katerinasos Δημοσιεύτηκε January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 23, 2009 Είναι απίστευτο !!! Τα περισσότερα αληθινά σχόλια για προηγούμενο θέμα τα έλαβα σε μηνύματα . Συγκινήθηκα και ένιωσα ότι και άλλα παιδιά έχουν προβληματιστεί όπως και εγώ. Αυτο όμως που με σόκαρε ηταν το ότι ήταν άφαντοι στο θέμα . Γιατί άραγε να φοβόμαστε να βγάλουμε τον αληθινό μας εαυτό από την ομίχλη του ? Τo alter ego μας πως θα μας βρει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Σου έστειλαν PM για να σου την πέσουν. Δημοσίως θα γίνονταν ρεζίλι. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 για διαφορους λογους..καποιος μπορει να μην θελει να δει ο καθενας αυτα που θα γραψει για να μην τον κατακρινουν λογω διαφορετικης αποψης,ή λογω χαρακτηρα..ποιος ξερει!?!πιστευω ο καθενας εχει τους λογους του!ή για να δειξουν αξιοπρεπεια σε προηγουμενο θεμα που ξεφευγε απο το θεμα του με διαφορα σχολια:X:X:X...ή χειροτερα αυτο που λεει ο Xourxoulitsos... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 O Xourxoulitsos με καλυψε απολυτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Είναι απίστευτο !!! Τα περισσότερα αληθινά σχόλια για προηγούμενο θέμα τα έλαβα σε μηνύματα . Συγκινήθηκα και ένιωσα ότι και άλλα παιδιά έχουν προβληματιστεί όπως και εγώ. Αυτο όμως που με σόκαρε ηταν το ότι ήταν άφαντοι στο θέμα . Γιατί άραγε να φοβόμαστε να βγάλουμε τον αληθινό μας εαυτό από την ομίχλη του ? Τo alter ego μας πως θα μας βρει ? Πως ξεχωρίζεις τα αληθινά από τα ψεύτικα σχόλια; :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerinasos Δημ. January 23, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Πως ξεχωρίζεις τα αληθινά από τα ψεύτικα σχόλια; :confused: Το έγραψα με την έννοια της σκέψης , για εκείνους που προβληματίστηκαν και είχαν κάτι να προσθέσουν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Το έγραψα με την έννοια της σκέψης , για εκείνους που προβληματίστηκαν και είχαν κάτι να προσθέσουν . Όλοι όσοι σου έγραψαν στο θέμα και όχι σε pm προβληματίστηκαν και είχαν κάτι να σου πουν και μάλιστα δημόσια, χωρίς φόβο και πάθος....Αν τώρα σε άγγιξαν περισσότερο τα pm, ή τα βλέπεις πιό αντιπροσωπευτικά των απαντήσεων που ζητούσες να πάρεις, αυτό είναι άλλο θέμα...Αποκλείεται δε τα pm να ήταν περισσότερα των σχεδόν οχτώ σελίδων δημόσιων απαντήσεων που έλαβες στο άψε-σβήσε...Όπως είπα η απόφασή σου ήταν ήδη ανειλημμένη, οπότε απλώς περίμενες αυτές τις γνώμες που επιβεβαίωναν την απόφασή σου για να τις χαρακτηρίσεις κι όλας "αληθινές". Αν δεν το έχεις καταλάβει είσαι ένας μικρός "δικτάτορας" απέναντι στα πιστεύω και τις επιθυμίες σου....:whip: Πάντως έχεις έναν ωραίο και μοναδικό τρόπο να εκφράζεσαι....Αν θέλεις εξήγησέ μας πως στρογγυλεύεις τις γωνίες και τί υλικά χρησιμοποιείς για να το πετύχεις....:p Υ.Γ. Μάλλον εσύ έδειξες φοβισμένη από το τελευταίο σχόλιό σου στο χθεσινό θέμα, φτάνοντας να σκέφτεσαι να ανακαλέσεις και το username σου, το οποίο και αυτό εκπέμπει φόβο και ανάγκη για προσοχή και ως εκ τούτου και δημοσιότητα....Μάλιστα και με υποτιμητικά σχόλια για το άτομό σου, πριν καν προβείς στην "ποταπή" πράξη.... Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Εσύ η ίδια βγήκες χθες και είπες πως δεν θα αποκαλύψεις περισσότερες πληροφορίες για την φωτογράφιση γιατί φοβάσαι την αντιμετώπιση του κόσμου, οπότε καλύτερα πες μας εσύ ποιο είναι αυτό που φοβάσαι και σε αποτρέπει από το να είσαι αληθινή :rolleyes: Το ότι ρώτησες σε ένα forum (τεχνολογίας) αν είναι σωστό να κάνεις γυμνή φωτογράφιση το βρίσκω μάλλον μέσο για τόνωση του "εγώ" και πλήρωση των ανασφαλειών που πιθανώς να έχεις. Άποψή μου βέβαια με πάσα ειλικρίνεια, επειδή εγώ δεν φοβάμαι τον κόσμο :lol: Don't take me wrong.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Αν θέλεις εξήγησέ μας πως στρογγυλεύεις τις γωνίες και τί υλικά χρησιμοποιείς για να το πετύχεις....:p Με την "πλάνη", εννοείται... ;):p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Ε ρε κατι προβληματα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 πως ξερεις οτι στα πμ σου ελεγαν την αληθεια?ποσο μαλλον πως προβληματιστηκαν κιολας πανω στο "προβλημα" σου και σου απαντησαν μεσω πμ. εκτος αν μιλαμε απλα για την δικη σου αληθεια,αυτο που εσυ ηθελες να ακουσεις,οποτε πασο. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Κατερίνα S.O.S δίνεις ρεσιτάλ συνέχισε έτσι. :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Όλοι όσοι σου έγραψαν στο θέμα και όχι σε pm προβληματίστηκαν και είχαν κάτι να σου πουν και μάλιστα δημόσια, χωρίς φόβο και πάθος.... Ε καλά όχι και όλοι. Τόσες μ***ες γράφτηκαν/γράψαμε στο προηγούμενο θέμα. :) Το ότι ρώτησες σε ένα forum (τεχνολογίας) αν είναι σωστό να κάνεις γυμνή φωτογράφιση το βρίσκω μάλλον μέσο για τόνωση του "εγώ" και πλήρωση των ανασφαλειών που πιθανώς να έχεις. Δεν την ξέρω την κοπέλα αλλά νομίζω ότι γίνεσαι άδικος. Κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα εκείνο το θέμα πρώτη φορά σκέφτηκα μα καλά τι είδους ερώτηση/θέμα είναι αυτό; Μετά όμως σκέφτηκα ότι όντως είναι ενδιαφέρον να διαβάζεις τις απόψεις των άλλων πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Πάντως εγώ έστειλα pm να μάθω πόσα τελικά είναι αυτά τα φράγκα (την ίδια ερώτηση που έκανα και δημόσια) αλλά πάλι απάντηση δεν πήρα :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Πάντως εγώ έστειλα pm να μάθω πόσα τελικά είναι αυτά τα φράγκα (την ίδια ερώτηση που έκανα και δημόσια) αλλά πάλι απάντηση δεν πήρα :p:lol: Είναι απίστευτο !!! Τα περισσότερα αληθινά σχόλια για προηγούμενο θέμα τα έλαβα σε μηνύματα . Συγκινήθηκα και ένιωσα ότι και άλλα παιδιά έχουν προβληματιστεί όπως και εγώ. Αυτο όμως που με σόκαρε ηταν το ότι ήταν άφαντοι στο θέμα . Γιατί άραγε να φοβόμαστε να βγάλουμε τον αληθινό μας εαυτό από την ομίχλη του ? Τo alter ego μας πως θα μας βρει ?Είναι απίστευτο.... !!!!:X:p Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Σου έστειλαν PM για να σου την πέσουν. Δημοσίως θα γίνονταν ρεζίλι. +1000.... Σου την έπεσαν,γιατί σκέφτηκαν ότι θα είσαι πάρα πολύ όμορφη για να σε φωτογραφίσει περιοδικό.Μην έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη σε άτομα που γνωρίζεις μονάχα μέσα από ένα μέσω,όπως το νετ. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 +1000.... Σου την έπεσαν,γιατί σκέφτηκαν ότι θα είσαι πάρα πολύ όμορφη για να σε φωτογραφίσει περιοδικό.Μην έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη σε άτομα που γνωρίζεις μονάχα μέσα από ένα μέσω,όπως το νετ. δεν νομιζω να υπαρχουν τοσο ανοητα οντα.ο καθενας στο ιντερνετ οτι θελει δηλωνει..και σιγουρα πλεον ολοι ειμαστε λιγο πονηρεμενοι σε τετοια ζητηματα. συνεπως αυτο που την συμβουλευεις σιγουρα ολοι οσοι της εστειλαν σμς το σκεφτηκαν...αλλα απο την αλλη,τι εχουν να χασουν?:shifty: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 δεν νομιζω να υπαρχουν τοσο ανοητα οντα.ο καθενας στο ιντερνετ οτι θελει δηλωνει..και σιγουρα πλεον ολοι ειμαστε λιγο πονηρεμενοι σε τετοια ζητηματα. συνεπως αυτο που την συμβουλευεις σιγουρα ολοι οσοι της εστειλαν σμς το σκεφτηκαν...αλλα απο την αλλη,τι εχουν να χασουν?:shifty: αφου για καποιους το νετ ειναι ενα μεσο για γνωριμια κ φλερτ.... αρα τπτ δεν αποκλειει το παραπανω ενδεχομενο....κ οπως ειπες κ εσυ δεν εχουν να χασουν κατι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Ε καλά όχι και όλοι. Τόσες μ***ες γράφτηκαν/γράψαμε στο προηγούμενο θέμα. :) Δεν την ξέρω την κοπέλα αλλά νομίζω ότι γίνεσαι άδικος. Κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα εκείνο το θέμα πρώτη φορά σκέφτηκα μα καλά τι είδους ερώτηση/θέμα είναι αυτό; Μετά όμως σκέφτηκα ότι όντως είναι ενδιαφέρον να διαβάζεις τις απόψεις των άλλων πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Πάντως εγώ έστειλα pm να μάθω πόσα τελικά είναι αυτά τα φράγκα (την ίδια ερώτηση που έκανα και δημόσια) αλλά πάλι απάντηση δεν πήρα :p:lol: Δέσμιε του χρήματος :lol::lol: Αλλά υποθέτω οτι έχεις δίκιο η γυμνή φωτογράφιση σε περιοδικό γίνεται 1ον για το χρήμα και 2ον για λίγη εφήμερη δόξα (εκτός και αν είσαι εξαιρετικά τυχερός/ή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 μαλλον παμε για delete το topic αλλα ρε κοπελια σε ενα site υπαρχει καθε καρυδιας καρυδι τι περιμενες ,εγω για τετοιους προβληματισμους θα μιλαγα μονο με τους φιλους μου και την οικογενεια μου.Εν πασει περιπτωση το ερωτημα σου θα ελεγα οτι δεν μπορει να απαντηθει οπως λεω παντα μην ψαχνεις λυση σε κατι πολυπλοκο Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Δέσμιε του χρήματος :lol::lol: Αλλά υποθέτω οτι έχεις δίκιο η γυμνή φωτογράφιση σε περιοδικό γίνεται 1ον για το χρήμα και 2ον για λίγη εφήμερη δόξα (εκτός και αν είσαι εξαιρετικά τυχερός/ή) Να διευκρινίσω ότι δεν υπονόησα ότι η κοπέλα θα το κάνει για τα χρήματα. Εγώ, για ικανοποίηση της δικής μου περιέργειας ήθελα να μάθω τα ποσά που παίζονται. Ότι είμαι δέσμιος του χρήματος είμαι:lol:, αλλά πες το και επαγγελματικό ενδιαφέρον (ούτε ως φωτογράφος ούτε ως μοντέλο mind you :p) Aσχετο, αλλά να παρατηρήσω ότι όλες οι γυναίκες του φόρουμ που έχουν εκφράσει άποψη (στο προηγούμενο θέμα κυρίως αλλά και εδώ) την λένε - με το γάντι μεν, ξεκάθαρα δε - στην Κατερινανάσος; Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 οταν λες "την λενε" τι εννοεις? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 οταν λες "την λενε" τι εννοεις? της την λενε μαλλον θελει να πει.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Την λένε την άποψη τους εννοεί. Έλεος, εδώ θα κολήσουμε...:p Απλά μπήκε ενδιάμεσα η παρένθεση μάλλον. Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Όπως το έγραψα "την λένε στην Κατερίνανάσος", της την λένε που είπε κι ο πάραφρον. Λάθος κατάλαβε ο Λουκάς :p Έκανα έντιτ το "," με "-" ώστε να βγάζει καλύτερα νόημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Σωστός. Η πρόταση ήταν μονοκόματη και άντε να καταλάβεις τώρα. Στο θέμα μας, πιστεύω ότι με μια γυμνή φωτογράφιση ίσως αρχίσει μια λαμπρή καριέρα αλλά προσωπικά πιστεύω δεν θα ήταν και τόσο καλή αρχή.(Δεν ξέρω αν ισχύσει αυτό στην προκυμένη περίπτωση) Ακόμα, με μια τέτοια φωτογράφιση στρέφεις τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σου εαν είσαι ήδη γνωστός/ή. π.χ. η άνιστον :p Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts