Nagata Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Κοίτα την γυμνή φωτογράφηση οι περισσότεροι την αντιλάμβανόμαστε ως ωραίο θέαμα μια γυμνής κοπέλας.Σκέψου ότι θα νιώθεις κάπως μετά από κάτι τέτοιο και σίγουρα δεν θα είναι κ ότι ευχάριστο!Μην θυσιάζεις τα πάντα μπροστά στο χρήμα! Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Οχι αλλά είναι και τα λεφτά ,πολλά Άρη , και το χάπι της δημοσιότητας . Δεν είμαι ψώνιο , μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό . Αλλά δεν παύει να με ψιλοτρώει ... για ποιους λογους θελεις να το κανεις λοιπον? :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει την δημοσιοτητα να την κυνηγαμε με καθε τιμημα. Για ένα μοντέλο η δημοσιότητα είναι μεγάλη υπόθεση θα έλεγα, τουλάχιστον μεγαλύτερη σε σχέση με τα περισσότερα επαγγέλματα. -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerinasos Δημ. January 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 για ποιους λογους θελεις να το κανεις λοιπον? Θα σου απαντήσω με κάποιους στίχους που μου έρχονται στο μυαλό : " Δυό αγάπες πολεμάνε , μέσα μου , βαθιά όλα ή τίποτα ζητάνε και εγώ τις δυο τους ή καμιά " Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 κατ αρχην η λεξη μοντελο ειναι λαθος.η σωστη ειναι μανεκεν!(αν και δεν ειναι ελληνικη) ενα μανεκεν λοιπον γτ να αναζητα την δημοσιοτητα?αν κανει καλη πασαρελα ,τοτε θα εχει βγαλει φημη στους κυκλους της μοδας και θα προτιμαται απο τους διοργανωτες των επιδειξεων,μοδιστρους κτλ κτλ συνεπως σε τι οφελει η δημοσιοτητα ενα μανεκεν και μαλιστα περισσοτερο απο αλλα επαγγελματα? κατερινασος.εστω οτι η μια αγαπη ειναι το Modeling..η αλλη ποια ειναι? και πως κανοντας ενα εξωφυλλο σε ενα ανδρικο περιοδικο θα κλεισεις περισσοτερες δουλειες σε επιδειξεις?εκτος αν μιλαμε για καριερα σε εξωφυλλα τυπου σασα μπαστα ή σαν τα κοριτσακια που βγαζει ο δρυμουσης τα μεσημερια να πλενουνε νταλικες με το στρινκ. :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerinasos Δημ. January 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Για ένα μοντέλο η δημοσιότητα είναι μεγάλη υπόθεση θα έλεγα, τουλάχιστον μεγαλύτερη σε σχέση με τα περισσότερα επαγγέλματα. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Τόσο μικρή η τοποθέτησή σου αλλά η πλέον αντικειμενική . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Ρε ΚατεριναΣος ισχυει αυτο που λενε οτι αυτες που κανουν φωτογραφισεις στα γνωστα περιοδικα κανουν και βιζιτες? Γιατι εχω δει κανα δυο που μου αρεσουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Άποψή μου: Αν είσαι άσημη γιατί να πετάς την ιδιωτικότητά σου για ένα κομμάτι ψωμί και να είσαι πάλι μία άσημη και άγνωστη; Τουλάχιστον αυτές που φωτογραφίζονται για τσόντες επιτελούν κάποιο έργο σημαντικό μάλιστα. Οι διάσημες βγάζουν πολλά λεφτά και διαφημίζονται. Εσύ τί κερδίζεις από την όλη ιστορία; Ένα μηνιάτικο; Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoNaMe3 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Katerinasos ζούμε γυμνή για να σε δούμε.Βγάλτα όλα!!!!!Και μεις εδώ είμαστε να σου συμπαρασταθούμε αν τελικά δεν έπρεπε να το κάνεις! "I ate his liver with some fava beans and a nice Chianti" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Eίναι κάτι σημαντικό η αξιοπρέπεια,μην το χαραμίζεις για χρηματικό κέρδος! Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Νομιζω οτι το θεμα εχει ξεφυγει......γενικως. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Playboy ποιο τεύχος? http://www.laymark.com/i/m/m155.gif CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Μου προτάθηκε γυμνή φωτογράφηση από ένα περιοδικό . Έχει κάνει κάποιος επαγγελματική φωτογράφηση γυμνός - ή ? Πως αισθάνθηκες ? Εγω εχω κανει γυμνη φωτογραφηση!! στην παραλια..το αποτελεσμα κακο εως αρνητικο..στο "τσακ" γλιτωσαμε το :chair: στην θεση σου θα το συζηταγα με το οικειο περιβαλλον και δεν θα εψαχνα απαντηση μεσα απο ενα φορουμ τεχνολογιας. φιλικα αυτη η κουβεντα δεν αδηγει πουθενα :whistle: :lock: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 ... και το χάπι της δημοσιότητας . Δεν είμαι ψώνιο , μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό . Αλλά δεν παύει να με ψιλοτρώει ... Το γυμνό δεν είναι ότι ήταν πριν κάποια (αρκετά) χρόνια. Πλέον όπου και να γυρίσει κανείς το κεφάλι του, θέλει δε θέλει, το βλέπει. Με άλλα λόγια το έχουμε συνηθίσει και σε ένα βαθμό έχουμε αναισθητοποιηθεί. Με τόσες κοπέλες που φωτογραφίζονται γυμνές κάθε μήνα σε δεκάδες περιοδικά ποιά να πρωτοθυμηθεί κανείς, και ποια θα πρωτοπρολάβει να κάνει "όνομα" ή να δώσει ώθηση στη καριέρα της, ειδικά σε μια αγορά σαν την Ελληνική που έχει πολύ περιορισμένη δυναμικότητα; Η απάντηση δυστυχώς για 'σένα είναι καμία, και θα σου πώ γιατί. Είναι απλό, γιατί όλοι αυτοί οι εκδότες, οι συντάκτες, οι φωτογράφοι κ.τ.λ, όλο το κύκλωμα αυτού του χώρου δηλαδή, δεν τους ενδιαφέρει και δεν τους συμφέρει να πάρουν μια σχεδόν άγνωστη κοπελίτσα και να επενδύσουν χρόνο, προσπάθεια και χρήμα πάνω της για να την κάνουν γνωστή μέσω μιας γυμνής φωτογράφησης, απλά ψάχνουν να γεμίσουν τις σελίδες τους με κάποια πρόθυμη, θα είσαι απλά μια απο τις χιλιάδες που πέρασαν και θα περάσουν όπως περνάει το κουτί με το γάλα απο το ψυγείο μας, που σε 3 μέρες θα το έχουμε πετάξει όχι επειδή δεν μας άρεσε, απλά επειδή "μπαγιάτεψε" και θα αγοράσουμε καινούργιο. Άρα μια γυμνή φωτογράφηση δε πρόκειται να σε βοηθήσει αν δεν είσαι ήδη γνωστή, αν είσαι ήδη γνωστή απλά θα στρέψει τα φώτα πάνω σου για μερικά δευτερόλεπτα. Η μόνη περίπτωση να σε βοηθήσει θα είναι αν έχεις να πείς και κάτι σαν άτομο, αλλά ειλικρινά ακόμη και αν έχεις να πείς κάτι ενδιαφέρον που δεν έχει ήδη υποθεί πιστεύεις πως θα σου δοθεί η ευκαιρία να το πείς όταν οι ερωτήσεις περιστρέφονται στα γνωστά γελοία "Πως θέλεις τον άντρα;" "Τι σημαίνει για σένα το sex;" "Πως φέρεσαι όταν είσαι ερωτευμένη;" "Ζηλεύεις;" "Σε ζηλεύουν" κ.τ.λ ; Πολύ αμφιβάλω ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 εξαρταται απο σενα κυριως κ οχι απο τις εικασιες των αλλων. μερικα ερωτηματα που πρεπει να σκεφτεις: φωτογραφηση με ονοματεπωνυμο; ποσο προκλητικη; αποσκοπεις μονο στα χρηματα; ή επιθυμεις κ να χωθεις ακομα πιο βαθια στις γυμνες φωτογραφησεις; ολα λοιπον εξαρτωνται απο τον στοχο που θες να πετυχεις εσυ, ετσι ωστε να κανεις μια γυμνη φωτογραφηση με βαση καποια συγκεκριμενα standard. για καθε περιπτωση υπαρχει διαφορετικη απαντηση. GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerinasos Δημ. January 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Η μόνη περίπτωση να σε βοηθήσει θα είναι αν έχεις να πείς και κάτι σαν άτομο Aν ... λέω αν ισχύει αυτό . Τι θα με συμβούλευες ? Είμαι 17 χρονών και δεν βλέπω καθόλου t.v. Πάντα μα πάντα ψάχνω να "στρογγυλεύω' τις γωνίες . Συμμετείχα ενεργά στις πορείες για τον Αλέξη . Διαβάζω πολύ και ΕΧΩ άποψη για όλα τα θέματα . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Aν ... λέω αν ισχύει αυτό . Τι θα με συμβούλευες ? Είμαι 17 χρονών και δεν βλέπω καθόλου t.v. Πάντα μα πάντα ψάχνω να "στρογγυλεύω' τις γωνίες . Συμμετείχα ενεργά στις πορείες για τον Αλέξη . Διαβάζω πολύ και ΕΧΩ άποψη για όλα τα θέματα . ...και μετα απο ολα αυτα θελεις να κανεις και (γυμνη)φωτογραφηση??? :blink: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOS_89 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 17 χρονων?!?Δεν ειναι παρανονομο τοτε?Εκτος κι αν εισαι 27 και εκανες λαθος. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Aν ... λέω αν ισχύει αυτό . Τι θα με συμβούλευες ? Είμαι 17 χρονών και δεν βλέπω καθόλου t.v. Πάντα μα πάντα ψάχνω να "στρογγυλεύω' τις γωνίες . Συμμετείχα ενεργά στις πορείες για τον Αλέξη . Διαβάζω πολύ και ΕΧΩ άποψη για όλα τα θέματα . 17 χρονων&σε ζητησε το playboy??συγχαρητηρια για την ομορφια σου&ας μην σε ξερω:)..στο θεμα μας λογικα σε τετοια ηλικια το γυμνο δεν ειναι τελειως γυμνο-θα φορας κατω εσωρουχο&θα καλυπτεις με το χερι σου το στηθος σε καθε φωτογραφια!!απο οσο θυμαμαι καποια τευχοι που ετυχε να διαβασω..οποτε αν δεν εχουν προβλημα οι γονεις σου go for it:cool:... [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Αν εισαι 17 δεν νομιζω να επιτρεπεται να κανεις γυμνη φωτογραφηση. Δεν θα το συμβουλευα ακομα και αν γινοταν... Ολοι μαζι πεσαμε... A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 ^λογικα μπορει να γινει αν γινει οπως ειπα παραπανω... [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Aν ... λέω αν ισχύει αυτό . Τι θα με συμβούλευες ? Είμαι 17 χρονών και δεν βλέπω καθόλου t.v. Πάντα μα πάντα ψάχνω να "στρογγυλεύω' τις γωνίες . Συμμετείχα ενεργά στις πορείες για τον Αλέξη . Διαβάζω πολύ και ΕΧΩ άποψη για όλα τα θέματα . Δυστυχώς η δημοσιότητα όπως θα διαπιστώσεις, αν ανοίξεις για λίγο την TV ή αν ξεφυλλίσεις μερικά απο τα περιοδικά που φιλοξενούν γυμνές φωτογραφήσεις, απευθύνεται στα κατώτερα ένστικτά μας και προσπαθεί με κάθε τρόπο απλά να προκαλεί. Οπότε όπως καταλαβαίνεις, ειδικά απο τη στιγμή που όπως και η ίδια λες, δεν είσαι άνθρωπος των άκρων, ότι έχεις να πεις δεν χωράει στο "μέσο" που θα σε προβάλει. Ακόμη και αν έχεις κάτι να πείς, δεν θα αγοράσει ο "άλλος" το Playboy για να διαβάσει την σοβαρή άποψη της νεολαίας για τα προβληματά της ή για οποιοδήποτε άλλο σοβαρό θέμα, άρα εκ των πραγμάτων θα πιέστεις να προκαλέσεις, διαφορετικά απλά θα περάσεις απαρατήρητη, μια ακόμη κοπελίτσα που "τα έβγαλε" και προκειμένω να εμφανιστεί ως "εναλακτική" παρουσιάζει και το σοβαρό της προφίλ εκθέτοντάς μας τις όποιες σοβαρές σκέψεις της ... Θέλω να σου πώ δηλαδή ότι αυτά τα δύο πράγματα (προσωπικότητα με περιεχόμενο και γυμνή φωτογράφηση) στο μέσο που θα προβληθείς είναι δυστυχώς ασύμβατα, ειδικά αν αναλογιστείς και την ηλικία σου ... Είναι πολύ απλό, πάρε το Playboy και απλά κοίτα τις διαφημίσεις που έχει μέσα (απο τις διαφημίσεις παίρνουν αυτοί τα λεφτά τους), κοίτα δηλαδή τι προσπαθεί να πουλήσει αυτό το περιοδικό, προσπαθεί να πουλήσει προϊόντα lifestyle σε άντρες, και χρησιμοποιεί το δικό σου κορμί για να τους πεί με κάποιον τρόπο "Κοίτα μεγάλε, το γκομενάκι που είδες στη σελίδα 62, μπορείς να το ρήξεις αν πάρεις το χ ρολόι ή το ω στερεοφωνικό". Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι αν το Playboy ήθελε να σου δώσει την ευκαιρία να πείς και κάτι σοβαρότερο θα έπρεπε να έβλεπες διαφημίσεις για λογοτεχνία, θεατρικές παραστάσεις, παραστάσεις χωρού, πολιτιστικές εκδηλώσεις κ.τ.λ, εσύ πόσσες τέτοιες διαφημίσεις είδες; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerinasos Δημ. January 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι αν το Playboy ήθελε να σου δώσει την ευκαιρία να πείς και κάτι σοβαρότερο θα έπρεπε να έβλεπες διαφημίσεις για λογοτεχνία, θεατρικές παραστάσεις, παραστάσεις χωρού, πολιτιστικές εκδηλώσεις κ.τ.λ, εσύ πόσσες τέτοιες διαφημίσεις είδες; Εδώ θα διαφωνήσω . Σε πάρα πολλές περιπτώσεις έγιναν διατυπώσεις απόψεων σε εκ διαμέτρου αντίθετα μέσα και υπήρξε επιτυχία . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Σε πάρα πολλές περιπτώσεις έγιναν διατυπώσεις απόψεων σε εκ διαμέτρου αντίθετα μέσα και υπήρξε επιτυχία . Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerinasos Δημ. January 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Σε περιοδικά που πουλάνε lifestyle υπήρξε η φωτογραφία γυμνών μοντέλων με ματωμένες γούνες . Οι αναγνώστριες των περιοδικών είδαν τον συμβολισμό . Και άλλα τόσα παραδείγματα υπάρχουν. Έχουμε φύγει απο το θέμα , χωρίς να με ενοχλεί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts