Jump to content

[Symbian^1 (ex S60 5th Ed.)]Garmin Maps Mobile™ XT

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

βγήκε επίσημη έκδοση παιδιά ;

ή ακόμα περνάμε την "ταλαιπωρία" με το τρόπο που γράφετε στις πρωτες σελίδες ;

Τι ακριβως εννοεις επισημη εκδοση;Οσο για την ταλαιπωρια που λες 5 λεπτα ειναι αρκετα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχω το nokia 5800 και κανω αντιγραφη τ ααρχεια του φακελου που λεει στις οδηγιες μεσα σε ενα φακελο garmin στο root της καρτας μνημης που εχω φτιαξει. Κατα την εγκατασταση μου λεει οτι δεν ειναι συμβατη η εφαρμογη με το τηλ. Παρ ολα αυτα κανω ην εγκατασταση. Και οταν παω να το τρεξω δεν ανοιγει. Γιατι?

Σε όλες σχεδόν τις εφαρμογές το λέει αυτό. Το αγνοείς και συνεχίζεις.

Το οτι κλείνει η εφαρμογή οφείλεται συνήθως στον λάθος της επικόλλησης των φακέλων στην κάρτα μνήμης. Δημιούργησες φάκελο garmin ή τα επικόλλησες χύμα στην κάρτα;

Σε όλες σχεδόν τις εφαρμογές το λέει αυτό. Το αγνοείς και συνεχίζεις.

Το οτι κλείνει η εφαρμογή οφείλεται συνήθως στον λάθος της επικόλλησης των φακέλων στην κάρτα μνήμης. Δημιούργησες φάκελο garmin ή τα επικόλλησες χύμα στην κάρτα;

Δες τα πιο πανω μυνηματα μου. Δε δημιουργησα φακελο αλαλ και ουε τελειως χυμα τα βαλα. Επειδη οι φακελοι private kai sys υπηρχαν ηδη αντεγραψα τα αρχεια τους μεσα στους ηδη υπαρχοντες του κινητου

Παίρνεις τους φακέλους garmin, private, sys κτλ και τους αντιγράφεις χύμα στην κάρτα μνήμης. Αν σε ρωτήσει για αντικατάσταση, πατάς ναι. Αυτός είναι ο σωστός τρόπος.

Παίρνεις τους φακέλους garmin, private, sys κτλ και τους αντιγράφεις χύμα στην κάρτα μνήμης. Αν σε ρωτήσει για αντικατάσταση, πατάς ναι. Αυτός είναι ο σωστός τρόπος.

και τα αρχεια που προυπαρχουν στο κινητο μεσα στους φακελους αυτους θα χαθουνε. δε θα παθει τπτ?

Όχι βέβαια, δεν χάνεται κάτι πολύτιμο. Κάνε την αντιγραφή έτσι, αφού πρώτα σβήσεις ότι είχες περάσει εσύ απο προηγούμενη αντιγραφή, και θα σου ανοίξει μια χαρά το πρόγραμμα.

αργησαμε λιγο στο κατεβασμα, αλλα ολα καλα...απλα αργεί να βρει δορυφορους, αυτο βεβαια παρατηρηθηκε κ στο προγ της νοκια... μια καθυστερηση υπαρχει οσο να'ναι...
δουλεια δεν είχε ο διάολος....

αργησαμε λιγο στο κατεβασμα, αλλα ολα καλα...απλα αργεί να βρει δορυφορους, αυτο βεβαια παρατηρηθηκε κ στο προγ της νοκια... μια καθυστερηση υπαρχει οσο να'ναι...

Ρε παιδια εγω αφου απενεργοποιησα το υποβοηθουμενο gps και το gps βαση δικτυου για να μη χρεωνομαι (αφησα ενεργο μονο το ενσωματωμενο gps) δε βρισκει κανενα η μονο ενα δορυφορο μετα απο 2 λεπτα, και εννοειται δε μπορει να μου βρει τη θεση, βαριεμαι και το κλεινω.

Σε ολους ετσι κανει?

Απενεργοποιησε μονο το υποβουθουμενο GPS, τιποτα αλλο.
O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Απενεργοποιησε μονο το υποβουθουμενο GPS, τιποτα αλλο.

Eχω wind και καθε φορα που μπαινω στο internet με χρεωνει 0,5 ευρω. δε θελω να τα ενεργοποιησω γι αυτο το λογο.

Αν δεν κανω λαθος καθε φορα που μπαινεις στο Internet επιλεγεις απο πιο φορεα θα μπαινεις, δεν σε βαζει κατευθειαν η Wind.

Να μπαινεις απο wireless οπου βρισκεις οποτε δεν σε χρεωνει.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Αν δεν κανω λαθος καθε φορα που μπαινεις στο Internet επιλεγεις απο πιο φορεα θα μπαινεις, δεν σε βαζει κατευθειαν η Wind.

Να μπαινεις απο wireless οπου βρισκεις οποτε δεν σε χρεωνει.

και πως θα το ρυθμισω αυτο για να μη με χρεωσει?

την ωρα που πας να ανοιξεις τον ιστο σου βγαζει μια λιστα με τους φορεις και επιλεγεις.

Εαν υπαρχει και καμια by default ενεργεια δεν ξερω καποιο παιδι αν το εχει κανει και θα μας πει.

οταν πατω μεταβαση σε μια διευθυνση μου βγαζει μυνημα " σε αναμονη καλυτερης ακριβειας" και ενα αλλο μυνημα. επισης οταν πατω προβ. χαρτη κανει αναζητηση δορυφορων για 6 λεπτα και κομη δε με βρισκει. Αλλα στις πληροφοριες βγαζει 9 δορυφορακια .

Τι φταιει?

Εγώ (κ όχι μόνο εγώ) όταν μπαίνω Internet πρώτα με ρωτάει "Αναζήτηση WLAN" ή ότι έχεις (wind,vodafone κλπ). Αν μπεις από WLAN δε χρεώνεσαι...Αρκεί να βρεις δίκτυο :)

Προς Megapixel:

Εχεις κανει την εγκατασταση οπως αναεφερει η πρωτη σελιδα ολα?

Εχεις περασει τα αρχεια unl?

Εχεις επιλεξει απο τις ρυθμισεις του Garmin το εσωτερικο GPS?

Αν εχεις κανει ολα αυτα ενεργοποιησε για μιθα φορα το AGPS να πιασει και μετα βγαλτο.

Μην ξεχνας οτι στην συνεφια δυσκολευεται η ληψη

Προς Megapixel:

Εχεις κανει την εγκατασταση οπως αναεφερει η πρωτη σελιδα ολα?

Εχεις περασει τα αρχεια unl?

Εχεις επιλεξει απο τις ρυθμισεις του Garmin το εσωτερικο GPS?

Αν εχεις κανει ολα αυτα ενεργοποιησε για μιθα φορα το AGPS να πιασει και μετα βγαλτο.

Μην ξεχνας οτι στην συνεφια δυσκολευεται η ληψη

τα χω κανει σωστα γιατι χτεσ που ειχα το agps με εβρισκε κανονικα αλλα σημερα με μονο το ενσωματωνο δε με βρισκει.

Δεν υπαρχει τροπος να μη χρησιμοποιω καθολου το αgps?

Nαι εχει βγει...

http://www.autodrivehellas.gr/html/adh_dl.html

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

οταν πατω μεταβαση σε μια διευθυνση μου βγαζει μυνημα " σε αναμονη καλυτερης ακριβειας" και ενα αλλο μυνημα. επισης οταν πατω προβ. χαρτη κανει αναζητηση δορυφορων για 6 λεπτα και κομη δε με βρισκει. Αλλα στις πληροφοριες βγαζει 9 δορυφορακια .

Τι φταιει?

Μάλλον η έλλειψη υπομονής. Γιατί, αφού την πρώτη φορά βρήκε κανονικά δορυφόρους, θα βρίσκει πάντα. Απλά, αν απενεργοποιείς το υποβοηθούμενο gps, θα πρέπει να περιμένεις πολύ παραπάνω.

Οπότε διαλέγεις, ή χρεώνεσαι ελάχιστα αλλά βρίσκει αμέσως την θέση σου, ή δεν χρεώνεσαι καθόλου και περιμένεις όσο χρειαστεί.

Και επαναλαμβάνω, το Garmin σαν εφαρμογή δεν έχει καμία σχέση με την λειτουργία των υποσυστημάτων gps και με την χρέωση. Αυτά τα ρυθμίζουμε απο το μενού Δεδομένα GPS.

Μια ερώτηση με τους χάρτες

Έχω μέσα τον default, τον 5 in 1 με anavasis 4.04, autodrive 1.60 και τους θαλλασινούς και πέρασα τώρα και τον autodrive 1.70

Έχω δηλαδή τρεις και τους βλέπει και τους τρεις κανονικά

Ποιον μου δείχνει όμως ?

Πρέπει να πάω στο mapsource και να ρυθμίσω τίποτα ή θα βγάζει τον autodrive 1.70 ?

Φοβάμαι μήπως μου δείχνει τον 1.60 ( τον anavasi τον βγάζω ούτως η άλλως στην Αθήνα )

Μια ερώτηση με τους χάρτες

Έχω μέσα τον default, τον 5 in 1 με anavasis 4.04, autodrive 1.60 και τους θαλλασινούς και πέρασα τώρα και τον autodrive 1.70

Έχω δηλαδή τρεις και τους βλέπει και τους τρεις κανονικά

Ποιον μου δείχνει όμως ?

Πρέπει να πάω στο mapsource και να ρυθμίσω τίποτα ή θα βγάζει τον autodrive 1.70 ?

Φοβάμαι μήπως μου δείχνει τον 1.60 ( τον anavasi τον βγάζω ούτως η άλλως στην Αθήνα )

Δες το mapsource τι σου δειχνει και ασε επιλεγμενο οτι χρειαζεσαι.Γιατι ομως τα μπλεκεις τοσο τα πραγματα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.