katerinasos Δημοσιεύτηκε January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 21, 2009 Μου προτάθηκε γυμνή φωτογράφηση από ένα περιοδικό . Έχει κάνει κάποιος επαγγελματική φωτογράφηση γυμνός - ή ? Πως αισθάνθηκες ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Εξαρτάται το περιοδικό προφανώς... http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoNaMe3 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Εγώ πιστεύω καλύτερα είναι να φωτογραφηθείς μόνη σου και να μας τις δώσεις σε μας για να σε βαθμολογήσουμε.Δικό μας παιδί είσαι βρε παιδάκι μου να μην συμβουλευτείς φίλους;; "I ate his liver with some fava beans and a nice Chianti" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Εεεεε γινεσαι αισχρος,η κοπελα μιλαει για καλλιτεχνικη φωτογραφιση. Το Playboy πχ το αγοραζουν μονο καλλιτεχνες που μπορουν και καταλαβαινουν την τεχνη του γυμνοθ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Μου προτάθηκε γυμνή φωτογράφηση από ένα περιοδικό . Έχει κάνει κάποιος επαγγελματική φωτογράφηση γυμνός - ή ? Πως αισθάνθηκες ? Τι ερωτηση ειναι αυτη? Δλδ αν καποιος το εκανε και αισθανθηκε καλα, σημαινει οτι και εσυ θα αισθανθεις καλα? Κατα τη γνωμη μου δεν ειναι και τοσο σημαντικο θεμα η γυμνη φωτογραφηση. Αν νομιζεις οτι θα σε βοηθησει στην καριερα σου go for it! A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Κάν' το, και μην ξεχάσεις να μας πεις περιοδιό και τεύχος. :ninja: CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Είναι αδύνατο απο το "μακρύ και το κοντό" του καθενός εδώ μέσα να διαμορφώσεις σωστή άποψη. Ακόμη και στην εξαιρετικά σπάνια περίπτωση που υπάρχει κάποια/ος εδώ μέσα που όντως έχει κάνει κάτι τέτοιο, είναι ακόμη πιο σπάνιο να σου μεταφέρει με απόλυτη ειλικρίνεια την εμπειρία της/του, σκέψου όμως ότι ακόμη κι αν όλα αυτά τα εξαιρετικά σπάνια τύχει να συμβούν, τι νόημα θα έχει για σένα η άποψη κάποιας/ου άλλης/ου από τι στιγμή που δεν είσαι ο ίδιος άνθρωπος ;;;! Σκέψου επίσης ότι ακόμη και για όσες/ους το κάνουν επαγγελματικά, κάθε φορά δεν είναι ίδια, υπάρχουν χίλια δυο πράγματα που από φορά σε φορά είναι διαφορετικά και μπορεί ακόμη και κάποιον επαγγελματία να τον κάνουν να το μετανιώσει ! Όπως λέει κι ο λαός "Χίλιες βουρδουλιές σε πλάτη αλλουνού δεν είναι τίποτα" . Νομίζω πως είναι καθαρά προσωπικό θέμα και πάνω απ' όλα ζήτημα του τι θέλει ο καθένας από τη ζωή του ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Εγώ πιστεύω καλύτερα είναι να φωτογραφηθείς μόνη σου και να μας τις δώσεις σε μας για να σε βαθμολογήσουμε. Δικό μας παιδί είσαι βρε παιδάκι μου να μην συμβουλευτείς φίλους;; +1 ......:shifty:;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Μου προτάθηκε γυμνή φωτογράφηση από ένα περιοδικό . Έχει κάνει κάποιος επαγγελματική φωτογράφηση γυμνός - ή ? Πως αισθάνθηκες ?δηλαδη συμφωνησατε στο κονσεπτ, στο σε ποια σελιδα θα μπεις,στον αριθμο των τευχων που θα κυκλοφορησουν,σε ποσα τευχη εχουν δικαιωμα αναδημοσιευσης των φωτογραφιων,αν εχουν δικαιωμα να "κοπαρουν" το δικο σου σωμα με φατσα αλληνης,στο ποσα χρηματα θα παρεις τοσο απο την πρωτη δημοσιευση οσο και απο τις αναδημοσιευσεις(αν υπαρξουν) και σε ολα τα υπολοιπα και κολλησες και ζητας βοηθεια μονο στο πως θα νιωσεις??:confused: επισης επαγγελματικη φωτογραφηση γυμνος/η δεν κανει απλα οποιος ειναι συμπαθητικος με καλο σωμα.κανει οποιος ειναι επαγγελματιας.και ο σωστος επαγγελματιας δεν ζηταει(σε τετοιες περιπτωσεις) βοηθεια απο μη επαγγελματιες.:cool: καλη τυχη αν το αποφασισεις και να μας πεις και το περιοδικο.να αγορασουμε, να γινει πρωτο σε πωλησεις...εκτος αν βγει "συλλεκτικο" :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 καλη τυχη αν το αποφασισεις και να μας πεις και το περιοδικο.να αγορασουμε, να γινει πρωτο σε πωλησεις...εκτος αν βγει "συλλεκτικο" Aν το πει εδώ στο πολυπληθές μαιφόουν πιστεύω όντως θα γίνει πολύ γρήγορα συλλεκτικό. :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 μα το συλλεκτικο δεν ειναι αυτο που πουλαει πολλα τευχη και δυσκολα το βρισκεις...αλλα αυτο που βγαινει σε λιγα αντιτυπα.. :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Μην κανεις κατι για το οποιο μπορει να μετανοιωσεις αργοτερα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 οταν λες γυμνο τι ενοεις??τελειος καμπριολε?? με μαγιο/εσωρουχα? η αισθισιακο γυμνο με λιγα πουπουλα πανω σου κ κανενα αερατο υφασμα?? [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 μα το συλλεκτικο δεν ειναι αυτο που πουλαει πολλα τευχη και δυσκολα το βρισκεις...αλλα αυτο που βγαινει σε λιγα αντιτυπα.. Δε με πιάνεις.. αν πει εδώ ποιο είναι το περιοδικό πιστεύω θα γίνει ανάρπαστο.:D Με αυτή την έννοια λέω συλλεκτικό. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Οκ.εσυ μιλας "μεταφορικα",εγω κυριολεκτικα. αναμενουμε ενημερωση λοιπον! :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyboy25 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Εγώ πάλι, είχα πρόταση για γυμνή φωτογράφιση απο το περιοδικό "Hot baza" :up:, την έκανα, αλλά το τεύχος έγινε "Συλλεκτικό" λόγω χαμηλών πωλήσεων που λέει και η FREAK_OF_NATURE, επειδή είμαι πολύ παίδαρος :chair: και δεν άρεσα στο κοινό του περιοδικού :lol: ... Δουλευόμαστε μεταξύ μας μου φαίνεται :fool: ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Μου προτάθηκε γυμνή φωτογράφηση από ένα περιοδικό . Έχει κάνει κάποιος επαγγελματική φωτογράφηση γυμνός - ή ? Πως αισθάνθηκες ? κανε την αρκει&μονο αν νιωθεις ανετη μπροστα στον φακο&τους φωτογραφους,στο οτι τις φωτο σου θα τις δει ποσος κοσμος&αν εισαι σιγουρη οτι δεν θα το μετανιωσεις..για μενα κανε μεν γυμνη φωτογραφηση αλλα βαλε κανα πουπουλο στα ευαισθητα σημεια:p...ή τουλαχιστον κατω εσωρουχο(για σενα το λεω οχι για μενα;))! Α&σκεψου..αν εντελως τυχαια δει ο πατερας σου εσενα γυμνη στο περιοδικο τι θα πει???ασε θα σου πω εγω..''Γυναικα που ειναι η καραμπινα???'' [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 γυναικα το δικανο!!! που ελεγε και ο φωτοπουλος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous12 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Μου προτάθηκε γυμνή φωτογράφηση από ένα περιοδικό . Έχει κάνει κάποιος επαγγελματική φωτογράφηση γυμνός - ή ? Πως αισθάνθηκες ? Κάν' το, μόνο αν νομίζεις, πως ακόμα και μετά από μια βδομάδα θα νιώθεις καλά και δεν θα το έχεις μετανοιώσει. :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 γυναικα το δικανο!!! που ελεγε και ο φωτοπουλος! :lol::lol::lol: ή αυτο σωστος... [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 μονο κ μονο απο τα σχόλια θα εχει πανικοβληθεί η κοπελα...οχι γυμνη φωτογραφιση δεν θα κανει αλλα ουτε για φωτογραφια ταυτοτητας.... :p [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 κανε την αρκει&μονο αν νιωθεις ανετη μπροστα στον φακο&τους φωτογραφους,στο οτι τις φωτο σου θα τις δει ποσος κοσμος To σημαντικότερο που πρέπει να σκεφτεί είναι ότι αρκετός κόσμος θα χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες της σε ιδιαίτερες, προσωπικές και μοναχικές στιγμές, παρέα με ένα πακέτο χαρτομαντηλα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Εεεεε γινεσαι αισχρος,η κοπελα μιλαει για καλλιτεχνικη φωτογραφιση. Το Playboy πχ το αγοραζουν μονο καλλιτεχνες που μπορουν και καταλαβαινουν την τεχνη του γυμνοθ. :wacko: δεν αναφερει πουθενα τη λεξη καλλιτεχνικη.:cool: μα το συλλεκτικο δεν ειναι αυτο που πουλαει πολλα τευχη και δυσκολα το βρισκεις...αλλα αυτο που βγαινει σε λιγα αντιτυπα.. γεγονος:το περιοδικο κομιξ σε καθε του τευχος αυτοαποκαλειται συλλεκτικο. σχολιο: το τι ειναι καταλληλο για συλλογη(δηλαδη συλλεκτικο), εξαρταται απο τον συλλεκτη. GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Το χειρότερο νομίζω θα είναι αν κάνει οικογένεια και παιδιά. Πως θα νιώθουν τότε, όταν θα τα κοροϊδεύουν οι συμμαθητές τους. Δεν θα αηδιάζουν και μόνο με την ιδέα πως ο άλλος μαλακίζεται βλέποντάς την γυμνή.:cry::down: To σημαντικότερο που πρέπει να σκεφτεί είναι ότι αρκετός κόσμος θα χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες της σε ιδιαίτερες, προσωπικές και μοναχικές στιγμές, παρέα με ένα πακέτο χαρτομαντηλα... Ακριβώς:rolleyes: [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 To σημαντικότερο που πρέπει να σκεφτεί είναι ότι αρκετός κόσμος θα χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες της σε ιδιαίτερες, προσωπικές και μοναχικές στιγμές, παρέα με ένα πακέτο χαρτομαντηλα... :whistle::shifty::wink: [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts