primero Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Πηγαίνετε στο Εργαλεία -> Ρυθμίσεις -> Σύστημα -> Launch Background Service και επιλέξτε ενεργοποίηση. Κλείνετε το Garmin, το ανοίγετε πάλι και πηγαίνετε στο ίδιο μενού και επιλέξτε απενεργοποίηση. Κλείνετε το Garmin και κάνετε μια τελευταία επανεκκίνηση το κινητό. Ακριβως το ιδιο κανει και μενα αλλα εκει που λες δεν βρισκω το Launch Background Service. και κατι ακομα υπαρχει καποια ρυθμιση στο gps ετσι ωστε να αυξησουμε την ταχυτητα των δεδομενων γιατι αργει να κανει την αποτυπωση στο χαρτη και καθυστερει αρκετα σε σχεση με την θεση που εχω την καθε στιγμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 9, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 1. Για να βρεις την συγκεκριμενη ρυθμιση θα πρεπει να εχεις απο την .30 και επανω. 2. Δοκιμασε να εχεις φορτωμενο μκονο ενα χαρτη! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Κανω εγκατασταση την εφαρμογη αλλα οταν παω να την ανοιξω μου δειχνει την εικονα που εχει στην αρχη και μετα με πεταει.εχω βαλει την 5.00.40.καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Κανω εγκατασταση την εφαρμογη αλλα οταν παω να την ανοιξω μου δειχνει την εικονα που εχει στην αρχη και μετα με πεταει.εχω βαλει την 5.00.40.καμια ιδεα? Αν διάβαζες τα προηγούμενα ποστ θα έβρισκες αμέσως την λύση, έχει αναφερθεί πολλάκις.μετά την εγκατάσταση πρέπει να βάλεις τον φάκελο garmin χύμα μέσα στην κάρτα μνήμης. διάβασε ξανά προσεκτικά τον οδηγό του 1ου πστ, τα λέει όλα αναλυτικά. Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Όχι μετά αλλά πριν την εγκατάσταση. Το λάθος είναι οτι πολλοί δημιουργούν φάκελο Garmin στην κάρτα μνήμης και μέσα σε αυτός βάζουν τους φακέλους που βρίσκουν στο ζιπ. Δεν δημιουργούμε νέο φάκελο, βάζουμε χύμα τους φακέλους Garmin, private, resource κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Πραγματι δεν τα διαβασα γιατι θα κλεινα το πισι κεινη την ωρα.ευχαριστω.πραγματι ειχα φτιαξει φακελο garmin και τα εβαλα και οχι χυμα. Δοκιμασα το gps με το garmin.εχει σημα 3-4 γραμμες,μεσα στο σπιτι(ειμαι σε μονοκατοικια) και κλειδωσε αρκετα γρηγορα μετα την πρωτη φορα,ενω η ακριβεια ηταν αρκετα καλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laonikos Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Τι νουμερο βαζουμε στο MapId code για τους χάρτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Εξαρταται ποιον χαρτη θες..Ο καθε ενας εχει διαφορετικο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laonikos Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Εξαρταται ποιον χαρτη θες..Ο καθε ενας εχει διαφορετικο.. Προσπαθω να περασω την εκδοση 5.0.40 βασει του 1ου ποστ...τι εννοεις ποιο χαρτη θελω?και κατι ακομη...οταν ανοιγω την εφαρμογη τι βαζω στο εισαγωγη κλειδωματος προιοντος?πως το βρισκω?3 to 1 AUTODRIVE 1.60 +ANAVASIS 3.9.0+ ATLANTIC(map id :822 , 295) βρηκα αυτο...το 822 που ανηκει και που το 295?μηπως γνωρίζεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 10, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Εαν διαβασεις προσεκτικα το 1 ποστ του παροντος θα καταλαβεις τι πρεπει να κανεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laonikos Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Απο που διαλεγω ποιο χαρτη θελω να χρησιμοποιησω?to 1 AUTODRIVE 1.60 +ANAVASIS 3.9.0+ ATLANTIC το χρησιμοποιησε κανεις?ποιος χαρτης δουλευει στα σιγουρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 10, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Απο που διαλεγω ποιο χαρτη θελω να χρησιμοποιησω?to 1 AUTODRIVE 1.60 +ANAVASIS 3.9.0+ ATLANTIC το χρησιμοποιησε κανεις?ποιος χαρτης δουλευει στα σιγουρα? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2746947#post2746947 :rolleyes: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
primero Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 1. Για να βρεις την συγκεκριμενη ρυθμιση θα πρεπει να εχεις απο την .30 και επανω. 2. Δοκιμασε να εχεις φορτωμενο μκονο ενα χαρτη![/QUOT E] 1. πραγαματικα αρχηγε μου εχω την 20 μπορω να κανω κατι η πρεπει να αναβαθμησω σε αλλη εκδοση? 2. θα το δοκιμασω σημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Βάλε την 30 ή την 40. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 11, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Δες και το παρακατω link: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2756875#post2756875 Ειναι στο αλλο θεμα του garmin αλλα ειναι το ιδιο! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palios_86 Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 ρε παιδια,να ρωτησω κατι....οταν παω να κανω συζευξη gps,μου λεει οτι το bluetooth ειναι απενεργοποιημενο.....τι πρεπει να κανω???:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 ρε παιδια,να ρωτησω κατι....οταν παω να κανω συζευξη gps,μου λεει οτι το bluetooth ειναι απενεργοποιημενο.....τι πρεπει να κανω???:p:p:p Αν μπορεις γραψε πιο αναλυτικα τα βηματα που κανεις απο την αρχη για να ειναι πιο ευκολο να παρεις απαντηση.Επισης ενημερωσε το avatar σου με την συσκευη που εχεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palios_86 Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 το 5800 εχω...τελικα το ελυσα το προβλημα,αλλα δημιουργηθηκε αλλο....του βαζω να μου δεικσει την θεση μου και δν δειχνει καποιο χαρτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 το 5800 εχω...τελικα το ελυσα το προβλημα,αλλα δημιουργηθηκε αλλο....του βαζω να μου δεικσει την θεση μου και δν δειχνει καποιο χαρτη... Εννοεις οτι εχεις <<κλειδωσει>> δορυφορους και δεν δειχνει την θεση σου;Αν εχεις βαλει σωστα τους χαρτες και εχει σημα τοτε δεν χρειαζεται να κανεις κατι για να σου δειξει την θεση σου,σε παει κατευθειαν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palios_86 Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 εχω κλειδωσει τουσ δορυφορους,ναι.ομως,μοθ δειχνει το ''αμαξακι'' με ασπρο φοντο...σαν να μην εχει δρομουσ γυρω-γυρω.και οταν παω για να γραψω μια διευθυνση που θελω να παω μου γραφει "απαιτουνται λεπτομεριακοι χαρτες,επισκεφθειτε το www.garmin.com" για περισοτερες πληροφοριες...καμμια ιδεα???thanks!!!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 εχω κλειδωσει τουσ δορυφορους,ναι.ομως,μοθ δειχνει το ''αμαξακι'' με ασπρο φοντο...σαν να μην εχει δρομουσ γυρω-γυρω.και οταν παω για να γραψω μια διευθυνση που θελω να παω μου γραφει "απαιτουνται λεπτομεριακοι χαρτες,επισκεφθειτε το www.garmin.com" για περισοτερες πληροφοριες...καμμια ιδεα???thanks!!!!!:D Εβαλες χαρτες;Τους ξεκλειδωσες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 εχω κλειδωσει τουσ δορυφορους,ναι.ομως,μοθ δειχνει το ''αμαξακι'' με ασπρο φοντο...σαν να μην εχει δρομουσ γυρω-γυρω.και οταν παω για να γραψω μια διευθυνση που θελω να παω μου γραφει "απαιτουνται λεπτομεριακοι χαρτες,επισκεφθειτε το www.garmin.com" για περισοτερες πληροφοριες...καμμια ιδεα???thanks!!!!!:D Η δεν εχεις βαλει καθολου χαρτες η εβαλες αλλα δεν τους ξεκλειδωσες.Τι ακριβως εχεις κανει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palios_86 Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 τα 9 βηματα απο τον φακελο που κατεβασα με τις οδηγιες απο 1ο post... πηγα στο ******,εβαλα τον κωδικο,εφτιαξα 2 txt files,τα μετετρεψα σε UNL,κτλ,κτλ....ακριβως οπως λενε οι οδηγιεσ:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 τα 9 βηματα απο τον φακελο που κατεβασα με τις οδηγιες απο 1ο post... πηγα στο ******,εβαλα τον κωδικο,εφτιαξα 2 txt files,τα μετετρεψα σε UNL,κτλ,κτλ....ακριβως οπως λενε οι οδηγιεσ:p:p:p Να υποθεσω οτι για να κανεις το UNL χρησιμοποιησες τον αριθμο ESN;Αν ναι τοτε βαλε τον αριθμο imei που θα δεις μεσα στο προγραμμα(οχι τον αριθμο imei του κινητου) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palios_86 Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 το product ID του προγραμματος εχω βαλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts