valsam Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Για 279 ευρω με ΦΠΑ που πρεπει να κανει και θα κανει σε 1-2 μηνες το 5800 ειναι σουπερ! Για παραπανω οχι ρε παιδια γιατι 31 Μαρτιου βγαινει το Ν97 με τιμη 540! (που και αυτο μετα απο κανα μηνα θα κανει κατω απο 500) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Παιδια καλησπερα..εχω μια μικρη εκπτωσουλα απο vodafone και σκεφτομαι να παρω το 5800...ειναι γενικα καλο κινητο,τωρα που το πηρατε κ πολλοι??επαληθευτηκαν ολα αυτα που λεγαμε τοσο καιρο??(εχω χασει μερικα επεισοδεια..γιαυτο ρωταω)..ποσο εχει τωρα στη voda??πουλιεται χωρις συνδεση κ εχει vodafone live??? :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Πιστεύω ότι θα μεγαλώνει και αν όχι το κινητό είναι πλέον ευάλωτο στην σκόνη και στην υγρασία και ο χρόνος ζωής του δεν θα είναι μεγάλος. Και να το πας πίσω αυτό που θα πάρεις λογικά πάλι έτσι θα είναι μιας και θα είναι η ιδία παρτίδα. Αν αποφασίσει κάποιος να το πάει πίσω ας το στεφτεί πολύ καλά εγώ αύριο κλίνω μια εβδομάδα από τότε που το πήγα και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση ακόμα και να βγει έγκριση για αντικατάσταση πλέον δεν υπάρχει συσκευή για να μου δώσουν έχουν έλλειψη. αυτο με τη σκονη και τη υγρασια και εγω το σκεφτηκα και το ειπα στη νοκια.και μου απαντησαν αν θελω να το αφησω μια μερα να το εξετασει ο τεχνικος και να εχω γραπτη αναφορα μετα του τεχνικου οτι δε θα υπαρχει κανενα προβλημα στο μελλον...δε σκοπευα να το αντικαταστησω γιατι ολο και καποια λυση θα βγει εστω με μια αλλαγη καλυμματος κατι...αλλα η κοροιδια "ανοχη του κατασκευαστη".ελεος πια...για ποσο Ουγκαντα θα μας περναει ο Κυπριος???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Παιδια καλησπερα..εχω μια μικρη εκπτωσουλα απο vodafone και σκεφτομαι να παρω το 5800...ειναι γενικα καλο κινητο,τωρα που το πηρατε κ πολλοι??επαληθευτηκαν ολα αυτα που λεγαμε τοσο καιρο??(εχω χασει μερικα επεισοδεια..γιαυτο ρωταω)..ποσο εχει τωρα στη voda??πουλιεται χωρις συνδεση κ εχει vodafone live??? Δεν υπάρχει VL έκδοση. Μπορείς να τη πάρεις και ως σκέτη (χωρίς συμβόλαιο) συσκευή στα 349€. Δυστυχώς υπάρχουν πολλά κρούσματα με προβλήματα είτε με το ακουστικό είτε με τη συναρμολόγηση της συσκευής. Ρίξε μια ματιά στις τελευταίες σελίδες και θα καταλάβεις. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Σε τι χρωματα κυκλοφορει??οτι και να παθει το ανιτκαθιστα η voda ε???ποση εγγυηση εχει?? :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Η Vodafone το φέρνει σε μπλε. Η εγγύηση είναι κλασσικά 24 μήνες, αλλά έχεις δικαίωμα αντικατάστασης εντός 7 ημερών εφόσον όμως δεν έχεις ξεπεράσει 30 λεπτά κλήσεων. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Μπλέ και αργότερα κόκκινο και άγνωστο μαύρο.Νομίζω μέχρι 7 μέρες η voda και μετά κανονικά ΝΟΚΙΑ 2 χρόνια. Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zmey Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 πηγα σε 2 καταστηματα Βοδαφον,κανενα δεν το ειχε....αυριο θα παω Χαλανδρι,μπας και υπαρχει εκει........ρε παιδια ξερει κανεις που υπαρχει σιγουρα?????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef212000 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 εχει στο fnac στο mall για οποιον βιαζεται.τουλαχιστον χθες που περασα ειχε 7-8 κομματια με τιμη 459.αυτα. επισης το κινητο εχει αρχισει να τριζει λιγακι ειδικα εκει στην πανω δεξια γωνια.λιγο μεν τριζει δε.κατα τα αλλα ομως ειναι παρα παρα παρα πολυ καλο και με σουπερ μπαταρια!!!!η μπαταρια ειναι φοβερη!3 μερα σημερα με πολλη χρηση και ειναι στις 4 απο τις 6 παυλες...:blink: αφου μεχρι να πεσει η 1η παυλα ανησυχουσα μηπως χαλασε ο μετρητης της μπαταριας!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Παντως παιδια απο την Πεμπτη που αγορασα και εγω το κινητο 349€ απο vodafone ειμαι απολυτα ευχαριστημενος για αυτα που μου προσφέρει 1.- Τελεια οθονη σε αναλυση αλλα και χρωματα 2.- Τελεια διαρκεια μπαταριας 3.- Απιστευτα ευκολη προσβαση με wifi (μονο στο iphone το ξαναενιωσα αυτο) 4.- Πολυ γρηγορο interface ακομα και με την ενεργοποιηση των εφε 5.- Τελειος ηχος !!!! τοσο απο τα ακουστικα οσο και απο τα ηχεια !!! 6.- Καμερα παρα πολυ καλή την ημερα με τελειο video !!! (ενταξει δεν ειναι για βραδυ) αλλα πιο κινητο ειναι ???? μονο το c905 , κ850 για μενα Για να μιλησω απολυτα ειλικρινα αισθανομαι πολυ μα#$%$#@ας που εδινα μεχρι τωρα 500+€ για κινητο οταν αυτο με 349€ τα κανει ολα με χαρακτηριστικη ανεση Μπραβο στη ΝΟΚΙΑ πραγματικα δεν το περιμενα :) http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Δηλαδη με λιγα λογια κανει 349 απο Βοντα...οχι παραεισαγωγη..ελληνικα,εγγυηση,γενικα σε καλο σε ολα οπως λεει ο φιλος domal,το gps δεν χρειαζεται ιντερνετ...κ γενικα ολα τα καλα δοκιμασμενα χαρακτηριστικα της Νοκια...φωνιτικες εντολες εχει??αν κανω κατι λαθος ας με διορθωσει καποιος.. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 4.- Πολυ γρηγορο interface ακομα και με την ενεργοποιηση των εφε Πως ενεργοποιώ/απενεργοποιώ τα εφέ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Πως ενεργοποιώ/απενεργοποιώ τα εφέ? ρυθμισεις /προσωπικο/θεματα /γενικο/πατας επιλοες /ενεργοποιηση εφε αντε να βγει και το garmin για 5800 :lol: http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staaronis3 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Μαλλον μπερδευτηκες λιγο.. αλλο το hard format αλλο το hard reset με το hard reset κανουμε επαναφορα των εργοστασιακων ρυθμισεων με το hard format ξαναπερναμε το ιδιο λογισμικο που υπαρχει μεσα στο Ζ. Διαγραφονται τα παντα και η συσκευη και οταν ανοιγει συμπεριφερεται σαν την πρωτη φορα που την ανοιξες. Η διαφορα ειναι οτι δεν περνας το λογισμηκο μεσα απο το cd οπως κανεις με τα pc αλλα η συσκευη το εχει αποθηκευμενο μεσα και το ξαναπερναει επανω στο παλιο. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253385#post2253385 :) Μου φένετε πολύ περίεργο το να το λένε hard format. Με μία αναζήτηση που έκανα στο google σχετικά με hard format δεν είχε και πολλά αποτελέσματα που να περιγράφουν κάτι για το hard format, και ότι υπήρχε ήταν κυρίως απο χρήστες nokia και κατ επέκτασην symbian. Από αυτό που λες θα μπορούσαμε να πούμε οτι ναι είναι format, λόγο του ότι σβήνοντε τα δεδομένα, και μετά περνάει αυτά που έχει κρατήσει. Πρακτικά ούτε format θα χρειαζόταν να κάνει, ίσως να περνάει απλώς ένα backup (για τους χρήστες του acronis) ή ghost (για τους χρήστες norton ghost). Άρα, αφού μου λες ότι έχει κάπιο χώρο Ζ τότε κατα την αναβάθμιση απο 10 σε 11 κάτι δε του πάει καλά κατα την αντικατάσταση των αρχείων στο βασικό partition αλλά όμως τα αντιγράφει μια χαρά στο Ζ, έτσι περνώντας αυτά που έχει στο Z στρώνει μια ολιά. Τώρα σχετικά με τις μπαταρίες επειδή διάβασα κάτι και έχω ακούσει διάφορα, σχετικά με το να φορτίζοντε 3 ώρες ή μέχρι να δήξει φορτισμένο κλπ, και ότι δεν πρέπει να γίνετε υπερφόρτιση. Δεν γίνετε καμία υπερφόρτιση, το κινητό μέσα έχει τον φορτιστή (αυτό που μπενει στην πρίζα είναι τροφοδοτικό-αν δεν με πιστέβετε συνδέστε το απευθείας στη μπαταρία και έχετε έτοιμο τον πυροσβεστήρα για τυχών προβληματα) και όταν η μπαταρία φορτιστεί πλήρως σταματάει αυτόματα τη φόρτιση. Δεν θα πάθει κάτι αν το αφήσετε παραπάνω. Θα ρωτήσω καθηγητές μου που έχουν ασχοληθεί πολύ με κινητά (πχ ένας μου καθηγητής δούλεβε στην Telestet σαν τεχνικός-όχι κινητών, κερεοσυστημάτων αλλά ξέρει τρελά πράγματα σε πολούς τομείς) και θα μου πουν ακριβώς τι παίζει με αυτά. Πάντως να υπάρξει πρόβλημα δεν υπάρχει και επειδή αυτό άρχισε απ όσο ξέρω να διαδήδετε απο ετερία συνεργαζόμενη με την Cosmote πιθανών να έγινε και επίτηδες για να αρχίσουν να καταστρέφοντε ευκολότερα μπαταρίες και να βγάζουν λευτά. Πολλά οφ τόπικ έχω πει ας πω και τίποτα ον τόπικ. Στο Nokia Ε65 (αυτό που έχω στη φωτό μου) ενώς γνωστού μου του ξέφτυσε όπου είχε το μπεζ το λείο, και απέκτησε ένα ανοιχτό καφέ γιαλυστερό χρώμα ενώ το κινητό το είχε ένα μήνα,και το είχε αγοράσει αρκετό καιρό μετά την κυκλοφορία του. Όταν το πήγε λοιπων στη Nokia στο service του αλλάξανε δωρεάν την πρόσοψη την οποία όταν ρώτησα εγώ πόσο θα πάει να μου την αλλάξουν μου ζήτησαν γύρω στα 60 ευρώ. Λογικά μπορεί να ισχύσει κάτι τέτοιο και με αυτό σε όποιους εμφανίζει εκείνο το κενό. Καλό θα είναι να το πάτε και να ζητήσετε δωρεάν αντικατάσταση της πρόσοψης για λόγους προστασίας από σκόνη/υγρασία και αν δεν δεχτούν γιατί το θεωρούν ασφαλές τότε να ζητήσετε από τον υπέθυνο ηλεκτρονικό και όχι κάπιο πολιτή-τρια να υπογράψει και να σφραγίσει (με κάπια σφραγίδα του καταστήματος) σε ένα χαρτί ότι θα είναι ασφαλές από υγρασία και σκόνη. Έτσι αν παρουσιάσει κάπιο σχετικό πρόβλημα θα μπορείτε να ζητήσετε μέχρι και αντικατάσταση ολόκληρου του τηλεφώνου. 6.- Καμερα παρα πολυ καλή την ημερα με τελειο video !!! (ενταξει δεν ειναι για βραδυ) αλλα πιο κινητο ειναι ???? μονο το c905 , κ850 για μενα[/Quote] Κοίτα γενικά οι κάμερες που λένε και α και ου και έχει καλή κάμερα και το ένα και το άλλο, ποτέ δεν θα μπορέσει να λειτουργίσει όπως μία κανονική κάμερα έστω και των 150 ευρώ όσα καλά να είναι τα οπτικά του. Οι λόγοι είναι διάφοροι και ο χώρος του κινητού περιορισμένος τρελά. Για βράδυ λοιπών φυσιολογικό είναι να μην αποδήδει τέλεια, και είναι κάτι βασικό που κοιτάμε όταν αγοράζουμε κάμερα (όχι κινητό) δηλαδή να έχει καλή λήψη σε 0 Lux δηλαδή μηδενικό φωτισμό. Πάντως γενικότερα μέχρι τώρα με έχουν απογοητέυσει οι κάμερες των Nokia και είναι ο μόνος λόγος που δεν σκέυτομε όταν πέρνω κινητό :P Κάτι τελευτέο. Επειδή σχεδών έψισα τη μάνα μου και επειδή σχεδών έκοψα την Cosmote, να προτημήσω να το αναζητήσω στην Δελτα εεεεεε σόρυ Vodafone της γειτωνιάς ή μήπως να πάω σε κάπιο κατάστημα ή μήπως σε κάπιο πλαίσιο (αν το έφερε και την ψήσω-δηλαδή την πάω σηκωτή- αφού απ όταν απέλισε -το πλαίσιο- κάπιους υπαλήλους του που απέργησαν δεν πλησιάζει ούτε απ έξω); Τα προβλήματα εμφανίζοντε μόνο στα μπλε ή μήπως τα βλέπουμε πρώτα στα μπλε αφού μόνο αυτά κυκλωφορούν και όταν κυκλωφορίσουν τα πρώτα κόκκινα θα έχουν παρόμοια αν όχι ίδια προβλήματα; Δυστηχώς για μένα τα κινητά δεν είναι ενυσχητές με διακριτά εξαρτήματα που όποτε τα παίξουν τα βάζω στον πάγκο:(. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ μαζί τους- γι αυτό κυκλοφορώ με δεύτερο κινητό το 3410. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Μου φένετε πολύ περίεργο το να το λένε hard format. Με μία αναζήτηση που έκανα στο google σχετικά με hard format δεν είχε και πολλά αποτελέσματα που να περιγράφουν κάτι για το hard format, και ότι υπήρχε ήταν κυρίως απο χρήστες nokia και κατ επέκτασην symbian. Από αυτό που λες θα μπορούσαμε να πούμε οτι ναι είναι format, λόγο του ότι σβήνοντε τα δεδομένα, και μετά περνάει αυτά που έχει κρατήσει. Πρακτικά ούτε format θα χρειαζόταν να κάνει, ίσως να περνάει απλώς ένα backup (για τους χρήστες του acronis) ή ghost (για τους χρήστες norton ghost). Άρα, αφού μου λες ότι έχει κάπιο χώρο Ζ τότε κατα την αναβάθμιση απο 10 σε 11 κάτι δε του πάει καλά κατα την αντικατάσταση των αρχείων στο βασικό partition αλλά όμως τα αντιγράφει μια χαρά στο Ζ, έτσι περνώντας αυτά που έχει στο Z στρώνει μια ολιά. Τώρα σχετικά με τις μπαταρίες επειδή διάβασα κάτι και έχω ακούσει διάφορα, σχετικά με το να φορτίζοντε 3 ώρες ή μέχρι