M4dC0wDisease Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 (edited) Καλησπέρα. Μετά από πολύ ψάξιμο σε διάφορα forums ακόμα δεν μπορώ να βρω άκρη με το license code που μου ζητεί όταν είμαι στο navigation mode ακόμα και όταν δεν έχω φωνητική καθοδήγηση. Πως μπορεί να λυθεί; ΤΙΑ "nokia 5230" Edited July 31, 2010 by M4dC0wDisease Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vissarion12 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Καλημερα παιδες προχτες που ανοιξα το ovi maps στο Ν97 mini και διπλα απο το εικονιδιο της michelin εμφανιστηκε ενα ακομα που λεει περισοτερα σας εχει εμφανιστει και εσας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Καλημερα παιδες προχτες που ανοιξα το ovi maps στο Ν97 mini και διπλα απο το εικονιδιο της michelin εμφανιστηκε ενα ακομα που λεει περισοτερα σας εχει εμφανιστει και εσας; και σε μενα βγηκε. Με αυτο το εικονιδιο εχεις τη δυνατοτητα να αναφερεις διαφορα προβληματα που εχεις συναντησει στον δρομο. Τα αναφερεις και προφανως τα διορθωνουν στους μεταγενεστερους χαρτες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Telios_ Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 (edited) ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΣΤΑΡΩ ΕΔΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ MODERATOR KAI ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Επειδη ακρη δεν βγαινει με τα μνματα που ειδα εδω μεσα θα πω σε οσους ενδιαφερονται τι πρεπει να κανουν για να εχουν φωνητικη καθοδηγηση και εννοειται GPS ΔΩΡΕΑΝ για το συγκεκριμενο μοντελο. Επισης παρακαλω οσοι δεν γνωριζουν να μην λενε οτι να ναι γιατι τα περισσοτερα ειναι λαθος. ΓΙΑ ΤΖΑΜΠΑ GPS ΜΕ ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΝΟΚΙΑ 5230 Το κινητο εχει μεσα την ελλαδα σαν χαρτη αλλα οχι τους δρομους της Ελλαδας,δεν εχει GPS δλδ με το καλημερα οτιδηποτε αλλο σας λενε η σας κοροιδευουνε η αυτος που το λεει ειναι ασχετος. Απο το pc πατας στο google "ovi suite" σε παει στην σελιδα της ΝΟΚΙΑ και κατεβαζει το προγραμμα OVI suite.το κανεις εγκατασταση στον υπολογιστη σου και επειτα σε ρωταει "με πιο τροπο θα συνδεσεις τον υπολογιστη με το κινητο??? USB ή BLUETOOTH?" εγω δεν εχω καλωδιο(δεν παρεχεται δωρεαν το πληρωνεις 17ευρω εξτρα)αλλα εχω bluetooth. μολις λοιπον επιλεξεις το καταλληλο θα συγχρονιστουν συσκευη-υπολογιστης μονα τους και ξεκινας μπαινεις στο ovi store. εκει πανω καπου εχει το σημα των ovi maps.ειναι μια πρασινη πυξιδα θα την δειτε και θα καταλαβεται(το σημα αυτο οπως μπαινεις στον μενου του 5230 ειναι 3 στηλη το τριτο και λεει απο κατω "χαρτες") πατας εκεινο και σου εχει να επιλεξεις ηπειρο,πατας ευρωπη και περιμενεις κανενα 10-15λεπτο μεχρι να βρει ολες τις χωρες τις ευρωπης. επειτα επιλεγεις ελλαδα με ενα κλικ και δεξια σου βγαζει επιλογη "download" πατας και περιμενεις κανενα 20λεπτο να κατεβει. περνιεται στο κινητο αυτοματα δεν θελει ουτε εγκατασταση ουτε τπτ. μολις τελειωσει στα αριστερα καπου λεει voice directions η κατι παρομοιο με φωνητικες εντολες. το πατατε και εχει να επιλεξετε τι γλωσσα θελετε. επιλεγετε Ελληνικα(εχει μονο γυναικια φωνη) και περιμενετε μεχρι να κατεβει. Μολις τελειωσει και αυτο βγαινεται σε ανοιχτο χωρο να μην εχει απο πανω μπετο και πατατε το κουμπι "χαρτες" επειτα πατατε "η θεση μου" περιμενετε 1 λεπτο (αργει την πρωτη φορα) να κλειδωσει δορυφορο και επειτα τελος εχετε GPS για παντα ΤΖΑΜΠΑ αν επιχειρησει να συνδεθει στο ιντερνετ εχει επιλογη οπου διαλεγεις να απενεργοποιησεις το A-GPS οπου ειναι και αυτο που χρεωνει και οχι κατι ψιλα οπως λεει εδω αλλα κατι 5ευρα φευγουν.. εχει live ενημερωσεις οπου στην Ελλαδα ειναι οτι να ναι καθως ενα μποτιλιαρισμα μπορει να στο πει 2 ωρες μετα καλυτερα ακου ραδιοφωνο... Αυτα δεν θυμαμαι πως τα επενεργοποιεις εχω ενα κεφαλι καζανι τωρα καθως απο το πρωι με το κινητο ασχολουμαι και τελικα τα καταφερα... Ελπιζω να βοηθησα εστω και εναν καθως προσωπικα δεν βοηθηθηκα απο τα post εδω μεσα ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του..Ολα τα παραπανω τα εκανα εγω και δεν τα εχω δει καπου στο ιντερνετ η καπου τα διαβασα η μου τα ειπε φιλος του φιλου που εχει κουμπαρο εναν αλλο φιλο....... Edited August 5, 2010 by Telios_ επρεπε να πω οτι αυτα που εγραψα ειναι για το νοκια 5230 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Η διαδικασια που περιγραφεις εχεις αναφερθει πολλες φορες στο παρελθον. Εχε υποψη σου οτι η δωρεαν πλοηγηση δεν παρεχεται για ολες τις συσκευες, αλλα για καποιες συγκεκριμενες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_0 Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Εγω εχω το nokia x6 που εχει το εικονοδιο χαρτες, το αφηνω ως εχει και περιμενω να κλεισωσει δορυφορο ή κανω καμια επιπλεον εγκατασταση για να εχω gps και φωνητικες εντολες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Telios_ Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Γιατι δεν το δοκιμαζεις να μας πεις κιολας τα αποτελεσματα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_0 Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Εγω εχω το nokia x6 που εχει το εικονοδιο χαρτες, το αφηνω ως εχει και περιμενω να κλειδωσει δορυφορο ή κανω καμια επιπλεον εγκατασταση για να εχω gps και φωνητικες εντολες? Μπηκα στο site της νοκια κατεβασα το ovi maps και το gps μου λειτουργει κανονικα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Αντιμετπίζω ένα τόσο δα προβληματάκι. Επέλεξα μία φορά την πατρική μου κατοικία ως προεπιλεγμένη οικεία, και τώρα δεν μπορώ να την αλλάξω. Ξέρει κανείς πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pliktro Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Εχω το Ν97 μινι κατεβασα τους χαρτες με το ovi Suite και τους δικιμαζω εδω και 3 μερες.Εχω φωνητικη καθοδηγηση.Γιαυτο το πραγμα χρεωνομαι; Παράθεση ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,'Η ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Καλημέρα. Αν έχεις κάποια από την τελευταία έκδοση του ovi maps τότε δεν χρεώνεσαι, είναι δωρεάν. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Εκτός αν κατεβάζει δεδομένα από το ίντερνετ για χάρτες κατά την πλοήγηση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsop21 Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 ερωτηση, λιγο χαζη ισως: πως βλεπω αν εχω περασει τους πιο update χαρτες ? Παράθεση Original Against the Machine Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 ερωτηση, λιγο χαζη ισως: πως βλεπω αν εχω περασει τους πιο update χαρτες ? Κανε αναζητηση ενημερωσεων μεσα απο το μενου της συσκευης σου και αν δεν εχεις τους τελευταιους χαρτες θα σου βγαλει επιλογη να τους ανανεωσεις με την τελευταια εκδοση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lui3 Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Κανε αναζητηση ενημερωσεων μεσα απο το μενου της συσκευης σου και αν δεν εχεις τους τελευταιους χαρτες θα σου βγαλει επιλογη να τους ανανεωσεις με την τελευταια εκδοση. και εγω προσπθω να κανω ενημερωση στον97 μινι και στους χαρτες και σε εφαρμογες απο ονι και δεν μου κανει .οταν ζηταω ξεχωριστα απο καποια εφαρ. μου βγαζει ενημερωση.τι πρεπει να κανω ρε παιδια?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 (edited) ερωτηση, λιγο χαζη ισως: πως βλεπω αν εχω περασει τους πιο update χαρτες ? Φαντάζομαι πως εννοείς τους χάρτες (π.χ ελλάδας) και όχι το πρόγραμμα. Αυτό δεν μπορείς να το δεις κάπως αυτόματα παρα μόνο κοιτώντας το map version πηγαίνοντας στο "?" και στην επιλογή "σχετικά" και εγω προσπθω να κανω ενημερωση στον97 μινι και στους χαρτες και σε εφαρμογες απο ονι και δεν μου κανει .οταν ζηταω ξεχωριστα απο καποια εφαρ. μου βγαζει ενημερωση.τι πρεπει να κανω ρε παιδια?ευχαριστω Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς.. Εννοείς οτι θέλεις να κάνεις σε όλα ενημέρωση μαζίκα και δεν σου κάνει, ενώ αν πας και ανοίγεις μια μια εφαρμογή και σου ζητάει να κάνει update? Μήπως μπορείς να το εξηγήσεις λίγο καλύτερα? Edited August 26, 2010 by zafevolution Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsop21 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Φαντάζομαι πως εννοείς τους χάρτες (π.χ ελλάδας) και όχι το πρόγραμμα. Αυτό δεν μπορείς να το δεις κάπως αυτόματα παρα μόνο κοιτώντας το map version πηγαίνοντας στο "?" και στην επιλογή "σχετικά" ωραια thanx πηγα εκει και λεει map version 0.1.24.114 που βλεπω αν ειναι η τελευταια εκδοση αυτη? Παράθεση Original Against the Machine Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lui3 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Φαντάζομαι πως εννοείς τους χάρτες (π.χ ελλάδας) και όχι το πρόγραμμα. Αυτό δεν μπορείς να το δεις κάπως αυτόματα παρα μόνο κοιτώντας το map version πηγαίνοντας στο "?" και στην επιλογή "σχετικά" Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς.. Εννοείς οτι θέλεις να κάνεις σε όλα ενημέρωση μαζίκα και δεν σου κάνει, ενώ αν πας και ανοίγεις μια μια εφαρμογή και σου ζητάει να κάνει update? Μήπως μπορείς να το εξηγήσεις λίγο καλύτερα? εννοω απο το πρασινο κουμπακι που εχει το ν97 μινι ,με το βελακι προς τα κατω λοξα.το παταω ανανεωνει την λιστα για την ενημερωση λογισμικου και βγαζει,οτι ολες οι εφαρμογες ενημερωμενες,ενω δεν ειναι ολες και οταν παω σε καποια εφαρμογη που ξερω οτι εχει βγει ενημερωμενη εκδωση κανω την ενημερωση απο την συγκεκριμενη εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 ωραια thanx πηγα εκει και λεει map version 0.1.24.114 που βλεπω αν ειναι η τελευταια εκδοση αυτη? Αν πας στο υπολογιστή σου στην εφαρμογή map loader ή στη σουίτα Ovi (ovi maps) εκεί που φορτώνεις χάρτες νομίζω πως μπορείς να δεις ποιά έκδοση χαρτών υπάρχει διαθέσιμη. (Δεν παίρνω όρκο όμως γιατί έχω πολύ καιρό να το δω. Ίσως να μπορείς να το δεις κάπου αλλού στο inet) εννοω απο το πρασινο κουμπακι που εχει το ν97 μινι ,με το βελακι προς τα κατω λοξα.το παταω ανανεωνει την λιστα για την ενημερωση λογισμικου και βγαζει,οτι ολες οι εφαρμογες ενημερωμενες,ενω δεν ειναι ολες και οταν παω σε καποια εφαρμογη που ξερω οτι εχει βγει ενημερωμενη εκδωση κανω την ενημερωση απο την συγκεκριμενη εφαρμογη. Η ενημέρωση λογισμικού (το πράσινο σήμα με το βελάκι) ψάχνει για ενημερώσεις μόνο για τις επίσημες εφαρμογές της Nokia που είναι διαθέσιμες για τη συσκευή. Π.χ Nokia messaging, Flash Lite, Ovi maps, Ovi Contacts, Firmware και τέτοια... Για οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή που έχεις προσθέσει εσύ, κάνεις ενημέρωση μέσα από την ίδια την εφαρμογή.. Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Stef Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Απόκτησα πρόσφατα ένα Nokia 5230,κυρίως για την δυνατότητα δωρεάν κατεβάσματος και χρήσης χαρτών της Nokia,τους λεγόμενους Ovi Maps.Το κινητό έχει σύνδεση vodafone. Πήγα ένα ταξιδι στο εξωτερικό για 6 μέρες και χρησιμοποίησα τους χάρτες για 5-6 σημαντικές διαδρομές (ζήτημα να δούλεψε πάνω από 5-6 ώρες το κινητό με τους χάρτες). Οταν έμπαινα στους χάρτες με ρωτούσε αν ήθελα να μπώ σε σύνδεση δικτύου Vodafone για τους χάρτες,επέλεγα "όχι" πιστεύοντας ότι δεν υπήρχε χρέωση.Που να ήξερα τι με περίμενε αργότερα.... Για να μην μακρυγορώ μου ήρθε λογαριασμός κινητού 320 ευρώ (!) και από αυτά τα 280 χρεώθηκαν στην πλοήγηση! Ο λογαριασμός αναφέρει ότι έγινε διακίνηση περιπου 29MB δεδομένων αν και υποτίθεται ότι δεν έμπαινα σε δίκτυο για να δω τους χάρτες(και οι χάρτες ήταν στην κάρτα μνήμης).Στη δε Vodafone κανένας δεν ήξερε να μου απαντήσει/δικαιολογήσει για τις χρεώσεις αυτές,οπότε το μόνο που έκανα ήταν μια αίτηση αμφισβήτισης του λογαριασμού και περιμένω καποια απάντηση απ΄το εκάστοτε τμήμα μήπως και βγάλω κάποια άκρη... :( Να διευκρινήσω ότι η πλοήγηση γινόταν σε χάρτες αποθηκευμένους στην κάρτα μνήμης του κινητού και όχι με χρήση διαδικτύου. Θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα σχετικά και αν θέλει κάποιος που γνωρίζει ας απαντήσει ή ας πει την γνώμη του. 1.Υπάρχει τρόπος να υπάρχει πραγματικά δωρεάν χρήση χαρτών σε κινητά NOKIΑ με δυνατότητα πλοήγησης χωρίς επιπλέον χρέωση απ΄τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας και... 2.Δικαιολογούνται τόσο υψηλές χρεώσεις για τόσο λίγο χρόνο λειτουργίας σε πλόηγηση? Ζωτάω την γνώμη σας πάνω σ'αυτό και σε προσωπικό επίπεδο αλλά και για βοηθηθούν άλλοι χρήστες και να μην την "πατήσουν" όπως εγώ.Γιατί εξυπηρέτηση απ΄το τμημα της Vodafone δεν υπάρχει σ'αυτο το ζήτημα.Περίμενα 35 λεπτά στο τηλεφωνο γι'αυτό το θεμα και κανείς δεν γνώριζε περί χρεώσεων πλοήγησης.Ο ένας με παρέπεμπε στον άλλο.Αλλα τα 320 ευρώ τα χρεώσανε.... :angry: Τώρα γιατί...ένας Θεός και μια Vodafone ξέρει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaha Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Παιδιά στο ovi maps όλα εντάξει με τα pois αλλά όταν πλησιάζω σ'ένα σημείο ούτε τον είχο του Poi ακούω ούτε το εικονίδιο είναι αυτό του poi γιατί?Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Απόκτησα πρόσφατα ένα Nokia 5230,κυρίως για την δυνατότητα δωρεάν κατεβάσματος και χρήσης χαρτών της Nokia,τους λεγόμενους Ovi Maps.Το κινητό έχει σύνδεση vodafone. Πήγα ένα ταξιδι στο εξωτερικό για 6 μέρες και χρησιμοποίησα τους χάρτες για 5-6 σημαντικές διαδρομές (ζήτημα να δούλεψε πάνω από 5-6 ώρες το κινητό με τους χάρτες). Οταν έμπαινα στους χάρτες με ρωτούσε αν ήθελα να μπώ σε σύνδεση δικτύου Vodafone για τους χάρτες,επέλεγα "όχι" πιστεύοντας ότι δεν υπήρχε χρέωση.Που να ήξερα τι με περίμενε αργότερα.... Για να μην μακρυγορώ μου ήρθε λογαριασμός κινητού 320 ευρώ (!) και από αυτά τα 280 χρεώθηκαν στην πλοήγηση! Ο λογαριασμός αναφέρει ότι έγινε διακίνηση περιπου 29MB δεδομένων αν και υποτίθεται ότι δεν έμπαινα σε δίκτυο για να δω τους χάρτες(και οι χάρτες ήταν στην κάρτα μνήμης).Στη δε Vodafone κανένας δεν ήξερε να μου απαντήσει/δικαιολογήσει για τις χρεώσεις αυτές,οπότε το μόνο που έκανα ήταν μια αίτηση αμφισβήτισης του λογαριασμού και περιμένω καποια απάντηση απ΄το εκάστοτε τμήμα μήπως και βγάλω κάποια άκρη... :( Να διευκρινήσω ότι η πλοήγηση γινόταν σε χάρτες αποθηκευμένους στην κάρτα μνήμης του κινητού και όχι με χρήση διαδικτύου. Θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα σχετικά και αν θέλει κάποιος που γνωρίζει ας απαντήσει ή ας πει την γνώμη του. 1.Υπάρχει τρόπος να υπάρχει πραγματικά δωρεάν χρήση χαρτών σε κινητά NOKIΑ με δυνατότητα πλοήγησης χωρίς επιπλέον χρέωση απ΄τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας και... 2.Δικαιολογούνται τόσο υψηλές χρεώσεις για τόσο λίγο χρόνο λειτουργίας σε πλόηγηση? Ζωτάω την γνώμη σας πάνω σ'αυτό και σε προσωπικό επίπεδο αλλά και για βοηθηθούν άλλοι χρήστες και να μην την "πατήσουν" όπως εγώ.Γιατί εξυπηρέτηση απ΄το τμημα της Vodafone δεν υπάρχει σ'αυτο το ζήτημα.Περίμενα 35 λεπτά στο τηλεφωνο γι'αυτό το θεμα και κανείς δεν γνώριζε περί χρεώσεων πλοήγησης.Ο ένας με παρέπεμπε στον άλλο.Αλλα τα 320 ευρώ τα χρεώσανε.... :angry: Τώρα γιατί...ένας Θεός και μια Vodafone ξέρει! Είχες κατεβάσει τους χάρτες για τη συγκεκριμένη χώρα? Το Α-GPS το έχεις απενεργοποιήσει? Όσο για τις ερωτήσεις σου: 1) Ναι γίνεται να κάνεις πλήρως δωρεάν χρήση αρκεί να έχεις κατεβάσει τους χάρτες από τη σουίτα της OVI και να έχεις απενεργοποιήσει όλους τους τρόπους εντοπισμού εκτός από το GPS 2) Όσο για τη χρέωση ίσως το ποσό είναι μεγάλο αλλά δεν είναι και αδύνατο αφού χρησιμοποιούσες και το roaming για data λόγω του οτι ήσουν στο εξωτερικό. Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Παιδες καλημερα, εχω το ovi suite και nokia maps πως καταλαβαινεις αν εχει αναβαθμηση χάρτη? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Παιδες καλημερα, εχω το ovi suite και nokia maps πως καταλαβαινεις αν εχει αναβαθμηση χάρτη? Έχω την εντύπωση πως αν συνδέσεις τη συσκευή σου στο ovi suite στο λέει. Με την προϋπόθεση βέβαια ότι είσαι συνδεδεμένος στο internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Έχω την εντύπωση πως αν συνδέσεις τη συσκευή σου στο ovi suite στο λέει. Με την προϋπόθεση βέβαια ότι είσαι συνδεδεμένος στο internet. oxi δεν μου το λεει....μπορει κανεις να βοηθησει? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts