piggosa Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Οποιος γνωριζει κατι περιμενω Πας πάνω σε καθένα απο τους "φακέλους" και πατάς το "c". Σου βγάζει ένα μήνυμα επιβεβαίωσης πατάς ΝΑΙ και σβήστηκαν... Στο είπαν και παραπάνω :) Υ.Γ. Όπου "c" το κουμπί που σβήνεις και τα γράμματα όταν γράφεις sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Πας πάνω σε καθένα απο τους "φακέλους" και πατάς το "c". Σου βγάζει ένα μήνυμα επιβεβαίωσης πατάς ΝΑΙ και σβήστηκαν... Στο είπαν και παραπάνω :) Υ.Γ. Όπου "c" το κουμπί που σβήνεις και τα γράμματα όταν γράφεις sms. Φιλε μου εχω το 5800 δεν εχει c αρα δε μπορω να κανω αυτο που λες.Μολις παω πανω στο φακελο μπαινει μεσα οπου δεν εχω τπτ εκει.Εκτος αμα γινεται καπως αλλιως που δε ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piggosa Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 (edited) Φιλε μου εχω το 5800 δεν εχει c αρα δε μπορω να κανω αυτο που λες.Μολις παω πανω στο φακελο μπαινει μεσα οπου δεν εχω τπτ εκει.Εκτος αμα γινεται καπως αλλιως που δε ξερω Σωστό κι αυτό... Το 5800 είναι touch... Δεν ξέρω, ας σε βοηθήσει κάποιος με ανάλογο κινητό Φιλε μου εχω το 5800 δεν εχει c αρα δε μπορω να κανω αυτο που λες.Μολις παω πανω στο φακελο μπαινει μεσα οπου δεν εχω τπτ εκει.Εκτος αμα γινεται καπως αλλιως που δε ξερω Στο WinMobile μου, πιέζω παρατεταμένα το πενάκι και μου βγάζει ένα sub-menu. Μήπως παίζει κάτι αντίστοιχο? Λέω εγώ τώρα... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. EDIT: Μάλλον δεν το αντιμετωπίζεις μόνο εσύ... http://discussions.europe.nokia.com/...oup/m-p/626878 http://discussions.europe.nokia.com/t5/Maps-Navigation-and-GPS/How-can-I-delete-favourite-collection-in-Ovi-map-3-03/m-p/618555# Edited February 12, 2010 by piggosa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 (edited) Οχι παιδια τπτ απο αυτα που λετε δε γινεται.Δε σου εχει καμια επιλογη περα απ το να μπεις μεσα και μετα να βγεις στο κεντρικο μενου.Επισης μεσα στο τηλ υπαρχει το nokia maps (3,03) με 9MB στη μνημη τηλεφωνου και το Ovi χαρτες (3,03) με 7MB στη καρτα.Μηπως το nokia maps δε χρειαζεται και δημιουργει προβλημα Edited February 12, 2010 by takpanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Βρε παιδια εχω δημιουργησει μεσα στα Αγαπημενα δυο θεσεις (Δουλεια,Σπιτι) χωρις να εχω βαλει τπτ μεσα.Αυτους τους φακελους πως τους σβηνω γιατι δε μου εχει επιλογη για κατι τετοιο πηγαίνεις στα αγαπημένα, κλικάρεις 2 φορές τη θέση που θες να σβήσεις ή επεξεργαστείς και σου βγάζει 1 μενού.Εκεί η τελευταία επιλογή είναι η διαγραφή;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 δλδ λειτουργεί κ στο ομνια? ναι αλλα θελει την εκδοση αυτη OviMaps 3.03(54)MOD ειναι ειδικαι φτιαγμενη για Omnia. Θα την βρεις στα γνωστα μαγαζακια. Και το Nokia map loader δουλευει κανονικοτατα, αναγνωριζει το κινητο και κανει κανονικοτατα download τους χαρτες και τις φωνες :) :) :) Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Καλησπέρα και από μένα..! Έχω το 5800 και έχω περάσει το εν λόγο προγραμματάκι..!! Τις τελευταίες 3 ημέρες που το χρησιμοποιώ έχω το εξής πρόβλημα..! Ενώ τις προηγούμενες ημέρες λειτουργούσε κανονικότατα, τελευταία, όταν βάζω να με πάει σε κάποιον προορισμό μου βγάζει το μήνυμα ότι δεν βρέθηκε η διαδρομή! Μία ώρα προσπαθούσα μέσα στο αμάξι αλλά τίποτα! Συνολικά πρέπει να έκανα 15 προσπάθειες και μόνο την μία έπιασε, όταν τον είχα βάλει σε άλλον προορισμό και όχι σε αυτόν που ήθελα..! Η διαδρομή ήταν Άρτα - Γιάννενα, και επιστροφή. Εντάξει.. δεν λέω.. για πλάκα το έκανα πιο πολύ.. όχι ότι θα χανόμουν.. Αλλά σε λίγο καιρό που έχω προγραμματίσει ταξιδάκι σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα τι θα κάνω αν δεν λειτουργεί..? Εντάξει μπορεί να φτάσω και χωρίς το GPS αλλά μετά? Δεν μου είναι πρόβλημα κυρίως στο ότι θα χαθώ κτλ. κτλ. Έχω και άλλο πρόγραμμα στο κινητό που λειτουργεί (ευτυχώς) κανονικά. Αλλά μου την σπάει που δεν μπορεί να λειτουργήσει αυτό..! Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? κτλ κτλ.... Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Καλησπέρα και από μένα..! Έχω το 5800 και έχω περάσει το εν λόγο προγραμματάκι..!! Τις τελευταίες 3 ημέρες που το χρησιμοποιώ έχω το εξής πρόβλημα..! Ενώ τις προηγούμενες ημέρες λειτουργούσε κανονικότατα, τελευταία, όταν βάζω να με πάει σε κάποιον προορισμό μου βγάζει το μήνυμα ότι δεν βρέθηκε η διαδρομή! Μία ώρα προσπαθούσα μέσα στο αμάξι αλλά τίποτα! Συνολικά πρέπει να έκανα 15 προσπάθειες και μόνο την μία έπιασε, όταν τον είχα βάλει σε άλλον προορισμό και όχι σε αυτόν που ήθελα..! Η διαδρομή ήταν Άρτα - Γιάννενα, και επιστροφή. Εντάξει.. δεν λέω.. για πλάκα το έκανα πιο πολύ.. όχι ότι θα χανόμουν.. Αλλά σε λίγο καιρό που έχω προγραμματίσει ταξιδάκι σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα τι θα κάνω αν δεν λειτουργεί..? Εντάξει μπορεί να φτάσω και χωρίς το GPS αλλά μετά? Δεν μου είναι πρόβλημα κυρίως στο ότι θα χαθώ κτλ. κτλ. Έχω και άλλο πρόγραμμα στο κινητό που λειτουργεί (ευτυχώς) κανονικά. Αλλά μου την σπάει που δεν μπορεί να λειτουργήσει αυτό..! Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? κτλ κτλ.... το εχω και εγω το προβλημα .... οτι και να βαλω μου λεει δεν βρεθηκε διαδρομη:cry: αλλα μου το κανει απο την αρχη αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias13 Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Παιδια κατέβασα τους χάρτες και φωνητικη λειτουργία από map loader και ovi map.Πως αρχίζει η καθοδήγηση με φωνητική λειτουργία και αν επίσης υπάρχει χρέωση??????? Ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Αν έχεις επιλέξει προορισμό μόλις βρει σήμα ξεκινάει η πλοήγηση και δεν υπάρχει χρέωση εκτός αν έχεις ενεργοποιημένο το agps οπότε θα χρεωθείς κάτι λίγα kb στην αρχή μέχρι να βρει σήμα. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Παιδια ολα καλα με την τελευταια εκδοση ovi maps εκτος απο που μπορεις να βαλεις και να βρεις μια διευθυνση πχ πανεπιστημιου 2 ,εμενα προσωπικα μου βγαζει σημεια ενδιαφεροντος, κανω κατι λαθος; εχω nokia 5800. EYΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Παιδια ολα καλα με την τελευταια εκδοση ovi maps εκτος απο που μπορεις να βαλεις και να βρεις μια διευθυνση πχ πανεπιστημιου 2 ,εμενα προσωπικα μου βγαζει σημεια ενδιαφεροντος, κανω κατι λαθος; εχω nokia 5800. EYΧΑΡΙΣΤΩ Kαι μενα το ιδιο , μονο Pois μπορω να βρω , διευθυνση η πολη με τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 (edited) Βρε παιδια εχω δημιουργησει μεσα στα Αγαπημενα δυο θεσεις (Δουλεια,Σπιτι) χωρις να εχω βαλει τπτ μεσα.Αυτους τους φακελους πως τους σβηνω γιατι δε μου εχει επιλογη για κατι τετοιο λοιπόν φίλε, νομίζω βρήκα λύση αν και δεν είναι και η πιο εύκολη , αλλά αυτή συστήνεται από τη ΝΟΚΙΑ(http://europe.nokia.com/support/product-support/maps-support (εκεί υπάρχουν και οδηγίες χρήσης)Βέβαια πρέπει να έχεις wlan για να μη χρεωθείς καθόλου.Βήμα-βήμα: 1)στο κινητό χάρτες-ρυθμίσεις-διαδύκτιο-προορισμός δικτύου-διαδύκτιο(για να μη χρεωθείς), και το σύνδεση ας είναι στο εκτός σύνδεσης για να μη χρεώνεσαι ποτέ με το agps κατά λάθος 2)αγαπημένα-συγχρονισμός με το ovi(περνάει τα αγαπημένα στο internet μεσω wlan) στο pc σου τώρα: 3)http://maps.ovi.com/(αρκεί να έχειs ήδη φτιάξει λογαριασμό στη nokia) 4)διαλέγεις αγαπημένα και είναι όλα εκεί με τους φακέλους που θες να ξεφορτωθείς ή να τροποποιήσεις).Όταν σβήνουμε 1 φάκελο δε σβήνοντε και τα αγαπημένα μέσα σε αυτόν, απλά περνάνε στο βασικό τους φάκελο και αν θέλουμε τα σβήνουμε απο εκεί. στο τηλ πάλι: 5)ξανά το βήμα 2 και ότι αλλαγές γίνανε online έχουν περαστεί στο τηλέφωνο Edited February 17, 2010 by hara75gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtil Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Καλησπερα και απο εμενα! Καταρχην να δωσω ενα μεγαλο μπραβο στην Nokia για αυτη τη κινηση:up: Διαβασα καπου οτι γινεται αναζητηση οδου με ονομα και αριθμο!Οσον αφορα το ονομα ο.κ αλλα με τον αριθμο δεν καταλαβαινω πως γινεται!!! Το νουμερο που το βαζουμε,ως συνεχεια της οδου με κενο ή χωρις? Καθε προσπαθεια που εκανα με παει στην αρχη της οδου!!! Εχω περασει τους τελευταιους χαρτες - λογισμικο στο 5800ΧΜ.επισης σε εμενα το gps κλειδωνει σε περιπου 5 λεπτα με τον δορυφορο ενω κατα την πλοηγηση εχω πολυ μεγαλη καταναλωση μπαταριας. Επισης για τα χαρακτηριστικα των POI τι ισχυει?(γραμματοσειρα,μεγεθος).Μετα την μετατροπη τουs τα βαζουμε χυμα στην καρτα μνημης ή υπαρχει καποιος φακελος POIS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captaingreek Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Οχι παιδια τπτ απο αυτα που λετε δε γινεται.Δε σου εχει καμια επιλογη περα απ το να μπεις μεσα και μετα να βγεις στο κεντρικο μενου.Επισης μεσα στο τηλ υπαρχει το nokia maps (3,03) με 9MB στη μνημη τηλεφωνου και το Ovi χαρτες (3,03) με 7MB στη καρτα.Μηπως το nokia maps δε χρειαζεται και δημιουργει προβλημα Εγω το διεγραψα.Θα σου συνιστουσα να κανεις το ιδιο.Αν θες περασε το στο pc.Δεν ειμαι σιγουρος οτι γινεται με το pc suite αλλα οπως και να εχει δεν το χρειαζεσαι.Εμενα δουλευει κανονικα το gps με τους χαρτες που κατεβασα απο τη nokia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captaingreek Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Το απευθείας link για το MAPLOADER είναι αυτό: http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaMaploaderSetup_ENU.exe Και το link στο προηγούμενο post σε πάει σε σελίδα με ερωτήσεις κλπ. Αν εννοεις το link που παραθετω εγω δε σε βγαζει σε σελιδα με ερωτησεις!εχει καθαρα την επιλογη να κατεβασεις το map loader.ειναι καλυτερο απο το link που παραθετει ο gianpithio στην αρχη του θεματος.βεβαια το δικο σου ειναι το αμεσο link.σε ευχαριστω για τη συμπληρωση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Οταν βαζω προβολη δορυφορικη εικονα μου βγαζει μονο μερικα κομματια με πραγματικη δορυφορικη εικονα. Υπαρχει τροπος να βγαζει ολο το χαρτη με πραγματικη δορυφορικη εικονα εστω μονο για την αθηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vissarion12 Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 το εχω και εγω το προβλημα .... οτι και να βαλω μου λεει δεν βρεθηκε διαδρομη:cry: αλλα μου το κανει απο την αρχη αυτο Παιδια βρεθηκε λυση με το εν λογω προβλημα μου το κανει και εμενα συνεχεια και το εχω τρελανει στα φορματ το τηλεφωνο αλλα παλι τα ιδια και δεν βλεπω και κανεναν να ασχολειτε σοβαρα με το προβλημα αυτο εδω μεσα βρηκατε καμια ακρη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madvinegar Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Οταν περνατε τη νεα διευθυνση να ξεκινατε να γεμιζετε ξανά ολα τα πεδία απο την αρχή. Πχ Χωρα, Περιοχή κτλπ. Μονο τοτε θα ενεργοποιουνται και τα πιο κατω πεδία, δλδ διευθυνσεις, αριθμος κτλπ Με λιγα λογια, ακόμα και αν η επομενη διευθυνση που πρεπει να περασετε ειναι πάλι στην ιδια περιοχη, πχ στον πειραιά, μην αφηνετε το πεδίο "περιοχη" οπως ηταν πριν. Πρεπει να ξαναπατε επανω, να πατησετε το γραμμα "π" για να βγαλει "Πειραιάς" κτλπ... Δοκιμαστε το... Παράθεση Samsung Galaxy S9 Plus Duos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MRM_Terk Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 (edited) Κατ' αρχήν γεια σας!! Είμαι νέο μέλος και κάτοχος του Nokia 5800 τις τελευταίες 2 εβδομάδες. Ενώ έκανα εγκατάσταση τους χάρτες από το Map Loader (μέσω υπολογιστή) και ενώ βρήκα gps σύνδεση σε ταξιδάκι μου στη Χαλκιδική όταν το πρωτοδοκίμασα, τώρα που επέστρεψα στη Θεσσαλονίκη δε μπορώ να ξανασυνδεθώ στο δορυφόρο (ενώ όλα καλά λειτουργούσαν και μάλιστα σε όλη τη διαδρομή το είχα ανοιχτό και δούλευε κανονικότατα). Μου ζητάει και να συνδεθώ στο ίντερνετ ως χρήστης, ενώ το έχω επιλεγμένο "αυτόματα" και με έβρισκε αυτόματα. Τι μπορεί να φταίει??? :worry: Εγω το διεγραψα.Θα σου συνιστουσα να κανεις το ιδιο.Αν θες περασε το στο pc.Δεν ειμαι σιγουρος οτι γινεται με το pc suite αλλα οπως και να εχει δεν το χρειαζεσαι.Εμενα δουλευει κανονικα το gps με τους χαρτες που κατεβασα απο τη nokia Μήπως να ακολουθήσω κι εγώ τη συμβουλή??? Θα βρεθεί λύση?? Edited February 25, 2010 by MRM_Terk Παράθεση ...nothing else matters...:whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Καλημέρα. Λείπει ακόμα η επιλογή ευθυγράμμισης με τη διαδρομή; Πάντα ευθυγραμμίζεται με τον βορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madvinegar Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Οταν ξεκιναει την πλοηγηση, ευθυγραμμιζεται με την πορεία κανονικα, όπως πρεπει δλδ. Παράθεση Samsung Galaxy S9 Plus Duos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Παιδια ολα καλα με την τελευταια εκδοση ovi maps εκτος απο που μπορεις να βαλεις και να βρεις μια διευθυνση πχ πανεπιστημιου 2 ,εμενα προσωπικα μου βγαζει σημεια ενδιαφεροντος, κανω κατι λαθος; εχω nokia 5800. EYΧΑΡΙΣΤΩ Μπήκα κι εγώ να ζητήσω βοήθεια γι΄αυτό και είδα ότι ήδη έχει ερωτηθεί. Είναι έτσι το πρόγραμμα ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakaran Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Μπήκα κι εγώ να ζητήσω βοήθεια γι΄αυτό και είδα ότι ήδη έχει ερωτηθεί. Είναι έτσι το πρόγραμμα ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Έχω παρατηρήσει ότι για κάποιον λόγο όταν κάνει search online βγάζει μόνο POIs, όταν δεν έχει σύνδεση και κάνει offline βγάζει τις διευθύνσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakispapadakis Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Καλησπέρα προσπαθησα με το MAP Loader 3.0.28.0 να ανεβάσω χάρτες στο κινητό. Αν και βρισκει τη συσκευη (Νοκια Ε52) μου βγάζει "An Unexpected error occured. Try again. Sorry for the inconvencience". Εκανα reset pc και κινητο αλλα δε δουλεψε. Δοκιμασα και σε αλλο PC αλλα παλι τιποτα. Καρτα έχω 2GB αρα δε νομιζω να υπαρχει προβληλα (ο χαρτης της Ελλαδας ειναι κοντα στα 65ΜΒ). Επίσης κατέβασα ένα αρχειο 1213.zip που ειχε ανεβασει καποιο αλλο παιδι σε προηγουμενες σελίδες αλλα τοτε δεν ανοιγε η εφαρμογή. Δοκιμασα και παλαιοτερη εκδοση του map loader αλλα παλι το ιδιο προβλημα. Καμία ιδέα? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts