημερινά μοντέλα (Omnia, Xperia, HD, κτλ) δεν προβλέπεται να δοθεί επίσημα η αναβάθμιση.

Modpic.gif

Σε κανένα από τα σημερινά μοντέλα (Omnia, Xperia, HD, κτλ) δεν προβλέπεται να δοθεί επίσημα η αναβάθμιση.

καλυτερα..κ καθολου να μη τα βγαλουν τα 6.5 δε θα με πειραξει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο PC WORLD τεύχος Απριλίου διάβασα ότι δεν θα διατίθενται ως upgrade από τα 6.1:(
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Καλησπέρα. Πρωσοπικά μου αρέσει το καινούργιο interface των 6.5. Γνώμη μου προσπαθούν να το κάνουν πιο friendly στο μέσω χρήστη και φένεται οτι κάτι κάνουνε.

• 1 month later...

Σε γενικές γραμμές υπάρχει συμβατότητα προς τα πίσω των windows mobile συστημάτων ;

Δηλαδή προγράμματα - παιχνίδια για wm 5 παίζουν σε wm6, wm6.1, wm6.5 κλπ;

• Administrators
Σε γενικές γραμμές υπάρχει συμβατότητα προς τα πίσω των windows mobile συστημάτων ;Δηλαδή προγράμματα - παιχνίδια για wm 5 παίζουν σε wm6, wm6.1, wm6.5 κλπ;

Γενικότερα δεν τίθεται θέμα ασυμβατότητας, συνεπώς παίζουν κανονικά εκτός και αν τονίζεται το αντίθετο.

Modpic.gif

• 3 months later...
Εγω που εχω το pro2 μπορω να κανω νομιμα upgrade για τα 6.5.....αλλα αν αργοτερα θελω να βαλω τα 7 θα πρεπει να σπασω το κινητο??ετσι?? :wacko:

Ε κάτσε ρε φίλε ακόμα τα 6.5 να κυκλοφορήσουν και σκέφτεσαι για τα 7 ? :p :p Τα 6.5 όταν κυκλοφορήσουν θα μπορείς να τα βάλεις χωρίς πρόβλημα, για τα 7 δεν έχουμε ενημέρωση. Πάντα βέβαια οι cooked ROMs είναι καλύτερες
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Ακριβώς όταν θα βγούν τα 7 ποιός ξέρει πόσες συσκευές θα έχεις αλλάξει...

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

εεεεεεεεεμα ρεεεεε...δεν αλλαζω και συσκευη και καθε μηνα!!ηρεμισε :p τα 7 ποτε θα βγουν???κατα τον ιουνιο?? οι cooked rom ειναι καλυτερες????? :X:X :X

Αφού είπαμε δεν έχουμε καμία ενημέωση για τα 7 μέχρι στιγμής! Πόσες φορές να το πούμε? Είναι άγνωστο το πότε θα κυκλοφορήσουν.

Επίσης ναι οι cooked ROMs είναι σαφώς καλύτερες

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

εεεεεεεεεμα ρεεεεε...δεν αλλαζω και συσκευη και καθε μηνα!!ηρεμισε :p τα 7 ποτε θα βγουν???κατα τον ιουνιο?? οι cooked rom ειναι καλυτερες????? :X:X :X

To σχόλιο μου ήταν ειρωνικό καθώς τα windows 7 τα ακούμε από πέρσι και συνεχώς ακούγαμε για αναβολές στην κυκλοφορία τους, τώρα απλώς ακούμε για τα 6.5. Μην μπερδεύεσαι με τα 7 που θα βγουν για υπολογιστές.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

• Administrators
Επίσης ναι οι cooked ROMs είναι σαφώς καλύτερες

Όχι πάντα, εξαρτάται από τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του καθενός.

Modpic.gif