chalk Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopap7 Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Εχω κι εγω το ιδιο προβλημα με τη φωνη πλοηγησης. Δεν λειτουργεί. Πηγαίνω ρυθμίσεις / ήχος και η ένταση είναι 100% αλλά στην ομιλία δεν έχει τίποτα (ούτε "ενεργοποίηση" ούτε "απενεργοποίηση"). Στην κάρτα μνήμης του τηλεφώνου μου οι φωνές είναι στον φάκελο CITIES που είναι ξεχωριστός από τον φάκελο Garmin, μήπως πρέπει να βάλω τον φάκελο CITIES μέσα στον φάκελο Garmin? Έχω την 50.0.30 και κατά τα άλλα δουλεύει καλά. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Ο φακελος με τις φωνες λεγεται voice και πρεπει να ειναι μεσα στο φακελο Garmin. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Εχω κι εγω το ιδιο προβλημα με τη φωνη πλοηγησης. Δεν λειτουργεί. Πηγαίνω ρυθμίσεις / ήχος και η ένταση είναι 100% αλλά στην ομιλία δεν έχει τίποτα (ούτε "ενεργοποίηση" ούτε "απενεργοποίηση"). Στην κάρτα μνήμης του τηλεφώνου μου οι φωνές είναι στον φάκελο CITIES που είναι ξεχωριστός από τον φάκελο Garmin, μήπως πρέπει να βάλω τον φάκελο CITIES μέσα στον φάκελο Garmin? Έχω την 50.0.30 και κατά τα άλλα δουλεύει καλά. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Το cities ειναι του Nokia maps ,μην τα μπλεξεις.Μεσα στο φακελο garmin πρεπει να εχει τον voice . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopap7 Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Στον φάκελο Garmin δεν υπάρχει voice σίγουρα. Μήπως μπορείτε να μου πείτε πού μπορώ να το βρω? Και αν το βρω απλά το βάζω μέσα στον φάκελο Garmin ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Εκει που βρηκες το προγραμμα θα βρεις και τον Voice. Αποκλειεται να μην τον εχει. Αν τον βρεις βαλτον χυμα μεσα στο Garmin φακελο Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopap7 Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Το βρήκα και σας ευχαριστώ πολύ. Όλα εντάξει τώρα. Απορώ γιατί δεν μπήκε από την πρώτη φορά που έκανα την εγκατάσταση. Τέλος καλό όλα καλά πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis04 Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Πριν λιγο καιρο (κανα 3μηνο) ειχε ληξει το δοκιμαστικο των χαρτων απο τη νοκια στο Ν96 μου και ειπα να βαλω το garmin το 5 στο κινητο (ειχα ειδη το 4.2 στο Ν95 μου). Μαζι με αυτο ειχα βαλει και αλλα προγραμματα. Απο την μερα εκεινη το κινητο επεφτε η μπαταρια σε 20 ωρες!!! Δεν πηγε καν το μυαλο μου εκει γιατι το εχω οπως ειπα και στο Ν95 (την 4.2) και πεζει μια χαρα. Πριν απο λιγες μερες το εβγαλα και η μπαταρια ξεφωρτηζει σε 3 μερες!!! Ειχα ψαξει και τα μενου του αλλα δεν ειχα δει τιποτα περιεργο πριν για να τρεχει ενω δεν το ειχα ανοιξει. Ξερει καποιος τι ακριβως γινετε, τι προβλημα υπαρχει και ποια ειναι η λυση του? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Πριν λιγο καιρο (κανα 3μηνο) ειχε ληξει το δοκιμαστικο των χαρτων απο τη νοκια στο Ν96 μου και ειπα να βαλω το garmin το 5 στο κινητο (ειχα ειδη το 4.2 στο Ν95 μου). Μαζι με αυτο ειχα βαλει και αλλα προγραμματα. Απο την μερα εκεινη το κινητο επεφτε η μπαταρια σε 20 ωρες!!! Δεν πηγε καν το μυαλο μου εκει γιατι το εχω οπως ειπα και στο Ν95 (την 4.2) και πεζει μια χαρα. Πριν απο λιγες μερες το εβγαλα και η μπαταρια ξεφωρτηζει σε 3 μερες!!! Ειχα ψαξει και τα μενου του αλλα δεν ειχα δει τιποτα περιεργο πριν για να τρεχει ενω δεν το ειχα ανοιξει. Ξερει καποιος τι ακριβως γινετε, τι προβλημα υπαρχει και ποια ειναι η λυση του? Αν ψαξεις λιγο στο θεμα του Garmin στο S60 3rd section θα δεις οτι αυτο το προβλημα ειναι γνωστο εδω και παρα πολυ καιρο. Τοσο γνωστο που το εμαθε και η Garmin και το εχει διορθωσει εδω και δυο εκδοσεις... :) Βαλε την 5.00.40 κανε τη διαδικασια ενεργοποιηση-απενεργοποιηση background service και μια φορα reboot και δε θαχεις πλεον κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Αν ψαξεις λιγο στο θεμα του Garmin στο S60 3rd section θα δεις οτι αυτο το προβλημα ειναι γνωστο εδω και παρα πολυ καιρο. Τοσο γνωστο που το εμαθε και η Garmin και το εχει διορθωσει εδω και δυο εκδοσεις... :) Βαλε την 5.00.40 κανε τη διαδικασια ενεργοποιηση-απενεργοποιηση background service και μια φορα reboot και δε θαχεις πλεον κανενα προβλημα. τι εννοείς ενεργοποίηση-απενεργοποίηση background; θέλω κι εγω να λύσω το θέμα με την μπαταρία διότι όντως την καταναλώνει μάλλον γρήγορα... Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 τι εννοείς ενεργοποίηση-απενεργοποίηση background; θέλω κι εγω να λύσω το θέμα με την μπαταρία διότι όντως την καταναλώνει μάλλον γρήγορα... Εργαλεια-ρυθμισεις-συστημα-Launch background service.Ενεργοποιησε το,κλεισε το garmin,πανε ξανα στο ιδιο σημειο και απενεργοποιησε το. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis04 Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Αν ψαξεις λιγο στο θεμα του Garmin στο S60 3rd section θα δεις οτι αυτο το προβλημα ειναι γνωστο εδω και παρα πολυ καιρο. Τοσο γνωστο που το εμαθε και η Garmin και το εχει διορθωσει εδω και δυο εκδοσεις... :) Βαλε την 5.00.40 κανε τη διαδικασια ενεργοποιηση-απενεργοποιηση background service και μια φορα reboot και δε θαχεις πλεον κανενα προβλημα. Thenks. Εγω δεν το ηξερα παντως. Θα το δοκημασω και θα ξαναποσταρω. Τhenks. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Γραψε address αμεσως και βρες αυτη που ειναι στην πολη σου. Ας πουμε στην Πατρα ελεγε Πατρεων κατι τετοιο. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου βγάζει αποτελέσματα όταν αναζητώ κάποια πόλη...Δλδ αν είμαι στα γιάννενα, πατήσω "προς τα που", "πόλεις", πχ "αθήνα" ψάχνει αλλά δεν εμφανίζει το προφανές αποτέλεσμα!! Δλδ μια διαδρομή από τα γιάννενα στο κέντρο της Αθήνας...ίσως είναι θέμα χαρτών αν κ δε νομίζω, έχω δοκιμάσει με όλους τους διαθέσιμους... Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Δηλαδη πατας where to go? και μετα Address και δεν σου λεει Χωρα spell και ελλαδα και μετα ρωταει πολη.Εκει πατα ολες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Δηλαδη πατας where to go? και μετα Address και δεν σου λεει Χωρα spell και ελλαδα και μετα ρωταει πολη.Εκει πατα ολες. Μου κάνει εντύπωση να μη δουλεύει απευθείας με την επιλογή "πόλεις" κ αυτό μου το κάνει όταν διαλέγω έναν μακρινό προορισμό...αν αναζητήσω μια πόλη εδώ κοντά μου την εμφανίζει κανονικά...αν αναζητήσω "αθήνα", "θεσσαλονίκη" "ηράκλειο" κλπ τπτ!!! δεν ξέρω..σε όλους δουλεύει κανονικά δλδ?? μάλλον εγώ κάνω κάτι λάθος τότε...thanks anyway..:) Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Μου κάνει εντύπωση να μη δουλεύει απευθείας με την επιλογή "πόλεις" κ αυτό μου το κάνει όταν διαλέγω έναν μακρινό προορισμό...αν αναζητήσω μια πόλη εδώ κοντά μου την εμφανίζει κανονικά...αν αναζητήσω "αθήνα", "θεσσαλονίκη" "ηράκλειο" κλπ τπτ!!! δεν ξέρω..σε όλους δουλεύει κανονικά δλδ?? μάλλον εγώ κάνω κάτι λάθος τότε...thanks anyway..:) Δεν είναι ότι δε δουλεύει, απλώς εσύ δεν το αφήνεις αρκετή ώρα να ψάξει. Αν, για παράδειγμα, πατήσεις Αθήνα, αρχίζει αναζήτηση σε σχέση με το μέρος που είσαι και στο πάνω μέρος της οθόνης σου γράφει 50 km, 100 km κλπ. μέχρι να φτάσει στην πόλη που θες σε συνάρτηση με την απόσταση που βρίσκεσαι. Αν θες να βρεις κάποια συγκεκριμένη διεύθυνση μιας πόλης, καλύτερα είναι να ψάξεις στο διευθύνσεις και όχι στο πόλεις. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Δηλαδη πατας where to go? και μετα Address και δεν σου λεει Χωρα spell και ελλαδα και μετα ρωταει πολη.Εκει πατα ολες. Το εχεις επιτηδες στα αγγλικα;Εχει και ελληνικο μενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imharrys Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Ρε παιδιά εγκατέστησα κι εγώ σήμερα το Garmin ver.5.0.0.40 στο 5800 μου και τους χάρτες 3-1 ver.160.390 και πολλές φορές μου κολλάει η εφαρμογή του Garmin, ειδικά όταν μετακινώ το χάρτη με την αφή. Έχει κανείς καμια ιδέα τι φταίει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Δεν είναι ότι δε δουλεύει, απλώς εσύ δεν το αφήνεις αρκετή ώρα να ψάξει. Αν, για παράδειγμα, πατήσεις Αθήνα, αρχίζει αναζήτηση σε σχέση με το μέρος που είσαι και στο πάνω μέρος της οθόνης σου γράφει 50 km, 100 km κλπ. μέχρι να φτάσει στην πόλη που θες σε συνάρτηση με την απόσταση που βρίσκεσαι. Αν θες να βρεις κάποια συγκεκριμένη διεύθυνση μιας πόλης, καλύτερα είναι να ψάξεις στο διευθύνσεις και όχι στο πόλεις. Δεν δουλεύει, το έχω δοκιμάσει πολλές φορές...κάνει αυτό που λες με την απόσταση αλλά δεν βγάζει το σωστό αποτέλεσμα...ας πούμε στην ανάζητηση της πόλης "αθήνα" το μόνο απότελεσμα που βγάζει είναι το "αθήναιο αρκαδίας"!! στην αναζήτηση διεύθυνσης δουλεύει καλύτερα, αλλά δεν ξέρεις πάντα διεύθυνση!!! Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Δεν δουλεύει, το έχω δοκιμάσει πολλές φορές...κάνει αυτό που λες με την απόσταση αλλά δεν βγάζει το σωστό αποτέλεσμα...ας πούμε στην ανάζητηση της πόλης "αθήνα" το μόνο απότελεσμα που βγάζει είναι το "αθήναιο αρκαδίας"!! στην αναζήτηση διεύθυνσης δουλεύει καλύτερα, αλλά δεν ξέρεις πάντα διεύθυνση!!! Σε εμενα ,βαση την Τριπολη,με αναζητηση του "Αθη" μου βγαζει Αθηναιο Αρκαδιας ,Βαθηα Αρκαδιας,Σκαραμαγκα,Αγια Βαρβαρα κλπ περιοχες της Αθηνας και μετα παει Ψαθη Κυκλαδων ,Βαθη Χανιων κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aladdin7 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Καλημερα! Σημερα χρησιμοποιησα το Garmin στην Αττικη οδο και μου εβγαζε συχνα το μηνυμα "F -50". Τι ειναι αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Καλημερα! Σημερα χρησιμοποιησα το Garmin στην Αττικη οδο και μου εβγαζε συχνα το μηνυμα "F -50". Τι ειναι αυτο; Ωπ!!Ευτυχως που μου το θυμησες,μου το εβγαζε και εμενα χθες στην Καβαλας. Μηπως ειναι καμερες για ταχυτητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Καλημερα! Σημερα χρησιμοποιησα το Garmin στην Αττικη οδο και μου εβγαζε συχνα το μηνυμα "F -50". Τι ειναι αυτο; το μονο που βρηκα ψαχνοντας λιγο στο νετ για F-50 ειναι το Forerunner 50 που ειναι ενας μετρητης καρδιακων παλμων του Garmin. Που το βρηκες αυτο τωρα ενας θεος ξερει. Χωρις πλακα μαλλον πρεπει να ειναι για τις καμερες αν εχετε φορεσει ολα τα POI που εμπεριεχουν τις καμερες Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Σε εμενα ,βαση την Τριπολη,με αναζητηση του "Αθη" μου βγαζει Αθηναιο Αρκαδιας ,Βαθηα Αρκαδιας,Σκαραμαγκα,Αγια Βαρβαρα κλπ περιοχες της Αθηνας και μετα παει Ψαθη Κυκλαδων ,Βαθη Χανιων κλπ Εχει παρατηρηθει οτι μερικες φορες κολαει στα ονοματα που του δεινεις και πρεπει να το δεινεις σχεδον ολο. π.χ αν εισαι αθηνα και δωσεις Αλεξ. θα σου δειξει Αλεξανρας και οχι την Αλεξανδρουπολεος 'οδο που υπαρχει κανονικα και ειναι λιγο πιο πανω΄. Αν πατησεις ομως Αλεξανδρο θα στην δειξει κατευθειαν. Για προσπαθειστε να βαλετε δημο Αθηναιων ολο. Νομιζω θα σας το βγαλει. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aladdin7 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 το μονο που βρηκα ψαχνοντας λιγο στο νετ για F-50 ειναι το Forerunner 50 που ειναι ενας μετρητης καρδιακων παλμων του Garmin. Που το βρηκες αυτο τωρα ενας θεος ξερει. Χωρις πλακα μαλλον πρεπει να ειναι για τις καμερες αν εχετε φορεσει ολα τα POI που εμπεριεχουν τις καμερες Δεν εχω βαλει κανενα προσθετο ΡΟΙ. Μονο οτι ειχε μεσα η εκδοση .40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts