Jump to content

[Symbian^1 (ex S60 5th Ed.)]Garmin Maps Mobile™ XT

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν δε βγεί κανονικά το update στην επίσημη ιστοσελίδα εγω δεν περνάω αυτή την έκδοση στο κινητό. Η Garmin ακόμα έχει την 5.00.50

http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=3939

Έτσι είχε κυκλοφορήσει και ένα Sygic 7.72 και τελικά μετά απο μερικές ημέρες είπαν οτι είναι μούφα και το αποσύρανε

Παιδια εχω ενα προβλημα.. εχω βαλει την εκδοση 5.00.60 δουλευει κανονικα αλλα δεν εχω ελληνικη γλωσσα της εφαρμογης. εχει να επιλεξω αγγλικα και κινεζικα. πωσ θα βαλω ελληνικα? ευχαριστω!

Αυτήν την έκδοση έχω βάλει και εγώ με τον ελληνικό χάρτη 1.80. Δηλαδή το interface του προγράμματος είναι στα αγγλικά, αλλά οι αναζητήσεις και τα αποτελέσματα, όπως και ο χάρτης είναι στα ελληνικά. Λοιπόν, το απόγευμα το πέρασα και μέχρι τώρα όσο και αν προσπάθησα, δεν κατάφερα να το κολλήσω το πρόγραμμα. Δηλαδή, κινούσα το δάχτυλο στο χάρτη όσο πιο γρήγορα μπορώ (που εκεί υπήρχε πρόβλημα και κολλούσε το πρόγραμμα) και μιλάμε ότι ανταποκρινόταν τέλεια. Μάλιστα το είχα βάλει και foul zoom και πάλι δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα.

Καταρχην καλως ηρθες :)

Θα πρεπει να κατεβασεις μια εκδοση που εχει ελληνικα και να βαλεις τα ελληνικα αρχεια μεσα στο φακελο garmin. Ψαξε για την standalone..

gianpithio, αν σου είναι εύκολο μπορείς να μου πεις ποια αρχεία είναι αυτά και πού τα βάζω;

Πάντως, δε σκοπεύω να εγκαταστήσω ξανά το πρόγραμμα, μιας και όπως έγραψα παραπάνω, δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα στο πρόγραμμα. Αν δε γίνεται, το ότι είναι μόνο το interface του προγράματος στα αγγλικά, δεν με ενοχλεί και πολύ. Σάμπως θα είναι το μοναδικό πρόγραμμα που θα είναι το interface του στα αγγλικά; :)

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Γλώσσα πλοήγησης έχει κανονικά ελληνικά. Είχε αρκετές γλώσσες και μέσα σε αυτές και ελληνικά, την οποία και έχω επιλέξει.
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Μπορεις να κατεβασεις μια αλλη εκδοση του garmin που εχει ελληνικα και paste ολοκληρο το φακελο EL στην Καρτα μνημης\ Garmin\ Help\ .....EL
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

γεια σας,

κατέβασα σήμερα από το γνωστό μαγαζάκι την Garmin 5.00.60 standalone en-gr

και πήγα να την βάλω στο e71 όπου πριν έιχα κάνει full reset και μετά πέρασα από nokia club το τελευταίο λογισμικό 300.21.012

Δυστυχώς....πάταγα να ξεκινήσει η εφαρμογή και μετά από λίγα δευτερόλεπτα μου έβγαινε η αρχική οθόνη.......

ξέρει κανείς κάτι?

τελικά πέρασα την 5.00.50 ........

μήπως είναι ακόμη σε αρχικό στάδιο η 60?

Eχει αναφερθει πολλες φορες.

Η εκδοση μια χαρα ειναι. Δυο τα πιθανα σεναρια η να μην αντεγραψες σωστα τους φακελους η υπαρχει ενα αρχειο στον φακελο Garmin/Apps με καταληξη ini που δημιουργει προβλημα και πρεπει να διαγραφει.

Μπορεις να κατεβασεις μια αλλη εκδοση του garmin που εχει ελληνικα και paste ολοκληρο το φακελο EL στην Καρτα μνημης\ Garmin\ Help\ .....EL

Ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά έβαλα την 5.00.60 του Αριστοτέλη και πλέον δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Πέρασα και μερικά pois που έχουν σχέση με κάμερες και τούνελ και τίποτα άλλο.

Πάντως, παλιότερα που έβαζα πολλά pois, μάλλον αυτός πρέπει να ήταν ο λόγος που μου κολλούσε ο χάρτης, γιατί τώρα βλέπω ότι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Εκτός και αν βελτίωσαν και κάτι στην 5.00.60. Χωρίς να είμαι σίγουρος, με την καινούρια έκδοση το στίγμα είναι πιο ακριβές.

Τα πολλα pois δημιουργουν προβληματα γιατι η εφαρμογη φορτωνει περισσοτερα στοιχεια. Καλο ειναι να βαζουμε μονο τα pois που χρειαζομαστε.

Αρης οχι Αριστοτελης ουτε ο ιδιος δεν ξερει γιατι εκανε εγγραφη με αυτο το ονομα :) οταν τον ξανα συναντησω θα προσπαθησω να καταλαβω τους πραγματικους λογους.. Αρη ακους :p

Eμενα σε 3rd εβαλα ολα τα ΡΟΙ που ειχε ο Αρης μεσα που ειναι παρα πολλα και δεν εχει το παραμικρο κολλημα.

Eχω διαβασει κατα διαστηματα απο οσους εχουν βαλει πολλα poi οτι εχουν προβληματα. Προσωπικα δεν εχω περασει κανενα οποτε δεν μπορω να μιλησω για την προσωπικη μου εμπειρια.. :O

Χθες διαβασα για τους χαρτες BlueChartG2 και BlueChartG2 Vision τους εχει δοκιμασει κανεις? :)

το πρώτο δύσκολο....

σχετικά με το δεύτερο αναφέρεσαι στο αρχείο gmsup.ini ????

αν ναι θα το δοκιμάσω το βραδάκι!

να είσαι καλά και ευχαριστώ για την βοήθεια σου!

Eχει αναφερθει πολλες φορες.

Η εκδοση μια χαρα ειναι. Δυο τα πιθανα σεναρια η να μην αντεγραψες σωστα τους φακελους η υπαρχει ενα αρχειο στον φακελο Garmin/Apps με καταληξη ini που δημιουργει προβλημα και πρεπει να διαγραφει.

Eχω διαβασει κατα διαστηματα απο οσους εχουν βαλει πολλα poi οτι εχουν προβληματα. Προσωπικα δεν εχω περασει κανενα οποτε δεν μπορω να μιλησω για την προσωπικη μου εμπειρια.. :O

Χθες διαβασα για τους χαρτες BlueChartG2 και BlueChartG2 Vision τους εχει δοκιμασει κανεις? :)

Παω τωρα για δοκιμη αν βεβαια τους βρω. Κυκλοφορισαν στο γνωστο μερος?

το πρώτο δύσκολο....

σχετικά με το δεύτερο αναφέρεσαι στο αρχείο gmsup.ini ????

αν ναι θα το δοκιμάσω το βραδάκι!

να είσαι καλά και ευχαριστώ για την βοήθεια σου!

Ναι αυτο εννοεω. Διεγραψε το και θα λειτουργησει.

Δεν εψαξα! Διαβασα για αυτους σε ενα περιοδικο :)

Xμ φαινεται αρκετα ενδιαφερον.

BlueChart® g2

BlueChart® g2 Vision

Δεν το βρηκα στο μαγαζι αλλα θα ψαξω μηπως κυκλοφορισε πουθενα.

Παντως φαινεται πολυ καλη δουλεια.

Edit: Δεν πρεπει να ειναι συμβατοι. Τον βρηκα σε ενα τορενταδικο αλλα διαβασα σε αλλα σαιτ οτι ειναι συμβατος μονο με συγκεκριμενα μοντελα της garmin. Κριμα.

Ναι αυτοι οι χαρτες παρολο που τρεχουν και τους διαβαζει το mobile Xt τους δειχνει σαν ενα απλο bluechart, δεν εμφανιζει δηλαδη αυτη τη 3d απεικονιση που εχουν οι χαρτες.

Το ιδιο ισχυει και για τον basemap με αναγλυφο εδαφους που εχει βγαλει η Garmin

Garmin WW Autoroute DEM Basemap NR 3,00

Στις συσκευες μας φαινεται ιδιος με τον απλο basemap χωρις αναγλυφο εδαφους.

Τα πολλα pois δημιουργουν προβληματα γιατι η εφαρμογη φορτωνει περισσοτερα στοιχεια. Καλο ειναι να βαζουμε μονο τα pois που χρειαζομαστε.

Αρης οχι Αριστοτελης ουτε ο ιδιος δεν ξερει γιατι εκανε εγγραφη με αυτο το ονομα :) οταν τον ξανα συναντησω θα προσπαθησω να καταλαβω τους πραγματικους λογους.. Αρη ακους :p

Το ζήτημα είναι ότι εμένα δε μου πήγαινε το μυαλό ότι μπορούν να φταίνε τα pois, διαφορετικά θα έβαζα μόνο αυτά που χρειαζόμουν και δε θα έψαχνα πριν μερικούς μήνες εναλλακτικό πρόγραμμα για gps.

Τώρα βέβαια, σταθερά σε garmin. Έχω τον 1.80 και εχτές πήγα σε κάποιο χωριό και θέλοντας να φύγω χρησιμοποίησα ένα πολύ μικρό δρομάκι. Ήταν φοβερά μεγάλη η έκπληξή μου όταν είδα ότι το είχε ο χάρτης και μου σχεδίασε διαδρομή από το συγκεκριμένο δρομάκι. Εφόσον σε ένα τέτοιο μέρος, υπάρχει τόσο καλή χαρτογράφηση, προσωπικά δε μου χρειάζεται κάτι παραπάνω από το χάρτη.

Eμενα σε 3rd εβαλα ολα τα ΡΟΙ που ειχε ο Αρης μεσα που ειναι παρα πολλα και δεν εχει το παραμικρο κολλημα.

Κάπου πήρε το μάτι μου, ότι τα προβλήματος κολλημάτων λόγω pois, δημιουργούνται μόνο σε κινητά 5th edition.

χαιρε απο τη ξενιτια. αυτο εγινε χρονια πριν. τωρα το γιατι? ειχα γραφτει καποτε πειραματικα και αυτο το nickname μου ηρθε εκεινη τη στιγμη. δε πειραζει εχω συνηθισει και το Αριστοτελης πλεον. δεν υπαρχει προβλημα. ακομα ειμαι πολυ απασχολημενος και δε μπορω να βοηθησω και πολυ λογω ελλειψης χρονου. οταν γυρισω πατριδα ελπιζω να εχω περισσοτερο και να μπορω να σας βοηθησω περισσοτερο. για την ωρα απλα κοιταω τα feedback σας και ξερω παιδια οπως ο Γιαννης και αλλοι moderators ειναι πολυτιμοι. Γιαννη πως σου ηρθε το gianpthio? πλακα κανω. καλη συνεχεια σε ολους και οποτε μπορω θα βοηθαω και εγω.

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Φιλε μου ολοι γνωριζουμε την προσφορα σου στο συγκεκριμενο χωρο.. Αργα η γρηγορα θα γυρισουν οι παλιες καλες εποχες :)

Bασικα εκανα εγκατασταση αλλα λεει οτι χρειαζεται λεπομεριακους χαρτες...εχει δρομους αλλα οχι με λεπτομεριες...τ γινεται?
:w00t:

Bασικα εκανα εγκατασταση αλλα λεει οτι χρειαζεται λεπομεριακους χαρτες...εχει δρομους αλλα οχι με λεπτομεριες...τ γινεται?

Mπες απο το προγραμμα Εργαλεια->Ρυθμισεις->Χαρτης->Λεπτομερια χαρτη-> Τα περισσοτερα και εισαι ενταξει.

Αν εχεις μονο τον βασικο χαρτη που παει πακετο τοτε για αυτο δεν βλεπεις λεπτομερειες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.