geornirv Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Ευχαριστω.Μα χαρα συνδεθηκα και εκει....κατευθειαν Τωρα να σας πω για το gps.Το ανοιξα 2 φορες για λιγο μεσα στο σπιτι για να το δω πως ειναι...μεσα στο σπιτι αποκλειεται να βρει δορυφορους...Οπως σας ειπα εμενα εχει το χαρτη της αθηνας ηδη μεσα.Λοιπον βγηκα στο μπαλκονι για να δω να πιασς δορυφορους.Με το που ανοιγω την εφαρμογη βρηκε δορυφορους ρε παιδια σε 5 δευτερολεπτα...Επαθα πλακα.... τί φορματ του έκανες?? Κάρτα ή τηλέφωνο?? Έχασες τίποτα από εφαρμογές έκανες δηλ backup?? Φίλε πες μου τι έκανες ακριβώς γιατί εγώ δεν μπορώ να εντοπίσω δορυφόρους. Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 τί φορματ του έκανες?? Κάρτα ή τηλέφωνο?? Έχασες τίποτα από εφαρμογές έκανες δηλ backup?? Φίλε πες μου τι έκανες ακριβώς γιατί εγώ δεν μπορώ να εντοπίσω δορυφόρους. Oπως ειπα και πιο πανω η διαδικασια που ακολουθησα ειναι. Μολις το πηρα το μεσημερι απο voda γυρισα σπιτι του περασα την νεα αναβαθμιση γιατι ειχε την 10.Αμεσως μετα του εκανα και ενα φορματ με το *#7370# Δεν χρειαστηκε να κρατησω κανα back up γιατι δεν ειχα περασει ακομα τιποτα μεσα...Του εκανα λοιπον και το φορματ και μετα ξεκινησα να το γεμιζω με τραγουδια κτλ.Αυτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Ρε παιδια το wifi που ειναι??/Εγω δεν το βλεπω??? Υπάρχει και άλλος τρόπος εκτός από αυτόν που σου ανέφερε ο φίλος menios_t, πιο γρήγορος. Απλά κάνε tap ακριβώς δίπλα από τις μπάρες της ένδειξης της στάθμης της μπαταρίας. Θα σου βγάλει ένα μικρό παραθυράκι όπως αυτό: http://www.imageshack.gr/files/5gd3fqd3uc2c0lrpa718.png Κάνοντας tap επάνω στα αμφίρροπα βέλη θα σου εμφανίσει όλες τις σχετικές επιλογές σύνδεσης Bluetooth, WiFi κτλ... να την περασω εγω η να παω στη βοντα να το δωσω στο σερβις? Φυσικά και να την περάσεις μόνος σου. Δεν αξίζει να τη δώσεις για αναβάθμιση και να μείνεις χωρίς συσκευή. Η διαδικασία είναι πολύ απλή, δες εδώ. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Ευχαριστω πολυ...Οντως πιο γρηγορο και σε βγαζει στο μενου συνδεσιμοτητα κατευθειαν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Oπως ειπα και πιο πανω η διαδικασια που ακολουθησα ειναι. Μολις το πηρα το μεσημερι απο voda γυρισα σπιτι του περασα την νεα αναβαθμιση γιατι ειχε την 10.Αμεσως μετα του εκανα και ενα φορματ με το *#7370# Δεν χρειαστηκε να κρατησω κανα back up γιατι δεν ειχα περασει ακομα τιποτα μεσα...Του εκανα λοιπον και το φορματ και μετα ξεκινησα να το γεμιζω με τραγουδια κτλ.Αυτα Το gps πώς το έκανες να λειτουργήσει εγώ δεν μπορώ. Απλά άνοιξες τους χάρτες ?? Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Το gps πώς το έκανες να λειτουργήσει εγώ δεν μπορώ. Απλά άνοιξες τους χάρτες ?? απλα ανοιγεις τους χαρτες και περιμενεις να κλειδωσει κατω δεξια εχει μια μπαρα αυτη αναλογα με το ποσο σημα εχεισ πιασει πρασινιζει και το στιγμα σου το βλεπεισ με ενα κοκκινο κυκλακι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Καλησπέρα. Ρε παιδιά, έχει γενικώς η οθόνη του μια θολούρα ή είναι μόνο το δικό μου ; Στην αρχή νόμιζα οτί είχα ξεχάσει την ζελατίνα πάνω, είναι λίγο ενοχλητικό. http://www.imageshack.gr/files/ep0hoswmhcx8kaall7jl_thumb.jpg οντως εχει μια θολουρα αλλα δεν ειναι απο την οθονη αλλα απο τα ματια μου :D:lol: Περα απο την πλακα αλλαξε wallpaper διαφορετικα τινα πω εμενα ειναι η οθονη Brilliand :) http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Εμένα δεν δουλεύει το gps. Εκτός αν κάνω κάτι λάθος. Ανοίγω τους χάρτες περιμένω περιμένω αλλά τίποτα. Αναβοσβήνει συνεχώς μια κόιτρινη μπάρα δίπλα στο δορυφόρο και δεν γίνεται τίποτε. Καμιά βοήθεια??? Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Σωστά το κάνεις. Απλά κάνε υπομονή και πήγαινε σε χώρο ανοικτό ώστε να βλέπει το κινητό ουρανό. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 μετα την αναβαθμιση στην εκδοση 11 θελει φορματ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
driver Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 μετα την αναβαθμιση στην εκδοση 11 θελει φορματ? Κακο παντως δεν θα του κανει.Εγω παντως θα εκανα. www.tfrc.gr www.106sportclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Κακο παντως δεν θα του κανει.Εγω παντως θα εκανα. εκανα το φορματ, και με την νεα εκδοση δουλευει σωστα και η λειτουργια της αναμονης της οθονης και το κουμπι της καμερας!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Εμένα δεν δουλεύει το gps. Εκτός αν κάνω κάτι λάθος. Ανοίγω τους χάρτες περιμένω περιμένω αλλά τίποτα. Αναβοσβήνει συνεχώς μια κόιτρινη μπάρα δίπλα στο δορυφόρο και δεν γίνεται τίποτε. Καμιά βοήθεια??? κι εγώ είχα απογοητευτεί στο σπίτι με τίποτα, ακόμα και στο παράθυρο μπροστά που το άφησα τίποτα τελικά όταν πήγα στο αυτοκινητο και το άφησα μπροστά στο τιμόνι δίπλα μετά 3-4 λεπτά βρήκε αλλά φαντάσου τους χάνει ακόμα και αν το πάρεις στο χέρι και είσαι κάτω από τον ουρανό του αυτοκινητου και χάσει την οπτική επαφή Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Εμενα μου δουλευει και μεσα στο σπιτι παντως....βγενω εξω 2-3 λεπτα,βρισκει τους δορυφορους και μετα αμα παω μεσα συνεχιζει να δουλευει κανονικα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Ρε παιδιά με έχετε κουφάνει! Δεν υπάρχει Hard Format, και αν κάνατε Format απλώς το κινητό δεν θα ξανάνοιγε. Αυτό που κάνετε είναι απλώς Hard Reset δηλαδή επαναφωρά ρυθμίσεων. Απο Format αυτό που και καλά σβήνει τα πάντα είναι το low level το οποίο όμος είναι μόνο για δίσκους κανονικούς με κινητά μέρη και όχι για SSM. [ΕΔΙΤ]Τελικά δεν μου είπατε. Τα προβλήματα είναι στο hardware ή στο λογισμικό;;;[/ΕΔΙΤ] Μαλλον μπερδευτηκες λιγο.. αλλο το hard format αλλο το hard reset με το hard reset κανουμε επαναφορα των εργοστασιακων ρυθμισεων με το hard format ξαναπερναμε το ιδιο λογισμικο που υπαρχει μεσα στο Ζ. Διαγραφονται τα παντα και η συσκευη και οταν ανοιγει συμπεριφερεται σαν την πρωτη φορα που την ανοιξες. Η διαφορα ειναι οτι δεν περνας το λογισμηκο μεσα απο το cd οπως κανεις με τα pc αλλα η συσκευη το εχει αποθηκευμενο μεσα και το ξαναπερναει επανω στο παλιο. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253385#post2253385 :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Μάλλον το πιο σωστό είναι να αναφερόμαστε στους όρους Hard format και Soft format. Στο Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ πάντως το αναφέρει έτσι: Πως κάνω format στο κινητό; Soft format (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων): πληκτρολογούμε στην οθόνη αναμονής *#7780#. Επαναφέρει τις αρχικές ρυθμίσεις που είχε το κινητό όταν το αγοράσατε. Δεν επηρεάζει τα δεδομένα σας. Hard format: πληκτρολογούμε στην οθόνη αναμονής *#7370#. Χάνονται όλα τα δεδομένα από τη μνήμη του κινητού, όχι όμως και από την κάρτα μνήμης. Ως εκ τούτου κρατήστε πρώτα ένα back-up των σημαντικών σας δεδομένων από τη μνήμη του τηλεφώνου (επαφές, μηνύματα, ημερολόγιο κλπ). :) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Μάλλον το πιο σωστό είναι να αναφερόμαστε στους όρους Hard format και Soft format. Στο Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ πάντως το αναφέρει έτσι: Πως κάνω format στο κινητό; Soft format (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων): πληκτρολογούμε στην οθόνη αναμονής *#7780#. Επαναφέρει τις αρχικές ρυθμίσεις που είχε το κινητό όταν το αγοράσατε. Δεν επηρεάζει τα δεδομένα σας. Hard format: πληκτρολογούμε στην οθόνη αναμονής *#7370#. Χάνονται όλα τα δεδομένα από τη μνήμη του κινητού, όχι όμως και από την κάρτα μνήμης. Ως εκ τούτου κρατήστε πρώτα ένα back-up των σημαντικών σας δεδομένων από τη μνήμη του τηλεφώνου (επαφές, μηνύματα, ημερολόγιο κλπ). :) και μην ξεχναμε αλλωστε οτι κανενας απο τους παραπανω τροπους δεν μπορει να επηρεασει τη ROM του κινητου... "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mois Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 5η μέρα σήμερα και είμαι αρκετά ικανοποιημένος! Αν και να πω την αλήθεια σκεφτομαι να το δώσω μιας και ειμαι stand by για το Ν97!!! Κανένα προβλημα μέχρι στιγμής και απο μπαταρία μια χαρούλα! Χρηστική και άνετη συσκευή. Όσο για το gps δεν χρειάζετε ανυσηχία μιας και δεν νομίζω να αργήσει η έκδοση του GarminMobileXT για touch Screen συσκευές.Ήδη υπάρχει τρόπος να δουλέψει στην συσκευή μας,λιγο μπελαλιδικος βέβαια αλλά υπάρχει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Έτσι αναφέρεται στα περισσότερα μέσα... Ξεχνάνε τα 7700, 7710 και 6708. Status Cancelled :p http://www.gsmarena.com/nokia_7700-570.php Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 ναι ουσιαστικα το 7700 δεν κυκλοφορησε εμπορικα αλλα θυμαμαι να το χω δουλεψει σε Nokia shop ως demo συσκευη "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 χθες το βραδυ περασα την εκδοση 11. και εκανα και φορματ.και ολα δουλευαν τελεια. σημερα το πρωι που το ανοιξε η γυναικα μου, παλι δεν λειτουργει η αναμονη της οθονης και το κουμπι της καμερας. να το παω στο σερβις τελικα? θελει ξανα φορματ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 χθες το βραδυ περασα την εκδοση 11. και εκανα και φορματ.και ολα δουλευαν τελεια. σημερα το πρωι που το ανοιξε η γυναικα μου, παλι δεν λειτουργει η αναμονη της οθονης και το κουμπι της καμερας. να το παω στο σερβις τελικα? θελει ξανα φορματ? Tι εννοεις αναμονη της οθονης? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Δοκίμασε ένα format πριν το στείλεις. Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Tι εννοεις αναμονη της οθονης? η οθονη μολις κανεις ενα τηλ κλπ μετα κλεινει και πατας το πλαινο κουμπι να ανοιξει παλι το τηλεφωνο.τωρα δεν ειναι κλειστη, μολις βαζεις το χερι πανω ανοιγει αμεσως . Δοκίμασε ένα format πριν το στείλεις. θα ξανακανω αλλο ενα να δω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 η οθονη μολις κανεις ενα τηλ κλπ μετα κλεινει και πατας το πλαινο κουμπι να ανοιξει παλι το τηλεφωνο.τωρα δεν ειναι κλειστη, μολις βαζεις το χερι πανω ανοιγει αμεσως . θα ξανακανω αλλο ενα να δω. επειδή κι εμένα αυτό έκανε και μετά το format έφτιαχνε προσωρινά για δοκίμασε να αφαιρέσεις τη κάρτα μνήμης και να ανοίξεις το κινητό;; εμένα έτσι έφτιαξε με φορμάτ και στη κάρτα τελικά Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts