Jump to content

[Symbian^1 (ex S60 5th Ed.)]Garmin Maps Mobile™ XT

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδια

Δεν ξερω αν εχει ξανααναφερθει αλλα εμενα με εκνευριζει κατα την πληκτρολογηση οδου αμα καταλαθος χτυπηθει το κατω κουμπι αριστερα ( το αστερακι κ το + δηλαδη) μετα δεν ξαναγυρναει πισω με αποτελεσμα να πρεπει να κλεισω το κινητο.

Μου το εκανε στην 5.00.30 εκανα αναβαθμιση στην 5.00.60 και το προβλημα παραμενει.

Εχει τυχει σε κανεναν??

Μου έχει συμβεί και σε μένα, δε χρειάζεται όμως κλείσιμο της συσκευής, κλείνεις το απλά το Garmin.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πως?? :O Αφου κολαει...

Πατάς το πλήκτρο που είναι για να μπείς στο μενού συνεχόμενα μέχρι να σου δείξει ποιες εφαρμογές έχεις ανοιχτές και από εκεί το κλείνεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα και χρόνια πολλά...

Προσπαθώ να περάσω το Garmin,αλλά δεν μπορώ να κάνω αντιγραφή στην κάρτα μνήμης τους φακέλους Recources,sys,private.

Μου λέει πως δεν υπάρχει ελεύθερος χώρος,αλλά υπάρχουν 6,7GB ακόμα....!!!!

Καλημέρα και χρόνια πολλά...

Προσπαθώ να περάσω το Garmin,αλλά δεν μπορώ να κάνω αντιγραφή στην κάρτα μνήμης τους φακέλους Recources,sys,private.

Μου λέει πως δεν υπάρχει ελεύθερος χώρος,αλλά υπάρχουν 6,7GB ακόμα....!!!!

Καλησπέρα και χρόμια πολλά.:)

Μήπως προσπαθείς να κάνεις την μεταφορά μέσω pc suite;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Καλησπέρα και χρόμια πολλά.:)

Μήπως προσπαθείς να κάνεις την μεταφορά μέσω pc suite;

Nαι,μάλλον εκεί θα είναι η βλακεία,έ?

Θα το προσπαθήσω με την "μαζική αποθήκευση"...

Επι ευκαιρίας,το έκανα hack,τους φακέλους private από που θα τους βλέπω?

Από την μαζική αποθήκευση ή από το ovi suite?

Μέσω μαζικής αποθήκευσης θα κάνεις την διαδικασία.Δεν χρειάζεται χακάρισμα η συσκευή ούτε χρειάζεται να βλέπεις κάποιον φάκελο.Προχωράς και όπου σου ζητήσει αντικατάσταση πατάς ναι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Μέσω μαζικής αποθήκευσης θα κάνεις την διαδικασία.Δεν χρειάζεται χακάρισμα η συσκευή ούτε χρειάζεται να βλέπεις κάποιον φάκελο.Προχωράς και όπου σου ζητήσει αντικατάσταση πατάς ναι.

Το έκανα τελικά,αλλά κάνω την εγκατάσταση στο πρόγραμμα,πάω να το ανοίξω,βλέπω την πρώτη οθόνη που λέει GARMIN και μετά κλείνει...

Δεν μένει καν ανοιχτό σαν εφαρμογή....

Που κάνω το λάθος?

Το έκανα τελικά,αλλά κάνω την εγκατάσταση στο πρόγραμμα,πάω να το ανοίξω,βλέπω την πρώτη οθόνη που λέει GARMIN και μετά κλείνει...

Δεν μένει καν ανοιχτό σαν εφαρμογή....

Που κάνω το λάθος?

EOL[/member] χρονια πολλα.. :)

Εαν διαβασεις τα τελευταια ποστ του θεματος θα καταλαβεις τι πρεπει να κανεις. Διαβαζουμε λιγο και τα προηγουμενα :!: :!:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Επι ευκαιρίας,το έκανα hack,τους φακέλους private από που θα τους βλέπω?

Από την μαζική αποθήκευση ή από το ovi suite?

Μεσω της εφαρμογής Y-Browser (δωρεάν) ή X-Plore (θέλει αγορά ή "αγορά").

Προσωπικά χρηισμοποιώ τον 1ο απ' όταν αγόρασα το κινητό μου και είμαι πολύ ικανοποιημένη. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

Kαλημέρα...

Όλα καλά τελικά με το Garmin (αν και σε γραφικά προτιμώ το ndrive).

Πέρασα την en-el standalone version με όλα τα pois από index.pois.gr.

Να ρωτήσω όμως κάτι?

Πώς αλλάζω διεύθυνση οικίας ώστε να με οδηγεί αμέσως σπίτι?

Ακόμα επειδή μέσα στα προσαρμοσμένα pois γίνεται πανικός,εκτός από το "Kάμερες Λεωφοριόδρομων" και τα "Φορητά Ραντάρ ταχύτητας" είναι κάτι άλλο που έχει σχέση με την "ασφάλεια" μας?

Kαλημέρα...

Ακόμα επειδή μέσα στα προσαρμοσμένα pois γίνεται πανικός,εκτός από το "Kάμερες Λεωφοριόδρομων" και τα "Φορητά Ραντάρ ταχύτητας" είναι κάτι άλλο που έχει σχέση με την "ασφάλεια" μας?

Aπo POI πιθανόν να σε ενδιαφέρουν ακόμη οι Κάμερες Ταχύτητας, οι Κάμερες Διαχείρισης Κυκλοφορίας και τα Ραντάρ Εκφοβισμου.

Aπo POI πιθανόν να σε ενδιαφέρουν ακόμη οι Κάμερες Ταχύτητας, οι Κάμερες Διαχείρισης Κυκλοφορίας και τα Ραντάρ Εκφοβισμου.

Ευχαριστώ φίλε,τα βρήκα μόλις...

Αλλά πάω να τα περάσω με το poi loader και λειτουργία μαζικής αποθήκευσης στο κινητό,και

1) Μου λέει ότι δεν μπορεί να βρεί την εφαρμογή C:/Garmin/sox.exe

και μετά

2) ότι το αρχείο ήχου (wav) για κάθε poi δεν μπορεί να μετατραπεί και δεν θα μεταφερθεί....

Τα poi τα κατεβάζω από http://www.index.pois.gr και τρέχω με win7 64bit

Αλλά πάω να τα περάσω με το poi loader και λειτουργία μαζικής αποθήκευσης στο κινητό,και

και μετά

2) ότι το αρχείο ήχου (wav) για κάθε poi δεν μπορεί να μετατραπεί και δεν θα μεταφερθεί....

Για το πρώτο δεν ξέρω τι συμβαίνει. Για το δεύτερο συμβαίνει σε όλους. Το garmin δεν δέχεται αυτούς του ήχους αλλά έχει μόνο τους δικούς του τους προεγκατεστημένους.

Τελικά σου περνάει τα ΡΟΙ? Και πρόσεξε γιατί όταν περνας κάποια ΡΟΙ όλα όσα είχε πριν διαγράφονται.:)

Για το πρώτο δεν ξέρω τι συμβαίνει. Για το δεύτερο συμβαίνει σε όλους. Το garmin δεν δέχεται αυτούς του ήχους αλλά έχει μόνο τους δικούς του τους προεγκατεστημένους.

Τελικά σου περνάει τα ΡΟΙ? Και πρόσεξε γιατί όταν περνας κάποια ΡΟΙ όλα όσα είχε πριν διαγράφονται.:)

Tα poi τα περνάει,αλλά παρατήρησα τα εξής...

Τα pois πχ του Goody's και των everest μάλλον δεν είναι και τόσο ακριβή,δεν έχουν αυτά της γειτονιάς μου...

Και,στις κατηγορίες προσαρμοσμένων poi τις κάμερες ταχύτητας και ραντάρ μου τα εμφανίζει 2 φορές...

Και ακόμα,στον "Συλλαβισμό" γράφω πχ "ταχ" ή "ταχύτητας" και μου λέει ότι δεν βρήκε κάτι στην αναζήτησα,ενώ υπάρχουν τα poi...

Ξέρεις ακόμα μήπως πώς μπορώ να ορίσω την διεύθυνση του σπιτιού μου?

Tα poi τα περνάει,αλλά παρατήρησα τα εξής...

Τα pois πχ του Goody's και των everest μάλλον δεν είναι και τόσο ακριβή,δεν έχουν αυτά της γειτονιάς μου...

Ναι τέτοιου είδους ΡΟΙ έχουν τέτοιες ελλείψεις.

Και,στις κατηγορίες προσαρμοσμένων poi τις κάμερες ταχύτητας και ραντάρ μου τα εμφανίζει 2 φορές...

Και ακόμα,στον "Συλλαβισμό" γράφω πχ "ταχ" ή "ταχύτητας" και μου λέει ότι δεν βρήκε κάτι στην αναζήτησα,ενώ υπάρχουν τα poi...

Στο συλλαβισμό δεν ξέρω αλλά νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα με τα Ελληνικά. Και μένα στο συλλαβισμό δεν τα βγάζει ενώ για ΡΟΙ που είναι στα αγγλικά τα βρήσκει κανονικά.

Ξέρεις ακόμα μήπως πώς μπορώ να ορίσω την διεύθυνση του σπιτιού μου?

Κάπως το είχα κάνει αλλά δεν το βρήσκω τώρα. Αν το βρώ θα το ποστάρω.;)

Καλησπέρα και χρονια πολλά!!

θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω χάρτες για την Ευρώπη και συγκεκριμενα για Αγγλία για Νokia E66? Εχω εγκαταστήσει το Garmin Mobile XT και εχω μονο τους χαρτες για την Ελλαδα. Ψάχνω στο forum αλλα γινεται πανικός.

Καλησπέρα...

Γνωρίζει τελικά κανείς πως μπορώ να αποθηκεύσω την διευθυνση του σπιτιου μου όταν επιλέγω "Προς τα που->Οικία " ?

Ευχαριστώ...

Καλησπέρα...

Γνωρίζει τελικά κανείς πως μπορώ να αποθηκεύσω την διευθυνση του σπιτιου μου όταν επιλέγω "Προς τα που->Οικία " ?

Ευχαριστώ...

Λογικά αν πας από την επαναφορά προεπιλογών στις ρυθμίσεις, θα σε ρωτήσει να ξαναποθηκεύσεις το σπίτι σου.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπέρα...

Ευχαριστώ...

Γενικά δεν είναι καλή πρακτική, εγώ εκεί έχω βάλει αστυνομικό τμήμα...

Read The F...ing Manual First

καλησπερα και χρονια πολλα!αντεγραψα τα αρχεια στην μνημη και εκανα εγκατασταση το garmin.ωστοσο μου παρουσιαστηκε ενα προβλημα.στην επιλογη γλωσσας κειμενου διαλεγω τα ελληνικα και παταω το επομενο ωμος δεν εχο καμια αποκριση.τι μπορω να κανω?

και μετά

Φιλε μου δε παιζει ρολο τα windows 7 Που εχεις. Απλα καλα κανεις και κατεβαζεις τα poi απο το index.pois. Πρεπει αφου κανεις Install την εφαρμογη Poi Loader πρεπει μετα να κανεις copy μεσα στον φακελο εγκαταστασης του Poi Loader το αρχειο sox.exe που θα το βρεις free στο internet. Χωρις το αρχειο sox.exe ΔΕΝ γινεται να δουλεψει το Poi Loader. Χθες το δοκιμασα και με το sox.exe ολα δουλευουν ΑΡΙΣΤΑ.

TCe

καλησπερα και χρονια πολλα!αντεγραψα τα αρχεια στην μνημη και εκανα εγκατασταση το garmin.ωστοσο μου παρουσιαστηκε ενα προβλημα.στην επιλογη γλωσσας κειμενου διαλεγω τα ελληνικα και παταω το επομενο ωμος δεν εχο καμια αποκριση.τι μπορω να κανω?

Πρεπει να μας δωσεις περισσοτερες λεπτομεριες οπως την εκδοση και το ακριβες ονομα της!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Καλημέρα σας

Είναι το πρώτο μου ποστ....

Προσπαθώ να φορτώσω χάρτες στο Garmin Mobile XT 5.00.50 σε ένα Nokia 5800. Διάβασα και αρκετά από τα προηγούμενα ποστ αλλά δε βρήκα απάντηση προς το παρόν.

Ενώ δεν είχα πρόβλημα να φορτώσω το Garmin και να χρησιμοποιήσω το ****** για να το ξεκλειδώσω, με τους χάρτες δεν τα καταφέρνω. Μιλάω για το χάρτη Autodrive Hellas 1.90 (greek characters) (MAPID 822). Ακολούθησα τη γνωστή διαδικασία με το ******. Υπάρχουν στη θέση Ε:/Garmin/ τα αρχεία GMAPPROM.IMG και GMAPPROM.UNL αλλά τίποτα. Όταν ανοίγω το πρόγραμμα ο χάρτης είναι κλειδωμένος. Δε μπορώ να καταλάβω αν έχω κάνει κάτι λάθος. Δοκίμασα να σβήσω τον αρχικό χάρτη που είχε μέσα το πρόγραμμα μήπως και... αλλά τίποτα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας