housas08 Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 σημερα παρελαβα και εγω την invisible της zagg... στην εγκατασταση τα θαλασσωσα... εβαλα λιγο απο το υγρο που ειχε μαζι με αποτελεσμα μολις πηγα να διορθωσω καπου που ειχε μπει στραβα και να την ξεκολλησω... σε ενα σημειο εφυγε η κολλα. αν κ εφαρμοσε γενικοτερα τελεια, σε εκεινο το σημειο ειναι... χαλι μαυρο!!! απο τα νευρα μου δε δοκιμασα καν να βαλω και τα υπολοιπα μερη της... (ειχα παρει την full body) αυριο παραγγελνω του e-shop κ οτι τυχη εχω... μολις διαπιστωσα οτι εχω προβλημα και στον proximity sensor ενω εχω αφαιρεσει την οπη που ειχε... μαλλον πρεπει να τον εχουν μπερδεψει με τον αισθητηρα φωτος! τους εστειλα mail κ περιμενω απαντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotdan Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Αν αγοράσει κανείς το screen protector απο e-shop θα μας πει αν είναι καλό και αν δεν χρειάζεται αρκετή περισσότερη δύναμη για να πατήσεις την οθόνη αφής..... Επίσης σκέφτομαι μια θήκη για το κινητό και ειμαι αναμεσα σ'αυτές τις 2: http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003981 στυλ πουγκι.... http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006085 κανονική.... Για πείτε καμια γνωμη... Δεν το εχω ακόμα το κινητό αλλά περιμένω απο vodafone.... Πήρα σήμερα screen protector από e-shop..Σε γενικές γραμμες μια χαρά εφάρμοσε.Μία παράξενη διάθλαση του φωτός έχει πλέον η οθόνη όταν είναι σβηστη, η οποία ποιο πολύ για εφέ μου μοιάζει παρά για μειονέκτημα. Με ανοιχτή την οθόνη δεν καταλαβαίνεις το προτεκτορ. Όσο για την αποκριση της οθόνης παραμένει η ίδια.Τωρα για αντοχη κλπ δεν ξέρω καθως όπως ειπα τώρα εβαλα. Σορρυ αν επαναλαμβάνω την ερώτηση αλλα το πότε κατασκευαστηκε το κινητό το μαθαίνουμε μόνο με τηλέφωνο στην Νόκια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsoum Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Ευχαριστώ φίλε μου....!!!! Κανείς καμια πρόταση για τισ θήκες.... Εκτός και αν έχει κάποια άλλη στο μυαλό του.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vissarion12 Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Καλησπερα παιδια μολις σημερα το πρωι παρελαβα απο την zagg το screen protector θα ελεγα οτι ειμαι λιγο απογοητευμενος οχι απο την ποιοτητα κατασκευης αλλα επειδη δεν εχουν διορθωση το θεμα με τον αισθητηρα αποστασης για το αυτι και τους εστειλα αμεσως e-mail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vissarion12 Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Και οσοι γνωριζουν καταλαβαινουν τι προβλημα αντιμετωπιζουμε με τον αισθητηρα στης κλησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Αν αγοράσει κανείς το screen protector απο e-shop θα μας πει αν είναι καλό και αν δεν χρειάζεται αρκετή περισσότερη δύναμη για να πατήσεις την οθόνη αφής..... Επίσης σκέφτομαι μια θήκη για το κινητό και ειμαι αναμεσα σ'αυτές τις 2: http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003981 στυλ πουγκι.... http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006085 κανονική.... Για πείτε καμια γνωμη... Δεν το εχω ακόμα το κινητό αλλά περιμένω απο vodafone.... kai ego to perimeno apo mera se mera kai kata pasa pithanotita tha paro autin edo na exo (mallon) to kefali m isixo apo gratzounies pantos kai auti i dermatini dn fenete kaki,fantazomai ine anixti apo tin mia meria gia tin othoni?i to anigeis?(epeidi dn dieukrinizete stin ikona an ine to piso i to mprosta meres) Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greeklish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Καλησπερα παιδια μολις σημερα το πρωι παρελαβα απο την zagg το screen protector θα ελεγα οτι ειμαι λιγο απογοητευμενος οχι απο την ποιοτητα κατασκευης αλλα επειδη δεν εχουν διορθωση το θεμα με τον αισθητηρα αποστασης για το αυτι και τους εστειλα αμεσως e-mail ixa tin entiposi oti to ixan ftiaksei auto :/ an apantisoun enimerose mas plz :) Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greeklish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Sorry για το λογο offtopic αλλα μιας κ το αναφερετε ηδη χρειαζετε μαεστρια ή καποια ειδικη τεχνικη για να περασω το screen protector που πηρα κ εγω απο το e-shop?? ή απλα το περνω το κολαω κ τελος σε ενα λεπτο?? Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsoum Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 kai ego to perimeno apo mera se mera kai kata pasa pithanotita tha paro autin edo na exo (mallon) to kefali m isixo apo gratzounies pantos kai auti i dermatini dn fenete kaki,fantazomai ine anixti apo tin mia meria gia tin othoni?i to anigeis?(epeidi dn dieukrinizete stin ikona an ine to piso i to mprosta meres) Aυτήν που θες να παρεισ υπαρχει και εδώ http://http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006046 αλλά μου φαίνεται λίγο μούφα.... Όσο για την δερμάτινη μάλλον είναι κλειστή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanoss Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Αν αγοράσει κανείς το screen protector απο e-shop θα μας πει αν είναι καλό και αν δεν χρειάζεται αρκετή περισσότερη δύναμη για να πατήσεις την οθόνη αφής..... Επίσης σκέφτομαι μια θήκη για το κινητό και ειμαι αναμεσα σ'αυτές τις 2: http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003981 στυλ πουγκι.... http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006085 κανονική.... Για πείτε καμια γνωμη... Δεν το εχω ακόμα το κινητό αλλά περιμένω απο vodafone.... γιατι δεν σαρεσει ι θηκη που κανει δωρο? Παράθεση Manager at http://www.mikesirishbar.com and http://www.oldithaki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_Wankell Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Πήρα σήμερα screen protector από e-shop..Σε γενικές γραμμες μια χαρά εφάρμοσε.Μία παράξενη διάθλαση του φωτός έχει πλέον η οθόνη όταν είναι σβηστη, η οποία ποιο πολύ για εφέ μου μοιάζει παρά για μειονέκτημα. Με ανοιχτή την οθόνη δεν καταλαβαίνεις το προτεκτορ. Όσο για την αποκριση της οθόνης παραμένει η ίδια.Τωρα για αντοχη κλπ δεν ξέρω καθως όπως ειπα τώρα εβαλα. Σορρυ αν επαναλαμβάνω την ερώτηση αλλα το πότε κατασκευαστηκε το κινητό το μαθαίνουμε μόνο με τηλέφωνο στην Νόκια? Φίλε πήρες τον φθηνό screen protector ή αυτόν που καθρεπτίζει; Παράθεση Δεν έχω κάτι να πω, γιατί όλοι κάτι λένε. Έχω όμως να κάνω, γιατί κανείς δεν κάνει τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsoum Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 γιατι δεν σαρεσει ι θηκη που κανει δωρο? Φίλε μου θα το πάρω από vodafone και από ότι ξέρω δεν έχει θήκη... Η συσκευασία έχει αυτά---> Περιεχόμενα Πακέτου - Φορτιστής Περιεχόμενα Πακέτου - Μπαταρία Περιεχόμενα Πακέτου - Εγχειρίδιο Χρήσης Περιεχόμενα Πακέτου - CD ROM Περιεχόμενα Πακέτου- Καλώδιο σύνδεσης PC Περιεχόμενα Πακέτου - Hands Free Περιεχόμενα Πακέτου - Κάρτα μνήμης (8GB) Τώρα άν έχουν και θήκη θα την κοιτάξω και αν με βολεύει σιγά μην πάω να πάρω άλλη..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Φίλε μου θα το πάρω από vodafone και από ότι ξέρω δεν έχει θήκη... Τώρα άν έχουν και θήκη θα την κοιτάξω και αν με βολεύει σιγά μην πάω να πάρω άλλη..... φυσικά και έχει και θήκη και είναι και αρκετά καλή, δε φτιάχνει η vodafone το πακέτο η νοκια το φτιάχνει κι εγώ από voda το πήρα άλλωστε Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsoum Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Έλα ρε φ'ιλε και ότι ήθελα να ρωτήσω κάποιον που το πήρε απο vodafone.... Είχε και την θήκη και την βάση στήριξης DT-29...???? Αν είχε και την βάση στήριξης τι λέει καλή...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Έλα ρε φ'ιλε και ότι ήθελα να ρωτήσω κάποιον που το πήρε απο vodafone.... Είχε και την θήκη και την βάση στήριξης DT-29...???? Αν είχε και την βάση στήριξης τι λέει καλή...??? βάση στήριξης εννοείς ένα άχρηστο μικρό πλαστικό που και καλά στηρίζεις το κινητό;; αν ναι άχρηστη ειναι αυτή η βάση αλλά η θήκη αν και αρχικά θα σου φανεί άβολη όταν τη συνηθίσεις θα εισαι μια χαρά Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnikos Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 τα screen protector τα πουλανε και τα wind?μηπως ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniskaz Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Παιδια...σημερα το μεσημερι παρελαβα και εγω τα screen protectors απο το e-shop...και για αρχη για να ειμαι σιγουρος εβαλα αυτο που καθρεφτιζει...και το οποιο δεν αρεσε στον φιλο...!Πρεπει να σας πω...οτι με λιγη προσπαθεια πετυχα τελεια εφαρμογη :D:D:D...!Και αφου επιτελους το εβαλα...ειπα να δοκιμασω τι παιζει με το touch...!Εμενα ειτε με το χερι ειτε με την πενα ειτε με το stylus η διαφορα μου φανηκε μηδανινη...!και το μονο που χρειαζεται ειναι λιγος χρονος για να το συνηθησεις...!:):):)Αυτα απο εμενα...ελπιζω να βοηθησα...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk65gr Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 εγω πηρα τα απλα τοποθετηθηκε καλα και εχει καλη αποκριση,οι εγκοπες κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 και εγω πηρα το screen protector που καθρεπτιζει απο το eshop και σχολια ιδια με τα δικα σας.επισης πηρα και την silicon case που εχει το eshop και ειναι το πιο μουφα αξεσουαρ που εχω παρει.αισχος.απλα αισχος.ειναι της ΝΟRTON. κ παλι ΑΙΣΧΟΣ!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
housas08 Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 πηρα απαντηση για την invisible shield... μου ζητανε να τους την επιστρεψω!!! (δεν ξερω αν το απαιτησαν και απο σας αυτο) και μου ειπαν το κλασικο οτι θα στειλουν καινουρια... αλλα το θεμα ειναι οτι εγω εκοψα την πανω δεξια ακρη για να μπορω να κανω τη δουλεια μου οσο αυτοι θα το ερευνουσαν και τωρα περιμενω να δω τι θα μου πουνε γι αυτο (γιατι sorry κι ολας αλλα δε θα εχω το κινητο χωρις ζελατινα επειδη αυτοι δεν ασχοληθηκαν και οχι δεν αγοραζω αλλη μεχρι να μου ερθει γιατι δε θα πληρωσω εγω στην τελικη το λαθος τους)! τους εστειλα οτι ειμαι διατεθειμενος να επιστρεψω ολοκληρη τη full body (γιατι δεν εβαλα τα αλλα μερη πλην της οθονης) και απλα να μου τα αντικαταστησουν μονο με αυτη της οθονης (θεωρω παντελως αχρηστες τις υπολοιπες γιατι προσβαλουν την αισθητικη του κινητου τωρα που μπορω να εχω κριτικη αποψη καθως τελικα το λαστιχενιο πισω καπακι ειναι καλυτερα σκετο). το μεγα ζητημα ειναι αλλο ομως! πριν μου την στειλουν τους ρωτησα αν ειναι η αναβαθμισμενη ζελατινα με διορθωμενο το προβλημα και με διαβεβαιωσαν... μα καλα ειναι τοσο αφελεις και δεν μπορουσαν να ψαξουν να βρουν ποιος ειναι ο proximity sensor; google ρε παιδια ΗΜΑΡΤΟΝ!!! στοιχειωδη πραγματα! εχουν οπη για τον αισθητηρα φωτος (που δεν χρειαζεται) και τον proximity (αποστασης) καλυμενο!! μια δοκιμη με το χερακι τους εφτανε να τον εντοπισουν!!! ειχα ανακαλυψει τη λειτουργια του στην πρωτη μου κληση!!! ελεος! δε σας αποτρεπω να την αγορασετε γιατι οντως ειναι πολυ ποιοτικη και αντοχης! απλα να ειστε ετοιμοι να επεμβετε πανω της (κοβωντας το πανω δεξια μερος) γιατι δεν ξερω τελικα ποτε θα ανακαλυψουν τον αισθητηρα... εγω αν ξανααγοραζα τωρα θα την επελεγα παλι απλα θα επαιρνα μονο για προστασια οθονης και οχι (full body). το ξεσπασμα αφορα το οτι με διαβεβαιωσαν οτι ειναι η αναβαθμισμενη και που τωρα μου ζητουν να την επιστρεψω... (αληθεια τα μεταφορικα της επιστροφης ποιος θα τα δωσει; μαλλον εγω...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vissarion12 Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες εμενα δεν μου εχουν απαντηση ακομα αλλα απο τα λεγομενα σου φανταζομαι θα μου πουν τα ιδια. Την επομενη φορα εγω παντως θα δοκιμασω αυτην απο το e-shop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
housas08 Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες εμενα δεν μου εχουν απαντηση ακομα αλλα απο τα λεγομενα σου φανταζομαι θα μου πουν τα ιδια. Την επομενη φορα εγω παντως θα δοκιμασω αυτην απο το e-shop τωρα που το λες δεν εχεις και αδικο... και ψυχρα να βαλεις λογικη... 15€ που θα σου παει περιπου η "αορατη" και θα την περιμενεις κανα 2 βδομαδες, δε θα δουλευει και ο αισθητηρας... να το βρασω που δεν χαρασεται με κλειδι... προτιμω να παρω 3+ κανονικες που δουλευουν και να τις εχω μεσα σε 2 μερες και αν ποτε χαλασει καμια, βαζω αλλη... και οχι να ψαχνω να βρω ακρη στο america! εχω τρελη περιεργεια να δω πως θα το αντιμετωπισουν... ακομα ειμαι σε συγχυση οποτε θα ερθω με ολοκληρωμενη αποψη μολις εχω νεοτερα με την εξελιξη του θεματος γιατι βλεπω να ειμαστε αρκετοι τελικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 στους περισσότερους πάντως την άλλαξαν άμεσα. Σε μένα αν και τους έστειλα δεκα μέρες μετά (και φυσικά ειχα κόψει το πάνω μέρος) μου απάντησαν άμεσα ότι μου στέλνουν καινουργια (ολοκληρο πακέτο όπως και έκαναν) και απλά ότι ήθελαν όταν την παραλάβω να στειλω πίσω τη παλιά (μονο τη ζελατίνα σε ένα φάκελο€ απλό) για να ισχύει η εγγύηση εφ΄όρου ζωής για τη καινούργια και μονο γι΄αυτό. Εγώ δεν ανέφερα καν ότι την έκοψα ή οτιδήποτε αλλο αλλά δε νομιζω να τους ενδιαφέρει για πέταμα θα πάει άλλωστε Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_sigalas Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Παρέλαβα σήμερα από e-shop την ζελατίνα των 3,90 € κατά την εφαρμογή θέλει λίγο προσοχή γιατί εμένα κόλλησε λίγη σκόνη και δεν έβγαινε με τίποτα και έτσι έχει μερικές φυσσαλίδες. Η απόκριση είναι πολύ καλή, ουσιαστικά δεν καταλαβαίνω διαφορά με την ζελατίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Σκατα... Εγω ως πρωταρης δεν τα καταφερα.Τσαμπα πεταξα τα λεφτα μου.. Εχω ξαναρωτησει κ δεν μου απαντησε κανεις Πως βαζετε τα screen protector ρε παιδια θα μπορεσει κανεις να απαντησει?? Εμενα ολο φυσσαλιδες μου εβγαλε.Προσπαθησα μετα ξανα με μια τηλεκαρτα εκ νεου να το πιεζω κατα την εφαρμογη....τιποτα εκανα καμποσες προσπαθειες μετα μου πηρε κ σκονη...κ για να μην πεταξω το κινητο μαζι με το protector τα παρατησα Μου χαλασε τη διαθεση :mad: Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotdan Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Σκατα... Εγω ως πρωταρης δεν τα καταφερα.Τσαμπα πεταξα τα λεφτα μου.. Εχω ξαναρωτησει κ δεν μου απαντησε κανεις Πως βαζετε τα screen protector ρε παιδια θα μπορεσει κανεις να απαντησει?? Εμενα ολο φυσσαλιδες μου εβγαλε.Προσπαθησα μετα ξανα με μια τηλεκαρτα εκ νεου να το πιεζω κατα την εφαρμογη....τιποτα εκανα καμποσες προσπαθειες μετα μου πηρε κ σκονη...κ για να μην πεταξω το κινητο μαζι με το protector τα παρατησα Μου χαλασε τη διαθεση :mad: Στο παραπάνω λινκ δείχνει τοποθετηση screen protector σε i-phone αλλα είναι ίδιο με αυτό που δίνει στο e-shop για το 5800. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts