Johnikos Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 παιδες θελω λιγη βοηθεια επειδη εχω συνδεση με την wind φοβαμαι να συνδεθω μεσω wifi γτ διαβασα οτι καποιοι ειχαν χρεωθει δλδ μαλλον τους συνδαιονταν αυτοματα χωρις να το ξερουν με το wind plus. τι πρεπει να κανω για να βεβαιωθω οτι δν θα συνδεθει με τιποτα τετοιο? επισης το ιδιο ισχυει και για το gps. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas32 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Καλησπερα παιδια θελω λιγη βοηθεια με το gps Θελει τιποτα ρυθμισης οταν μπαινεις πρωτη φορα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 0559395 Αυτος ειναι ο κωδικος. Περιμενω να δω τι ειναι.... Ειναι το ελληνικο product code. Καλοριζικο! παιδες θελω λιγη βοηθεια επειδη εχω συνδεση με την wind φοβαμαι να συνδεθω μεσω wifi γτ διαβασα οτι καποιοι ειχαν χρεωθει δλδ μαλλον τους συνδαιονταν αυτοματα χωρις να το ξερουν με το wind plus. Μπορεις να διαγραψεις τους προορισμους που δεν χρειαζεσαι και φοβασε να μην συνδεθεις. Ρυθμισεις\ Συνεσιμοτητα\ Προορισμοι τι πρεπει να κανω για να βεβαιωθω οτι δν θα συνδεθει με τιποτα τετοιο? επισης το ιδιο ισχυει και για το gps. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651194#post2651194 Καλησπερα παιδια θελω λιγη βοηθεια με το gps Θελει τιποτα ρυθμισης οταν μπαινεις πρωτη φορα? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651194#post2651194 http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas32 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Πως βλεπουμε πια εκδοση εχουμε? πχ v2.xxxxx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 *#0000# :) Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas32 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Εκδοση λογισμικου v11.0.008 Ημ/νια εκδ.λογισμικου 9-12-2008 Θελει αναβαθμιση? Να το παω στην νοκια? Δωρεαν ειναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Εκδοση λογισμικου v11.0.008 Ημ/νια εκδ.λογισμικου 9-12-2008 Θελει αναβαθμιση? Να το παω στην νοκια? Δωρεαν ειναι? υπαρχει πιο νεα στις 26-1-2009 η v20. περασε την με το nokia softwear updater. (το εχει το cd που εχεις και υπαρχει και στο σαιτ της νοκια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Γνωρίζει κανενας ποια εκδοση του phoenix υποστηριζει το κινητό? Δοκιμασα την Phoenix_2008_44_5 αλλα οταν παω να κανω συνδεση το τηλ δεν αναγνωριζει τους usb drivers. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Γνωρίζει κανενας ποια εκδοση του phoenix υποστηριζει το κινητό? Δοκιμασα την Phoenix_2008_44_5 αλλα οταν παω να κανω συνδεση το τηλ δεν αναγνωριζει τους usb drivers. Ολα οκ με το Phoenix Service Software 2008.44.005.36625 Φανταζομαι οτι κατι δεν κανεις σωστα.. [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Μολις το παρελαβα! Πριν το ανοιξω, μπορω να ξερω αν ειναι Ελληνικο? Εχει ασπρη ταινια σφραγισης με ασημι ''Sealed'' επανω. :worry: To ανοιξα, ειναι Ελληνικοτατο. Δεν εχει καποιο προβλημα απο τα γνωστα, παρα μονο τη γνωστη χαραμαδα η οποια υπαρχει στη πανω δεξια πλευρα στο κινητο μου. Αν δεν ημουν προιδεασμενος ειναι σιγουρο οτι δεν θα το προσεχα. Ολα καλα προς το παρον, αυτη τη στιγμη κανει αναβαθμιση. :) edit: Σε 5 λεπτα εγινε και αυτη, κανενα προβλημα, εχω πλεον το νεο f/w. Πως μπορω να περασω τις επαφες απο το παλιο μου Νοκια σε αυτο? Με το pc suite γινεται η στο 5800 εχει αντικατασταθει απο το ovi και ειναι ασυμβατα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aladdin7 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Καλησπερα και απο μενα! Πως ενεργοποιουμε την αναφορα μηνυματων σε sms και mms!Εχω συνδεση Wind! Παιδευομαι πανω απο μια ωρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Πας στα Μηνύματα > Επιλογές > Ρυθμίσεις > Σύντομο μήνυμα > Αναφορά παράδοσης για τα sms και Μήνυμα multimedia για τα mms. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas32 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 υπαρχει πιο νεα στις 26-1-2009 η v20. περασε την με το nokia softwear updater. (το εχει το cd που εχεις και υπαρχει και στο σαιτ της νοκια) Ευχαριστώ πολύ φίλε.. Το έκανα αναβάθμιση με επιτυχία :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aladdin7 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Πας στα Μηνύματα > Επιλογές > Ρυθμίσεις > Σύντομο μήνυμα > Αναφορά παράδοσης για τα sms και Μήνυμα multimedia για τα mms. Να σαι καλα! Ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Τελικα αυτη τη ''σχισμη'' την αναγνωριζει η Νοκια ως ελαττωμα και κανει αντικατασταση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos3 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Παιδια και σε εσας λογω της σχισμης η δεξια πλευρα παει ελαχιστα πανω κατω?Δηλαδη μπορεις την πατησεις λιγο προ τα κατω?:confused: "ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ" "SUPER3*FAMILIA" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_Wankell Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Παιδια και σε εσας λογω της σχισμης η δεξια πλευρα παει ελαχιστα πανω κατω?Δηλαδη μπορεις την πατησεις λιγο προ τα κατω?:confused: Ε ναι αν την πατήσεις εφαρμόζει μια χαρά, με λίγο ούχου θα είναι τέλεια αλλά χάνεις την εγγύηση!! Δεν έχω κάτι να πω, γιατί όλοι κάτι λένε. Έχω όμως να κάνω, γιατί κανείς δεν κάνει τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos3 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Ε ναι αν την πατήσεις εφαρμόζει μια χαρά, με λίγο ούχου θα είναι τέλεια αλλά χάνεις την εγγύηση!! :lol::lol:Καλη ιδεα!!Αλλα εννοω γενικα η δεξια πλευρα μεχρι και στο πληκτρο της εντασης,πατιεται λιγο καπως.Ρωταω μηπως και συμβαινει μονο σε μενα.. "ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ" "SUPER3*FAMILIA" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Εννοειται οτι πατιεται, ετσι δημιουργειται η σχισμη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_Wankell Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 :lol::lol:Καλη ιδεα!!Αλλα εννοω γενικα η δεξια πλευρα μεχρι και στο πληκτρο της εντασης,πατιεται λιγο καπως.Ρωταω μηπως και συμβαινει μονο σε μενα.. Ναι χαλαρά πατιέται και όχι μόνο αυτό, αν προσέξεις καλά μαζεύει και πολύ μικρά σκουπιδάκια αν δεν το'χεις σε θήκη, να δω τι θα γίνει αν αυτά μπούνε στην οθόνη.. Δεν έχω κάτι να πω, γιατί όλοι κάτι λένε. Έχω όμως να κάνω, γιατί κανείς δεν κάνει τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Το πρωτο βημα με την εξικοιωση μαζι του περασε οποτε προχωραμε στο tuning. :lol: Αν καποιος εχει την ορεξη ας προτινει καποια must apps για το συγκεκριμενο κινητο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Παίδες , θα ήθελα να σεβαστώ ότι πολλά από αυτά έχουν γραφεί, αλλά... οι σχεδόν 300 σελ.δεν παλεύονται... δεν ξέρω αν πρέπει να ανοίξουμε ξεχωριστό νήμα... αυτό που μας είναι απαραίτητο είναι κάτι του στυλ' "προγράμματα,διαμόρφωση και βελτίωση του 5800 για νέους κατόχους" πως σας φαίνεται; δηλ.να γράψουν όσοι έχουν κάνει πετυχημένες επεμβάσεις τι κάνει αυτό που βάλανε και οδηγίες και για μας τους μη γνωρίζοντες... NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vth1 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Αυτό λες? Δεν έχει χαθεί απλά έχεις κάνει δημοσίευση στο θέμα "Αντιμετωπίσατε προβλήμα στο 5800;" Το περίμενα ότι είχα κάνει μπούρδα. Τα περισσότερα κείμενα που έχω ρίξει εδώ μέσα είναι από το 5800 και μερικές φορές τις σελίδες τις μπερδεύω. Είπαμε καλό το τηλεφωνάκι μας αλλά δεν είναι και pc. Θέλει την κούραση του το πράγμα! Επίσης δεν ξέρω αν είμαι εντός θέματος αλλά στο Νοκια στορ που πήρα το δικό μου, μου είπαν ότι μπορούν να δώσουν τα τηλέφωνά τους με τις επιδοτήσεις από όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Οπότε οι επίδοξοι αγοραστές που έχετε επιδότηση σε όποιονδήποτε παροχό κινητής παίρνετε κανονικά το τηλεφωνάκι σας από τα Νοκια στορ στην τιμή που θα σας το έδινε, ο πάροχος. Για να μην φάτε καμια μαϊμού στην μάπα το λέω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Όταν κρατάτε το κινητό στην παλάμη σας παράλληλα με το έδαφος τί προσανατολισμό έχει η εικόνα στην οθόνη? Εμένα οριζόντιο δηλ. δεν τα βλέπω όπως όταν γυρνάω το κινητό στα πλάγια. Είναι φυσιολογικό?? Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Όταν κρατάτε το κινητό στην παλάμη σας παράλληλα με το έδαφος τί προσανατολισμό έχει η εικόνα στην οθόνη? Εμένα οριζόντιο δηλ. δεν τα βλέπω όπως όταν γυρνάω το κινητό στα πλάγια. Είναι φυσιολογικό?? Ναι, Λογικο ειναι, ο αισθητηρας που λαμβανει υπ'οψην για την περιστροφη της οθονης ειναι στον αξονα x (οπως κραταμε το κιν). οταν εχεις το κινητο παραλληλα στο εδαφος αλλαζει στον αξονα ψ. [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts