Jump to content

[Symbian^1 (ex S60 5th Ed.)]Garmin Maps Mobile™ XT

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πηγαίνετε στο Εργαλεία -> Ρυθμίσεις -> Σύστημα -> Launch Background Service και επιλέξτε ενεργοποίηση.

Κλείνετε το Garmin, το ανοίγετε πάλι και πηγαίνετε στο ίδιο μενού και επιλέξτε απενεργοποίηση.

Κλείνετε το Garmin και κάνετε μια τελευταία επανεκκίνηση το κινητό.

Ακριβως το ιδιο κανει και μενα αλλα εκει που λες δεν βρισκω το Launch Background Service.

και κατι ακομα υπαρχει καποια ρυθμιση στο gps ετσι ωστε να αυξησουμε την ταχυτητα των δεδομενων γιατι αργει να κανει την αποτυπωση στο χαρτη και καθυστερει αρκετα σε σχεση με την θεση που εχω την καθε στιγμη.

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

1. Για να βρεις την συγκεκριμενη ρυθμιση θα πρεπει να εχεις απο την .30 και επανω.

2. Δοκιμασε να εχεις φορτωμενο μκονο ενα χαρτη!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Κανω εγκατασταση την εφαρμογη αλλα οταν παω να την ανοιξω μου δειχνει την εικονα που εχει στην αρχη και μετα με πεταει.εχω βαλει την 5.00.40.καμια ιδεα?

Κανω εγκατασταση την εφαρμογη αλλα οταν παω να την ανοιξω μου δειχνει την εικονα που εχει στην αρχη και μετα με πεταει.εχω βαλει την 5.00.40.καμια ιδεα?

Αν διάβαζες τα προηγούμενα ποστ θα έβρισκες αμέσως την λύση, έχει αναφερθεί πολλάκις.μετά την εγκατάσταση πρέπει να βάλεις τον φάκελο garmin χύμα μέσα στην κάρτα μνήμης.

διάβασε ξανά προσεκτικά τον οδηγό του 1ου πστ, τα λέει όλα αναλυτικά.

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Όχι μετά αλλά πριν την εγκατάσταση. Το λάθος είναι οτι πολλοί δημιουργούν φάκελο Garmin στην κάρτα μνήμης και μέσα σε αυτός βάζουν τους φακέλους που βρίσκουν στο ζιπ. Δεν δημιουργούμε νέο φάκελο, βάζουμε χύμα τους φακέλους Garmin, private, resource κτλ.

Πραγματι δεν τα διαβασα γιατι θα κλεινα το πισι κεινη την ωρα.ευχαριστω.πραγματι ειχα φτιαξει φακελο garmin και τα εβαλα και οχι χυμα.

Δοκιμασα το gps με το garmin.εχει σημα 3-4 γραμμες,μεσα στο σπιτι(ειμαι σε μονοκατοικια) και κλειδωσε αρκετα γρηγορα μετα την πρωτη φορα,ενω η ακριβεια ηταν αρκετα καλη.

Εξαρταται ποιον χαρτη θες..Ο καθε ενας εχει διαφορετικο..

Προσπαθω να περασω την εκδοση 5.0.40 βασει του 1ου ποστ...τι εννοεις ποιο χαρτη θελω?και κατι ακομη...οταν ανοιγω την εφαρμογη τι βαζω στο εισαγωγη κλειδωματος προιοντος?πως το βρισκω?3 to 1 AUTODRIVE 1.60 +ANAVASIS 3.9.0+ ATLANTIC(map id :822 , 295) βρηκα αυτο...το 822 που ανηκει και που το 295?μηπως γνωρίζεις?

Εαν διαβασεις προσεκτικα το 1 ποστ του παροντος θα καταλαβεις τι πρεπει να κανεις.

Απο που διαλεγω ποιο χαρτη θελω να χρησιμοποιησω?to 1 AUTODRIVE 1.60 +ANAVASIS 3.9.0+ ATLANTIC το χρησιμοποιησε κανεις?ποιος χαρτης δουλευει στα σιγουρα?

Απο που διαλεγω ποιο χαρτη θελω να χρησιμοποιησω?to 1 AUTODRIVE 1.60 +ANAVASIS 3.9.0+ ATLANTIC το χρησιμοποιησε κανεις?ποιος χαρτης δουλευει στα σιγουρα?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2746947#post2746947 :rolleyes:

1. Για να βρεις την συγκεκριμενη ρυθμιση θα πρεπει να εχεις απο την .30 και επανω.

2. Δοκιμασε να εχεις φορτωμενο μκονο ενα χαρτη![/QUOT E]

1. πραγαματικα αρχηγε μου εχω την 20 μπορω να κανω κατι η πρεπει να αναβαθμησω σε αλλη εκδοση?

2. θα το δοκιμασω σημερα

Δες και το παρακατω link:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2756875#post2756875

Ειναι στο αλλο θεμα του garmin αλλα ειναι το ιδιο!

ρε παιδια,να ρωτησω κατι....οταν παω να κανω συζευξη gps,μου λεει οτι το bluetooth ειναι απενεργοποιημενο.....τι πρεπει να κανω???:p:p:p

ρε παιδια,να ρωτησω κατι....οταν παω να κανω συζευξη gps,μου λεει οτι το bluetooth ειναι απενεργοποιημενο.....τι πρεπει να κανω???:p:p:p

Αν μπορεις γραψε πιο αναλυτικα τα βηματα που κανεις απο την αρχη για να ειναι πιο ευκολο να παρεις απαντηση.Επισης ενημερωσε το avatar σου με την συσκευη που εχεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

το 5800 εχω...τελικα το ελυσα το προβλημα,αλλα δημιουργηθηκε αλλο....του βαζω να μου δεικσει την θεση μου και δν δειχνει καποιο χαρτη...

το 5800 εχω...τελικα το ελυσα το προβλημα,αλλα δημιουργηθηκε αλλο....του βαζω να μου δεικσει την θεση μου και δν δειχνει καποιο χαρτη...

Εννοεις οτι εχεις <<κλειδωσει>> δορυφορους και δεν δειχνει την θεση σου;Αν εχεις βαλει σωστα τους χαρτες και εχει σημα τοτε δεν χρειαζεται να κανεις κατι για να σου δειξει την θεση σου,σε παει κατευθειαν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω κλειδωσει τουσ δορυφορους,ναι.ομως,μοθ δειχνει το ''αμαξακι'' με ασπρο φοντο...σαν να μην εχει δρομουσ γυρω-γυρω.και οταν παω για να γραψω μια διευθυνση που θελω να παω μου γραφει "απαιτουνται λεπτομεριακοι χαρτες,επισκεφθειτε το www.garmin.com" για περισοτερες πληροφοριες...καμμια ιδεα???thanks!!!!!:D

εχω κλειδωσει τουσ δορυφορους,ναι.ομως,μοθ δειχνει το ''αμαξακι'' με ασπρο φοντο...σαν να μην εχει δρομουσ γυρω-γυρω.και οταν παω για να γραψω μια διευθυνση που θελω να παω μου γραφει "απαιτουνται λεπτομεριακοι χαρτες,επισκεφθειτε το www.garmin.com" για περισοτερες πληροφοριες...καμμια ιδεα???thanks!!!!!:D

Εβαλες χαρτες;Τους ξεκλειδωσες;

Η δεν εχεις βαλει καθολου χαρτες η εβαλες αλλα δεν τους ξεκλειδωσες.Τι ακριβως εχεις κανει;

[sIGPIC][/sIGPIC]

τα 9 βηματα απο τον φακελο που κατεβασα με τις οδηγιες απο 1ο post...

πηγα στο ******,εβαλα τον κωδικο,εφτιαξα 2 txt files,τα μετετρεψα σε UNL,κτλ,κτλ....ακριβως οπως λενε οι οδηγιεσ:p:p:p

τα 9 βηματα απο τον φακελο που κατεβασα με τις οδηγιες απο 1ο post...

πηγα στο ******,εβαλα τον κωδικο,εφτιαξα 2 txt files,τα μετετρεψα σε UNL,κτλ,κτλ....ακριβως οπως λενε οι οδηγιεσ:p:p:p

Να υποθεσω οτι για να κανεις το UNL χρησιμοποιησες τον αριθμο ESN;Αν ναι τοτε βαλε τον αριθμο imei που θα δεις μεσα στο προγραμμα(οχι τον αριθμο imei του κινητου)

[sIGPIC][/sIGPIC]