να δήξει φορτισμένο κλπ, και ότι δεν πρέπει να γίνετε υπερφόρτιση. Δεν γίνετε καμία υπερφόρτιση, το κινητό μέσα έχει τον φορτιστή (αυτό που μπενει στην πρίζα είναι τροφοδοτικό-αν δεν με πιστέβετε συνδέστε το απευθείας στη μπαταρία και έχετε έτοιμο τον πυροσβεστήρα για τυχών προβληματα) και όταν η μπαταρία φορτιστεί πλήρως σταματάει αυτόματα τη φόρτιση. Δεν θα πάθει κάτι αν το αφήσετε παραπάνω. Θα ρωτήσω καθηγητές μου που έχουν ασχοληθεί πολύ με κινητά (πχ ένας μου καθηγητής δούλεβε στην Telestet σαν τεχνικός-όχι κινητών, κερεοσυστημάτων αλλά ξέρει τρελά πράγματα σε πολούς τομείς) και θα μου πουν ακριβώς τι παίζει με αυτά. Πάντως να υπάρξει πρόβλημα δεν υπάρχει και επειδή αυτό άρχισε απ όσο ξέρω να διαδήδετε απο ετερία συνεργαζόμενη με την Cosmote πιθανών να έγινε και επίτηδες για να αρχίσουν να καταστρέφοντε ευκολότερα μπαταρίες και να βγάζουν λευτά. Πολλά οφ τόπικ έχω πει ας πω και τίποτα ον τόπικ. Στο Nokia Ε65 (αυτό που έχω στη φωτό μου) ενώς γνωστού μου του ξέφτυσε όπου είχε το μπεζ το λείο, και απέκτησε ένα ανοιχτό καφέ γιαλυστερό χρώμα ενώ το κινητό το είχε ένα μήνα,και το είχε αγοράσει αρκετό καιρό μετά την κυκλοφορία του. Όταν το πήγε λοιπων στη Nokia στο service του αλλάξανε δωρεάν την πρόσοψη την οποία όταν ρώτησα εγώ πόσο θα πάει να μου την αλλάξουν μου ζήτησαν γύρω στα 60 ευρώ. Λογικά μπορεί να ισχύσει κάτι τέτοιο και με αυτό σε όποιους εμφανίζει εκείνο το κενό. Καλό θα είναι να το πάτε και να ζητήσετε δωρεάν αντικατάσταση της πρόσοψης για λόγους προστασίας από σκόνη/υγρασία και αν δεν δεχτούν γιατί το θεωρούν ασφαλές τότε να ζητήσετε από τον υπέθυνο ηλεκτρονικό και όχι κάπιο πολιτή-τρια να υπογράψει και να σφραγίσει (με κάπια σφραγίδα του καταστήματος) σε ένα χαρτί ότι θα είναι ασφαλές από υγρασία και σκόνη. Έτσι αν παρουσιάσει κάπιο σχετικό πρόβλημα θα μπορείτε να ζητήσετε μέχρι και αντικατάσταση ολόκληρου του τηλεφώνου. Κοίτα γενικά οι κάμερες που λένε και α και ου και έχει καλή κάμερα και το ένα και το άλλο, ποτέ δεν θα μπορέσει να λειτουργίσει όπως μία κανονική κάμερα έστω και των 150 ευρώ όσα καλά να είναι τα οπτικά του. Οι λόγοι είναι διάφοροι και ο χώρος του κινητού περιορισμένος τρελά. Για βράδυ λοιπών φυσιολογικό είναι να μην αποδήδει τέλεια, και είναι κάτι βασικό που κοιτάμε όταν αγοράζουμε κάμερα (όχι κινητό) δηλαδή να έχει καλή λήψη σε 0 Lux δηλαδή μηδενικό φωτισμό. Πάντως γενικότερα μέχρι τώρα με έχουν απογοητέυσει οι κάμερες των Nokia και είναι ο μόνος λόγος που δεν σκέυτομε όταν πέρνω κινητό :P Κάτι τελευτέο. Επειδή σχεδών έψισα τη μάνα μου και επειδή σχεδών έκοψα την Cosmote, να προτημήσω να το αναζητήσω στην Δελτα εεεεεε σόρυ Vodafone της γειτωνιάς ή μήπως να πάω σε κάπιο κατάστημα ή μήπως σε κάπιο πλαίσιο (αν το έφερε και την ψήσω-δηλαδή την πάω σηκωτή- αφού απ όταν απέλισε -το πλαίσιο- κάπιους υπαλήλους του που απέργησαν δεν πλησιάζει ούτε απ έξω); Τα προβλήματα εμφανίζοντε μόνο στα μπλε ή μήπως τα βλέπουμε πρώτα στα μπλε αφού μόνο αυτά κυκλωφορούν και όταν κυκλωφορίσουν τα πρώτα κόκκινα θα έχουν παρόμοια αν όχι ίδια προβλήματα; Δυστηχώς για μένα τα κινητά δεν είναι ενυσχητές με διακριτά εξαρτήματα που όποτε τα παίξουν τα βάζω στον πάγκο:(. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ μαζί τους- γι αυτό κυκλοφορώ με δεύτερο κινητό το 3410. Εγω νομιζω πως ηθελες απλα να κανεις το πρωτο σου μεγαλό ποστ. Εχω βαρεθει το ''αλλα μου λενε,αλλα καταλαβαινω'' και μετα γραφω και τρια ασχετα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staaronis3 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Εγω νομιζω πως ηθελες απλα να κανεις το πρωτο σου μεγαλό ποστ. Εχω βαρεθει το ''αλλα μου λενε,αλλα καταλαβαινω'' και μετα γραφω και τρια ασχετα. Απο την αρχή που διαβάζω ήθελα να τα στήλω απλά τα έστειλα όλα σε ένα. Τώρα μου ήρθαν όλα από διάφορα κοματάκια που έχω διαβάσει και μου κόλησαν και τα ανέλυσα λίγο παραπάνω βέβαια και τα έστειλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Δηλαδη με λιγα λογια κανει 349 απο Βοντα...οχι παραεισαγωγη..ελληνικα,εγγυηση,γενικα σε καλο σε ολα οπως λεει ο φιλος domal,το gps δεν χρειαζεται ιντερνετ...κ γενικα ολα τα καλα δοκιμασμενα χαρακτηριστικα της Νοκια...φωνιτικες εντολες εχει??αν κανω κατι λαθος ας με διορθωσει καποιος.. Ναι ελληνικό είναι με εγγύηση από Alpha Copy. Στο GPS όπως έχουμε πει χιλιάδες φορές το μόνο που χρεώνει είναι το AGPS. Το απενεργοποιείς και τελειώνεις η ιστορία. Φυσικά και έχει φωνητικές εντολές. Πως ενεργοποιώ/απενεργοποιώ τα εφέ? Πας στις Ρυθμίσεις > Προσωποποίηση > Θέματα > Γενικά και πατάς Επιλογές > Ενεργοποίηση εφέ. Edit: domal δεν είδα το post σου...:O [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 ρυθμισεις /προσωπικο/θεματα /γενικο/πατας επιλοες /ενεργοποιηση εφε αντε να βγει και το garmin για 5800 :lol: Πας στις Ρυθμίσεις > Προσωποποίηση > Θέματα > Γενικά και πατάς Επιλογές > Ενεργοποίηση εφέ. Ευχαριστώ για την πληροφορία! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zmey Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 ρε παιδια,στο Χαλανδρι,που ειναι το Κεντρικο Βοδαφον,λετε να την εχει την συσκευη??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackjohn11 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Καλησπέρα παιδιά...Καινούργιο μέλος στο forum!Έχω κάνει κράτηση σε κατάστημα της vodafone για το κινητό.Έχω φάει το κόσμο και τίποτα...!Λένε πως έχει μεγάλη ζήτηση και λίγα αποθέματα η εταιρεία!Πάντως όταν θα το έχω στα χέρια μου και μου βγάλει κάποιο πρόβλημαθα ξέρω να το αντιμετωπίσω!Πολύ καλή δουλειά στο forum!Ελπίζω η αλλαγή από σόνυ σε νόκια να μου βγει σε καλό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 eipame ta 3rd edition programata doulevoune sto 5800? route66? garmin? ktl ktl Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greenglish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staaronis3 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Καλησπέρα παιδιά...Καινούργιο μέλος στο forum!Έχω κάνει κράτηση σε κατάστημα της vodafone για το κινητό.Έχω φάει το κόσμο και τίποτα...!Λένε πως έχει μεγάλη ζήτηση και λίγα αποθέματα η εταιρεία!Πάντως όταν θα το έχω στα χέρια μου και μου βγάλει κάποιο πρόβλημαθα ξέρω να το αντιμετωπίσω!Πολύ καλή δουλειά στο forum!Ελπίζω η αλλαγή από σόνυ σε νόκια να μου βγει σε καλό! Κατα τη γνώμη μου το μόνο που θα σε χαλάσει είναι ίσως η κάμερα. Όλα τα άλλα είναι πολύ καλύτερα στα νόκια. Πάντως κι εγώ θα πάω πέμπτη-παρασκεβή από κάπια vodafone να δω ίντα θα γενώ (τι θα κάνω) γιατί δε με θορώ καλά (δε με βλέπω καλά). Ας ελπίσουμε ότι εδώ στο Ηράκλειο θα το έχουν και ότι δε θα περιμένω κάμποσες μέρες ίσαμε να μου το φέρουνε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mois Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 eipame ta 3rd edition programata doulevoune sto 5800? route66? garmin? ktl ktl κάποια απο 3rd edition δουλεύουνε χωρίς πρόβλημα. Με route66 που δοκίμασα μου έβγαλε όμως ένα μήνυμα περι πιστοποιητικού και το παράτησα. Με το Garmin υπάρχει η γνωστή διαδικασία με το virtualKey προγραματακι που χρειάζεται signup και δουλεύει κάπως.Προτιμώ να περιμένω την ολοκληρωμένη του έκδοση για touch συσκευές,δεν νομίζω να αργήσει πολύ.Ελπίζω μόλις κυκλοφορίσει το Ν97 να υπάρχει!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XpqX Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Η Vodafone το φέρνει σε μπλε. Η εγγύηση είναι κλασσικά 24 μήνες, αλλά έχεις δικαίωμα αντικατάστασης εντός 7 ημερών εφόσον όμως δεν έχεις ξεπεράσει 30 λεπτά κλήσεων. Όχι βέβαια. Το άρθρο 540 του αστικού κώδικα αναφέρει ρητά ότι για δέκα μέρες από την αγορά, ο πελάτης δικαιούται ή άμεση αντικατάσταση ή την αξία του σε άλλο προϊόν ή τα χρήματα του πίσω απευθείας από το κατάστημα αγοράς, οτιδήποτε άλλο λένε είναι μπούρδες. Σήμερα μόλις επικοινώνησε ο δικηγόρος μου με την Vodafone για αντικατάσταση του 5800 και στην αρχή είπανε τα κλασσικά περί 30 λεπτών ομιλίας και κανονισμού της Nokia μέχρι που ανέβηκε ο τόνος, μετά άλλαξαν την ιστορία τους. Μην μας πιάνουν και κορόιδα. Smartphones owned: 7650, 3650, 6600, P900, X700, 7710, N71, N80, M600, N95, E90, 5800, i8910, N8, C7, N9, Xperia S, Galaxy S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackjohn11 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Αυτό φίλε είναι το τελευταίο που θα με απασχολήσει!!Καλή και γρήγορη τύχη να έχουμε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts